Kirli Çıkılar )))

memleketten döndüm birsürü yapacağım yetmezmiş gibi eşim sen tutttt taaa eryamandan 6-7kgm kızmızı biber al gelir gelmez getir onları közledim kavanozladım ne olucak bu adamın boğaz derdi.. eşini 15gün sonra görücekkk bir çiçek almıyor doldurmuş valizini biberle geliyorrrr ....

neyseeee birsürü işim varrr artık kışlık hazırlıklara başlamam gerek okullar açılmadannnn temizliğime yeniden yapmam gerek....
battaniye yorgan yastık yıkanıp dikilseee... halıları yıkamaya vericemmmm uffff ufffffffff ne zamannnn şöyle ruhende rahat bir şekilde ayaklarımı uzatıppp yatıcammmm...........:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

seyyahcigim meraklandirdin beni gökce bizde fasulye aldik buzluk icin kavurdum koydum birazda tursu yaptim baska neler yapiyosunuz kis icin

seyyahcigim meraklandirdin beni gökce bizde fasulye aldik buzluk icin kavurdum koydum birazda tursu yaptim baska neler yapiyosunuz kis icin
seyhann bacım hangi şehirdesin ona göre diyecemmm...

mesela denize yakınsan biber kurutamassın nemden dolayı ama ben gibi içlerdeysennn biber kurut kışın zeytinyağlısıda etli dolmasıda güzel oluyor...
sonra yaprak salamura yapabilirsinnn yahutttt salamura satılır şimdiden güzel tazesini ucuza alabilirsin...
ben biber közledimmmm kahvaltıda yerizdeee hoş kışa dek biter ama yapacam azcık dahaaa öyle
bamya koyabilirsinnnn bennnn fasulyeyi kavurmadan koyorumm önceki yıl kavuryorduk haşlıyordukkk buzdolabı kokusu siner gibi oldu tabi poşetlemiştik belki sen kavanoza koyarsan bilemmemm...
birde domates kışlık koycamm yemeklere katmak için
birdeee menemenlik yapıcammmm
vişne ucuz olursa reçel . vişne suyu vekompostoluk koycam
turşuyuda yaptımmı biterrr gibi
haaa barbunyaaayı unutmamak gerekkk:KK16:

helede ben gibi çalışan birisi isennn ciddden kışın kurtarıcı oluyor...
kurbandanda köfte sotelik hazırlarsınn ben baya rahat ettimmm :KK16:

cok sagolasin gökce bacim almanyadayim ben sen yazinca bende menemenlik yaptim domateside normal dograyip posetledim insallah güzel olur bu arada topik sakinleri ve ayrica sahibi nerde bi bilgin varmi

gökçe maşallah canım yaa
fırında mı közledin biberleri

bak sana bir tarif vereyim
közlenmiş iki biber
bir haşlanmış havuç
1 közlenmiş patlıcanı blendırdan geçir
içine salça ve biraz sirke, zeytinyağı tuz kat pişir
enfes bir kahvaltılık sos oluyor

Merhaba arkadaslar.nerdeyse tum sayfalari okudum ve takdir ettim sizleri.cogunuz epey yol almissiniz finans konusunda.

Ben calismiyorum elime gecenide sacma sapan seylere harciyorum.15 gunde kk sayesinde bir kucuk altin aldim.ustelik bayramda harcamalar cogaldigi halde.demekki oluyomus.vira bismillah deyip basliyorum bende.halkbankasindan bireysel emeklilik yaptirdim.fakat siz tecrubeli hanimlara bisey danismak istiyorum

Ben elime gecen her parayi bankamatikten aktarabilmek icin en yakin olan isbankasi yada akbankasindan altin hesabi acmayi dusunuyorum.uzerime fatura yok baska bi secenegim varmi hesap actirabilmem icin.yada cocugum icin kumbara hesabi acsam dahami iyi olur.veya kuyumcuyla devammi etmeliyim(kuyumcular cok yakinimda bozdurma ihtimalimde buyuk)simdiden tesekkurler

X