Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) Allah bereket versin canımm
Benimde bir akrabama 3 altın borcum var sızce bunu nakıt mı alayım yoksa kk taksıtmı yaptırayım ?
valla benımde hıc fıkrım yok bende merak edıyorum
bu altın daha fazla yukselmeyıp dusmesınde zarar etmıyelım
günaydın hayırlı cumalar kızlar cumanız mübarek olsun birikimleriniz bereketli
kızlar altın düşüşte 96.70 TL olmus işbankadakı haberınız olsn
elimde bi işim var
sorna excelde tablo yapcam harcamalarımı bakalım napmısım
Googleye personal finances yazıp gelen programı indir.
Ben bütçe için bu programı kullanıyorum.
Tablo yapmak için uğraşmazsın.
aa hic duymamistm. ben de deniycem, tesekkurler paylasim icin :)
kızlar altın düşüşte 96.70 TL olmus işbankadakı haberınız olsn
Googleye personal finances yazıp gelen programı indir.
Ben bütçe için bu programı kullanıyorum.
Tablo yapmak için uğraşmazsın.
hayırlı cumalar arkadaşlar
Ay süpersin.hayırlı cumalar
arakadaşlar uzun zamndır yazamıyordum
çünkü birikim yapamıyordum eşim iki aydır işten ayrılmıştı.
şimdi işe girdi ve maaşı da oldukça iyi olacak ama 1 seneliğine ayrı olacağız ben yazın tayin isteyebileceğim ancak.
ben kendi evimizi idare edeceğim fatura kira aidat falan aşkım annesinde kalıyor zaten onun kira vs derdi yok kenara 2000 lira ayırabilecek belki 2500
ben de ek dersimi kenara ayırayım diyorum yani ortalama 3000 lira kenara ayırabileceğiz
yazın elimizdeki altınları bozdurup birikimimizi de ekleyip ev almayı planlıyoruz
eylül ve ekim ayı içinde toplam 4 gram ancak alabildim.
toplam bu topiğe takılmaya başladığımdan beri
2 çeyrek
5 gram altın
90 gram bilezik
20 dolar
30 eurom oldu
allah bereket versin dövizlerden eşimin haberi yok. ev alırken ona sürpriz yapacağım
Ay süpersin.
Ne güzel, ne güzel.
Umarım gönlünüzce olur her şey...
hayırlı cumalar
şimdi işe girdi ve maaşı da oldukça iyi olacak ama 1 seneliğine ayrı olacağız ben yazın tayin isteyebileceğim ancak.
ben kendi evimizi idare edeceğim fatura kira aidat falan aşkım annesinde kalıyor zaten onun kira vs derdi yok kenara 2000 lira ayırabilecek belki 2500
ben de ek dersimi kenara ayırayım diyorum yani ortalama 3000 lira kenara ayırabileceğiz
yazın elimizdeki altınları bozdurup birikimimizi de ekleyip ev almayı planlıyoruz
2 çeyrek
5 gram altın
90 gram bilezik
20 dolar
30 eurom oldu
allah bereket versin dövizlerden eşimin haberi yok. ev alırken ona sürpriz yapacağım
hayırlı cumalar
2 çeyrek
5 gram altın
90 gram bilezik
20 dolar
30 eurom oldu
CANIM IS BANKASI INT BANKACLIgı kullanıyorsan hemen sımdı kendınde acabılkırsın bana farması ogrettı actım hemencık walla dusuyor dusmesınde sonra elımızdekınden olmaylım bakalım nolcakiye düşüyo yahu
ben bu aksam actırıcam hesabımı mesaı bıtımınde acarlarmı avm'lerdeki bankalar