- 9 Mart 2011
- 11.820
- 9.291
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mutnoj neden öle diosun annem hepimizin birbirine hakkı geçti burda:)
birbirimizden çok şey öğrendik
bak mesela komisyona girdiğini bilmiodum ben senden öğrendim ve şu an çooooooooooooh mutlu oldum inşallah şu meclis kapanmadan çıkar şu yasa
6 ay bebikimle evde olurum:)
şu an evdeyim ya bi şuçluluk duygusu duyyorum herkes işte ben evdeyim:)
alışmamışım ya:)
gündüz kuşağında tv de hiiiiiiiiç bişe yok cidden bende bu insanlar neden bu hale geldi diodum tv de gösterilenlere aklım hayalim ermiyor artık benim:)
o onun karısıyla bu bunun bacısıyla sonra birbirilerini kaçırıp öldürmüşler falan fistan offfffff!!!!! sonra kokokana kadınlar çıkıyo onumu giysem bunu seçsem diye bi aykkabıya 200 lira veriolar bide ucuzmuş diye sevniolar hey yarabbim diorum bunlar ne böle:) hayretler içerisindeyim:)
yani akşamları pek tv seyretmiodum gündüzde hiçbişey kaçırmıomuşum:) hatta iyi oluomuş beynim temiz kalıyomuş:)
ben paramın çoğunu bir zmanlar kitaba yatırıodum:)
öle böle diil yane bide öğrenci halimle:) sonna ucuza nasıl mal ederim diye bakınıodum burda kitap kurdu bölümü var oraya bakmamla başladı sonna nişanlandım çeyiz topiklerinde gezindim:)
sonna evlendim deli gibi para harcıodum hakkaten deli gibi harcıodum aklım başımda diildi naısl birikim yaparım derken derken bu topiği buldum:)
ben ilk bulduğumda hafta sonları burda kimse olmuyodu:)
arada bi iki şey yazılıodu hafta sonalrı hafta içide altın vardı zaten:)
altın hala var ama var biliosun durumunu komada şu an bitkisel hayattan çıkmasını beklioruz topikcek ve ülkecek
sonnadan kalabalıklaştık açıldık saçıldık eyi oldu eyi:=)
hoş geldiiinnnn
ben başka bir forumda yazışıyordum kozmetikle ilgili
ordaki kızlardan biri kayınvalidesini burada çekiştirip rahatladığını yazmış
ben de kv yi çekiştirmeye geldim
hala da öyle yapıyorum zati
sonra nasıl tasarruf etsem diye düşündüğüm bir dönemde
bdv deki bir topikte biri buradan bahsetti
sanırım sunny ablaymış
öyle de burayı buldum
iyi ki de bulmuşum valla
multim üzülme ya
kıyamam sana
ben de altın fiyatlarına bakarken görmüştüm ilk
ne çare ki hala altınım yoh
beni öptü bile
multicim geçmiş olsun
sağol canım
iyiymiş ultrason sonucum az önce netten baktım
Allaha binlerce şükür
çok tatlısın sen öpülmen mi yaa
gel bida öpim
önce kursun aracıyla durumumu görecekmiş onda saati 35 liradan kendi aracıma geçince de 30 liradan. Durumumu hiç anlatmadım filan zaten oturunca görür reflekslerimi; geçen yıl 3 numaralı teyzem ders almıştı onun hocasıydı o çok memnun kalmıştı ben de sıfırdan hoca aramayım dedim direk onu aradım.hemen mali hususları sorayım sirkeci
kaç ders kaça
bir de nasıl anlattın meramını
ben ehliyeti yıllar önce aldım
neredeyse kavşağa nereden girilir onu bile bilmiyorum
benim bildiğin sıfırdan başlamam lazım
o zaman fiyat değişiyor mu acaba
sen ne durumdasın
direksiyon hocasıyla konuştum cumartesi derse başlıyorum
direksiyon hocasıyla konuştum cumartesi derse başlıyorum
merhaba kızlar
sabah ultrasona gittim
doktor sinirimi bozdu geldim
verdikleri radyoaktif iyot tükürük bezlerime tutunmuştu zamanında
3 hafta tat alamadan her yemekte tükürük bezlerimin acısıyla kıvranarak ve şiş yüzle geçti
şimdi de ağız kuruluğum var
normalde 6 ayda bir bu maddeden küçük doz alıp sintigrafi yaptırmak normal prosedür
benim cerrah ve bir endokrinci
çok düşük riskli hasta olduğum için gerekmediğini söyledi
ki onların da dediği çok nadir görülen bir etki bu
ben de yaptırmıyorum
çünkü her seferinde 1 ay ilacımı içmeyip hipotiroid olmam lazım
ayrıca bunu aldıktan sonra düşük doz olduğundan 6 ay bebek yasak
ne lüzum var
kadın bana bi sürü tatava yaptı
neymiş herkeste tükürük bezine tutunurmuş
öyle bir tavırla söylüyor ki görmeniz lazım
seni küçük cahil şey modunda
ben de anlattım
e o bünye diyor bana sonra da
la havle dedim alttan alttan cevap verdim
ama çok kızdım yaa
eşime anlatırken gözlerim doldu
zaten bir fena oldum teyzenin birine yeni teşhis konuluyordu
kendimi hatırlayıp üzülmüşüm
bir de doktor üzdü
empati yoksunu
hoşgeldin carpeleydimerhba herkese.. ben yeni üye oldum fakat uzun zamandır takip ediyordum .bura sayesinde çok bilgilendim .ilk bu siteyle tanışmam tesadüfen lens almayı düşünmemle oldu diyebilirim bir kere okuduktan sonra vazgeçemedim ve artık hergün girip bakıyorum. konuşmaların çoğu samimi ve içten bu da kolay bulunmayan birşey ... siteyi kurana ve yöneticilerin eline sağlık...birazda kolay ve rahat olsa karışık geliyo (yeni olduğum içinde olabilir) sanki ama face kullanmıyordum baya bir zaman burda vakit geçircem artık...sizler nasıl tanıştınız acaba siteyle ?
selincim helal olsun tabi kihahaha yeni gördüm yazdıklarınızı yok daha doğurmadım sabah gittim iş yerindeki arkadaşlarımla helalleştim
raporumu teslim ettim geldim bi bakim didim size laf yetişriodum:)
kızlar olurya giderim doğuma falan giremem edemem
sizde hakkınızı helal edin birbirimize hakkımız geçti:)
gerçi giderken haber veiririm diye umuorum ama nerde nolca bellide olmaz ben şimdiden sizlede vedalaşim peşin peşin:)
herkeşlere selam ben geldiiim
bi arkadaşımın düğünü vardı haftasonu balıkesirdeydik
ordan bursaya geçtik 1 gün de orda kaldık
ordan eve geldik 1 gün durduk ankaraya gittik
bugün eve geldik bi yere gitmeye de hiç niyetim yok yorgunum..
bu koşturmada durunun poposunu bağlamak zorunda kaldım ilerlediğim yol gerilememiştir inşallah
darkcım Allh kolaylık versin.. pek zor işler banada eylül ekim gibi ugrayacak bu isler... çok özeniyorumm böle hemen haydee tasınanlara...
bir arkadasım vardı samimi haftada görüsürdük komsumda sayılırdı ... bir durum olusmus anıden persembe ev bulmus hafta sonu tasınmıs ve ben salı falan evinin pencerelerini gördüm bomboş hemen aradım tasındım o kadar ani oldu kimseyle konusamadım dedi böle kaldım
bende tasınma 1 ay önceden baslar telası