En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Yok vallah doğru senden alıp bana verdi lakin madalya senin değildi :KK70::KK70::KK70:.D
gezegenfeza gezegenfeza bacıyada böyle bişeylermi yapsak yoksa telef olacak aylar boyunca yarışmada yarışma diyecek:KK70:
İçeri aldık bir daha bırakmayız:KK4:

hahaha aynı şeyi yaptım bende o an aklıma geldi çok şikayetçiyim bi imoji ler i menüden bulup koyması zor oluyor telefonda
Varsa öyle bir sistem harika olur ;)

Ben imojileri telimin javası kapalı oldugundan şekil ve sayılarla yapıyorum.

Hemde ne ezikledi:skandal:Yakında olsak ayaklarını yıkatacaktı:KK70:
Bu fikri neden o zaman vermedin?:KK58:

Nevo ben görmeyeli sende baya değişiklikler olmuş galiba :skandal:
Açılsın diye bayağı uğraştık dozu ayarlayamadik bir baktık almış başını gitmiş :-)

Hamdolsun.
Ben herzamanki yerimde diyet topiklerindeyim :-)
İnşallah bende gelirim 3 ay sonra yanınıza. Gerçi ben pek diyete uyamayabilirim ama önemli olan kilo vermek değil mi:p
çocuk oldu nerdeyse 10 yaşında hem rahata alıştım hemde bu yıl üni ye başlıyorum tekrar hep istediğim bi bölümü okuyacağım allah nasip ederse o yüzden zor ama büyük konuşmamak lazım karnım burnumda okula gitmek istemem :olamaz:
Aaa hayırlı olsun, aslında gayet sevimli bir durum olurdu ama zor ya hamilelik zaten zor bir de dersler çekilmez

Yok vallah doğru senden alıp bana verdi lakin madalya senin değildi :KK70::KK70::KK70:.D
gezegenfeza gezegenfeza bacıyada böyle bişeylermi yapsak yoksa telef olacak aylar boyunca yarışmada yarışma diyecek:KK70:
Valla derim.
O pro üyeliği alana kadar başınızın etini yerim.
Şöyle bi göz attimda, maşallah hepiniz pro sunuz. Benim neyim eksik

Açılsın diye bayağı uğraştık dozu ayarlayamadik bir baktık aldık başını gitmiş :-)

İnşallah bende gelirim 3 ay sonra yanınıza. Gerçi ben pek diyete uyamayabilirim ama önemli olan kilo vermek değil mi:p

Aaa hayırlı olsun, aslında gayet sevimli bir durum olurdu ama zor ya hamilelik zaten zor bir de dersler çekilmez
Aman sen bize daha beterlerini yapmıştın:skandal:
Fırsatı kaçırma sende lafı çak:olamaz:

Varsa öyle bir sistem harika olur :KK66:

Ben imojileri telimin javası kapalı oldugundan şekil ve sayılarla yapıyorum.
yapılabilir bir şey aslında karakterleri eşleyecekler ama bütün hepsi tel de yok teldekiler burda yok sayıları da akılda tutması var :KK53:

Valla derim.
Neymiş bu bölümden çıkmamak lazımmış:halay:O şans birgün sizede vurabilir:KK45:

Valla derim.
pro yu ben eğitime destek için almıştım pro olunca kimse kırmızı halı sermiyo sadece artı 18 lere yazabiliyorsun :KK70:

Açılsın diye bayağı uğraştık dozu ayarlayamadik bir baktık almış başını gitmiş :-)

yok valla beceremem o kadarını dışarda çalışmaktan daha zor bi de evde ders çalışması var zaten ilk dönem baba bi dersim var şimdiden başlasam mı diyorum çalışmaya yaş olmuş bilmem kaç :D kendi kendime korkuttum şimdi kendimi

Back