- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
Kadir gecemiz hayırlara vesile olsun kızlar.....
Ya arkadaşlar bu yıl Allah izin verirse salçamı eriştemi ve pek çok kışlık hazırlık yapmak istiyorum. Ama korkuyorum burdan yapanlar ne yaptığını me zaman yaptığını anlatıp beni cesaretlendirse çok sevaba girer. Gaza gelip üşenmem yaparım inş.
Yardım ve teşviklerinizi bekliyorum. Off niye aynı şehirde değilizki birbirimize yardım ederdik böyle şeylere
bir oğlum var seyhancım allahım bağışlasın kız erkek farketmez valla sağlıklı hayırlı olsun eli ayağı düzgün olsun yeter kızı da bir oğlu daloveli bebisin hayirli olsun allah tamamina erdirsin bir oglun vardi demi kizmi istiyosun yine erkekmi
Kadir gecemiz hayırlara vesile olsun kızlar.....
Ya arkadaşlar bu yıl Allah izin verirse salçamı eriştemi ve pek çok kışlık hazırlık yapmak istiyorum. Ama korkuyorum burdan yapanlar ne yaptığını me zaman yaptığını anlatıp beni cesaretlendirse çok sevaba girer. Gaza gelip üşenmem yaparım inş.
Yardım ve teşviklerinizi bekliyorum. Off niye aynı şehirde değilizki birbirimize yardım ederdik böyle şeylere
Dur kız hevesimi kırma. Yapmak istiyorum ya doğal doğal beslenelimben etmezdim
tembelim ben
bir oğlum var seyhancım allahım bağışlasın kız erkek farketmez valla sağlıklı hayırlı olsun eli ayağı düzgün olsun yeter kızı da bir oğlu da
darkcım nerde yaşıyorsun burda adanada ağustos eylül gibi salça yapılır
diğer kurutmalıklar da öyle
buzluklara atılacaklarda mevsimine göre fiyatlar da bayramdan sonra düşebilir o zaman yap mesela
paylaşırım burda yaptıklarımı
erişte bilmiyorum ama tariflere göre yap ben tarhana yaptım mesela tariflerle
kızlar bu arada benim oğluş duşa alıştı her gece alla duş alcak
suya girmeden mümmmmmkün diil yatmıyo yani sırt üstü bile yatmıo saat 9 u geçince basıyo çığlığı
kaç gece nesi var diye çözemedik suya girince susuyo hatta sudayken uyukluyo:))))
ve daha 2 aylık bile olmadı ayaklarının üstünde durmaya çabalıyo bugün adım bile attı
bu kadar küçük bebk ayakta neden durmak ister illa ayakları yere değcek öyle durcak kollarım kas yaptı yakında mr marsalın kolları gibi olcak kaslı kaslı:)))))
kızlar bu arada benim oğluş duşa alıştı her gece alla duş alcak
suya girmeden mümmmmmkün diil yatmıyo yani sırt üstü bile yatmıo saat 9 u geçince basıyo çığlığı
kaç gece nesi var diye çözemedik suya girince susuyo hatta sudayken uyukluyo:))))
ve daha 2 aylık bile olmadı ayaklarının üstünde durmaya çabalıyo bugün adım bile attı
bu kadar küçük bebk ayakta neden durmak ister illa ayakları yere değcek öyle durcak kollarım kas yaptı yakında mr marsalın kolları gibi olcak kaslı kaslı:)))))
kızlar günaydın birşey sormak istiyorum biliyorum bir çok kez ONS ile işlem yapmayı anlatttır mısınız? ONS yüksek iken mi yoksa düştüğün de mi DOLARDA-ALTINA geçmek gerekiyor.
kızlar günaydın birşey sormak istiyorum biliyorum bir çok kez ONS ile işlem yapmayı anlatttır mısınız? ONS yüksek iken mi yoksa düştüğün de mi DOLARDA-ALTINA geçmek gerekiyor.
selam sisteminizi anlatır mısınız? bende para birikitmrk istiyorum