Hayırlı olsun.
Kaçtan aldın?
teşekkürler canımAllah yardımcın olsun..
iki gün tutman kötü olmuş bizde öğretmen fazlalığı var bahçeyi bile ön bahçe arka bahçe diye ikiye ayırmışlar ki öğretmenlerin hepsine tutturalım diye
ben de hep derim edebiyatçıların işi zor okulun en kebapları fizik kimya biyoloji diye...
herkesin bir derdi var..
ben de bu yıl yazman oldum bilgisayarcı olmama rağmen okulun en küçüğü diye keklik gibi avladılar beni seyircilerin içinden
meslek öğretmeniyiz diye bir de atölye şefliğim var bütün proje yarışmaları metef fuarları bizden sorulur..
idaricilerin bilgisayarları bile bizden sorulur, öğretmenlerin laptopları... çocuklarının bilgisayar ödevleri.. hepsi bilgisayar öğretmeninin görevlerihiç ders işleyemediğim zamanları bilirim sınıf sınıf projeksiyonu çalıştıramayan öğretmenlere yardımcı olmaktan. hoş keşke onda da yaranabilsek. geçen birine gittim projeksiyon çalışmamış bana dedi ki kabloyu ters taktım ondan olabilir mi. o üçgen kabloyu ters takmayı nasıl becerdi bilmiyorum ama hocam öyle takarsanız pinler kırılır dedim ve baktım gerçekten kırılmış ve de kendi de gördü. sonra baktım ki bana küsmüş alınmış . "ters takmışsınız" diyince gururu kırılmış
yusum bugün şeflere veriyolar paraları demiş gelsin soracam ona...biz bide 20 saat giriyoruz maaş karşılığı.. bi dünya da angarya iş.. 6 saat ücret aldığımız için ger görev bize ait oluyor.
Ama yine de şükür. Allah özelde günde 12 saat çalışıp 300-500 lira alanlara sabır versin.. buranın sanayisinde çok var öyle.
parayı görünce ben de dayanamıyorum. bereketli olsun canım
ben milli eğitimdekilerden bahsettim canım. Okuldaki öğretmenlere lafım olmaz asla. herkes birşekilde emek harcıyor ama şu milli eğitimde boş boş oturup da(bizim buradakiler resmen boş boş oturuyor) bir sürü para alanlara sinir oluyorum. Adamlar derse girmeden ekders alıyorlardı, sonra ekdersi kaldırdık dediler ama onun yerine ek ödeme getirdiler. Kimsenin aldığı maaşta gözüm olmaz asla ama öğretmenler kadar emek sarfeden kimse görmüyorum ben, milli eğitim camiasında. Buna rağmen sürekli ezilmek üzücü gerçekten.
Altın alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun
Bizim de maaş yattı ama ben altının düşmesini bekleyeceğim çünkü bu ay 1200tl ayırdık kenara. tam altın 600 civarı olduğunda hemen gidip alacağız Allah'ın izniyle.
merhabaa
ben de aranızdayım artık. birikime eylül başında başladım 1 çeyrek 1 yarım bir de 5 gram altınım var şimdilik. yarın da bi çeyrek almayı düşünüyorum.
endüstri mühendisliği okuyorum özel bi üniversitede %50 burslu olarak. bu sene fazla harcamayarak ve aldığım burslarla okul paramı ben ödemeyi planlıyorum allahın izniye
ben milli eğitimdekilerden bahsettim canım. Okuldaki öğretmenlere lafım olmaz asla. herkes birşekilde emek harcıyor ama şu milli eğitimde boş boş oturup da(bizim buradakiler resmen boş boş oturuyor) bir sürü para alanlara sinir oluyorum. Adamlar derse girmeden ekders alıyorlardı, sonra ekdersi kaldırdık dediler ama onun yerine ek ödeme getirdiler. Kimsenin aldığı maaşta gözüm olmaz asla ama öğretmenler kadar emek sarfeden kimse görmüyorum ben, milli eğitim camiasında. Buna rağmen sürekli ezilmek üzücü gerçekten.
Altın alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun
Bizim de maaş yattı ama ben altının düşmesini bekleyeceğim çünkü bu ay 1200tl ayırdık kenara. tam altın 600 civarı olduğunda hemen gidip alacağız Allah'ın izniyle.
