Kirli Çıkılar )))

kızlar ben peyniri çokk severim

sekersüt ova süt enka sütaş cebel ülker bahçıvan gibi firmaların peynirlerini alırdımm zaman zaman, beğenirdimde ama simdi aradığım tadı bulmayıorum alıyorumm sonra yenmiyor bozulmasnın diye börek falan yapıyorumm

şimdi sadece sütaş süzme peynir alıyorumm

ama eskiden yediğim salamura lardan istiyorumm sizcede son 6-7 yıldır peynirlerden sikayetçı misiniz bi değisim farkettinizmi yoksa benim mi ağzımın tadı yok

bnim ekdersim 765.6 eşimin ekdersi 766.3 tl yatmıs ... eşime sabah yılların müdürüsün bak kıytırık müdür yetkiliyim 70 kurus fazlasın didim sinir olduu ... yüksek lisanstan fark ediyor tabiki benimki :KK52:

$aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

Fotoğrafçı,kız çocuğuna: "Ağır bir yükün var"diyor.
Kız çocuğu cevap veriyor: "O yük değil, kardeşim". .

Tünaydın millet hayırlı günler ve hayırlı cumalar diliyorum..
Çağan 2 gündür sürekli mızmız,sürekli ağlıyo kafayı yiycem ya eşim evdeyken bana zulüm yapıyo resmen vuruyo,ağlıyo,hiç bişeyden memnun olmuyor ne yapıcağımı şaşırdım:KK50::KK50::KK50:

doğuruyorla işte valla köyler bölee hala

insanlar küçükken ne kadar masumm büyüdükçe masumuyet kalmıyor kardeşsen bile tahammül edemiyorsunn :KK14::KK14: yazık bizee

ağlama bende ağlarım:)
çok şükür bizde olmadı o tahammülsüzlük..
ablalarımın gücü yetse şimdi kucaklarlar beni böyle hahahaha

peptiş afiyetle yiyin ya da bereketle biriktirin kardeş:KK52::KK52:
ben köy çocuğu olduğumdan hiç bir peynirden tat almıyorum bilimicim

badişim gelmiş kadar oldun merak etme ben daha çok gelirim oralara
belkim sen gelirsin bodrumlara izmirlere:KK34:

deryacım ben şiddete karşı değilim:KK23::KK23::KK23::KK23:

ŞAMPİYON BURD HALA :) DOĞURMADIM :))))))REKOR KIRCAM ASKERE GİDERKEN ÇIKARCAM BEN :)

günaydın kızlar:KK16:
hayırlı cumalar
uyku tutmadı
bayağıdır ayaktayım
seyyahcım sılaya geçmiş olsun
bu arada selin dün geldi mi
yoksa doğuma mı gitti ki
yok poe buralardayım annem hala sabahları geç kalktığım için güne geç başlıom pc hep açık sancım gelsin yazcam hemen naklen yayın yapcam:)

kızlar ben peyniri çokk severim

sekersüt ova süt enka sütaş cebel ülker bahçıvan gibi firmaların peynirlerini alırdımm zaman zaman, beğenirdimde ama simdi aradığım tadı bulmayıorum alıyorumm sonra yenmiyor bozulmasnın diye börek falan yapıyorumm

şimdi sadece sütaş süzme peynir alıyorumm

ama eskiden yediğim salamura lardan istiyorumm sizcede son 6-7 yıldır peynirlerden sikayetçı misiniz bi değisim farkettinizmi yoksa benim mi ağzımın tadı yok
pepeti Sütaş süzme peyniri 2 yıl kadar önce keşfettim ve yediğim tek peynir o diyebilirim
bende peyniri çok severim herşeysiz olur ama peynirsiz asla
böle bi yavan gelio bana ama şunu keşfettim marketlere gittiğimde belli bi markaya ait olmayan hani tavuk bölümünde falan açık satılan peynirler varya onlardan aldım bi kaç sefer memnunda kaldım tadına bakarak alıorum:)
deneyebilirsin ama yok açık yemem diosan sütaşa defam:)
bide bana şunu önerdiler
daha denemedim denicem inşallah bimde üçgen bi kutuda üstündede köy peyniri yazıyomuş biraz tuzluymuş suda bekletmek lazımmış bi 15 dakka ama yiyenler anlata anlata bitiremedi bime gidim alcam:) sende deneyebilirsin.......
Eki Görüntüle 729984

