Kirli Çıkılar )))

kızlar dün okulda bir öğretmen arkadaştan giden müdürün yalakalığını yaptığı il milli eğitim müdürünün birkaç yıl evvel ilimizin yibolarının birinde yaşanan tatsız olayda ihmali görüldüğü gerekçesiyle görevinden alındığı ve öğretmenlik statüsüne getirildiğini öğrendim (ilah_i adalet tecelli etti diyorum)
darısı bizim giden vatandaşın başına
keller yağırlar birbirini ağırlar misali bir dönem Uşak'ta kadrolaşmanın dibine vurmuşlardı

hepimiz kendimize göre zarar ettik ama, ben aldıklarımı zaten oğlumu evlendirirken altın olarak kullanmayı planlayarak almıştım. benim züğürt tesellim de bu

karanfil bu arada ben senin o meşhur poğaçandan yaptım süper oldular kulaklarını az çınlatmadım favorilerim arasına girmiştir biline

afiyet olsun..
püf noktalarına dikkat edince çok güzel bi tarif.
robotta çiğ köfte olsun bu poaça olsun çok güzel pratik tarifler bulanlardan verenlerden Allah razı olsun.
İkisini de uzun süredir yapmıyorum

kızlar mayıs ayı birikimlerinizi yazabilirsiniz . 31 Mayıs'ta son gün haberiniz ola canlar

herkese tünaydınlar
ancak gelebildim
farmasiciğim 1 çeyreğim var ama para olarak birikime bakmadım çokta birşey yoktur bu ay evdeki hesap çarşıya uymadı ama ne yapalım sağlık olsun babama yardım ettik bize birşey kalmadı:)
3 5 birşey birikmiştir moralim bzulmasn diye bakmadım

Son düzenleme:
selin aşağıda pepeti görmedin mi ? :))))))))))))))))

selin doğurdun da geldin mi paşayı yoksa

Son düzenleme:
darcığım 5 gün rapordan sonrası heyet raporuna giriyor
5 gün alçaksın 1 gün çalışıp tekrar alçaksın ancak bu şekilde yapabilirsin yada heyet raporu alçaksın
heyet raporundada fiziksel anlamda bi rahatsızlığın yoksa
psikiyatriden alınıyo sana koyabilcekleri en hafif teşhis anksiyete bozukluğu olcak
açıkçası bende eskiden bi ay heyet raporu alırım diodum ama psikiyatriden almak istemiorum hayatın ne gösterceği belli olmaz boşanma olur meslekde yükselme olur göze alamadım
çiğ köfteyi en az haftada bir defa yapıyorum ben

yahu şu çiğ köfteyi bide ben tuttursam
yapıorum yenmiyor bile böle bulamaç gibi bşey oluyo
bulguru kısır yapar gibi ıslatıomusunuz?

hahaha yeni gördüm yazdıklarınızı yok daha doğurmadım sabah gittim iş yerindeki arkadaşlarımla helalleştim
raporumu teslim ettim geldim bi bakim didim size laf yetişriodum:)

kızlar olurya giderim doğuma falan giremem edemem
sizde hakkınızı helal edin birbirimize hakkımız geçti:)

gerçi giderken haber veiririm diye umuorum ama nerde nolca bellide olmaz ben şimdiden sizlede vedalaşim peşin peşin:)

yok kız sabahtan doğum yaptı şimdi geldi
birazdan paşanın fotolarını koyacak
düstüm diline geç dalganı bakılım alırım acımı

helal olsun güle güle git gel sağlıcakla ama içime doguyor 40 ı zorluycan sen ben gibi az sende kendi hamileliğim görüyrummmm mekan rahat gelcek paşana

selin bacımmmmmmmmmmmm benden yana varsa helal olsun ebediyyen sen de hakkını helal et
sağlıkla git gel

ama henüz gitme 40 hafta olsun en azından azıcık tatilin keyfini sür

selin inşallah doğumunu yapıp geleceksin ve bizi de cesaretlendireceksin. Bir ara numaranı yaz haberlerini alalım nete giremezsen merak ederiz.

helal olsun demeyi ununtmuşum selincim helal olsun

Son düzenleme:
selincim hayırlısıyla git gel doğumuna. biz helal ediyoruz sen de et.
darkcı evin hayırlı olsun. güle güle otur. 300 aidat 700 kira demişsin. biz de sadece istanbulda kiralar ve aidatlar yüksek sanıp dertleniyoruz.ben de de 250 aidat var kira yok o 250 fena batıyor bana.alışamadım hala
karanfil hoşgeldin seni görünce pörtlek göz smiley oldum :)
kaçırdığım şeyler varsa kusura bakmayın atlaya zıplaya okumak zorunda kalıyorum

Son düzenleme:

selinim, benden yana helal olsun canım, duygulandırdın beni ama ne olur haber vermeye çalış, ya da tel nosunu ver kızlardan birine de haber alalım senden. merak etmeyelim seni. allah hayırlısıyla, kolay,, rahat bir doğum nasip etsin inşallah

Selincim benden yanada helal olsun varsa... Hayirlica bi avazda dogur gel insallah.... Ama bende 40 I gorcegini duusuunuyorum...hayirlisiyla nezaman olursa olsunda saglikli olun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…