Kirli Çıkılar )))

bugün bebek görmeye gidiyoruz ..ufak bi hediye aldım gitti bir yirmi tl daha :)))
netten asla kıyafet almam ne olacağı belli olmaz ama onun dışında suyu bile netten içeceğim yakında :)) ama netin faydası da var bu anlamda bulunamayan şeyleri netten alabiliyor insan :))
Ben de hiç cesaret edemem netten alışverişe. Aslında güvenilir birakç site var, benim gibi küçük yerde yaşayanlar belirli şeyleri oradan alabilir ama güven yok ben de =)))

nedenki ekders her ayın 8inde yatmıyo mu sizin bizim hiç geç kalmaz erken geldiği bile olur. bu ay ekdersi erken yatıracaklarmış gibime geliyor.
Bizim de hep değişir tarih. Kaldı ki her ayın 1 'inde yatması gerek ekdersin ama bankalar bilerek geç yatırıyorlar. Zaten banka ile sözleşme imzlanırken ..../.... tarihleri arasında ekders yatırılacak diye yazıyormuş. Onlar da en son güne kadar bu parayı kullanıyorlar :KK57: Otomatik ödeme talimatı verildiğinde de aynı şeyi yapıyorlar. Faturayı son gün yatırıyorlar...

kızlar şuanda 7 cumhuriyet 7 çeyreği bozdursam ne kadar elde etmiş olurum?

altın alan arkadaşlar olmuş, hayırlı olsun :nazar: :nazar:

Maaş erken yatacağı için kurban parasıyla altın alalım dedik ama bugün yükselmiş sanki altın. Yarım altın dün 314tl idi galiba, bugün 319tl olmuş. Hayırlısı olsun diyorum. Yükselirse bekleyeceğiz biraz parada. Bundan sonra da altın yükselişe geçtiğinde amaan zaten uzun vadeli deyip altın almayacağım, düşmesini bekleyeceğim. Biz her ay 2 tam aldığımız için nerden baksan 10-20tl fazladan veriyoruz yükseliş döneminde =((

Alışveiş konusnda ben de minimuma indiriyorum alacaklarımı. Kışlık toplamda 7 kazağım var okulda giyebileceğim, pantolon da 3-4 tane =(( aslında daha fazlaydı ama doğumdan sonra belleri sıkmaya başladığından giyemiyorum. Buna rağmen almıyorum birşey. geçen hafta eşim 100tl verdi git birşeyler al dedi ama ben sadece 22tlye bir kazak aldım geldim. gerisi cüzdanımda duruyor...

Bugün derste öğrencilere "tüketim" konusunu anlatıyordum. Herşeyi bize ne kadar fazla tüketmeye çalıştırdıklarından bahsettim. İyi giyinirsen toplumda yer edersin, iyi giyinirsen seni muhattap alırlar.... gibi bir baskı var fakat bunu kıralım lütfen. En basitinden bir mağazaya gidin üzerinizde paspal şeyler olsun satış elemanı bile sizinle ilgilenmez ama tam tersi durumda pervane olur etrafınızda, yazık valla.... Kıyafet bir ihtiyaç aslında. örtünmek için ihtiyaç ama maalesef günümüzde statümüzü belli etmek ya da etmemek/gizlemek için giyinir olduk. Buna ben de dahilim ne yazıkki.....

kıyafet konusnda anlatıklarına kesınlıkle katılıorum oncelerı bende cok buyuk hatalar yaptım aldım aldım gıyemeden kuculdu ama artık aklıandım sezon basları gıdıorum magzalar ne eksık alıorum toplucam snra bır dahakı seney kadar ugramıyorum bazen bayramlarda gıdıorum denk geldımı toplucam alıorum ıhtıyacımı sonra yanına ugramyıorum bır daha

