• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

selincim hayırlısıyla git gel doğumuna. biz helal ediyoruz sen de et.
darkcı evin hayırlı olsun. güle güle otur. 300 aidat 700 kira demişsin. biz de sadece istanbulda kiralar ve aidatlar yüksek sanıp dertleniyoruz.ben de de 250 aidat var kira yok o 250 fena batıyor bana.alışamadım hala :50:
karanfil hoşgeldin seni görünce pörtlek göz smiley oldum :)
kaçırdığım şeyler varsa kusura bakmayın atlaya zıplaya okumak zorunda kalıyorum

evaaa. :29::29:
ev sizin mi? ya böyle demeyin kendimi çok pis kazıklanmış hissediyorum :25::25:

evet dark kendi evimiz. sizin oralarda da piyasa öyleyse napacan mecbuuur kazıklanmış hissetmene gerek yok
300 tl içinde neler var sizin? bizde güvenlik,açık kapalı havuz,spor salonu falan var ben hiçbirini kullanmadığım için ve kirli çıkılıktan malum bana koyuyor 250 tl bile olsa :50:
burada aidatı 400 olan siteler de var yanımızda onla avunuyorum ben de :1:

ya siz neden ev almıyorsunuz ki bacım
az daha koyup taksit ödenir
giderken de satarsınız
sanki böle havaya veriyor gibi oluyor o parayı
hani gelirler de iyi
vali beyin eli tutulmaz:42:

ya siz neden ev almıyorsunuz ki bacım
az daha koyup taksit ödenir
giderken de satarsınız
sanki böle havaya veriyor gibi oluyor o parayı
hani gelirler de iyi
vali beyin eli tutulmaz:42:

evler de çook pahalı be seyyahım. ortalama bir ev 180.000-200.000 arası. e biraz da olsa birikim olacak ki alınsın. zeten 2 yıl sonra gidersek kredinin daha borcuda bitmeyeceğinden evi satıpta gidemeyiz. yani alamayız ev filan.
zaten aldığımız ancak ihtiyaçları karşılıyor. birikimde yapamıyoruz.
ama vali beyciğimin emekli ikramiyesi iyi olacak. ordan alırız bir ev.
şimdi bütün evler benim :52::52:

evler de çook pahalı be seyyahım. ortalama bir ev 180.000-200.000 arası. e biraz da olsa birikim olacak ki alınsın. zeten 2 yıl sonra gidersek kredinin daha borcuda bitmeyeceğinden evi satıpta gidemeyiz. yani alamayız ev filan.
zaten aldığımız ancak ihtiyaçları karşılıyor. birikimde yapamıyoruz.
ama vali beyciğimin emekli ikramiyesi iyi olacak. ordan alırız bir ev.
şimdi bütün evler benim :52::52:

dark neden lojmanda yani vali konağında :1: oturmuyosunuz bir sürü para cebinizde kalır. tamam ev almak çok mantıklı değil dediğin gibi bir durumda ama o şekilde daha ucuza oturmuş olursunuz

dark neden lojmanda yani vali konağında :1: oturmuyosunuz bir sürü para cebinizde kalır. tamam ev almak çok mantıklı değil dediğin gibi bir durumda ama o şekilde daha ucuza oturmuş olursunuz

hahahahahaha bu kadar olur benden çok yaşayacaksın evacan
tam yazacaklarımı yazmışsın :9::9::9::9::9::48::48::48::48:

lojmanımız yokki :31:
vali konağında da oturmuyoz.o zaman halkla çoğ bütünleşemiyoz biliyon mı:27:

he ben gördüm
pek mütevaziler
muğlanın orta yerinde çay içip halkla sohbet ediyolllla
halkın içine karışıyollaaaa:6::6::6::6:

he ben gördüm
pek mütevaziler
muğlanın orta yerinde çay içip halkla sohbet ediyolllla
halkın içine karışıyollaaaa:6::6::6::6:

ben de gidicem bi de ben göreyim gerçekten öyle mi
yoksa görevi kötüye kullanmaktan haklarında suç duyurusunda bulunacam bi hakim tanıdık aracılığıylan :34:

ben de gidicem bi de ben göreyim gerçekten öyle mi
yoksa görevi kötüye kullanmaktan haklarında suç duyurusunda bulunacam bi hakim tanıdık aracılığıylan :34:

yok apla gerçekten öleyiz. hakimini de al gel. hep birlikte valimizin bir çayını içeriz.
hatta ben şahsen hallkımızla tokalaşıyorum bile :ssz::ssz:

merhaba kızlar
sabah ultrasona gittim
doktor sinirimi bozdu geldim
verdikleri radyoaktif iyot tükürük bezlerime tutunmuştu zamanında
3 hafta tat alamadan her yemekte tükürük bezlerimin acısıyla kıvranarak ve şiş yüzle geçti
şimdi de ağız kuruluğum var
normalde 6 ayda bir bu maddeden küçük doz alıp sintigrafi yaptırmak normal prosedür
benim cerrah ve bir endokrinci
çok düşük riskli hasta olduğum için gerekmediğini söyledi
ki onların da dediği çok nadir görülen bir etki bu
ben de yaptırmıyorum
çünkü her seferinde 1 ay ilacımı içmeyip hipotiroid olmam lazım
ayrıca bunu aldıktan sonra düşük doz olduğundan 6 ay bebek yasak
ne lüzum var

