Kirli Çıkılar )))

günaydınlar,
derfatçim geçmiş olsun...verilmiş sadakanız varmış...
özlemcim size de geçmiş olsun..
regl sancısı çeken tüüüm arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum ... benim de kardeşlerimin de çok sancılı geçer :KK43: beenim üstelik 5., 6. ve 7. gün olur :KK43:
sevimlicim, ahmetçiğin uykusunun düzene girmesine çok sevindim :nazar::nazar::nazar::nazar: ama gerçekten de gelenin gidenin çokmuş... bu kadar gelen gidene iyi düzeni tutmuş... neyse ki annen de kayınvaliden de yardımcı oluyorlarmış... burda bir arkadaşımın da 3 hafta erken doğmuştu bebeği.. kayınvalidesi geldi güya ama daha haftası olmadan , artvin senin batum benim gezmişler .. kızcağız isyanlardaydı yardım etmesini geçtim , kadın resmen kendini gezdirmeye gelmiş diye.. gitmese bu sefer ana oğul trip atıyorlarmış...

selinim senin oğlan birden bir atar yapacakmış gibi geliyor :)

benim de son güne kadar ne bir sancı ne de açılma hiç bir şey yoktu ... ama doğumdan iki hafta önce nst de sancı çıkmış, doktorla inatlaşıyoruz ,o diyor sancın var ben diyorum hayır sancım yok diye :KK52: gel gör ki son kontrole gitmeden bir gün önce bir duş alayım diye banyoya girdim baktım su soğuk, tüp mü bitti diye banyodan çıktım tam karşısındaki mutfağa geldim. baktım şofben yanıyor geri dönmemle kendimi yerde buldum .. karnımın üzerine düştüm, refleks olarak elimle karnımı kapatınca sadece dirseğim açıldı... o halde bir de banyoya girip yarım yamalak banyoya girdim .. banyodayken hareket edince bir ohh çektim.. banyodan sonra hemen hastaneye gittik .. dikiş atacaklardı ama uyuşturamadıklarından sadece bandajlamalarını istedim ... nst sonuçlarını aldık , kadın doğumcu yoktu gerçi olsa da pek yardımcı oalcağını sanmıyorum adam bangladeşli epey vukuatlı bir doktordu ... sağlık ocağındaki aile hekimi baktı normal deyince kendi doktoruma gitmeye gerek görmedim.. ertesi gün zaten kontrole gidecektim .. doktoruma durumu anlattığımda kadın şaşırdı .. nst sonuçlarını gçsterdim pek bir görünmediğini söyledi ama hemen yeni nst çekelim dedi, muayene etti , ben zaten kasılıyorum çatalda , rahat muayene olamadım , bir de hiç açılma yokmuş .. seni de bebeği de riske atmayalım sezeryana alalım deyince içim bir hoş oldu ... nst sonuçlarını da pek beğenmeyince sezeryan oldum. spinaldi ve çok rahattı .. ameliayat sırasında bana iyi ki sezeryan yapmışız bebek kakasını yapmış deyince ... her işte bir hayır vardır dedim.. çünkü düşmeseydim normal doğum için bekleyecektim...

of ya son haftama giriorum hala doğum belirtisine benzer bişe yok:)
artık doğursam sıkıldım efde:KK43:
oyyyy az kaldı ama anne karnında en rahat olduğun dönem haberin olsun
çalışınca ev hemen sıkıyor dimi
günaydınlar,
regl sancısı çeken tüüüm arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum ... benim de kardeşlerimin de çok sancılı geçer :KK43: beenim üstelik 5., 6. ve 7. gün olur :KK43:
sevimlicim, ahmetçiğin uykusunun düzene girmesine çok sevindim :nazar::nazar::nazar::nazar: ama gerçekten de gelenin gidenin çokmuş... bu kadar gelen gidene iyi düzeni tutmuş... neyse ki annen de kayınvaliden de yardımcı oluyorlarmış... burda bir arkadaşımın da 3 hafta erken doğmuştu bebeği.. kayınvalidesi geldi güya ama daha haftası olmadan , artvin senin batum benim gezmişler .. kızcağız isyanlardaydı yardım etmesini geçtim , kadın resmen kendini gezdirmeye gelmiş diye.. gitmese bu sefer ana oğul trip atıyorlarmış...

