bende tl biriktiriyorummm bu aralar
bu ayki birikimim 2600
geçen babam anlatıyor altın yatarım aracı değildir demis bir uzman artık değisiyor hersey ve altın dahada inecek demis
yazık babamında kaybı çokk 400 gr falan altını vardı
karanfil bu arada ben senin o meşhur poğaçandan yaptım süper oldular kulaklarını az çınlatmadımfavorilerim arasına girmiştir biline
kızlar mayıs ayı birikimlerinizi yazabilirsiniz . 31 Mayıs'ta son gün haberiniz ola canlar
çiğ köfteyi en az haftada bir defa yapıyorum ben
selin aşağıda pepeti görmedin mi ? :))))))))))))))))
selin doğurdun da geldin mi paşayı yoksa
gördüm gördümm ama yoktu hep mi asağıdaydı :26::26:
darcığım 5 gün rapordan sonrası heyet raporuna giriyorkızlar ben yine düştüm ocağınıza....
şimdi ben oğlmu 2 ay stajyer öğrenciye emanet edecektim ya, annem dün aklıma kurt düşürdü. lise öğrencisi kıza nasıl güveneceksin, çocuk daha o.
oğlan balkona çıksa bian görmezden gelse olan olur.(yeni balkon çok sakat ya. demir parmaklıklar var, onların bitim yeri duvara tam dayanmıyor. yani çocuk ayağını atsa düşer. allahım korusun.)
annemde diyoki sen çocuğu bayrama kadar izinle raporla bak. ben bayramın 1. günü gelip bakarım oğluma diyor.
ama beni rapor alma kısmı düşündürüyor en az 20 gün raporu nasıl alacam ki :26::26::26::26:
çiğ köfteyi en az haftada bir defa yapıyorum ben
düstüm diline geç dalganı bakılım alırım acımıyok kız sabahtan doğum yaptı şimdi geldi
birazdan paşanın fotolarını koyacak
hahaha yeni gördüm yazdıklarınızı yok daha doğurmadım sabah gittim iş yerindeki arkadaşlarımla helalleştim
raporumu teslim ettim geldim bi bakim didim size laf yetişriodum:)
kızlar olurya giderim doğuma falan giremem edemem
sizde hakkınızı helal edin birbirimize hakkımız geçti:)
gerçi giderken haber veiririm diye umuorum ama nerde nolca bellide olmaz ben şimdiden sizlede vedalaşim peşin peşin:)
nasıldı suny abla cahideye burdan giremeyorum bende yapım bari bugun artık ama robot sartmı robotum dolapta kutuda
hahaha yeni gördüm yazdıklarınızı yok daha doğurmadım sabah gittim iş yerindeki arkadaşlarımla helalleştim
raporumu teslim ettim geldim bi bakim didim size laf yetişriodum:)
kızlar olurya giderim doğuma falan giremem edemem
sizde hakkınızı helal edin birbirimize hakkımız geçti:)
gerçi giderken haber veiririm diye umuorum ama nerde nolca bellide olmaz ben şimdiden sizlede vedalaşim peşin peşin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?