kadın bana bi sürü tatava yaptı
neymiş herkeste tükürük bezine tutunurmuş
öyle bir tavırla söylüyor ki görmeniz lazım
seni küçük cahil şey modunda
ben de anlattım
e o bünye diyor bana sonra da
la havle dedim alttan alttan cevap verdim
ama çok kızdım yaa
eşime anlatırken gözlerim doldu
zaten bir fena oldum teyzenin birine yeni teşhis konuluyordu
kendimi hatırlayıp üzülmüşüm
bir de doktor üzdü
empati yoksunu

ya moralim bozuldu evimin hemen yanında bir anaokulu var okulum da hemen yanında oğlumu oraya veririrm acil bişey olursa hemen geçerim diyordum bir sordum 36 aylıkları almayacaklarmış çok üzüldüm sonra özelbir anaokuluna gittim tüm gün 900 lira kırtasiye 300 lira ıvır zıvır için para yüzme verilecekmiş ayda 100 lira da o moralim bozuk çıktım eşim bir sene daha annem baksın diyor ama oğlum artık çok sıkılıyor arkadaş istiyor oyun istiyor eğitici şeyler gerekiyor çok üzüldüm çok

canım benim bir arkadaşımın oğlu 2009 doğumlu kreşe gidiyor
Turgut Özal da Açelya
450 veriyor ama kızkardeşi de oraya gittiğinden kardeş indirimi varmış
ama size de yaparlar
36 ay olunca verdiler onu da
bir bak istersen sana yakın mı uzak mı bilemedim ama

l bu h sonu bana ne domatesler biberler nolursa olsun ben asfaltları ağlatacam :27:

off evet yaa güya direksiyon dersi alacağım kaldı
heves lazım galiba

Kızlar ev bulduk taşınıyoruz. Yeni evimi temizledim bugün çok yoruldum ya. Ama evim çok içime sindi. Bir an önce gidip yerleşmek istiyorum artık :)

hayırlı olsun darkcım güle güle otur

alteratifi başka bi çeşit ilaçla başka bi protokolle yine bir ton ilaç yüklenmek. eşim istemiyor buna da zor razı etmiştim zaten. gelecekse kendiliğinden gelsin diyor aslında haklı ama işte bizdeki daha anne olmadan başlayan annelik duygusu.
kayınvalidem bile dedi karanfil olmazsa bi daha denemeyin sağlığın daha önemli diye. benim kötü görünmemi ilaçlardan zannediyorlar ama nerdeyse 2 gün aralıksız ağlamıştım.

canım üzme kendini herşeyde bir hayır var
belki daha başka yönetemler çıkar
ya da hiçbir şeye gerek kalmaz
benim bir tanıdığım ilk bebeği için 10 yıl uğraştı
sonra ikinci çocuğu ilki 6 yaşındayken kendiliğinden oldu
Allahtan umut kesilmez

kızlar olurya giderim doğuma falan giremem edemem
sizde hakkınızı helal edin birbirimize hakkımız geçti:)

gerçi giderken haber veiririm diye umuorum ama nerde nolca bellide olmaz ben şimdiden sizlede vedalaşim peşin peşin:)

canım benim sana pek hakım yoktur ama senin ben de epey var
benden yana varsa hakkım helal olsun sen de helal et

bu arada müjde 6 ay izin komisyona gelmiş sanırım sen doğurmadan yasalaşacak

merhba herkese.. ben yeni üye oldum fakat uzun zamandır takip ediyordum .bura sayesinde çok bilgilendim .ilk bu siteyle tanışmam tesadüfen lens almayı düşünmemle oldu diyebilirim bir kere okuduktan sonra vazgeçemedim ve artık hergün girip bakıyorum. konuşmaların çoğu samimi ve içten bu da kolay bulunmayan birşey ... siteyi kurana ve yöneticilerin eline sağlık...birazda kolay ve rahat olsa karışık geliyo (yeni olduğum içinde olabilir) sanki ama face kullanmıyordum baya bir zaman burda vakit geçircem artık...sizler nasıl tanıştınız acaba siteyle ?

yok apla gerçekten öleyiz. hakimini de al gel. hep birlikte valimizin bir çayını içeriz.
hatta ben şahsen hallkımızla tokalaşıyorum bile :ssz::ssz:

:52: sen beni saf mı sandın yüzüme karşı rol kesersin tabi. geldiğimde beni tanımayacaksın ki.
seyyah böyle deyince aklıma geldi hastaneye gelince beni tanıycan mı bakalım

kesinlikle bitanem evliliklerde bence en güzeli güveni zedelememek
mesela eşim benim ayrı bir hesabım olduğunu bilir ama ne kadar birikimim oldu bitti sormaz ama benim de çene pek durmaz :9::9::9::9:
söylerim ya ölüm var zulüm var dünya hali bilsin adamcağız ne nerede değil mi?
ama son açtığım hesaptan da haberi var ama ilk başta orada 1-2 gr altınımı alınca söylemiştim sonnrasında 10-13 gr altınım olduğunu demiştim.
ama şu an 50 gr olduğunu bilmiyor o kadarına da gerek yok nasılsa gizli saklı bir hesap değil

