valla ben bu hafta sonu bütün hesbaı birbirine karıştırdımben de bu ay şimdilik 150 tl arttırdım ..
bir hafta daha var ayın bitmesine bakalım daha ekleyebilecek miyim
50 tl bir ihtiyaç için gidecek hayırlısı bakalım her ay aynı olmuyor tabi
hep takıpteyım ama henuz almıyorumceyiz duzen birkimci hanımlar bence burayı takip edin derım hem ındıırmlı alırsınız hemde bırıkımlerınıze bırıkım katarsnız http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...kampanyalari-paylasalim-124.html#post21416553
Herkese hayırlı haftalar, bereketli birikimler...
Bu hafta 50 tl biriktirdim, çok da içime sinerek alacağım birşeyden vazgeçtim ve kumbiriğe parayı şöyle havalı bir şekilde attımBu arada kızlar önceki sayfalarda bir arkadaşımız kıyafet alışverişine çıkmadan dolabını açıp neyi var neyi yok baktığını ve nelere ihtiyacı olduğunu düşünüp, kıyafetlerin renklerini filan o anda kombinleyip yazdığını, alışverişe o listeyle çıkınca gereksiz harcama yapmadığını yazmıştı. Bu fikir benim de çok hoşuma gitti, bizimle paylaştığı için kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum Yani gıda alışverişinde filan yapıyorum ama bir kerede en çok meblağı ayırdığımız giyim alışverişlerinde, dışarı çıkmadan elde kağıt kalem bir karara varmak gerçekten çok akıllıca. Eskiden kıyafette çok iyi seçimler yapardım, birkaç yere bakıp en isabetlilerini hızlıca alır çıkardım. Kombinlerim de hep uygun olurdu. Ama son zamanlarda kafam çok meşgul olduğundan mıdır nedir, alışverişe konsantre olamıyorum ve alakasız şeyler alıp eve dönüyorum Ben de artık hiçbir şey almamaya başladım ama bu da çözüm değil çünkü bu sefer de gereken şeyleri almamaya başlıyorsunuz İşte tam da bu yüzden şu defter tutma olayına başladım 2 gündür ve çok işime yaradı. Bu yöntemi ben daha kendime uyarladım, evdeki ayakkabı-çanta-takı-aksesuar-makyaj malzemesi-mutfak eşyası vs.yi de kabataslak not ettim ama tek tek değil. Örneğin dedim ki "önümüzdeki 3 ay yeni ruj ve oje almayacağım, hiç kot pantolon almayacağım, 1 tane bej renk kazak alacağım...". Yani bir nevi stok tuttum kafamda, ona göre önümüzdeki dönemde ihtiyacım olacak ve olmayacak şeyleri listeledim Çok faydası oldu bana, kafamdaki bir sürü belirsizliği giderdi
merhaba kızlar haftasonu uzun yolculuktaydım ne yapınız bakalım.. ben bu ay 1500 ü aştım harcamada. haftasonu da baya harcadım ama bu yolculuk harcadıklarımın sonuna kadar değeceği bi yolculuktu.
farmasi canım. banka promosyonunun helal olmadığını ben de duymuştum konyada ilahiyatçı orhan çeker hocadan. onun dediğine göre devlet bankası verirse caiz olur çünkü devlet kendi halkına istediği gibi para verebilir ikramda bulunabilir demişti. biz de garantiyle anlaştık bu yıl. 6 parçaya bölecekler toplamda 600 e yakın bende bu 6 aylık kısmını Allah izin verirse bayramda köydeki çocuklara verecem.
merhaba kızlar haftasonu uzun yolculuktaydım ne yapınız bakalım.. ben bu ay 1500 ü aştım harcamada. haftasonu da baya harcadım ama bu yolculuk harcadıklarımın sonuna kadar değeceği bi yolculuktu.
farmasi canım. banka promosyonunun helal olmadığını ben de duymuştum konyada ilahiyatçı orhan çeker hocadan. onun dediğine göre devlet bankası verirse caiz olur çünkü devlet kendi halkına istediği gibi para verebilir ikramda bulunabilir demişti. biz de garantiyle anlaştık bu yıl. 6 parçaya bölecekler toplamda 600 e yakın bende bu 6 aylık kısmını Allah izin verirse bayramda köydeki çocuklara verecem.
ladyfog hemen face e yazdım bunu...
ben evde ne var ne yok toplamış ve göndermiştim daha önce bir yardım için evmiz küçük olduğu için biz fazla kullanılmayan eşya tutamıyoruz ama etrafa mutlaka haber veririm.
97 TLden 2 gram aldım kızlar.
Toplamda 4 gramım oldu
Yarında 1 gram alıcam inş.
Bu ayı 7-8 gramla kapatıcam
hayırlı bırıkımler olsun canım bankadanmı aldın gramlarını ?
ladyfog
o saydıklarındanmı gondermemız gerekıyor ? batanıye felan
ay Allah bereket versin canım darısı bana bu ayı ekımı 2 gr ıle kapatsam cok sevınıcem97 TLden 2 gram aldım kızlar.
Toplamda 4 gramım oldu
Yarında 1 gram alıcam inş.
Bu ayı 7-8 gramla kapatıcam
ladyfog hemen face e yazdım bunu...
ben evde ne var ne yok toplamış ve göndermiştim daha önce bir yardım için evmiz küçük olduğu için biz fazla kullanılmayan eşya tutamıyoruz ama etrafa mutlaka haber veririm.
Yurtiçi kargo sitesinden alıntı:
Yurtiçi Kargo Van’a Yardım Gönderilerini Ücretsiz Taşıyor Van’da meydana gelen ve Yurtiçi Kargo ailesi olarak olarak bizi de oldukça üzen deprem felaketinde mağdur olan vatandaşlara yönelik tüm yurtta seferberlik ilan edilmiş durumdadır. Van depremi ile zarar gören depremzedelere yardım amaçlı ulaştırılmak istenen ve şubelerimize getirilen yardım gönderileri Yurtiçi Kargo tarafından ücretsiz olarak önce bölgeye ardından Afet Koordinasyon Merkezi aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Genel İhtiyaç listesi; Çadır, kışlık bebek giysileri, battaniye, bebek maması, bebek bezi, kışlık/polar giysiler, pet şişede su, elektrik kullanımı gerektirmeyecek her türlü ısıtıcıdır…..
Hiç değilse çocuklarımızın küçülmüşlerini ya da bir battaniye gönderelim!
Gece sıcaklık ciddi anlamda düşüyor.
selam kızlaaaaaar:)
farmasi bacım bi çeyrek daha aldım
etti 6 çeyrek:)
Evet canım. Garanti den aldım 2 gramda bankasyadan alıcaminşallah
Hepimize bol hayırlı birikimlerrr