kıyafet konusnda anlatıklarına kesınlıkle katılıorum oncelerı bende cok buyuk hatalar yaptım aldım aldım gıyemeden kuculdu ama artık aklıandım sezon basları gıdıorum magzalar ne eksık alıorum toplucam snra bır dahakı seney kadar ugramıyorum bazen bayramlarda gıdıorum denk geldımı toplucam alıorum ıhtıyacımı sonra yanına ugramyıorum bır daha
o "yanına uğramama" da sorun ama neyse =))) Ben de vitrinden bakıp hemen uzaklaşıyorum oradan =) Eşim bile şaşırıyor bu halime çünkü tam bir tüketim çılgınıydım ne görsem almak isterdim alamazsam mutsuz olurdum ama şimdi kendime gereksiz birşey almak istediğim an hemen "EV ALMAK" diyorum ve uzaklaşıyorum o tehlikeli alandan =)) Ama evimi allah nasip eder de alırsam birkaç ay birikim yapmadan gönlümce para harcayacağım bu da benim kendime ödülüm olsun =))

altın alan arkadaşlar olmuş, hayırlı olsun :nazar: :nazar:

Maaş erken yatacağı için kurban parasıyla altın alalım dedik ama bugün yükselmiş sanki altın. Yarım altın dün 314tl idi galiba, bugün 319tl olmuş. Hayırlısı olsun diyorum. Yükselirse bekleyeceğiz biraz parada. Bundan sonra da altın yükselişe geçtiğinde amaan zaten uzun vadeli deyip altın almayacağım, düşmesini bekleyeceğim. Biz her ay 2 tam aldığımız için nerden baksan 10-20tl fazladan veriyoruz yükseliş döneminde =((

Alışveiş konusnda ben de minimuma indiriyorum alacaklarımı. Kışlık toplamda 7 kazağım var okulda giyebileceğim, pantolon da 3-4 tane =(( aslında daha fazlaydı ama doğumdan sonra belleri sıkmaya başladığından giyemiyorum. Buna rağmen almıyorum birşey. geçen hafta eşim 100tl verdi git birşeyler al dedi ama ben sadece 22tlye bir kazak aldım geldim. gerisi cüzdanımda duruyor...

Bugün derste öğrencilere "tüketim" konusunu anlatıyordum. Herşeyi bize ne kadar fazla tüketmeye çalıştırdıklarından bahsettim. İyi giyinirsen toplumda yer edersin, iyi giyinirsen seni muhattap alırlar.... gibi bir baskı var fakat bunu kıralım lütfen. En basitinden bir mağazaya gidin üzerinizde paspal şeyler olsun satış elemanı bile sizinle ilgilenmez ama tam tersi durumda pervane olur etrafınızda, yazık valla.... Kıyafet bir ihtiyaç aslında. örtünmek için ihtiyaç ama maalesef günümüzde statümüzü belli etmek ya da etmemek/gizlemek için giyinir olduk. Buna ben de dahilim ne yazıkki.....

çok güzel dile getirmişssin

altın alanlara hayırlı olsun kızlar
ladyfog nerelerdesin canım?
ons düşüşe geçti ciddi şekilde düne göre
şu an 1688 oldu

bende bir sürü kıyafet almışım zamanında şimdi dolaplara sığamıyorum.bu yaz sadece 2 tişört aldım.kışa hiçbir şey almayı düşünmüyorum.ayakkabı mont herşey var çok şükür.baba evinde düşünmeden alıyoduk şimdi ev geçindiriyoruz dikkatli olmak lazım.

altın alanlara hayırlı olsun kızlar
ladyfog nerelerdesin canım?
ons düşüşe geçti ciddi şekilde düne göre
şu an 1688 oldu

Buralardayım.
Oğlum hasta, o yüzden yazmadan okuyup çıkıyordum.
Bu düşüşü bekliyordum.
Hatta öğle üzeri farmasi ile konuşmuştuk.
Dün ve bugün al sat için çok müsait zamanlardı.
Ben değerlendirmedim o ayrı, oğlumla ilgilendim piyasalar yerine.
Şimdi Amerika'yı bekliyorum.
Açılınca karar vereceğim alıma.
1680 kırılırsa 1650 yi bekliyorum.
Ancak düşüş için üzülmeyin, alım fırsatı olabilir.Bundan sonra yükseliş bekliyorum bir miktar.
Son bir haftada 70-80 dolar oynama oldu ki al sat için oldukça uygun yükseliş ve düşüşlerdi.

