Kirli Çıkılar )))

hemen hemen her bankada hesabım var kartlarım da var.internet şubeden yapılabilir mi?

Kızlar sizce altın almak şu sıralar için doğrumu altın düştü daha da düşer mi ki :26:
Ben nakit olarak biriktirmeyi düşünüyorum o kadar biriktiremem şuan için ama işe başladığımda düşünebilirim bunu ancak var mı nakit para biriktiren topik :)

[hayırlı olsun bakalım topikk digeriiinede ne olmuştu kuzlarrr buradanmı devam edicez artıkk bereketli olsun işn
listeyle ilgilenen arkadaş mesajlarından sadece açtığı konunun ilk mesajını sürekli değiiştirebilir. e eski topiği de farmasi açmadığı için buraya geçiş yapıldı. liste daha rahat güncellensin diye
Allah yardımcınız olsun.

Allah çocuğuna sağlık sıhhat versin canım...

bu arada kızlar 11 ekim evlilik yıldönümümüz. eşim her sene okula çiçek gönderiyor bana sürpriz yapıyor. senede bir olan bişey o yüzden inceliğini hiç kırmak istemiyorum. ama okuldaki arkadaşların çok dikkatini çekiyor kıskananlar da olmuyor değil. onun yerine yemeğe çıksak daha güzel olur. ama adam nezaketinden çiçek gönderiyor. sadece dışarda yemek yiyelim diye söylesem ayıp etmek de istemiyorum güzel bi dille nasıl söylerim.

aslında haklısın şimdi yüksek fiyatdan alıcaz diyelim.iki ay sonra düştü ne olacak altın kendine çeki düzen verene kadar nakit biriktirmeye devam edeyim yada güzel bi cevap yazan olursa altın hesabı açtıralıım :)
ama cevap gerçekten altın gibi olmalı :)

kızlar merhaba
bence altın almaktan şaşmamalı sonuçta şimdi düşsede eğer bozdurmak için aceleniz yoksa ve uzun vadeli birikimse altın zarar etirmez
biz eşimle altın üzerinden yapıyoruz birikimimizi sonuçta bi aksilik çıkmazsada uzun süre dokunmayacağız
bi de sürekli bozuk para biriktiriyoruz ayın sonundada gramlık para çıkıo gidip hemen gram yaptırıyoruz

ayyy ne güzel şey birikim yapmak

uzun vadede düşünüyorsan al. benim param olsa alırım uzun vade düşünüyorum çünkü.

herhalukarda gram daha mantıklı. tabi bankadan. sonuçta arada alım satım farkı 1 lira bile olmuyor. hele bizim burda sadece çeyreği 5 tl karla satıyorlar hayatta onlara para yedirtmem. çok kızgınım sadece konyada böyle araştırmalarıma göre ankara da pahalı

Topiğimiz hayırlı olsun arkadaşlar. Birikiminizi uzun vadeli düşünüyorsanız altının fiyatı çokta önemli değil. Nasılsa alacak ve unutacaksınız. Al sat yapmayı düşünüyorsanız o zaman önemli olur... Ben bugün 1 gr daha aldım. Hepimizin birikimleri hayırlı olsun... Sevgiyle kalın... :79:

kızlar ya korkmuyomusunuz bu birikimleri internette paylaşmaya..
ortalık hacker dolu...
üstelik bankadan falan aldığınızı yazıyosunuz..
dikkatli olun derim..

ortalık hacker dolu...
dikkatli olun derim..

benim aklımdan da o geçiyordu. kalplerimizden aynı anda aynı şey geçmiş..

cevaplar altın gibi olmuş gerçekten.mantıklı insanları severim.şimdi internet bankacılığını kurcalıyorum bi altın hesabı açabilirim inşallah.

İnşallah sen de bu duyguyu en kısa zamanda hayırlısyla tadarsın canım. BUrada güzel haberi verirsin bize

Bence eşine hiçbirşey deme. Ne kadar güzel ya çok ince bir davranış. Kıskanan varsa kıskansın,neden başkaları için eşinin bu güzel davranışına engel olacaksın ki!

ortalık hacker dolu...
dikkatli olun derim..
benim daha önce hiç aklıma gelmemişti ama cidden doğru söylüyorsun.

kızlar akşamdan beri uğraşıyorum 1 . sayfaya ya da başka bir sayfaya birikim tablosunu ekleyemiyorum. tablo ekleme tuşları aktif değil.
durumu editöre bildirdim. sonuç bekliyorum.

yeni topikimiz hayırlı uğurlu olsun.

ben bugün kuveyttürkten altın hesabı açtırdım benimde artık bi altın hesabım var

yeni topik hayırlı olsun kızlar
yazdıklarınızı okuyorum ama artık para atamıyorum kenara
o yüzden yazmıyorum
hepinize hayırlı cumalar.

Yeni topik hayırlı olsun hepimize .

Akşam giremedim neler neler olmuş yeni topıc açılmış hayırlı olsun hepimize.Şimdi artık buradan mı devam edeceğiz

herkese selam. yeni topik hayırlı olsun. birlikte bol bol birikim yapmaya devam ederiz inşallah..

topiğimiz hayırlı olsun kızlar birikimlere devamm

inşallah hayırlı olur kızlar
önemli olan son gaz birikimlerin devam etmesi

canım hayırlısı olsun Allah öncelikle sana bebeğine eşine sağlık sıhhat versin.
Allah güle güle büyütsün bebişini.
hepsi olur biter zamanla

Ben de kirli çıkıyım.Kısıtlamam kendimi ,ama yatırım da yaparım.Gram altın alıyorum sürekli.
çok güzel hayırlı olsun canım
ne güzel fikirler çıkıyor böyle
Allah herşeyi gönlüne göre versin canım .

[hayırlı olsun bakalım topikk digeriiinede ne olmuştu kuzlarrr buradanmı devam edicez artıkk bereketli olsun işn
canım ben her türlü fikre açığım ister bu topikte sadece liste ekliyelim ister hem listemizi ekliyelim hem sohbet edelim .
isterse bir arkadaş listeyi tutsun ona listeyi mesajla yollayayım.
hiç mi hiç farketmez çoğunluğun fikrine uyarım .
ama her türlü karar alınırsa alınsın benim için birikim yapmak önemli ve de vazgeçilmez bu kesinnnnnnnnnnnn

listeye eklerim canım seni
Kızlar bu gram altın nasıl oluyor bana anlatabilir misiniz bi.
Bende birikim yapmak istiyorum, Ama öyle büyük meblağlar değil şimdilik yavaş yavaş yapmak istiyorum.
Bilgi verin litfeennn :118::118:
birikim yapmak için tutarın ne olduğunun hiç önemi yok bence 1 kuruşun bile önemi büyük
gram altın nasıl oluyo ben anlamadım.yani kuyumcuya 1 gram altın mı alıcam diyosunuz.yada bi vadeli hesaptan filan mı.
canım ben şahsen vadesiz altın hesabı açtım oradan alıp satıyorum
uzun vadeli düşünüldüğü sürece her seviyeden altın alınır bence

bol bereketli birikimleriniz olsun canım

aaa yeni başlık mı açıldııı
Bende geldim o zamannn

Demin kumbaramı kırdım ve içinden 260 TL çıkarttım daha büyük bir kavonoz aldım ve içine koydum 500 e kadar yolu var

aaa yeni başlık mı açıldııı
Bende geldim o zamannn

Demin kumbaramı kırdım ve içinden 260 TL çıkarttım daha büyük bir kavonoz aldım ve içine koydum 500 e kadar yolu var

maşallah Allah bereketini artırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…