listeyle ilgilenen arkadaş mesajlarından sadece açtığı konunun ilk mesajını sürekli değiiştirebilir. e eski topiği de farmasi açmadığı için buraya geçiş yapıldı. liste daha rahat güncellensin diye[hayırlı olsun bakalım topikk digeriiinede ne olmuştu kuzlarrr buradanmı devam edicez artıkk bereketli olsun işn
Allah yardımcınız olsun.Kızlar burası çok güzel olmuş elinize sağlık ama bi liste yazsanızda benide ekleseniz :) bizimde borçlar gezmeler bitti Allah a şükür şimdi çocuk düşünüyoruz çocuk olana kadar biraz para biriktirmek istiyorum bu ay başladım elimde kalan az bi parayla 2 gr altın aldım
çocuk olmadan kenara 10,000 tl koymak istiyorum çocuk olunca eşim tek çalışıcak oda kirayı ve faturaları anca öder çocuk 1 yaşına gelene kadarda 10,000 tl bize çok yardımcı olmuş olur dimi ama :)
1 yaşından sonrada Allah ın izniyle kaynanam bakıcak :)
Yeni başlığımız hayırlı olsun
O topicte birikim yapmaya başlayan arkadaşlar için biraz buruk olacaktır eminim çünkü insan nedense ilk nerede başladıysa orada devam etmek istiyor yazmaya ama burada liste konusunda daha rahat edeceğimize eminim.
Bugün ekdersimiz yatmış fakat benim bu yılki ekdersim bakıcı parasına gideceği için pek de etkilemiyor birikimimizi. Böyle bir giderimiz olmasaydı hemen gider altın alırdım ama sağlık olsun.
Ekim ayı maaşından da birikim yapamayız herhalde oradaki para da bayram için harcanacak. kurbanlık parası, yol parası vs derken biz birikim için Allah nasip ederse kasım ayını bekleyeceğiz =)))
Kızlar sizce altın almak şu sıralar için doğrumu altın düştü daha da düşer mi ki :26:
Ben nakit olarak biriktirmeyi düşünüyorum o kadar biriktiremem şuan için ama işe başladığımda düşünebilirim bunu ancak var mı nakit para biriktiren topik :)
aslında haklısın şimdi yüksek fiyatdan alıcaz diyelim.iki ay sonra düştü ne olacak altın kendine çeki düzen verene kadar nakit biriktirmeye devam edeyim yada güzel bi cevap yazan olursa altın hesabı açtıralıım :)
ama cevap gerçekten altın gibi olmalı :)
uzun vadede düşünüyorsan al. benim param olsa alırım uzun vade düşünüyorum çünkü.Kızlar sizce altın almak şu sıralar için doğrumu altın düştü daha da düşer mi ki :26:
Ben nakit olarak biriktirmeyi düşünüyorum o kadar biriktiremem şuan için ama işe başladığımda düşünebilirim bunu ancak var mı nakit para biriktiren topik :)
elinizdeki paranız azsa 100 tl 200 tl filan gram altın alın en mantıklısı ama 500 tl filan varsa çeyrek yada yarım altın alın daha mantıklı
kuyumcuya gram altın almak istiyorum diyin hemen veriyorlar 2 gün önce aldık gramı 99 tl den çünkü 200 tl vardı
kızlar ya korkmuyomusunuz bu birikimleri internette paylaşmaya..
ortalık hacker dolu...
üstelik bankadan falan aldığınızı yazıyosunuz..
dikkatli olun derim..
Allah çocuğuna sağlık sıhhat versin canım...
bu arada kızlar 11 ekim evlilik yıldönümümüz. eşim her sene okula çiçek gönderiyor bana sürpriz yapıyor. senede bir olan bişey o yüzden inceliğini hiç kırmak istemiyorum. ama okuldaki arkadaşların çok dikkatini çekiyor kıskananlar da olmuyor değil. onun yerine yemeğe çıksak daha güzel olur. ama adam nezaketinden çiçek gönderiyor. sadece dışarda yemek yiyelim diye söylesem ayıp etmek de istemiyorum güzel bi dille nasıl söylerim.
benim daha önce hiç aklıma gelmemişti ama cidden doğru söylüyorsun.kızlar ya korkmuyomusunuz bu birikimleri internette paylaşmaya..
ortalık hacker dolu...
üstelik bankadan falan aldığınızı yazıyosunuz..
dikkatli olun derim..
yeni topikimiz hayırlı uğurlu olsun.
ben bugün kuveyttürkten altın hesabı açtırdım benimde artık bi altın hesabım var
yeni topik hayırlı olsun kızlar
yazdıklarınızı okuyorum ama artık para atamıyorum kenara
o yüzden yazmıyorum
hepinize hayırlı cumalar.
