Kirli Çıkılar )))

kızlar ücret arttı mı benim fazla yatmış bi yanlışlık olmasın?:KK53:

yeni topiğimiz hayırlı olsun.
ordada belirtttim son mesajımda ,yeni bir konu açılacak fikrinizi belirtin dendiği için yazdım kendi düşüncelerimi,ama farmasi sanırım değişik fikirleri alanen üzerine alınmışsın konuyu sen açtığın için.
eğer o manidar cümleyle beyan ettğin gibi amaç üzüm yemeyip bağcıyı dövmek olsaydı emin ol ki forumda o zman hiç yazacak paylaşım yapacak konumuz olmazdı,her konuyu kendimizin açmış olması gerekirdi.
ben ne katremi tanırım nede seni.
burda paylaşımlar yaparak dostluklar kazanıyoruz.
fikirlerini beyan eden arkadaşlarında sanmıyorum ki seninle bir derdi olsun.
bende bir süre tablo yaptım.
bu insanı ne yüceltiyor,nede puan kazandırıyor.emek harcıyorsun sonuçta,vakit harcıyorsun.
amaç bir konuda birikim yaptığım arkadaşlarıma katremin o dönem işleri yoğun olduğundan yardımcı olabilmekti.
evet benim için ilkler önemlidir,zor vazgeçerim kolay olmaz.
çok uzun zamn gnlerini geçirdiğin ,paylaşım yaptığın konu hakkında bişiyler yazmak bu kadar sorun olmaamlı.
aklında olsun canım şahıs olarak kimseyle bir sorunum yok olamaz,olsada aynı snein gibi açık sözlüyümdür söylemekten çekinmem.
herkese hayırlı uğurlu olsun.
bu topik daha çok birikimler getirsin inş...:KK54:

tabiki canım burada hiçbirimizin birbiriyle bir derdi yok ve de olması için sebep de yok .:KK34:
tek derdimiz birikim yapmak ve de bu amaç etrafında toplandık hepimize bol bereketli hayırlı uğurlu birikimler dileğimi her zaman olduğu gibi şimdi de yineliyorum.:KK16:

farması sen sosyal bilg. öğretmenimisin? bende :KK64: ne güzel 12 yıldır mesleğini yapabiliyomuşsun bana daha atanmak nasip olmadı:KK59:
bu arada kumbaramda 120 lira birikmiş altına çevirmedim henüz biraz daha beklemeyi düşünüyorum. dünde eşimle konuştuk yılbaşına kadar tl olarak biriktirelim sonra karar veririz napacağımıza altın mı yoksa nakit olarakmı para tutacağımıza...

coğrafya öğretmeni olarak mezun oldum atama alanım sosyal bilgiler .
canım atanamamış olmana çok üzüldüm:KK59::KK59::KK59::KK59: zamanında 1 yıl tayin beklemiş biri olarak.
ne zaman mezun oldun ?
umarım çok yakında ataman yapılır canım benim ya ? bak sabah sabah moralim bozuldu durumuna gerçekten.
inşallah herşey gönlünce olsur:KK19:

evet canım. ders ücreti ben 7.2 diye biliyorum. ama bana yatan 8.5 den yatmış bi yanlışlık yoksa

canım ben bu sabah banka hesabıma baktım
kaç saate aldığımın çizelgesini müdür yardımcısı zaten geçen hafta masaya bırakmıştı.
bugün hesabıma yatan paraya saati bölünce 7.61 tl çıktı evet artmış.
8.6 tl brütü idi hatta geçen idarecinin bilgisayarında görmüştüm.
acaba bankada hesabında 5-10 tl de olsa para varmıydı ? yani onlarla birlikte hesaplamış olmayasın.
mesela ben de önceden 8 tl vardı.
o hariç zaten hesaba yatan ekders diye açıklayarak 365 tl yatırmışlar.

canım senin branşın neydi?
ben hiç şu yıla geldim tam ekders almadım ders istemediğim için, bu yıl 14 saate ekders alarak bir ilk olacak benim için o da müzik öğretmeni arkadaş gelene kadar :KK1::KK1::KK1:

canım ben bu sabah banka hesabıma baktım
kaç saate aldığımın çizelgesini müdür yardımcısı zaten geçen hafta masaya bırakmıştı.
bugün hesabıma yatan paraya saati bölünce 7.61 tl çıktı evet artmış.
8.6 tl brütü idi hatta geçen idarecinin bilgisayarında görmüştüm.
acaba bankada hesabında 5-10 tl de olsa para varmıydı ? yani onlarla birlikte hesaplamış olmayasın.
mesela ben de önceden 8 tl vardı.
o hariç zaten hesaba yatan ekders diye açıklayarak 365 tl yatırmışlar.

