fıstıklar 2ay önce sizi bulmuş artık sürekli giremediğimden yazamamıştım çoğunuza göre eve giren maaşımız çok az ama rabbim azın bereketini versin önceden bizde eşimle dışarda yer gezer 2kuruş koyamazdık ki ben çalışırken felaket kirli çıkıydım
son yaşadıklarımızdan sonra bebişimizi kaybettik ve enbasit bi sağlık sorunu bile nasıl masraflı olabiliyor gördük ve iyi günler gibi kötü günleride düşünüp azda olsa biriktirmeliyiz listeye şuara girmek istemiyorum ama 2aydır kocişimin 800 liralık maaşından çokta kısmadan heray bi çeyrek bi gram koyabildik ve kendime şuan neçok kızıyorum market market gezip ıvır zıvıra dünya para verdiğime ki 2kişiyiz çocukta yok
ve 4000 e yakın kazanıpta kenara koyamıyoruz diyen arkadaşlar ne olur geleceğinizi çocuğunuzun geleceğini düşünüp koyun benim babamın nasıl güzel bi işi ve yaşamımız vardı Allaha şükür yinede kötü değiliz ama geçmiş nasıl farklı neolucam değil ne olduk dememek için kötü günleride düşünün
ben listeye giremiyorum çünkü şuan ve daha önceden elimde olanları satıp doğalgaz yaptımak istiyoruz kısmetse ama olmazda devam edersem hiç ayrılmam sizlerden gerçekten insan okudukça nasıl etkilenip biriktirmek istiyor ve komşucuklarımla 1oo tl lik günde düşünüyoruz bakalım hem ozaman zorunlu biriktiriliyor .
birikimleriniz hayırlı olsun düzgün yerlere gitsin inşallah