Kirli Çıkılar )))

Merhaba arkadaslar.nerdeyse tum sayfalari okudum ve takdir ettim sizleri.cogunuz epey yol almissiniz finans konusunda.

Ben calismiyorum elime gecenide sacma sapan seylere harciyorum.15 gunde kk sayesinde bir kucuk altin aldim.ustelik bayramda harcamalar cogaldigi halde.demekki oluyomus.vira bismillah deyip basliyorum bende.halkbankasindan bireysel emeklilik yaptirdim.fakat siz tecrubeli hanimlara bisey danismak istiyorum

Ben elime gecen her parayi bankamatikten aktarabilmek icin en yakin olan isbankasi yada akbankasindan altin hesabi acmayi dusunuyorum.uzerime fatura yok baska bi secenegim varmi hesap actirabilmem icin.yada cocugum icin kumbara hesabi acsam dahami iyi olur.veya kuyumcuyla devammi etmeliyim(kuyumcular cok yakinimda bozdurma ihtimalimde buyuk)simdiden tesekkurler

hoş geldin aramıza
beni de bu topik aklıma başıma getirdi,ufak ufak biz de bayağı yol kat ettik
en önemlisi de israfkarlıktan vazgeçtik

seyyaahhh
meraklandırdın bizi

hoş geldin aramıza

Hosbuldum ama sizlere uyum saglayabilecegimi sanmam.calismiyorum malesef.
Ama dediginiz dogru benimde aklim basima sizleri okuyunca geldi.telefonuma cepbutcem indirdim oncelikle aldigimi verdigimi yaziyorum artik kalem kalem.oyle her aklima geldikce markete gitmek,iki kisi icin 3 cesit tencere dolulari yemek yapmak yok artik.once haftalik menu yapiyorum sonra alisverise yanima yeterli para alarak cikiyorum.ekmegimi de yemegimide israf etmiyorum(artik)
Ayrica is planida yaptim buda faturalara yansiycak sanirim aradaki farkida sevgili kocamdan almayi dusunuyorum(cok acikgoz gordum kendimi)
Keske sizler gibi isini bilen kadinlardan daha once haberdar olsaydim.yazmasam bile surekli takipcinizim.

cok sagolasin gökce bacim almanyadayim ben sen yazinca bende menemenlik yaptim domateside normal dograyip posetledim insallah güzel olur bu arada topik sakinleri ve ayrica sahibi nerde bi bilgin varmi
AFİYET OLSUN BACIMMM...güle güle yiyinnn .... almanya diyinceee yurtdışı olunca bir başkaaa oldum ALLAH kolaylık versin:KK43: bir önerim olucak domatesi poşetlerken doğruyorsun ya kabuğunu soyup poşete önce küp küp doğradığın domatesleri pay et sonra suyu varsaaa onları pay et ve poşetleri yuvarlak değilde adetaa kare misali paketleersen hem buzdolabında daha çok yer olur hemde pişiriken çözünüp yemekle özdeşleşmesi iyi olur... afiyet olaa...:)

gökçe maşallah canım yaa
fırında mı közledin biberleri

bak sana bir tarif vereyim
közlenmiş iki biber
bir haşlanmış havuç
1 közlenmiş patlıcanı blendırdan geçir
içine salça ve biraz sirke, zeytinyağı tuz kat pişir
enfes bir kahvaltılık sos oluyor
harikasınn multi bacımmm buna benzer bişey yapıyorumda havuç katmıyorummm patlıcanlaaa sabah sosla peynirle giderim ben okulaa sosu sürerimmm ekmeğe üzerne kaşar üzerne sos üzerne beyaz peynirr.. tam bir peynir canavarıyımdaa bu dediğninnn bhavuçsuzunu annemler yapar ajuramı acukamı öle bişe derlerrr enfess enfess.... uffff zaten söylemesi ayıp geçen yaptıklarım 1 kavanozu bitti ..haaa evet bacım fırında közledim ama normal pasta çörek fırınımdaa leziz olmaz diye eski usul davul fırındaaa közledimmm:) erinmedim çıkardım fırını kokuttum evi :)

bişey sorcammm bacımm :) senin bu tarifi deneyecemde bennn salça sirke zeytinyağı kat pişir demişin ,salçaakatmasammı birde pişirmek gerekirmi iillaaa... ciddden küçük bir kavanozda olsa dediğini yapacammmm sağolasın bacım:)

