En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
aynen canım daha adil güzel yarışmalar oluyor

ay zor olan o çok stresliydi hamileliğim çok zayıfsın doğuramazsın yok erkek ay herkes niye başkasına karışıyor bilmem kulakları tıkamak lazım en güzel
mide yanması kaçınılmaz ama sorun yaşamaman çok güzel ben tek çocukla kaldım öyle boyum kadar oldu artık istesem de yapamam herhalde
Niye yapamayasın canım bi işte bakalım :KK8:
Gerçi rahata alışmışsındır artık.

Niye yapamayasın canım bi işte bakalım :KK8:
Gerçi rahata alışmışsındır artık.
çocuk oldu nerdeyse 10 yaşında hem rahata alıştım hemde bu yıl üni ye başlıyorum tekrar hep istediğim bi bölümü okuyacağım allah nasip ederse o yüzden zor ama büyük konuşmamak lazım karnım burnumda okula gitmek istemem :olamaz:

ben çok fransız kaldım özet geçebilir misin deynep e soramadım :KK70:
O birşey yazıyor tesadüf biri geliyor o mesajı alıntılayarak Kazen'i etiketliyor:70:Bu bayağı gündem bu sıralar:70:Ama çoğu bilinçsiz yapılıyor:70:

O birşey yazıyor tesadüf biri geliyor o mesajı alıntılayarak Kazen'i etiketliyor:KK70:Bu bayağı gündem bu sıralar:KK70:Ama çoğu bilinçsiz yapılıyor:KK70:
hahaha aynı şeyi yaptım bende o an aklıma geldi çok şikayetçiyim bi imoji ler i menüden bulup koyması zor oluyor telefonda

Bilmiyor gibi konuşma Nevoş,benim madalyamı verdi ya aebene Kazen :KK45:
Önce bana vermişti aynı kategoride ,benden aldı aebene verdi
Yalan desene hadi:KK53:
Yok vallah doğru senden alıp bana verdi lakin madalya senin değildi :D:D:D.D
gezegenfeza gezegenfeza bacıyada böyle bişeylermi yapsak yoksa telef olacak aylar boyunca yarışmada yarışma diyecek:D

hahaha aynı şeyi yaptım bende o an aklıma geldi çok şikayetçiyim bi imoji ler i menüden bulup koyması zor oluyor telefonda
Deynepnaz'ın özlü sözleri bizim yaralarımızı deşiyor.Etiketi basıyoruz:KK70:

Yok vallah doğru senden alıp bana verdi lakin madalya senin değildi :KK70::KK70::KK70:.D
gezegenfeza gezegenfeza bacıyada böyle bişeylermi yapsak yoksa telef olacak aylar boyunca yarışmada yarışma diyecek:KK70:
Ben o madalyaya iş..miştim :KK45:

Back