benim de son güne kadar ne bir sancı ne de açılma hiç bir şey yoktu ... ama doğumdan iki hafta önce nst de sancı çıkmış, doktorla inatlaşıyoruz ,o diyor sancın var ben diyorum hayır sancım yok diye :KK52: gel gör ki son kontrole gitmeden bir gün önce bir duş alayım diye banyoya girdim baktım su soğuk, tüp mü bitti diye banyodan çıktım tam karşısındaki mutfağa geldim. baktım şofben yanıyor geri dönmemle kendimi yerde buldum .. karnımın üzerine düştüm, refleks olarak elimle karnımı kapatınca sadece dirseğim açıldı... o halde bir de banyoya girip yarım yamalak banyoya girdim .. banyodayken hareket edince bir ohh çektim.. banyodan sonra hemen hastaneye gittik .. dikiş atacaklardı ama uyuşturamadıklarından sadece bandajlamalarını istedim ... nst sonuçlarını aldık , kadın doğumcu yoktu gerçi olsa da pek yardımcı oalcağını sanmıyorum adam bangladeşli epey vukuatlı bir doktordu ... sağlık ocağındaki aile hekimi baktı normal deyince kendi doktoruma gitmeye gerek görmedim.. ertesi gün zaten kontrole gidecektim .. doktoruma durumu anlattığımda kadın şaşırdı .. nst sonuçlarını gçsterdim pek bir görünmediğini söyledi ama hemen yeni nst çekelim dedi, muayene etti , ben zaten kasılıyorum çatalda , rahat muayene olamadım , bir de hiç açılma yokmuş .. seni de bebeği de riske atmayalım sezeryana alalım deyince içim bir hoş oldu ... nst sonuçlarını da pek beğenmeyince sezeryan oldum. spinaldi ve çok rahattı .. ameliayat sırasında bana iyi ki sezeryan yapmışız bebek kakasını yapmış deyince ... her işte bir hayır vardır dedim.. çünkü düşmeseydim normal doğum için bekleyecektim...

ay gıcık olurum öyle tiplere madem yardım etmicen gelme dimi karşındaki bekler

ay verilmiş sadakan varmış helin her şerde bir hayır varmış valla

Günaydın kızlar: bugün pikniğe gideceğiz. Az sonra kahvaltı yapıp çıkacağız hemen.
Selin cim kardeşimi yazmıştım sana okudun mu bilmiyorum. Vücudunu dinle bol bol. Tam zamanında kolaycacık bir doğum olur inşallah. Öpüyorum hepinizi....

günaydın kızlar
sabahın köründe hortladım gene
birazdan arkadaşlarla buluşup kahvaltıya gidecez
oradan da Adana ya :KK50::KK50:

günaydınlar,

helın verılmıs sadkan varmıss Allahtan hersey ya

benımde eşim sınava gııt o sebebten erken kalktık o kahvaltı ettı ben sabah yuruyusumu yapiim de öle kahvaltı yapiim dıye dusundum sımdı sporumu yaptımmm ve esaretın bedelı fılmını ızledım bıtırdım harıka tek kelımeyle ızleyın mutlakkaa ızlemeyenler

bayılırım böle fılmlere kavga dovüş olmadan umut asılayannnn

arkadaslar merhaba
hesabımı dondurmak, istiyorum
nasıl ve nerden yapmam gerekiyor
tamamen çıkmak gerekiyora eğer, o nasıl oluyor
yardımcı olur musunuz

özel mesaj gönderen arkadasların bazılarının posta kutuları dolu oldugundan cevap yazamadım. kusura bakmasınlar

arkadaslar merhaba
yardımcı olur musunuz

özel mesaj gönderen arkadasların bazılarının posta kutuları dolu oldugundan cevap yazamadım. kusura bakmasınlar

Senfatcım kazene msj at onlar yapıyo.

kazene mesaj attım, dondurmak istediğimi belirttim, tekrar açtırmak için ne yapabilirim diye sordum, iletişimden mesaj at dedi. ama hesap henüz donmadı.

yazmak istemediğim sorunlarım nedeniyle
geçici bir süreliğine zaten
buradan tamamen kopmak olmuyor
ama bi türlü çıkamadım yaww

yok bişeyler soğutursa bırak burayı internete bile girmiyorsun.
ama özlediklerin sevdiklerin merak ettiklerin hep oluyor.
hayırlısı olsun canım.