hoş geldin aramıza

Hosbuldum ama sizlere uyum saglayabilecegimi sanmam.calismiyorum malesef.
Ama dediginiz dogru benimde aklim basima sizleri okuyunca geldi.telefonuma cepbutcem indirdim oncelikle aldigimi verdigimi yaziyorum artik kalem kalem.oyle her aklima geldikce markete gitmek,iki kisi icin 3 cesit tencere dolulari yemek yapmak yok artik.once haftalik menu yapiyorum sonra alisverise yanima yeterli para alarak cikiyorum.ekmegimi de yemegimide israf etmiyorum(artik)
Ayrica is planida yaptim buda faturalara yansiycak sanirim aradaki farkida sevgili kocamdan almayi dusunuyorum(cok acikgoz gordum kendimi)
Keske sizler gibi isini bilen kadinlardan daha once haberdar olsaydim.yazmasam bile surekli takipcinizim.
emiry bacımmm :) hesabını açtır derim illa fatura olmasına gerek yok muhtarlık nüfüus müdürlüğü yakınsa 5 dkkda hemen bir ikametgah adresi al be bacım....:KK16::KK16:

ben dedildim:))))))
memlekete hızlı bi giriş yaptım :) geldim yarında minicik bi tatile gidiorum:)
2 gün sonna detayları yazcam hepiciğinizi çok ösledim:)

merhaba kirli çıkılar ramazan bayram vs derken yaz tatili son sürat gidiyor
herşey çok şükür yolunda
bir de arka bahçeden buranın yolunu bulabilsem :) ))))))))):KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

umarım birikimler tam gaz ara vermeden yapılıyordur :KK34:

merhaba kirli çıkılar ramazan bayram vs derken yaz tatili son sürat gidiyor
herşey çok şükür yolunda
bir de arka bahçeden buranın yolunu bulabilsem :) ))))))))):KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

umarım birikimler tam gaz ara vermeden yapılıyordur :KK34:
son sürat harcamayaa devammmmm farmasiiii bu aydaaa malumm kredi evin yapımı nedenleri ilee birikim bildirmi yapamadımmm... bakalım artık eylülde maaştan 1 çeyrek alırım diyorummm malum ağustos maaaşı erken gelince erkendende bitti :KK43: :KK16:

Sesimi duyan vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar mı
evettttttttttttt kimse varmıııııııııııı???

amannnnn böyle diyince 17 ağustosu geçtiğimiz şu günlerde 17 ağustos depremini yaşayan biri olarakk ALLAHTAN TÜM ÖLEN KARDEŞLERMİZE RAHMET DİLİYORUM... BİRDAHAAA ÖYLE DEPREMLER YAŞATMASIN ALLAHIMMM... KÖTÜ ZALİM DOLANDIRICI MÜTAHİTLERDENDE HERKESİN YUVASINI KORUSUN....

ÇOK KÖTÜ OLDUM BAK SEYYAH BACIM :KK43: BİRDAHA SESİMİ DUYAN VARMI DEMEEE :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: OLUR MU ????

evettttttttttttt kimse varmıııııııııııı???

amannnnn böyle diyince 17 ağustosu geçtiğimiz şu günlerde 17 ağustos depremini yaşayan biri olarakk ALLAHTAN TÜM ÖLEN KARDEŞLERMİZE RAHMET DİLİYORUM... BİRDAHAAA ÖYLE DEPREMLER YAŞATMASIN ALLAHIMMM... KÖTÜ ZALİM DOLANDIRICI MÜTAHİTLERDENDE HERKESİN YUVASINI KORUSUN....

ÇOK KÖTÜ OLDUM BAK SEYYAH BACIM :KK43: BİRDAHA SESİMİ DUYAN VARMI DEMEEE :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: OLUR MU ????

nerdeydin depremde

nerdeydin depremde
istanbuldaydımmm eğer yengemde değildee halamda olaydımm halamlar o gece yalovaya çınarcığa gideceklerdi ama beni bekledilerrr hiç unutmuyorumm ve yaşayacakkk ömürlermiz varmış demekkk,yalova yerle bir olmuştu :KK43: ALLAHIM BİRDAHA KİMSELERE YAŞATMASIN

istanbuldaydımmm eğer yengemde değildee halamda olaydımm halamlar o gece yalovaya çınarcığa gideceklerdi ama beni bekledilerrr hiç unutmuyorumm ve yaşayacakkk ömürlermiz varmış demekkk,yalova yerle bir olmuştu :KK43: ALLAHIM BİRDAHA KİMSELERE YAŞATMASIN

ben depremin göbeğindeydim

ben depremin göbeğindeydim
yani sakaryaa izmit :KK43: uffff ne diyimki bana depremmmm deme ne dersen deeee.... erzincan depremlerini yaşamış bir erzncanlı olarakk ALLAHIMMM konusu bile dizimin bağını kesmekteee....
ölümü en çok hisssetttiğim duyguları barındırmaktaa depremler

allah korusun bizlerii depremi yaşadım tabi şiddeti bu kadar değildi evlerin o sallantısı insanların gecenin bir saatinde koşturması aklımdan gitmez

Eskiden bir gün girmesem tam üçgüne ancaaa yetişiyordummm... Nerdesiniz hu huuuuuuuu arada ön bahçeyede uğrayın...:KK16:

Günaydın hanımlarr bu aralar hem moralim bozuk hem çok stresli bi dönemden geçiyorum rabbim sonumuzu hayır etsin inş

X