Kirli Çıkılar )))

Bu altın fiyatları biz maaşı aldığımızda artıyor, para bitince de düşüyor :KK57:
Ama bu ay beklemedeyim. NAsılsa acelem yok, ne zaman düşerse o zaman alacağım :21:

Bu altın fiyatları biz maaşı aldığımızda artıyor, para bitince de düşüyor :KK57:
Ama bu ay beklemedeyim. NAsılsa acelem yok, ne zaman düşerse o zaman alacağım :21:

ben bundan sonra altının düşeceğini sanmıyorum cnm..Eğer uzun vadeli düşünüyorsan al koy kenara eninde sonun da kara geçersin..
Ben geçen haziran sonunda çeyrek 130 tl iken yüksek düşer diye almamıştım birden 145-150 çıktı hemde 1 ay içinde çok pişman olmuştum..
Benim maaştan artan 400 tl nin üzerini tamamladım, çocukların harçlıkları, eşimin bana verdiği harçlığıda üzerine koyup bir cumhuriyet alacak parayı tamamladık ama dün kuyumcular kapalıydı alamadım..

arkadaşlar altının fiyatı değişmiş ama kuveytin sitesinde alış 96 satış 102 yazıyor. ve dünküyle aynı. türkiyede tatile girince görüntüde de mi durduruluyor

merhaba kızlar bu haftanın hepimiz için bol bereketli geçmesi dileğiyle....

memlekete gittim kurbanımı kestim, baya masrafım oldu tabi ki Allah kabul etsin hepimizinkini.
benim almam gereken bir ödemem var ama ödeme gelmeden gideceği yer çıktı -bakalım inşallah- bu durumda kasım ayında kenara para koyabilecek miyim acaba?
inşallah hepinizin bayramı bayram gibi geçmiştir kızlar neşeli, mutlu, bereketli...herkese hayırlı bir hafta diliyorum (tatil dönüşü ya pazartesi gibi hissettim birden)

farmasi beni listede birkaç ay dondurabilirsin keza deprem masrafları beni bekler, borçlanabilirim bile.

bu gidişle depremler yakın zamanda bitecek gibi değil
.

canım çok ama çok geçmiş olsun umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer.
halen bölgedeki şiddetli artçı haberlerini üzüntüyle haberlerden izliyorum.Rabbim sabır sabır sabır versin ...

canım önce can sağlığı birikim için ne zaman istersen listeye ekle demen yeterli bitanem.

Son düzenleme:
memlekete gittim kurbanımı kestim, baya masrafım oldu tabi ki Allah kabul etsin hepimizinkini.
benim almam gereken bir ödemem var ama ödeme gelmeden gideceği yer çıktı -bakalım inşallah- bu durumda kasım ayında kenara para koyabilecek miyim acaba?
inşallah hepinizin bayramı bayram gibi geçmiştir kızlar neşeli, mutlu, bereketli...herkese hayırlı bir hafta diliyorum (tatil dönüşü ya pazartesi gibi hissettim birden)

merhaba sinirboyu Allah kabul etsin
ve de bereketli kazançlar.
neyseki giderlerimizi karşılayacak gelirimiz var buna da şükür .inşallah bu ay çok güzel olur.

farmasi beni listede birkaç ay dondurabilirsin keza deprem masrafları beni bekler, borçlanabilirim bile.

bu gidişle depremler yakın zamanda bitecek gibi değil
.

çok geçmiş olsun çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun. o korkuyu atlatmak çok zor

kızlar tatilden döndük oldukça eğlenceli geçti çok şükür.
eşimden hediyeler yağmur gibi yağdı çok mutlu oldum :KK34:
2 kazak
1 triko ceket
2 kot pantalon
1 çizme

eşim ve ortağı işyerine 2 ip yapım makinası aldılar 170.000 euroya. 85.000 ni peşin
diğer 85000 eurosunu 1 yıl içerisinde taksit taksit makina aldıkları yere ödeyecekler.

anlaşıldı ki benim adamda para var.:KK34: kişinin maaş bodrosu olmayınca kazancı hakkında net birşey söylemek mümkün olmuyor .

Bu arada yarın 10 kasım Atatürk'ümüzü ve tüm şehitlerimizi bu vatan için gazi olmuş ama aramızdan ayrılmış değerli büyüklerimizi saygıyla anıyorum ,Yüce Rabbimden rahmet diliyorum.

yarın okulda program var ve ben program sunucusuyum. saat 09:05 te tam piyasalar açıldığı vakit program yapıyor olacağız.neyse hayırlısı olsun.

yarın program olmasa oldukça kritik bir gündü takip etmek ve harekete geçmek gerekiyordu ama galiba nasip olmayacak :KK34:

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar,
yarın mesai başlıyor, tatil dönüşü işe gitmekte zor oluyor ama çalışmak her halde başka güzel çok şükürki işimiz var..
Hepinize hoşgeldiniz diyorum Kurbanlarınzı Allah kabul etsin..

iyi geceler kızlar,
yarın mesai başlıyor, tatil dönüşü işe gitmekte zor oluyor ama çalışmak her halde başka güzel çok şükürki işimiz var..
Hepinize hoşgeldiniz diyorum Kurbanlarınzı Allah kabul etsin..

iyi geceler canım
evet çok şükür ki işimiz var .
kurbanla ilgili duana da aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum. İnşallah ibadetleri kabul görenlerden olmak dileğiyle...:KK19:

kızlar tatilden döndük oldukça eğlenceli geçti çok şükür.
eşimden hediyeler yağmur gibi yağdı çok mutlu oldum :KK34:
2 kazak
1 triko ceket
2 kot pantalon
1 çizme

eşim ve ortağı işyerine 2 ip yapım makinası aldılar 170.000 euroya. 85.000 ni peşin
diğer 85000 eurosunu 1 yıl içerisinde taksit taksit makina aldıkları yere ödeyecekler.

anlaşıldı ki benim adamda para var.:KK34: kişinin maaş bodrosu olmayınca kazancı hakkında net birşey söylemek mümkün olmuyor .

Bu arada yarın 10 kasım Atatürk'ümüzü ve tüm şehitlerimizi bu vatan için gazi olmuş ama aramızdan ayrılmış değerli büyüklerimizi saygıyla anıyorum ,Yüce Rabbimden rahmet diliyorum.

yarın okulda program var ve ben program sunucusuyum. saat 09:05 te tam piyasalar açıldığı vakit program yapıyor olacağız.neyse hayırlısı olsun.

yarın program olmasa oldukça kritik bir gündü takip etmek ve harekete geçmek gerekiyordu ama galiba nasip olmayacak :KK34:

güle güle giyin cnm,
evet ya esnaf olunca öyle öyle oluyor cebinde parası hiç bitmez.. Allah darlık göstermesin kazancı iyise ödenir gider..
Yalnız sende azcık faydalan bu durumdan, akarken doldur bi yandan cnm

Bu ayda öyle oluversin cnm, bu ay borçlarını kapat gelecek ayda acısını çıkartırsın

güle güle giyin cnm,
evet ya esnaf olunca öyle öyle oluyor cebinde parası hiç bitmez.. Allah darlık göstermesin kazancı iyise ödenir gider..
Yalnız sende azcık faydalan bu durumdan, akarken doldur bi yandan cnm

Allah hepimizin işini gücünü rast getirsin bitanem.

giysiler için temennine çok teşekkür ederim.

ve de tavsiyeni çok yerinde buluyorum.inşallah akarken doldurabiliriz.:KK19:

X