Kirli Çıkılar )))

farmasicim fikrimi beğendiğine sevindim ama hala listede altıncıklarımı göremiyorum.fikrimi geri alırım bak

farmasicim fikrimi beğendiğine sevindim ama hala listede altıncıklarımı göremiyorum.fikrimi geri alırım bak

bide asıl liste ilk sayfadaki dimi sayfalarda sık sık liste görüyorumda

canım sen birikim miktarını ve ne zamandan beri birikim yaptığını bir kere daha yaz bakalım .
ayrıca tablo oluşturma düzeni eskisi gibi değil değişti ve biraz karmaşık hal aldı o nedenle bu sisteme iyice alışmak adına listeyi arada sayfalarda yayınlıyorum.

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK
TL
ÇEYREK ALTIN
CUMH. ALTINI
YARIM ALTIN
GR ALTIN
DÖVİZ
BİLEZİK gr
birikim zamanı
farmasi
26 gr
2011 nisandan beri
ececikkk35
250 tl
8
arcak81
100
1
1
başıyazmalıkız
1470 tl
deren1907
1000tl
3
2 gr
prometheus
1500 tl
4
sonbahar14
70 tl
6
2 gr
zehra1025
140tl
ev alacağın
için bir süre
aramızda
olamayacak
vanilya30
50tl
5
150 dolar
violin35
1 yarım
8 gr
gökyüzündedans
2
nazende_87
2
1 gr
90 gr
rabia1984
8.87 gr
mandalina01
1
10gr
19.07.2011
cerenim
50 tl
1
mucok
3
4 gr
tamam
innuk
5.2 gr
sunny66
9
2 yarım
5 gr
ladyfog
250 tl
5
1
7 gr
ceylinbaharfatih
85 tl
1
joeyfun
70 tl
darkseaa
7
sabrii11
40 tl
naz8
1
xxtalyaxx
4
10
yusum
1
7
minilya
10 tl
6
sevimsiz_25
40 tl
1
oz_lem_
56 tl
8 gr
120 euro
gulayb
2
1
1 yarım
84 gr
LPGLİ_FERRARİ
7
5
1 yarım
Sineray
1700 tl
1 yarım
1 gr
2011 eylül
tamam
yasemin1989
4 gr
cgdm16
2
2
115 gr
orchidea
6 gr
basakss
145 tl
1.40 gr
sidelya79
25 gr
meyraa
2
karanfilce
600 tl
14 gr
twent
4000 tl
skopca
2
oznur_omur
90 tl
1
2 yarım
12 gr
KaRaLaHaNa
25 gr
sofistike
80 tl
1
nur_tfk
2
1
asktutkunu
185 gr
DoLuNaY
5
aysemmmmm
13
2
8 gr
leyla_81
94
7
13 gr
kendimi_7_m
YenidenDogdum
parlayanyildizim
Jennifer

Son düzenleme:
leyla_81 nasıl beğendin mi tabloyu canım birikimlerin istediğin gibi görünmüş mü ?
bir de ne zamandan bu yana birikimin onu da belirtirsen ,onu da eklerim daha sonra.

leyla_81 nasıl beğendin mi tabloyu canım birikimlerin istediğin gibi görünmüş mü ?
bir de ne zamandan bu yana birikimin onu da belirtirsen ,onu da eklerim daha sonra.

beğenmemi beğendim tabi canım sağol ellerine sağlık :13: moralim bozuldukça bakarım ben buraya :) ben2007 den beri biriktiriyorum.600 de tl m var.ama bu liste sol tarafı görmek istediğimde mausu sürüklemem gerekiyor yani sayfayı tam kaplamıyo.niyeki aceba?