Buralardayım.
Oğlum hasta, o yüzden yazmadan okuyup çıkıyordum.
Bu düşüşü bekliyordum.
Hatta öğle üzeri farmasi ile konuşmuştuk.
Dün ve bugün al sat için çok müsait zamanlardı.
Ben değerlendirmedim o ayrı, oğlumla ilgilendim piyasalar yerine.
Şimdi Amerika'yı bekliyorum.
Açılınca karar vereceğim alıma.
1680 kırılırsa 1650 yi bekliyorum.
Ancak düşüş için üzülmeyin, alım fırsatı olabilir.Bundan sonra yükseliş bekliyorum bir miktar.
Son bir haftada 70-80 dolar oynama oldu ki al sat için oldukça uygun yükseliş ve düşüşlerdi.

ben hiçbirini değerlendiremedim
oğluna çok geçmiş olsun canım
herkes hasta zaten..
ben bekle bekle derken kaçırdım bugünü:KK1:
hayırlısı artık
merak etmiştim seni,
bebişin iyileşir en kısa sürede inşallah

ben hiçbirini değerlendiremedim
oğluna çok geçmiş olsun canım
herkes hasta zaten..
ben bekle bekle derken kaçırdım bugünü:KK1:
hayırlısı artık
merak etmiştim seni,
bebişin iyileşir en kısa sürede inşallah

Sağ ol canım.İlgin için çok teşekkür ederim.
Satış için bekledin herhalde değil mi?
Alım yapacaksan az daha beklemeni öneririm.
Kırarsa güzel alım fırsatı çıkar. Yarın da dolar düşerse alacaklar için uygun olur.:)

Kırarsa güzel alım fırsatı çıkar. Yarın da dolar düşerse alacaklar için uygun olur.:)

alım için bekliyorum canım 1684te elim gitti gitti geldi
hadi bekle dedim ama 1701 oldu az önce:KK1:

ben de aylardır takip ediyorum ama hala al sat için kendimde güven bulamıyorum. biraz da tembelim sanırım. onun için sıkı takip gerek.

alım satımı sürekli dolar üzerinden mi yapıyorsun. yoksa duruma göre tl ya da dolar değişiyor mu?

takip ediyorum ama
karar vermek de zor
ne olacağını kestirmek daha da çok tecrübe gerektiriyor
benim elimdeki para çok az olduğu için öğrenme maksatlı rahat hareket ediyorum

merhaba kızlar nasılsınız bakalım. ben de haftasonu annemlerdeydim. maaş bu ay erken yatacakmış acaba kaçında yatacak ki? ne dersiniz kurban parasına göz dikiyim mi:KK53: başbakanımız erken vercekmiş maaşları nasılsa
altın düşer mi çıkar mı bayadır takipte değilim.

merhaba kızlar ekim ayının listesini 1 . sayfaya ekledim hayırlı olsun.
kasım ayı inşallah hepimiz için çok daha bol bereketli bir ay olur umarım.:KK16:

merhaba kızlar ekim ayının listesini 1 . sayfaya ekledim hayırlı olsun.
kasım ayı inşallah hepimiz için çok daha bol bereketli bir ay olur umarım.:KK16:

Amin ellerine sağlık farmasicim.

ladyfog teşekkürler cevabın için. ben de karışık yapayım diyorum ama bir yandan da makasın altında ezilir kalırım diye korkuyorum

Amin ellerine sağlık farmasicim.

ladyfog teşekkürler cevabın için. ben de karışık yapayım diyorum ama bir yandan da makasın altında ezilir kalırım diye korkuyorum

Makasa yakalanmamak için bekleme süreni uzatabilirsin.Günlük değil de iki- üç günlük al satlar takip edebilirsin.

farmasicim beni niye eklemedin listeye.
bugün bir atalira daha aldım yani 8 cumhuriyetim oldu :KK24:
canım sana zahmet olmazsa beni bu ayada ekiyebilirmisin. zira bakınca gaza geliyorum :))))

Son düzenleme:
X