Yeni topik hayırlı olsun hepimize .
Akşam giremedim neler neler olmuş yeni topıc açılmış hayırlı olsun hepimize.Şimdi artık buradan mı devam edeceğiz
herkese selam. yeni topik hayırlı olsun. birlikte bol bol birikim yapmaya devam ederiz inşallah..
topiğimiz hayırlı olsun kızlar birikimlere devamm
canım hayırlısı olsun Allah öncelikle sana bebeğine eşine sağlık sıhhat versin.Yeni başlığımız hayırlı olsun
O topicte birikim yapmaya başlayan arkadaşlar için biraz buruk olacaktır eminim çünkü insan nedense ilk nerede başladıysa orada devam etmek istiyor yazmaya ama burada liste konusunda daha rahat edeceğimize eminim.
Bugün ekdersimiz yatmış fakat benim bu yılki ekdersim bakıcı parasına gideceği için pek de etkilemiyor birikimimizi. Böyle bir giderimiz olmasaydı hemen gider altın alırdım ama sağlık olsun.
Ekim ayı maaşından da birikim yapamayız herhalde oradaki para da bayram için harcanacak. kurbanlık parası, yol parası vs derken biz birikim için Allah nasip ederse kasım ayını bekleyeceğiz =)))
çok güzel hayırlı olsun canımBen de kirli çıkıyım.Kısıtlamam kendimi ,ama yatırım da yaparım.Gram altın alıyorum sürekli.
ne güzel fikirler çıkıyor böyleKızlar burası çok güzel olmuş elinize sağlık ama bi liste yazsanızda benide ekleseniz :) bizimde borçlar gezmeler bitti Allah a şükür şimdi çocuk düşünüyoruz çocuk olana kadar biraz para biriktirmek istiyorum bu ay başladım elimde kalan az bi parayla 2 gr altın aldım
çocuk olmadan kenara 10,000 tl koymak istiyorum çocuk olunca eşim tek çalışıcak oda kirayı ve faturaları anca öder çocuk 1 yaşına gelene kadarda 10,000 tl bize çok yardımcı olmuş olur dimi ama :)
1 yaşından sonrada Allah ın izniyle kaynanam bakıcak :)
canım ben her türlü fikre açığım ister bu topikte sadece liste ekliyelim ister hem listemizi ekliyelim hem sohbet edelim .[hayırlı olsun bakalım topikk digeriiinede ne olmuştu kuzlarrr buradanmı devam edicez artıkk bereketli olsun işn
listeye eklerim canım senimrb kızlar öncelikle yeni topiğiniz hayırlı olsun. bende aranıza katılmak istiyorum eğer kabul ederseniz. pek para biriktiremiyorum bu aralar borcumuz var. bende kenara biraz para atmak istiyorum. topiğiniz sayesinde bunu başarabileceğimi düşünüyorum.
birikim yapmak için tutarın ne olduğunun hiç önemi yok bence 1 kuruşun bile önemi büyükKızlar bu gram altın nasıl oluyor bana anlatabilir misiniz bi.
Bende birikim yapmak istiyorum, Ama öyle büyük meblağlar değil şimdilik yavaş yavaş yapmak istiyorum.
Bilgi verin litfeennn :118::118:
canım ben şahsen vadesiz altın hesabı açtım oradan alıp satıyorumgram altın nasıl oluyo ben anlamadım.yani kuyumcuya 1 gram altın mı alıcam diyosunuz.yada bi vadeli hesaptan filan mı.
uzun vadeli düşünüldüğü sürece her seviyeden altın alınır benceKızlar sizce altın almak şu sıralar için doğrumu altın düştü daha da düşer mi ki :26:
kızlar merhaba
bence altın almaktan şaşmamalı sonuçta şimdi düşsede eğer bozdurmak için aceleniz yoksa ve uzun vadeli birikimse altın zarar etirmez
biz eşimle altın üzerinden yapıyoruz birikimimizi sonuçta bi aksilik çıkmazsada uzun süre dokunmayacağız
bi de sürekli bozuk para biriktiriyoruz ayın sonundada gramlık para çıkıo gidip hemen gram yaptırıyoruz
ayyy ne güzel şey birikim yapmak
aaa yeni başlık mı açıldııı
Bende geldim o zamannn
Demin kumbaramı kırdım ve içinden 260 TL çıkarttım daha büyük bir kavonoz aldım ve içine koydum 500 e kadar yolu var
Arsa da iyi bir yatırım aracı ilerisi için.İkiye katlıyor en az. :)