maşallah Allah bereketini artırsın canım
haydi bereketiyle inşallah gelir altının canım.hayırlı olsun yeni topiğimiz. dün kumbaramı açıp saydım, 75 lira vardı, ay sonuna kadar bi çeyrek parası birikir gibime geliyor
Bende kısmetse bu sene her ay bir altın alıcam ve öğretmen arkadaşlarla konuştuk 5 kişi falanız altın değil ama 100 tl vericez.
Hadi hayırlısı umarım bereketli bir yıl olur
selam kirli çıkılar
bende bugün iş çıkışı kuyumcuya gittim, 6 tane kuyumcu dolaştım, hepside altının gramına 93 tl dediler en son..
7. kuyumcuda 91 e düşürüdüm 22 ayar burma 15 gr. bilezik aldım:)
şuan 6 çeyreğim 15 gr bileziğim 2000 tlde param var, Allah berekt versin.. O 2000 lirayıda altın almayı düşünüyorum, ama bu haftayıda bekliycem finanstaki arkadaş bu haftada düşü olacağını söylüyor..
selam kirli çıkılar
Bende bugün iş çıkışı kuyumcuya gittim, 6 tane kuyumcu dolaştım, hepside altının gramına 93 tl dediler en son..
7. Kuyumcuda 91 e düşürüdüm 22 ayar burma 15 gr. Bilezik aldım:)
şuan 6 çeyreğim 15 gr bileziğim 2000 tlde param var, allah berekt versin.. O 2000 lirayıda altın almayı düşünüyorum, ama bu haftayıda bekliycem finanstaki arkadaş bu haftada düşü olacağını söylüyor..
harikasın canım ya
Allah bereketini artırsın birikimlerinin
hayırlı günlerde kullan bileziğini
oh oh negüzel allah bereket versin.darısı hepimizin başına gelsin bakalım altınlar
yeni topiğimiz hayırlı olsunn
bu topik tüm kirli çıkılara bereket getirsin inşallahh
canım ben nakit biriktiriyorumKızlar sizce altın almak şu sıralar için doğrumu altın düştü daha da düşer mi ki :26:
Ben nakit olarak biriktirmeyi düşünüyorum o kadar biriktiremem şuan için ama işe başladığımda düşünebilirim bunu ancak var mı nakit para biriktiren topik :)
yeni topikimiz hayırlı uğurlu olsun.
ben bugün kuveyttürkten altın hesabı açtırdım benimde artık bi altın hesabım var
selam kirli çıkılar
bende bugün iş çıkışı kuyumcuya gittim, 6 tane kuyumcu dolaştım, hepside altının gramına 93 tl dediler en son..
7. kuyumcuda 91 e düşürüdüm 22 ayar burma 15 gr. bilezik aldım:)
şuan 6 çeyreğim 15 gr bileziğim 2000 tlde param var, Allah berekt versin.. O 2000 lirayıda altın almayı düşünüyorum, ama bu haftayıda bekliycem finanstaki arkadaş bu haftada düşü olacağını söylüyor..
kızlar bu konu kalıcıysa diğer konuya link verip uyarı yazın bari
bazı arkadaşlar hala oraya da yazıyor
oraya mı bakıcaz buraya mı şaşırdım
aa farmasi nerden çıktı canım ya sen bu konuda gayet başarılısın.. Motive kabiliyetinde yüksek.. Diğer konuyla bu konunda açık olmasında bence bir sakınca yok hatta bence bütün arkadaşları bu topice yönlendirelim.. sonuçta burası esas liste tutulacak yer olacak, liste baş sayfada sürekli güncellenecek.. biz içinde olduktan sonra ha o rası ha burası hiç farketmez bence..
Yazdığımız alan da listenin paylaşıldığı alan da burası olsun bence. Buradaki amaç listeyi görüp motive olmak, sohbet edip ya da yazılanları okuyarak motive olmak. Dolayısıyla tek başlık altında toplanmak daha mantıklı.canım konunun orada ya da burada olması benim açımdan herhangi bir şey değiştirmiyor
tek fark şu orada konu sahibi arkadaş konuyu açmış şimdi de devam ettirmiyor .
listeyi aslında o arkadaşa devretmek isterdim ilk sayfayı düzenleyebildiği için her ay ilk sayfada gerekli düzenlemeleri yapardı .
yeni konu açmış olmanın tek kolaylığı ilk sayfasında istediğimiz düzenlemeyi yapabiliyor olmak o kadar .
bunun dışında bir cazibesi yok yani.
ben zaten diğer topikte de listeyi yapıyordum paşa paşa sıkıntı yoktu benim açımdan zaten liste elimin altında olduğu için dilediğim zaman bakabiliyordum.
ama dün akşam bazı arkadaşların akıl etmesi sayesinde yeni konu açmanın liste ekleme ve takibi açısından mantıklı olacağı kanaatine varıldı. ve ben de bunun üzerine konuyu açtım olay bundan ibaret.
kızlar ben kesinlikle orada burada şurada açılmış konu ya da konu sahibi o imiş bu imiş böyle basit şeylere takılıp kalacak kompleksli biri değilim. sanal ortamda insanlar birbirini ne kadar tanıyabilirki ben açık sözlüyümdür ve daha henüz yolun başında şu teklifi getiriyorum hepinize aramızdan bu işi almak isteyen var mı? yani listeyle ilgilenmek isteyen varsa yeni konuyu açsın istediği gibi listeyi düzenlesin eklesin ister o topikte sohbet yeni açtığında da sadece liste eklesin benden sonuna kadar destek .ama iki topik arasında mekik dokumaktan yorulmasın sonra.
ben her ay belirlenen tarihte bildirimimi yapmaya özen gösteririm yapmadığımda isterse silsin. sonra eklenmek istediğimizde eklesin vs vs .yani uzun lafın kısası neyse kuralları belirtsin. ben uymaya hazırım kendi payıma
ha bu arada bugün bana pek bi hayırlı uğurlu geldi ders saatim de isteğim üzerine arttı haftada 20 saatten 26 saate çıktı .yani biraz daha yoğun olacağım.
aaa yeni başlık mı açıldııı
Bende geldim o zamannn
Demin kumbaramı kırdım ve içinden 260 TL çıkarttım daha büyük bir kavonoz aldım ve içine koydum 500 e kadar yolu var
Yazdığımız alan da listenin paylaşıldığı alan da burası olsun bence. Buradaki amaç listeyi görüp motive olmak, sohbet edip ya da yazılanları okuyarak motive olmak. Dolayısıyla tek başlık altında toplanmak daha mantıklı.
Bir konu başllığı yüzünden kimsenin huzuru kaçmasın lütfen kızlar. Ha orada ha burada ne farkedek ki!
Ekderslerin hayırlı olsun şimdiden. Ben de 2. dönem artmasını isteyeceğim bakalım ne diyecekler =)
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım
fakat sebebi şu hem bu topik hem de diğer topik kusura bakılmasın ben gel-git yapamayacağım ya orası olsun ya burası ya da herhangibir arkadaşın açacağı topik olsun değişmez .
her zaman tek yerin takibi daha kolay olmuştur bu topikler konusunda.
onun için öyle yazma gereği duydum.
konu sahibi arkadaşın bile uğramadığı topikte yazıyoruz aylardır ki sorun bu değil
sorun ilk sayfanın güncellenememesi işte asıl sorun bu .
niye hala ısrarla diğer topiği koruma çabası anlamadım gitti
amaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi ???????????:26: