En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
demirden korksak trene binmeyiz canım

teşekkür ederim canım iddiam yok valla zaten ne zaman özene bezene hazırlasam sonuncu oluyorum
Zaten işin sırrı onda
Tantunide çok rahattım ,öylesine katıldım ,oylama bile umrumda olmadı 1.oldum,keklerde de söz verdiğim için katıldım kılpayı kaçırdım.Ama bazı tariflerde daha iddialı heyecanla katıldım olmadı

Tüm sınıfları dağıtmışlar canım:)İkisi ayrılmış ama aynı sınıfta olsunlar diye talep ettim umarım olur:)
Çünkü sınava birlikte çalışacaklar:)
aynı sınıfta olmaları avantaj olur inşallah geri çevirmezler talebini

hep diyorum o madalyaları nasıl aldım bende bilmiyorum bi tanesinde oylamadan haberim yoktu etiket yapmış herkes bi baktım öndeyim kurallar yenilendikçe daha güzel oldu bence

al benden de o kadar bi telden girdim ikonlar da çıkmıyo hemen Kazen telden girdiğimiz ikonlar çıksa ya burda klavyedekiler
Anam benim mesajımı alıntılayıp Kazeni etiketleme akımına sen de mi uydun ?

hep diyorum o madalyaları nasıl aldım bende bilmiyorum bi tanesinde oylamadan haberim yoktu etiket yapmış herkes bi baktım öndeyim kurallar yenilendikçe daha güzel oldu bence
Yenilendikçe daha güzelleşiyoruz değil mi

teşekkür ederim canım nasıl gidiyor hamilelik son 3 aya girmişsin ben en çok son 3 ayda rahattım çünkü yemek yemeye başlamıştım
Çok şükür iyi gidiyor, mide yanması dışında hamileliğin bir eziyeti olmadı hiç. Kafa olarakta rahat olsam tadından yenmez :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…