Fotoğrafçı,kız çocuğuna: "Ağır bir yükün var"diyor.
Kız çocuğu cevap veriyor: "O yük değil, kardeşim". .
ya sabah sabah duygulandım .......
Tünaydın millet hayırlı günler ve hayırlı cumalar diliyorum..
Çağan 2 gündür sürekli mızmız,sürekli ağlıyo kafayı yiycem ya eşim evdeyken bana zulüm yapıyo resmen vuruyo,ağlıyo,hiç bişeyden memnun olmuyor ne yapıcağımı şaşırdım:KK50::KK50::KK50:

derya az daha sabır güzelim hasta çocuk rahatsız napsın biz bile hasta oluğumuzda mız mız mız edip duoruz
bide su çiçeği kaşınıodur kaşıyamıodur keyfi yok zaten oda öle çıkarıo inşallah hemen iyleşir canı çok yanmaz.......

hah evet ablam almış ben de bu ne be dedim bimden bi şey mi yenir
aç da bak dedi
allahıııım köy peynirine en yakın tat ye ye doyamadım hakkaten güzeldi:KK52::KK52::KK52::KK52:

kızlar şimdi kontrole gidiorum doktor çatı muayenesi yapcak az biraz gerginim daha önce hiç çatala çıkmamıştım onun gerginliği:)
neyse yapcek bişe şimdi açmazsam 10 gün sonna gene açıcam:) diyip kendimi rahatlatıorum:)

ayrıcanada kız kardeşimin ünisi bitti direk bana gelcek eve geçmeden çünkü annemler 4-5 güne buraya gelcek:) hiç dedim eve gitme buraya gel eve gitceksin 3 gün sonna gene yola çıkcaksın canına yazık:)
kardeşim gelio bizim ailede adı KARA BELA :) neden dicek olursanız geçen sene bi konu açmıştım okuyabilirsiniz:)
ama şükürler olsunki konuştum anlaştım tabi birazda büyümüş:) dedimki canım benim bak hamileyim geldiğinde zulüm yapma olurmu ablacım didim tamam abla dedi ama doğurmazsan söle öle şeler yaparımki ertesi güne doğurursun dedi anlaştık:)
canın ne istio söle yapim didim onu bile sölemedi hamilesin doğur sonra sölicem dedi ki bu bi mucize gelmeden 1 hafta önce bana liste çıkarırdı :)
mutlu oldum:)

tek bi isteği var bebiş doğduktan sonna emzirme dışında o bakcakmış :) ya dedim sen böle isteklerle gel bana:) bakıcıda buldum 2 güne istifa eder ama ossun denemekte fayda var:)

bide çok kötü bi rüya gördüm
ben doum yapmışım ama ikiz doğurmuşum dogurdumgum çocuklardan biri tövde tövbe suratı o kadar tuhaftıki bana diolarki 2 oğlun oldu ilk önce
bu suratı tuhaf olanı gösteriolar eşim korka korka getirio ben istemicem die selin dio sakin ol tamammı ver diorum çocuğumu alıorum annecim diye sarılıp ağlıorum sonra düzgün olanı getiriolar onada sarıliodum çok kötüydü.......

