Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu altın fiyatları biz maaşı aldığımızda artıyor, para bitince de düşüyor
Ama bu ay beklemedeyim. NAsılsa acelem yok, ne zaman düşerse o zaman alacağım
bayramcılarrrrrr geri dönün artıkkkk :)
merhaba kızlar bu haftanın hepimiz için bol bereketli geçmesi dileğiyle....
merhaba kızlar bu haftanın hepimiz için bol bereketli geçmesi dileğiyle....
farmasi beni listede birkaç ay dondurabilirsin keza deprem masrafları beni bekler, borçlanabilirim bile.
bu gidişle depremler yakın zamanda bitecek gibi değil.
memlekete gittim kurbanımı kestim, baya masrafım oldu tabi ki Allah kabul etsin hepimizinkini.
benim almam gereken bir ödemem var ama ödeme gelmeden gideceği yer çıktı -bakalım inşallah- bu durumda kasım ayında kenara para koyabilecek miyim acaba?
inşallah hepinizin bayramı bayram gibi geçmiştir kızlar neşeli, mutlu, bereketli...herkese hayırlı bir hafta diliyorum (tatil dönüşü ya pazartesi gibi hissettim birden)
farmasi beni listede birkaç ay dondurabilirsin keza deprem masrafları beni bekler, borçlanabilirim bile.
bu gidişle depremler yakın zamanda bitecek gibi değil.
iyi geceler kızlar,
yarın mesai başlıyor, tatil dönüşü işe gitmekte zor oluyor ama çalışmak her halde başka güzel çok şükürki işimiz var..
Hepinize hoşgeldiniz diyorum Kurbanlarınzı Allah kabul etsin..
kızlar tatilden döndük oldukça eğlenceli geçti çok şükür.
eşimden hediyeler yağmur gibi yağdı çok mutlu oldum
2 kazak
1 triko ceket
2 kot pantalon
1 çizme
eşim ve ortağı işyerine 2 ip yapım makinası aldılar 170.000 euroya. 85.000 ni peşin
diğer 85000 eurosunu 1 yıl içerisinde taksit taksit makina aldıkları yere ödeyecekler.
anlaşıldı ki benim adamda para var. kişinin maaş bodrosu olmayınca kazancı hakkında net birşey söylemek mümkün olmuyor .
Bu arada yarın 10 kasım Atatürk'ümüzü ve tüm şehitlerimizi bu vatan için gazi olmuş ama aramızdan ayrılmış değerli büyüklerimizi saygıyla anıyorum ,Yüce Rabbimden rahmet diliyorum.
yarın okulda program var ve ben program sunucusuyum. saat 09:05 te tam piyasalar açıldığı vakit program yapıyor olacağız.neyse hayırlısı olsun.
yarın program olmasa oldukça kritik bir gündü takip etmek ve harekete geçmek gerekiyordu ama galiba nasip olmayacak
memlekete gittim kurbanımı kestim, baya masrafım oldu tabi ki Allah kabul etsin hepimizinkini.
benim almam gereken bir ödemem var ama ödeme gelmeden gideceği yer çıktı -bakalım inşallah- bu durumda kasım ayında kenara para koyabilecek miyim acaba?
inşallah hepinizin bayramı bayram gibi geçmiştir kızlar neşeli, mutlu, bereketli...herkese hayırlı bir hafta diliyorum (tatil dönüşü ya pazartesi gibi hissettim birden)
güle güle giyin cnm,
evet ya esnaf olunca öyle öyle oluyor cebinde parası hiç bitmez.. Allah darlık göstermesin kazancı iyise ödenir gider..
Yalnız sende azcık faydalan bu durumdan, akarken doldur bi yandan cnm