bak listenin şimdiden faydasını görmeye başladım 600 tl dedimya onu unutmuştum yazdım bide 200 de dolarım var onuda ekler misin canım.ay hakkatende kirli çıkıyız ya

bak listenin şimdiden faydasını görmeye başladım 600 tl dedimya onu unutmuştum yazdım bide 200 de dolarım var onuda ekler misin canım.ay hakkatende kirli çıkıyız ya

tamam canım bunları eklerim kasım ayı listesinde görürsün inşallah
2007 ocak mı diyelim, hangi ay diyelim ?
benim pc de ekran geniş hepsini aynı anda görebiliyorum canım

tamam canım bunları eklerim kasım ayı listesinde görürsün inşallah
2007 ocak mı diyelim, hangi ay diyelim ?
benim pc de ekran geniş hepsini aynı anda görebiliyorum canım
valla hatırlamıyorum ocak de farketmez.demekki bnm ekrandan. dizüstü normal ekran ama belki ayarları değişiktir neyse canım benim sağol emeklerin için

farmasi benim geçmiş birikimler denmiş 2010 kışta almıştım 38 gr bilezik var

Son düzenleme:
bugünde bir çeyrek aldım kumbaramında ay sonu üzerine katarak bir çeyrek daha almayı planlıyorum listede bende yer alayım:26:

Son düzenleme:

canım seni listeye ekliyorum
tam olarak listeye birikimin olarak ne yazmamı istersen onu alayım özelden mesajınla

amin canım çok sağol allah razı olsun çok teşekkur edeırm benı duşudnugun ıçın:))

ewt bende ılkkez duydum gercektenh warsa haram olmayan yontem bızde onu uygulyalım cok garıp ya

pekı bebegız ıcın hangı bırıkım yontemını kullanıyorsunuz suan ?

bakın benı yanlış anlamayın lutfen faiz haramdır bunu ben demıyorum bu kuran ı kerımde boyle geçıyo yani ALLAH IN emri faiz haram
ılk once bunu bı araştırın nefsınıze ağır gelebılır bende aylarca kırada oturdum kı eşımın maaşı ıyıydı ve bankalar bıze kredı verelım dıye arıyolardı
ama ıstemedık her ay ev sahıbıne kıra odedık kırada oturmanın ne demek oldunu çokk ıyı bılıyorum yani sabrettık ve altın bırıktırmeye başladık
çok şukur paramız vardı bırıktırdık ve ben almaya başladıgımda altın baya duşuktu ve baya arttı çok şukur borç verıp yardım edenler oldu herneyse
çok şukur ev sahıbı olduk ALLAH a herkese olmayı nasıp etsın tum ısteyenlere.aminn
ben sıze karışamam şoyle yapın boyle yapın dıyemem herkesın kendı ıradesı sadece bılmenızı ıstedım gerısı sıze kalmış araştırmak ıstersenız alasını bulursunuz
bana karşı cephe almayın lutfen o kadar sert yazmışsınızkı ınanın şaşırdım
herneyse ben param olunca ınşallah bebegım ıçın yıne altın bırıktırcem şu an borçlarımız oldugu ıçın boyle bışey yapamıyorum.
Allaha emanet olun allah tum ev almak ısteyenlere nasıp etsın ınşallah

dikkat çekmek için böyle yazım dedim
100 tl var kenarda
gün paramı yazmıyayım şubatta alıcam direk toplu parayı yazarım
en az bırıkımı olan be nım
kızlar bısey soracagım cıddı manada bırıktırmeye onumuzdekı ay baslıyacagım kasım maasımla
sızce bu parayı doviz olarak bıraksammı(maasımı doviz usulu alıyorum) yoksa turk parasına cevırıp vadelıyemı yatırsam
yoksa gram altınmı alsam
10 aylık bı yatırım oalcak sızce nasıl degerlendıreyım

hepinize hayırlı ve bol birikimli haftalar kızlar yanlış anlaşılmasını istemem ama listeye bu topiğe başladıktan sonraki birikimlerimizi yazdığımızı sanıyordum ben. bazı arkadaşlar 10 senelik birikimlerini eklemişler listeye. mutlaka hepimizin yıllar öncesinde başladığımız başka altın, tl birikimlerimiz vardır. bence buradaki listeye bu topikten sonraki birikimleri yazalım. tarihiyle yazmak çok güzel fikir. ben bu topikteki birikimlerime 06 2011 den itibaren başladım. farmasiciğim bana da tarih ekleyebilir misin canım rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…