arkadaslar merhaba
yardımcı olur musunuz

senfat yaa, neden ki :26:
dondurma, ama buraya girme mesela
dondurunca noluyo ki

hem de gitme lütfeeen

Günaydınn hanımlarr çok ekşınlı bir gece geçirdik ve çok uykum varrrr.
Gece eşimle tv izlerken ben uyumuşum saat 1 buçuk bi gürültüyle uyandım kapnın deliğinden baktık bizim en üstteki ayyaş komuşumuz oğluyla birbirine girmişler camlar,küfürler havada uçuşuyo o sırada eşim ben bakıcam dedi böyle olmaz dedi ayağaınada ayakkabısını giymiş çıktı eşim gittikten sonra çok gürültülü bi ses geldi tabi benim elim ayağım titremeye başladı bi 5 dkka geçmedi komşunun oğluyla eşim aşağıya indiler daha gencecik delikanlı 23 nde heryeri kan içinde kızılaydaki eylemlere katılıyo önce eve geç geliyo tabi bu arada içiyoda eee baba zaten içkiyi su gibi tüketen bi adam kavga ediyorlar eşimin çıktığında birinin elinde bıçak birinin elinde makas varmış eşim oğlanı kucaklayıp odaya atmasa ya baba oğlunu yada oğlu babasını öldürecekmiş:KK50::KK50::KK50::KK50:Ama ben burda üç buçuk atıyorum kadıncağız ne yapacağını şaşırmış ikisinide gücü yetmiyo bi kaç komşu çıkmış kadınlar bişey yapamıyo erkeklerinde gücü yetmemiş oğlan ayna varmış aynaya kafa atmış neyse eşim aldı oğlanı hastaneye götürdü kafasında bir sürü yarık varmış dikiş atmışlar,alnında kesik orayıda yapıştırmışlar tabi 6 saat müşade altında durması gerekmiş ama çocuk kabul etmemiş neyse o sırada polisi kim aradıysa polis geldi babayı alıp götürdüler eşim geldi dur dedi bi çıkayım yukarı baba evdeyse çocuk bizde kalsın dedi çıktı amcası gelsin oğlanın anneyide alıp gittiler eşimin eve geldiğinde 3 tü saat eşim uyuyamadı benide uyutmadı sabah ezanı okunuyodu biz hala uyumaya çalışıyoduk biraz uyumuşuz alarm çaldı 7 buçukta az daha yatayım derken çağan çişim var diye geli mecbur kalktım ama bulduğum yere uyuyorum o dereceyim yani.Bu arada eşim yeni beğenerek aldığımız beyaz tişörtünü giymiş gitmiş tişört hep kan gece atamadığım için sabah attım makineye çamaşır suyu filan koydum umarım çıkar lekeler çıkmazsa üzülürüm.
Ay çok büyük geçmiş olsun, Eşin de çok cesaretliymiş doğrusu bu devirde böyle komşu zor bulunur, Allah korumuş ayrıcana da, bence yine de bir daha olursa polisi arayın, eşin girmesin araya ya çok tehlikeli.

Evet gezi pardon ameliyat günlüğü programı
cuma kapalı çarşı sahil cart curt
cumartesi miniatürk
pazar akvaryum

gelmek görmek görüşmek tanışmak isteyenler buyursun gelsin
tabi bu plan hava güzel olursa ,yok yağmur yağarsa kendimi atıcam öğretmenevine dönene kadar tv başından kalkmıcam
Benim bile gelesim geldi ne güzel plan bu böyle, iyi gezmeler.
of derfatya nasıl bi geceymiş öyle
varya bu sinirle yapılan şeyler bi anlık herşey sinir öfke gelince insanın gözü hiçbişe görmüo tabi alkolünde etkisi var beyin gidiyo Allah kimseyii düşürmesin o durumlara ne diyelim eşinede bişe olmamış şükürki

aklınızda bulunsun kan lekesini limon geçirio:)
benim formalarımda falan genelde çok olurdu kan alma bölümünde çalışırken
o bölüme limon sıkıp bekletiodum önce soğuk suyla elimde çitileyip sonna makinaya atıodum tertemis:)
Adet kanamaları için de geçerli mi canım bu, aklımda bulunsun.

of ya son haftama giriorum hala doğum belirtisine benzer bişe yok:)
artık doğursam sıkıldım efde:KK43:
Hayırlı doğumlarrr.

günaydinlar kizlar yeni haftamiz mutlu huzurlu bol günesli bol birikimli gecsin insallah:KK9::KK9::KK9:
Günaydın kızlar,
Aminnnn:KK16::KK16::KK16:
Herkese iyi haftalar:KK16::KK16::KK16:

X