Kirli Çıkılar )))

ben normal bulmadım saygı duyuyorum görüsüne

kırmızıladığım yere takıldım

nerelere geldik değilmi bası açık olanlarla ilgili nasıl bu yorumu yapabiliyorsun anlayamadım ...
islamı emirleri milletin gözüne sokarak mı yasamak islama uygun yasamaktır.
giyinirken tesettüre dikkat ediyorum. elin adamı bana bakıp arzulamasın diye,çogu kapalı gibi rengarenk eşarplar pardesuler giymiyorum doğru ama :26: orucumu tutuyorum,zekatımı veriyorum, nasip olursa haccıma gittmek isterim ,kurbanımı keserim islamın 5 sartını yerine getiriyorum Allah kabul etsin. imanında 6 sartına inanıyorumm . daha ne yaa kimseye kötülük yapmıyorum, hak yemiyorumm daha islamı yasamadığımızı mı sorguluyorsun yorum yapıyorsunuz... lütfen atın artık su kapalılar islamı iyi yasar mantığını ...

pepeticim haklısın biraz pahalı özeller
hatta bizim okulda bazı hocalar anlatuyor
onların çocukları da özelde
yemekler falan çok kötüymüş diye
ama ben hala anlayamadım neden 36 aylıklar devlet ana okullarına alınmıyor
çalışan annelerin işi çok zor

devlet anaokulları eğer sayıları sanırım tamsa almayabılıyorlar hanı yerim yok mantığıyla ama amaç tabiki 3 yas prooblemli bir yas zor oluyor hiç bin öğretmen gönüllü almıyor , bizim öğretmende direnmis ilk basta

walla iyice karıştı pepeticim
onlara da bir şey diyemiyorum
çünkü biz de 60 aylıkları alınca çok zorlanıyoruz
sen de daha iyi bilirsin

ooooooo,yanlış anladın canım sen beni...
açık kapalı meselesi değil...
açık olup,islamı, başı kapalılardan çok çok daha iyi yaşayanlar,ibadetlerini çok daha güzel yapanlar var...
daracık,rengarenk,tesettür demeye bin şahit isteyen tarzda giyimleri ben zaten tasvip etmiyorum...
ben yuvadaki velileri ve kendimi bildiğim için,yani birçoğumuz namazını kılamıyor,ibadetlerini o veya bu sebeple yapamıyor vs.bunu anlatmak istedim....
genelleme yapmadım ki!

artı,insanların yaşayış tarzlarını,düşüncelerini,inançlarını,ibadetlerini,sorgulamak kimsenin haddi değil....
hele benim hiç değil!

şu ortamda asla ve asla tartışma olsun istemem,yanlış anlamaya ve anlaşılmaya çok açık bir ortam...
sadece beni yanlış anlamana üzüldüm...

konu kapanmıştır... :)

başka bir alternatif yöntem önermediler mi peki
alteratifi başka bi çeşit ilaçla başka bi protokolle yine bir ton ilaç yüklenmek. eşim istemiyor buna da zor razı etmiştim zaten. gelecekse kendiliğinden gelsin diyor aslında haklı ama işte bizdeki daha anne olmadan başlayan annelik duygusu.
kayınvalidem bile dedi karanfil olmazsa bi daha denemeyin sağlığın daha önemli diye. benim kötü görünmemi ilaçlardan zannediyorlar ama nerdeyse 2 gün aralıksız ağlamıştım.
anaaa karanfil gelmişşş... :)
hoşgeldin canım... :)
bi gittim geldim, baktım gitmişsin....
gelmene çok sevindim... :)

sağolasın canım sevgi muhabbet karşılıklıdır

arkadaşlar yine bir tartışmanın içine giriyoruz ama lütfen kimse kimseye kırılmasın.
şimdi ben de açığım yani başım açık ama usturuplu giyinirim. başım açık diye kapanmak farz değil diyemem. haşa ozaman kafir olurum.
allahın tek bir ayetini emrini inkar edersem. kafir olacağımız aşikar.
aynı zamanda madem açığım iyice açılıp saçılayım demiyorum, en azından bu kadarını yapabiliyorum. e başörtülü arkadaşımda biraz albenili başörtüsü takıyorsa o da okadarını yapabiliyordur.
yani din demiyor ki ya tamamen açılın ya da tamamen kapanın. ama örtünme kavramında pembe başörtülü arkadaş benden örtünme kısmında bir adım öndedir. siyah başörtülü ve bol pardesülü arkadaşta ondan bir adım önde.... (bunu sadece tesettür için diyorum.)
yapmıyorum diye inkar edemem.
Allah’ın âyetleri hakkında inkâr edenlerden başkası tartışmaya girişmez. Onların şehirlerde gezip dolaşmaları seni aldatmasın. (mumin suresi 4. ayet)
allah ne diyorsa odur. açık ve net kuranda belirtmiştir.

Son düzenleme:

sevindim yanlış anlamama

anamm pek çokmus yaa 400 kira 50 aidatı söylene söylene veririk bizzzz

gerçekten çok. benimde içim cızzz ediyor ama burda piyasa böyle.
işte insanlar böyle ev sahibi oluyor demekki. millete para yedireceğime çeker kredimi ev alırım diyor herkes.

farmasi,ons elimizi kolmuzu bağladı...
aylardır hareket yok...
ben çok sıkılmaya başladım bu durumdan....
ne güzel alıyorduk,satıyorduk,kar ediyorduk,zarar ediyorduk... :))
çek şu onsun kulağını da, hareketlensin biraz yaaaa... :)

karanfil bu arada ben senin o meşhur poğaçandan yaptım süper oldular kulaklarını az çınlatmadım favorilerim arasına girmiştir biline

altının düşük gitmesi de işime gelir meyraacan
uzun vadede toplarım düşükten 10 sene sonra bakmışsın neler olmuş :))))))))))

altının düşük gitmesi de işime gelir meyraacan
uzun vadede toplarım düşükten 10 sene sonra bakmışsın neler olmuş :))))))))))

oooo,değil 10 sene, 10 gün sonra kar edeceksin desen,ben yine sabredemem :))
de bu fiyatlardan almıyorum ben altın..
altın alımını durdurdum yaane...:))

oooo,değil 10 sene, 10 gün sonra kar edeceksin desen,ben yine sabredemem :))
de bu fiyatlardan almıyorum ben altın..
altın alımını durdurdum yaane...:))

ben de tl biriktiriyorum şimdilik duruma göre ayar veririz :))))))

bende tl biriktiriyorummm bu aralar

bu ayki birikimim 2600

geçen babam anlatıyor altın yatarım aracı değildir demis bir uzman artık değisiyor hersey ve altın dahada inecek demis

yazık babamında kaybı çokk 400 gr falan altını vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…