hah evet ablam almış ben de bu ne be dedim bimden bi şey mi yenir
aç da bak dedi
allahıııım köy peynirine en yakın tat ye ye doyamadım hakkaten güzeldi:KK52::KK52::KK52::KK52:

iyce merak ettim yahu nasıl bi peynirmiş bende çok severim köy peynirini ama kendi köyümüzden alamıorum pek hijyene dikkat etmiolar bizim orda ne zman tereyağ aldıysam kıl çıktı içinden
bu peynir hem pastörize hem köy peyniri:)
şimdi dışarı çıkcaz çıkmışken alim bare:)

kızlar şimdi kontrole gidiorum doktor çatı muayenesi yapcak az biraz gerginim daha önce hiç çatala çıkmamıştım onun gerginliği:)
neyse yapcek bişe şimdi açmazsam 10 gün sonna gene açıcam:) diyip kendimi rahatlatıorum:)

ayrıcanada kız kardeşimin ünisi bitti direk bana gelcek eve geçmeden çünkü annemler 4-5 güne buraya gelcek:) hiç dedim eve gitme buraya gel eve gitceksin 3 gün sonna gene yola çıkcaksın canına yazık:)
kardeşim gelio bizim ailede adı KARA BELA :) neden dicek olursanız geçen sene bi konu açmıştım okuyabilirsiniz:)
ama şükürler olsunki konuştum anlaştım tabi birazda büyümüş:) dedimki canım benim bak hamileyim geldiğinde zulüm yapma olurmu ablacım didim tamam abla dedi ama doğurmazsan söle öle şeler yaparımki ertesi güne doğurursun dedi anlaştık:)
canın ne istio söle yapim didim onu bile sölemedi hamilesin doğur sonra sölicem dedi ki bu bi mucize gelmeden 1 hafta önce bana liste çıkarırdı :)
mutlu oldum:)

tek bi isteği var bebiş doğduktan sonna emzirme dışında o bakcakmış :) ya dedim sen böle isteklerle gel bana:) bakıcıda buldum 2 güne istifa eder ama ossun denemekte fayda var:)

bide çok kötü bi rüya gördüm
ben doum yapmışım ama ikiz doğurmuşum dogurdumgum çocuklardan biri tövde tövbe suratı o kadar tuhaftıki bana diolarki 2 oğlun oldu ilk önce
bu suratı tuhaf olanı gösteriolar eşim korka korka getirio ben istemicem die selin dio sakin ol tamammı ver diorum çocuğumu alıorum annecim diye sarılıp ağlıorum sonra düzgün olanı getiriolar onada sarıliodum çok kötüydü.......

seliin okumuştum konunu ..inş. dediğin gibi büyümüştür..
yoksa bi yerine iki çocuğun olur :)
o lohusa halinle zorlanabilirsin..ama annen çeker ayarı artık:)
hayırlı kolay doğumlar olsun inş.

ağlama bende ağlarım:)
çok şükür bizde olmadı o tahammülsüzlük..
ablalarımın gücü yetse şimdi kucaklarlar beni böyle hahahaha
insallah hep öle olun badecm :KK16::KK16:

pepeti Sütaş süzme peyniri 2 yıl kadar önce keşfettim ve yediğim tek peynir o diyebilirim
bende peyniri çok severim herşeysiz olur ama peynirsiz asla
böle bi yavan gelio bana ama şunu keşfettim marketlere gittiğimde belli bi markaya ait olmayan hani tavuk bölümünde falan açık satılan peynirler varya onlardan aldım bi kaç sefer memnunda kaldım tadına bakarak alıorum:)
deneyebilirsin ama yok açık yemem diosan sütaşa defam:)
bide bana şunu önerdiler
daha denemedim denicem inşallah bimde üçgen bi kutuda üstündede köy peyniri yazıyomuş biraz tuzluymuş suda bekletmek lazımmış bi 15 dakka ama yiyenler anlata anlata bitiremedi bime gidim alcam:) sende deneyebilirsin.......
birazdan bime uğraycam alıyım bari evet selin bende bazen o açık peynirlerden alırım eve gelnce yenmez beğenmem tadını

rüyalar olur eccük manyak beyiniz yaaa ama takma kafaya:KK16::KK16:

X