Kirli Çıkılar )))

ben milli eğitimdekilerden bahsettim canım. Okuldaki öğretmenlere lafım olmaz asla. herkes birşekilde emek harcıyor ama şu milli eğitimde boş boş oturup da(bizim buradakiler resmen boş boş oturuyor) bir sürü para alanlara sinir oluyorum. Adamlar derse girmeden ekders alıyorlardı, sonra ekdersi kaldırdık dediler ama onun yerine ek ödeme getirdiler. Kimsenin aldığı maaşta gözüm olmaz asla ama öğretmenler kadar emek sarfeden kimse görmüyorum ben, milli eğitim camiasında. Buna rağmen sürekli ezilmek üzücü gerçekten.

Altın alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun

Bizim de maaş yattı ama ben altının düşmesini bekleyeceğim çünkü bu ay 1200tl ayırdık kenara. tam altın 600 civarı olduğunda hemen gidip alacağız Allah'ın izniyle.

merhabaa
ben de aranızdayım artık. birikime eylül başında başladım 1 çeyrek 1 yarım bir de 5 gram altınım var şimdilik. yarın da bi çeyrek almayı düşünüyorum.
endüstri mühendisliği okuyorum özel bi üniversitede %50 burslu olarak. bu sene fazla harcamayarak ve aldığım burslarla okul paramı ben ödemeyi planlıyorum allahın izniye

Hayırlı olsun.
Kaçtan aldın?

sağolasın canım 99.46 tl den aldım.

teşekkürler canım
Altına içim gidiyor para beni dürtüklüyor resmen altın al diye

bereketli olsun şimdiden

aramıza hoşgeldin ve bereketli birikimler

karanfilce saçımı çekme =)))
Ayy canım kıyamam
hayırlı bereketli olsun canım şimdiden yarımın. bu ay ben de sen gibi yaptım bekleyeceğim.dayanamayıp hep yüksekten alıyorum sonra düşüp geliyor

evet canım boş boş oturup da para alanların tafrasından da yanına yaklaşılmaz. ne işini yaparlar ne de başka birşey. Öğretmenlik gerçekten zor iş. vebali çok emeği çok. Allah aldığı parayı hakedenlerden eylesin.
bi de devlet maaşı dolduramayacak kadar dersi olmayan öğretmenlere koordinatörlük ve şeflik ücreti ödüyor. maaşa ek olarak(özellikle giyim, el sanatları nakış gibi öğretmenliklerde çok oluyor öğrenciler o bölümü tercih etmiyor ders de çıkmıyor) ben ona da kızıyorum. belki gün gelir bilgisayar dersleri de rağbet görmez ve ben de maaş dolduramam ama olsun yine de yazık ben acıyorum.en azından 20 saat girsin maaşı hakettikten sonra ücret alsın. ya da koordinatörlük ve şeflik ders yerine geçsin. ama işte anca konuşuyoruz hiç bişeyi düzeltebildiğimiz yok.

Son düzenleme:

amin tüm dileklerin için...
hepimize hayırlı bayramlar.

selam kızlar,
bizimde maaşımız dün yattı, aslında bayram sonu yatıcağını söylemişlerdi, sürpriz oldu bize..
bugünde çektim maaşımı, sadece kredi kartı için çekilecek param kaldı bu ay 250 tl lik harcam yapmışım.. çocuklara bayram alışverişi yaptım 300 tl tuttu..Gün paramı ayırdım, harçlığımı ayırdım 150 tl.. geriye 400 tl kaldı onuda ortak birikim için kasaya koyduk, altın alıcaktım eşimin maaşını alınca üstüne koyup alırım diye vazgeçtim..

Kendi biriktirdiğim Bu ayki çeyrek altınımıda eşimin verdği mutfak masrafından, kendim için ayırdığım harçlığımdan alırım diye düşünüyorum.. birde bu ay mesai yapıcam.. geçen ay pek yapamamışım, mesai parası alamadım.
Altın alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun altınlarınız...

herkese mutlu huzurlu bayramlar
amin inşallah canım

maşallah Allah bereket versin canım.
ben de 1000 tl ye dolar düştü diye dolar aldım.
benim bu ay 86 tl zam ile de 1750 tl olmuş maaş Allahım bereket versin inşallah. eşimde özelde ama ona da 50 tl zam gelmiş ve 900 olmuş çok mutluyum

maşallah cnm Allah bereket versin..
bu zam işi çok iyi olmuş beklenmedik yerden para gelmiş gibi oluyor.. Darısı başıma deyim..

canım maşlarınıza zam gelmesine çok sevindim. hayırlı olsun

seninde bayramın kutlu olsun cnm..

Ağzımız tatlı, soframız bereketli, yuvanız huzurlu ve sağlıklı;
sevdiklerinizle dopdolu bir bayram geçirmek dileğiye.

aminnnnnnnnnnnnnnnnn bitanem ne güzel dileklerde bulunmuşsun.

sağolasın canım 99.46 tl den aldım.

teşekkürler canım
Altına içim gidiyor para beni dürtüklüyor resmen altın al diye

bereketli olsun şimdiden
sağolasın canım, senin altının da hayırlı olsun. Dayanamayıp almışsın =)

hesap yapılmazsa maaşın erken yatması çok kötü oluyor aslında. biz şimdilik dokunmuyoruz maaşa. ne olur ne olmaz diye =)
Altınların şimdiden hyırlı olsun

amanın yoksa bizim maaşa da zam mı geldi Valla zam gelirse çook sevinirim :13:
Eşinin zam almasına çok sevindim inşallah kpss'yi kazanır da daha fazla artar maaşı. Altından dolara geçiş yapmışsın o da hayırlı olsun

Umarım herkes bayramın ilk gününü güzel geçirmiştir. Bizim çook yorucuydu ama olsun Allah bugünlerimizden geri bırakmasın bizi, tatlı yorgunluklar bunlar. Eşim 100tl bayram harçlığı verdi Nasıl istersen öyle harca dedi ama muhtemelen çeyrek alırım bu parayla da =)

arkadaşlar bu altın hesabı ne oluyor?benim bilgim yokta bu konuda.bide birikim için çeyrek mi daha avantajlı bu altın hesabı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…