Kırmadan Nasıl Geri Çevirebilirim ?

Yok o topa hic girmeyin kimin bu interneti ortak kullanma meselesini duyduysam sonu hep husran. Ya karsi taraf parayi vermiyor ya sen cok kullandin diyor hep bir sorun. Diyeceginiz tek sey kusura bakmayin benim kotali ancak bize yetiyor suan kampanya var isterseniz bir görüşün size ilelebet lazim cocuklar oldugu icin.

Sen yine sohbet etmişsin. Benim komşunun suratını ilk kez görmüştüm, daha bismillah yeni taşınmıştım. Ben hızı söylediğimde de işte yükseltiriz falan demişti. E dedim zaten en yüksek paketi bağlattım. Eşimin işi internetle. Diyor eşine sor. Yanında aradım hayır dedi. Diyor akşam konuşam mı ben eşinle? En son kızarak, akşam adamla kavga mı edelim? dedim. Hayır diyor anla yani. Böyle sık sık saçma istekler için kapımı çalardı. En son komşuluk ölmüş filan dedi. Ya dedim işim gücüm yok seninle mi uğraşıcam. Akşamına sinirle yöneticiyi aradı eşim. Ondan sonra son buldu. Millet haddini hiç bilmiyor. Hayır hayırdır yani ne uzatıyosun.

iyi olmuş salla aman :d

insan bir fazla faturaya nasıl üşeniyor bu kadar
çok mu durumları yok babaları mı almıyor anlamadım
bide delikanlı adamı getirmiş iknaya
dik durmuşsunuz iyi yapmışsınız

insan bir fazla faturaya nasıl üşeniyor bu kadar
çok mu durumları yok babaları mı almıyor anlamadım
bide delikanlı adamı getirmiş iknaya
dik durmuşsunuz iyi yapmışsınız
gayet de durumları olduğunu düşünüyorum
evet deprem ciddi bi mağduriyet yarattı insanlarda, herkeste bu çok doğru
ama bu insanlar senelerce o bölgede kendi evlerinde oturmuşlar
ben doğduğumdan beri kiracıyım mesela
durumları yok gibi bi izlenim almadım asla

Ben o şekilde komşu paylaşımı düşünmüyorum diyin.

kusura bakmayin böyle seyleri paylasmayi ortak sevmiyoruz diye söyleyin evirip cevirmeden

Bana komşu sordu torunum kullanacak falan bende olmaz kusura bakmayın bize zor yetiyor zaten hızı dedim.sizde açık açık deyin kıvırmayın.

Biz ev sahibimizle ortak kullaniyoruz sorduk olur faturayı bölüşürüz dedi bir ay ev sahibi ödüyor bir ay biz.Ama 5 senedir kiracısıyız biliyor kirayı aksatmadığımızı falan guvendiginden tamam dedi. SIz simdi borcuna sadık mı degil mi bilemediginiz insana nasil evet diyeceksiniz haklısınız.Eşim öyle ortak seyleri sevmez bölüşelim diye söylesem bana kızar diyerek kestirip atın bence

Direkt, biz internetimi paylasmiyoruz. Yarin birgun bir suc islense yuz yuze bakiyoruz cok sorun cikar, uzgunum bu konuda tartismaya acik degil dersiniz.

Ayrica cildiriyorum bu sacma paylasma heveslerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…