canım senin branşın neydi?
ben hiç şu yıla geldim tam ekders almadım ders istemediğim için, bu yıl 14 saate ekders alarak bir ilk olacak benim için o da müzik öğretmeni arkadaş gelene kadar :KK1::KK1::KK1:
bizim okul çizelge yapamadı bu ay. yani yapmıştır da bize göndermedi maille. müdür filan değişti işler karışıktı
49,5 vardı 492,5 olmuş. maaş ödemesi 443 tl yazıyor. benim haftalık 26 saat ekdersim var bilgisayarcıyım ben canım unuttun sanırım :KK34:
neyse pazartesi ücreti yapan idareciyle görüşeyim.

bizim okul çizelge yapamadı bu ay. yani yapmıştır da bize göndermedi maille. müdür filan değişti işler karışıktı
49,5 vardı 492,5 olmuş. maaş ödemesi 443 tl yazıyor. benim haftalık 26 saat ekdersim var bilgisayarcıyım ben canım unuttun sanırım :KK34:
neyse pazartesi ücreti yapan idareciyle görüşeyim.

bereketli olsun canım .:nazar::nazar::nazar:

karanfilce keşke ekdersler net 10 tl olsa:KK34:

karanfilce 5 eylülden 19 eylüle kadar seminerler dönemi ekdersi 30 saat
19 eylül 30 eylül arası haftalık 9 saat ekders aldım 2 hafta olunca 18 saat
böylelikle eylül ayı toplamı 48 saat etti bitanem.

haftalık 14 saat ise önümüzdeki haftadan itibaren geçerli çünkü daha dün verildi dersler bana :KK34:

karanfilce keşke ekdersler net 10 tl olsa:KK34:

evet çok güzel olur. ama ben buna da şükrediyorum Allah bereket versin. benim eşim özelde çalışıyor. devlette en aşağı ikibuçuk alır aynı pozisyonda ama şimdi 850 alıyor. Allah herkesin yardımcısı olsun.

karanfilce 5 eylülden 19 eylüle kadar seminerler dönemi ekdersi 30 saat
19 eylül 30 eylül arası haftalık 9 saat ekders aldım 2 hafta olunca 18 saat
böylelikle eylül ayı toplamı 48 saat etti bitanem.

haftalık 14 saat ise önümüzdeki haftadan itibaren geçerli çünkü daha dün verildi dersler bana :KK34:

anladım canım :KK66: ben de seminerdir filan diye tahmin etmiştim sonradan. biz lisedeyiz bizde seminer yok:KK69:
bizde bir meslek öğretmeni maksimum 44 saat derse girer. 20 saat maaş karşılığı olur geri kalan da bi de rehberlik varsa tam 30 saat ekders yapar haftada. ama işletmeler ve atölye bölüm şeflikleri olunca düşüyor biraz ücret.

Allah bereket versin hepimizinkine inşallah.

günaydın birikimci hanımlar,
hafta sonun da ne yapacaksınız??
ben çocukları alıp sinemaya gitmeyi düşünüyorum, önce evi bir toplayım,süpürüp sileyim atıcam kendimi dışarı:)
hep birikim olmasın azcıkta harcayalım dimi:KK34:

oh kızlar ekders ücretleriniz artmış hayırlı olsun güzel yerlere harcayın..
farmasi senin ders saatinde artmış, iyi olmuş cnm yaşımız gençken çalışmak lazım.. bende hafta sonu mesaiye kalıyorum bazen günlük 50-65 arası değişiyor o para maaşa yansıyınca ayrı bir seviniyorum..

günaydın birikimci hanımlar,
hafta sonun da ne yapacaksınız??
ben çocukları alıp sinemaya gitmeyi düşünüyorum, önce evi bir toplayım,süpürüp sileyim atıcam kendimi dışarı:)
hep birikim olmasın azcıkta harcayalım dimi:KK34:
aynen biz de bu hafta sizlerden aldığım ilhamla baya bi kıstım gezmeleri. eşim diyo ki bu hafta bi para harcayalım yaa diyor:KK9:
güle güle gezin canım.
oh kızlar ekders ücretleriniz artmış hayırlı olsun güzel yerlere harcayın..
farmasi senin ders saatinde artmış, iyi olmuş cnm yaşımız gençken çalışmak lazım.. bende hafta sonu mesaiye kalıyorum bazen günlük 50-65 arası değişiyor o para maaşa yansıyınca ayrı bir seviniyorum..

sağolasın canım. Allah bereket versin...:nazar:

X