Ayy canım kıyamamkaranfilce saçımı çekme =)))
müsait iken yazayım kızlar
Fırsatım olmaya bılır
ıyı bayramlar hepınıze sımdıden Allah kestıgınız kurbanları kabul etsın kesemeyenlerede seneye nasıp etsın ınsallah
cok harcama yapmadan bol harclıklı gecsın ınsallah
cocuklarınızın gozlerınden opuyoruz
oglusumla bakırköye gıdıcez bu aksam ona kısa surede el öpmeyı ogretmelıyım
amin inşallah canımherkese mutlu huzurlu bayramlar
selam kızlar,
bizimde maaşımız dün yattı, aslında bayram sonu yatıcağını söylemişlerdi, sürpriz oldu bize..
bugünde çektim maaşımı, sadece kredi kartı için çekilecek param kaldı bu ay 250 tl lik harcam yapmışım.. çocuklara bayram alışverişi yaptım 300 tl tuttu..Gün paramı ayırdım, harçlığımı ayırdım 150 tl.. geriye 400 tl kaldı onuda ortak birikim için kasaya koyduk, altın alıcaktım eşimin maaşını alınca üstüne koyup alırım diye vazgeçtim..
Kendi biriktirdiğim Bu ayki çeyrek altınımıda eşimin verdği mutfak masrafından, kendim için ayırdığım harçlığımdan alırım diye düşünüyorum.. birde bu ay mesai yapıcam.. geçen ay pek yapamamışım, mesai parası alamadım.
Altın alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun altınlarınız...
amin inşallah canım
maşallah Allah bereket versin canım.
ben de 1000 tl ye dolar düştü diye dolar aldım.
benim bu ay 86 tl zam ile de 1750 tl olmuş maaş Allahım bereket versin inşallah. eşimde özelde ama ona da 50 tl zam gelmiş ve 900 olmuş çok mutluyum
herkese mutlu huzurlu bayramlar
amin inşallah canım
benim bu ay 86 tl zam ile de 1750 tl olmuş maaş Allahım bereket versin inşallah. eşimde özelde ama ona da 50 tl zam gelmiş ve 900 olmuş çok mutluyum
seninde bayramın kutlu olsun cnm..
Ağzımız tatlı, soframız bereketli, yuvanız huzurlu ve sağlıklı;
sevdiklerinizle dopdolu bir bayram geçirmek dileğiye.
evet canım aynen öyle oluyor inşallah darısı başına.maşallah cnm Allah bereket versin..
bu zam işi çok iyi olmuş beklenmedik yerden para gelmiş gibi oluyor.. Darısı başıma deyim..
canım maşlarınıza zam gelmesine çok sevindim. hayırlı olsun
sağolasın canım, senin altının da hayırlı olsun. Dayanamayıp almışsın =)sağolasın canım 99.46 tl den aldım.
teşekkürler canım
Altına içim gidiyor para beni dürtüklüyor resmen altın al diye
bereketli olsun şimdiden
hesap yapılmazsa maaşın erken yatması çok kötü oluyor aslında. biz şimdilik dokunmuyoruz maaşa. ne olur ne olmaz diye =)selam kızlar,
bizimde maaşımız dün yattı, aslında bayram sonu yatıcağını söylemişlerdi, sürpriz oldu bize..
bugünde çektim maaşımı, sadece kredi kartı için çekilecek param kaldı bu ay 250 tl lik harcam yapmışım.. çocuklara bayram alışverişi yaptım 300 tl tuttu..Gün paramı ayırdım, harçlığımı ayırdım 150 tl.. geriye 400 tl kaldı onuda ortak birikim için kasaya koyduk, altın alıcaktım eşimin maaşını alınca üstüne koyup alırım diye vazgeçtim..
Kendi biriktirdiğim Bu ayki çeyrek altınımıda eşimin verdği mutfak masrafından, kendim için ayırdığım harçlığımdan alırım diye düşünüyorum.. birde bu ay mesai yapıcam.. geçen ay pek yapamamışım, mesai parası alamadım.
Altın alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun altınlarınız...
amanın yoksa bizim maaşa da zam mı geldiamin inşallah canım