En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
demirden korksak trene binmeyiz canım :lülülü::p

teşekkür ederim canım iddiam yok valla zaten ne zaman özene bezene hazırlasam sonuncu oluyorum :KK70:
Zaten işin sırrı onda :KK45:
Tantunide çok rahattım ,öylesine katıldım ,oylama bile umrumda olmadı 1.oldum,keklerde de söz verdiğim için katıldım kılpayı kaçırdım.Ama bazı tariflerde daha iddialı heyecanla katıldım olmadı:KK45:

Tüm sınıfları dağıtmışlar canım:)İkisi ayrılmış ama aynı sınıfta olsunlar diye talep ettim umarım olur:)
Çünkü sınava birlikte çalışacaklar:)
aynı sınıfta olmaları avantaj olur inşallah geri çevirmezler talebini

Zaten işin sırrı onda :KK45:
Tantunide çok rahattım ,öylesine katıldım ,oylama bile umrumda olmadı 1.oldum,keklerde de söz verdiğim için katıldım kılpayı kaçırdım.Ama bazı tariflerde daha iddialı heyecanla katıldım olmadı:KK45:
hep diyorum o madalyaları nasıl aldım bende bilmiyorum :D bi tanesinde oylamadan haberim yoktu etiket yapmış herkes bi baktım öndeyim :D kurallar yenilendikçe daha güzel oldu bence

al benden de o kadar bi telden girdim ikonlar da çıkmıyo hemen Kazen Kazen telden girdiğimiz ikonlar çıksa ya burda klavyedekiler
Anam benim mesajımı alıntılayıp Kazeni etiketleme akımına sen de mi uydun ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hep diyorum o madalyaları nasıl aldım bende bilmiyorum :KK70: bi tanesinde oylamadan haberim yoktu etiket yapmış herkes bi baktım öndeyim :KK70: kurallar yenilendikçe daha güzel oldu bence
Yenilendikçe daha güzelleşiyoruz değil mi:halay:

teşekkür ederim canım nasıl gidiyor hamilelik son 3 aya girmişsin ben en çok son 3 ayda rahattım çünkü yemek yemeye başlamıştım :kk77:
Çok şükür iyi gidiyor, mide yanması dışında hamileliğin bir eziyeti olmadı hiç. Kafa olarakta rahat olsam tadından yenmez ::-)

Back