Kirli Çıkılar )))

hayırlı olsun yeni topikimiz:92:

sanırım artık burda devam edeceğiz paylaşıma :KK55:

diğer topik için üzüldüm bu yola orda çıkmıştım ve çok faydası olmuştu :KK50:

inş burda da güzel paylaşımlarımız olur:KK19:

inşallah canım ya orası benim için de bir ilkti.:KK43:
hayırlısı olsun artık hepimiz için :KK19:

bol bereketli huzurlu bir cuma günü dileğiyle
cumamız mübarek ve hayırlara vesile olsun inşallah kızlar :KK16:

diğer topiğe ne oldu arkdaşlar ?

bu ay maaşımla altın alabikecekmiyim blemiyorum çeyizim için çok alışveriş yaptım of of içim gitti
:KK54:

yeni topik hayırlı olsun kızlar
yazdıklarınızı okuyorum ama artık para atamıyorum kenara
o yüzden yazmıyorum
hepinize hayırlı cumalar.

Akşam giremedim neler neler olmuş yeni topıc açılmış hayırlı olsun hepimize.Şimdi artık buradan mı devam edeceğiz

herkese selam. yeni topik hayırlı olsun. birlikte bol bol birikim yapmaya devam ederiz inşallah..:21:

Yeni başlığımız hayırlı olsun :KK71:
O topicte birikim yapmaya başlayan arkadaşlar için biraz buruk olacaktır eminim çünkü insan nedense ilk nerede başladıysa orada devam etmek istiyor yazmaya ama burada liste konusunda daha rahat edeceğimize eminim.

Bugün ekdersimiz yatmış fakat benim bu yılki ekdersim bakıcı parasına gideceği için pek de etkilemiyor birikimimizi. Böyle bir giderimiz olmasaydı hemen gider altın alırdım ama sağlık olsun.
Ekim ayı maaşından da birikim yapamayız herhalde oradaki para da bayram için harcanacak. kurbanlık parası, yol parası vs derken biz birikim için Allah nasip ederse kasım ayını bekleyeceğiz =)))

Ben de kirli çıkıyım.Kısıtlamam kendimi ,ama yatırım da yaparım.Gram altın alıyorum sürekli. :KK66:

Kızlar burası çok güzel olmuş elinize sağlık ama bi liste yazsanızda benide ekleseniz :) bizimde borçlar gezmeler bitti Allah a şükür şimdi çocuk düşünüyoruz çocuk olana kadar biraz para biriktirmek istiyorum bu ay başladım elimde kalan az bi parayla 2 gr altın aldım

çocuk olmadan kenara 10,000 tl koymak istiyorum çocuk olunca eşim tek çalışıcak oda kirayı ve faturaları anca öder çocuk 1 yaşına gelene kadarda 10,000 tl bize çok yardımcı olmuş olur dimi ama :)

1 yaşından sonrada Allah ın izniyle kaynanam bakıcak :)

[hayırlı olsun bakalım topikk digeriiinede ne olmuştu kuzlarrr buradanmı devam edicez artıkk bereketli olsun işn:nazar:

mrb kızlar öncelikle yeni topiğiniz hayırlı olsun. bende aranıza katılmak istiyorum eğer kabul ederseniz. pek para biriktiremiyorum bu aralar borcumuz var. bende kenara biraz para atmak istiyorum. topiğiniz sayesinde bunu başarabileceğimi düşünüyorum.

Kızlar bu gram altın nasıl oluyor bana anlatabilir misiniz bi.
Bende birikim yapmak istiyorum, Ama öyle büyük meblağlar değil şimdilik yavaş yavaş yapmak istiyorum.
Bilgi verin litfeennn :118::118:

gram altın nasıl oluyo ben anlamadım.yani kuyumcuya 1 gram altın mı alıcam diyosunuz.yada bi vadeli hesaptan filan mı.

Bankaya gidiyorsunuz,paranız ne kadar gram altın almaya yetiyorsa o gün için o kadar alıyorsunuz.Hesap açılıyor size altın hesabı.

elinizdeki paranız azsa 100 tl 200 tl filan gram altın alın en mantıklısı ama 500 tl filan varsa çeyrek yada yarım altın alın daha mantıklı

kuyumcuya gram altın almak istiyorum diyin hemen veriyorlar 2 gün önce aldık gramı 99 tl den çünkü 200 tl vardı

X