Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin farmasi bana bu ayda 1000 lira yazarmisin birde ceyreklik simdiden sagol..
Kızlar ev bulduk taşınıyoruz. Yeni evimi temizledim bugün çok yoruldum ya. Ama evim çok içime sindi. Bir an önce gidip yerleşmek istiyorum artık :)
canım sana önerim 1 sene daha beklemen yada yarım gun krese yollaman hem öğretmen hemde 2009 hazıran dogumlu bır kız annesı olarak
kıızm bakıcıda sıkılıyordu ve benımkı 40 aylıktı krese basladıgında yanı ocak subat mart nısan dogumlular sınıfta canavar gıbılerdı
eylul ekım ve kasım dogumlu 3 cocuk sa sınıfta hıc bır sey yapamayan mınıcıklerdı yataklarını bıle katlayamazlar kıyafet gıyıp cıkaramazlardı.
eger senınkıde 36 ayı gecseydı yıne yolla derdım ama cok ezılıyorlar benım kız arada kaldı ne cok ezıldı ne ezılmedı dıyebılırım
mill eğt baglı anaokulları 36 aydan sonrasını almak zorunda ve fıyatlar aylık200 cıvarı olacak seneye bıızm sehırde mill eğt belirler...
haa nerde yasadıgını unttum ama sehır merkezlerı kres acıısndan avantajlı gıbı ama özellerde denetım sıfır gıbı bısey devlette en azından bır duzen var öğretmenler uzman cocuk gelısmı mezunu yanı
ozelde kım calısıyor bellı degıl bır uzman ızerınden acılıyor o kadar
daha konusuruz
kızlar yeni evim için iyi dileklerinize çok teşekkür ederim. 2 gündür toplanıyoruz daha kıvır zıvır bitmedi. sırf oğlanın 2 büyük koli oyuncağı çıktı
akülü araba, pedallı araba , bisiklet , ilk arabam gibi büyük oyuncakları saymıyorum bile.
ama ben şuanda işteyim, çay içip keyif yapıyorum. sağolsun kocam herşeyi üstlendi, evde eşya paketliyor....
tabi banada yeni evde herşeyi yıkayıp yıkayıp düzenlemek düşecek
darkcım Allh kolaylık versin.. pek zor işler banada eylül ekim gibi ugrayacak bu isler... çok özeniyorumm böle hemen haydee tasınanlara...
bir arkadasım vardı samimi haftada görüsürdük komsumda sayılırdı ... bir durum olusmus anıden persembe ev bulmus hafta sonu tasınmıs ve ben salı falan evinin pencerelerini gördüm bomboş hemen aradım tasındım o kadar ani oldu kimseyle konusamadım dedi böle kaldım
bende tasınma 1 ay önceden baslar telası
pepeticim ben de 36 aylıklar alınıyor diye biliyorum ama neden almıycaz demşler anlamadım:44:
bana da biraz özel anaokulunun parası pahalı geldi ama ne yapcan kuzucuklar için her şey feda olsun
günaydın kızlaaaaar
öyle pepeticim ama hurra taşınmak bana daha cazip geliyor. öteki türlü iş kafamda evirip çeviriyorum. onu öyle mi yapsak böylemi yapsak. beynim yoruluyor sonra o bedenime de yansıyor ve bende ne istek ne azim kalıyor. ama böyle olunca dün hemen gittik evi parlattık. ev zaten 2-3 yıllık ev temizdi.e kapı duvar, dolap da yeni olunca temizlikte kendini gösteriyor.
dün akşamda değerli porselen takımlarımı kendim koliledim. bugünde kıyafetlerimi kolilerim. eşimde mutfağı toparlarsa yarın gideriz kafamız rahat olur en azından.
yoksa düşün düşün şişiyorum ben
karanfil hoşgeldin nasılsın canım, bugün müydü, dün müydü hatırlayamadım, ama bir yerlerde lafın geçmişti acaba tedaviye başladı mı diye
tebrik ediyorum valla seni tasınmıs bile sayarım ben .isler bitmiski . ben öle olamıyorum kendimi yormak hosuma gidiyor sanırımmm
tedaviye başladık ablacım.
başladığımız gibi de yarıda kaldı ve bitirdik. benim bünyem için uygun bi yöntem değilmiş. hayırlısı artık.
poecim günaydın
tabiki para mühim değil yavrular için ama parası yüksek olunca iyi olmuyor . özel kreslerde kesinlikle benim gördüklerim bu uzman 1 tane diğerleri 2 yıllık ünv yada kız meslek çoçuk gelisimi çıkıslılar . onları ücretli gibi çalıstırıyor ama tek uzmanına milyar milyar maşş veriyor hepsi uzman olsa hepsine yetemez . ne yazıkkı ticaret mantığı . denetimde yok bunlarda . üstün dökmen gibi kontrollu kresler en iyisi ve bir sistem uygulayanlar en iyisi
gittiginiz kresi mutlaka sorun sosyal hizmetlere mi mill eğitime mi bağlı diye . bir çok kres sosyal hizmetlere bağlıdır. bizim burda 3 tane sosyal hizmetlere 3 tanede milli eğitime bağğlı kres var . ben mem mensubu olarak her zaman denetimli kresleri tercih ederim... neler var biz merkezde kres geziyorduk arkads için ortada bir kabe maketi koymuslar çocuklar etrafında fır fır dönüyor bu ne ya dedik kabe sevgisini anlıyormus çocuklarr. ne yaptıkları belirsiz papatya kres yok arılar kresi etrafta tonlaa fiyatlarda tutturabildiğine
Saolasin farmasi.. dark niye aklina.bin bir turlu seyler sokuyosun balkon kapisina bi kilit taktir yuksek tarafina orayi acmamslarini tembihle ufak tefek onlemlerini al allaha emanet et bence