- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.249
- 248
darkçım yeni evin hayırlı olsun taşınmada kolaylıklar dilerim
sağol canım. bir çırpıda düzenim kurulsun istiyorum valla.
yeni ve güzel mutfağımda yemekler yapmak istiyorum :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
darkçım yeni evin hayırlı olsun taşınmada kolaylıklar dilerim
pepeti canım bunda ne var ki?
benim küçük oğlumun gittiği yuvada da,özel bir yer tutup,"kutlu doğum haftası" gösterisi yaptılar....
peygamber ve peygamber sevgisini anlatırken,doğal olarak Mekke, Medine,Kabe,hicret gibi konuları da işlediler...
ve bizim yuvanın velilerinin %99 u başı açık,islami emirleri çok da yaşayamayan insanlar...
ama hiçbirimiz rahatsız olmadık,aksine mutlu olduk,çocuklarımız Peygamberimizi ve hayatını ( Kabe tavafı dahil) öğreniyorlar diye...
milli eğitimde böyle bir yasak yok, bildiğim kadarıyla,bütün yuvalarda (istisnalar vardır mutlaka) bu tür faaliyetler resmi olarak yapılıyor...
güüüüünaaaaydıııın arkadaşlar... :)
biraz geç oldu ama, idare edin artık... :)
poecim günaydın
tabiki para mühim değil yavrular için ama parası yüksek olunca iyi olmuyor . özel kreslerde kesinlikle benim gördüklerim bu uzman 1 tane diğerleri 2 yıllık ünv yada kız meslek çoçuk gelisimi çıkıslılar . onları ücretli gibi çalıstırıyor ama tek uzmanına milyar milyar maşş veriyor hepsi uzman olsa hepsine yetemez . ne yazıkkı ticaret mantığı . denetimde yok bunlarda . üstün dökmen gibi kontrollu kresler en iyisi ve bir sistem uygulayanlar en iyisi
gittiginiz kresi mutlaka sorun sosyal hizmetlere mi mill eğitime mi bağlı diye . bir çok kres sosyal hizmetlere bağlıdır. bizim burda 3 tane sosyal hizmetlere 3 tanede milli eğitime bağğlı kres var . ben mem mensubu olarak her zaman denetimli kresleri tercih ederim... neler var biz merkezde kres geziyorduk arkads için ortada bir kabe maketi koymuslar çocuklar etrafında fır fır dönüyor bu ne ya dedik kabe sevgisini anlıyormus çocuklarr. ne yaptıkları belirsiz papatya kres yok arılar kresi etrafta tonlaa fiyatlarda tutturabildiğine
pepeticim haklısın biraz pahalı özeller
hatta bizim okulda bazı hocalar anlatuyor
onların çocukları da özelde
yemekler falan çok kötüymüş diye
ama ben hala anlayamadım neden 36 aylıklar devlet ana okullarına alınmıyor
çalışan annelerin işi çok zor
ben normal bulmadım saygı duyuyorum görüsüne
kırmızıladığım yere takıldım
nerelere geldik değilmi bası açık olanlarla ilgili nasıl bu yorumu yapabiliyorsun anlayamadım ...
islamı emirleri milletin gözüne sokarak mı yasamak islama uygun yasamaktır.
giyinirken tesettüre dikkat ediyorum. elin adamı bana bakıp arzulamasın diye,çogu kapalı gibi rengarenk eşarplar pardesuler giymiyorum doğru ama :26: orucumu tutuyorum,zekatımı veriyorum, nasip olursa haccıma gittmek isterim ,kurbanımı keserim islamın 5 sartını yerine getiriyorum Allah kabul etsin. imanında 6 sartına inanıyorumm . daha ne yaa kimseye kötülük yapmıyorum, hak yemiyorumm daha islamı yasamadığımızı mı sorguluyorsun yorum yapıyorsunuz... lütfen atın artık su kapalılar islamı iyi yasar mantığını ...
alteratifi başka bi çeşit ilaçla başka bi protokolle yine bir ton ilaç yüklenmek. eşim istemiyor buna da zor razı etmiştim zaten. gelecekse kendiliğinden gelsin diyor aslında haklı ama işte bizdeki daha anne olmadan başlayan annelik duygusu.başka bir alternatif yöntem önermediler mi peki
anaaa karanfil gelmişşş... :)
hoşgeldin canım... :)
bi gittim geldim, baktım gitmişsin....
gelmene çok sevindim... :)
ooooooo,yanlış anladın canım sen beni...
açık kapalı meselesi değil...
açık olup,islamı, başı kapalılardan çok çok daha iyi yaşayanlar,ibadetlerini çok daha güzel yapanlar var...
daracık,rengarenk,tesettür demeye bin şahit isteyen tarzda giyimleri ben zaten tasvip etmiyorum...
ben yuvadaki velileri ve kendimi bildiğim için,yani birçoğumuz namazını kılamıyor,ibadetlerini o veya bu sebeple yapamıyor vs.bunu anlatmak istedim....
genelleme yapmadım ki!
artı,insanların yaşayış tarzlarını,düşüncelerini,inançlarını,ibadetlerini,sorgulamak kimsenin haddi değil....
hele benim hiç değil!
şu ortamda asla ve asla tartışma olsun istemem,yanlış anlamaya ve anlaşılmaya çok açık bir ortam...
sadece beni yanlış anlamana üzüldüm...
konu kapanmıştır... :)
darkçım siz yeni ev mi aldınız ?
yok. nerde bizde o para. gerçi 700 kira + aylık 300 de aidat vereceğimizi düşünürsek. kredi çekip ev alsak daha iyiydi
çoook para ya (
sevindim yanlış anlamama
anamm pek çokmus yaa 400 kira 50 aidatı söylene söylene veririk bizzzz
farmasi,ons elimizi kolmuzu bağladı...
aylardır hareket yok...
ben çok sıkılmaya başladım bu durumdan....
ne güzel alıyorduk,satıyorduk,kar ediyorduk,zarar ediyorduk... :))
çek şu onsun kulağını da, hareketlensin biraz yaaaa... :)
altının düşük gitmesi de işime gelir meyraacan
uzun vadede toplarım düşükten 10 sene sonra bakmışsın neler olmuş :))))))))))
oooo,değil 10 sene, 10 gün sonra kar edeceksin desen,ben yine sabredemem :))
de bu fiyatlardan almıyorum ben altın..
altın alımını durdurdum yaane...:))