400 tl aylık bana mutfak parası veriyor ama dediki artırırsan üstü senin dedi .
ben bu ay şimdiye kadar anca yarısını harcamışım üstelik geçen hafta 30 tl sini kaybettiğim halde :9::9::9:
umarım o 30 tl yi de çok ihtiyacı olan biri bulmuştur bizim nasibimiz değilmiş ne yapalım :34:

şu an elimde 200 tl yi geçik para var önümde 13 gün bakalım ne kadarı artacak :9:

Benimde nerde hesabım var ve ne kadardır bilir ama aynı senin gibi çenem boş durmadığından zevkle söylüyorum :) bizim için yapılan bir yatırım sonuçta canım o benim

merhaba kızlar
sabah ultrasona gittim
doktor sinirimi bozdu geldim
verdikleri radyoaktif iyot tükürük bezlerime tutunmuştu zamanında
3 hafta tat alamadan her yemekte tükürük bezlerimin acısıyla kıvranarak ve şiş yüzle geçti
şimdi de ağız kuruluğum var
normalde 6 ayda bir bu maddeden küçük doz alıp sintigrafi yaptırmak normal prosedür
benim cerrah ve bir endokrinci
çok düşük riskli hasta olduğum için gerekmediğini söyledi
ki onların da dediği çok nadir görülen bir etki bu
ben de yaptırmıyorum
çünkü her seferinde 1 ay ilacımı içmeyip hipotiroid olmam lazım
ayrıca bunu aldıktan sonra düşük doz olduğundan 6 ay bebek yasak
ne lüzum var

kadın bana bi sürü tatava yaptı
neymiş herkeste tükürük bezine tutunurmuş
öyle bir tavırla söylüyor ki görmeniz lazım
seni küçük cahil şey modunda
ben de anlattım
e o bünye diyor bana sonra da
la havle dedim alttan alttan cevap verdim
ama çok kızdım yaa
eşime anlatırken gözlerim doldu
zaten bir fena oldum teyzenin birine yeni teşhis konuluyordu
kendimi hatırlayıp üzülmüşüm
bir de doktor üzdü
empati yoksunu

canım benim bir arkadaşımın oğlu 2009 doğumlu kreşe gidiyor
Turgut Özal da Açelya
450 veriyor ama kızkardeşi de oraya gittiğinden kardeş indirimi varmış
ama size de yaparlar
36 ay olunca verdiler onu da
bir bak istersen sana yakın mı uzak mı bilemedim ama

off evet yaa güya direksiyon dersi alacağım kaldı
heves lazım galiba

hayırlı olsun darkcım güle güle otur

canım üzme kendini herşeyde bir hayır var
belki daha başka yönetemler çıkar
ya da hiçbir şeye gerek kalmaz
benim bir tanıdığım ilk bebeği için 10 yıl uğraştı
sonra ikinci çocuğu ilki 6 yaşındayken kendiliğinden oldu
Allahtan umut kesilmez

canım benim sana pek hakım yoktur ama senin ben de epey var
benden yana varsa hakkım helal olsun sen de helal et

bu arada müjde 6 ay izin komisyona gelmiş sanırım sen doğurmadan yasalaşacak
mutnoj neden öle diosun annem hepimizin birbirine hakkı geçti burda:)
birbirimizden çok şey öğrendik
bak mesela komisyona girdiğini bilmiodum ben senden öğrendim ve şu an çooooooooooooh mutlu oldum inşallah şu meclis kapanmadan çıkar şu yasa
6 ay bebikimle evde olurum:)
şu an evdeyim ya bi şuçluluk duygusu duyyorum herkes işte ben evdeyim:)
alışmamışım ya:)
gündüz kuşağında tv de hiiiiiiiiç bişe yok cidden bende bu insanlar neden bu hale geldi diodum tv de gösterilenlere aklım hayalim ermiyor artık benim:)
o onun karısıyla bu bunun bacısıyla sonra birbirilerini kaçırıp öldürmüşler falan fistan offfffff!!!!! sonra kokokana kadınlar çıkıyo onumu giysem bunu seçsem diye bi aykkabıya 200 lira veriolar bide ucuzmuş diye sevniolar hey yarabbim diorum bunlar ne böle:) hayretler içerisindeyim:)
yani akşamları pek tv seyretmiodum gündüzde hiçbişey kaçırmıomuşum:) hatta iyi oluomuş beynim temiz kalıyomuş:)

merhba herkese.. ben yeni üye oldum fakat uzun zamandır takip ediyordum .bura sayesinde çok bilgilendim .ilk bu siteyle tanışmam tesadüfen lens almayı düşünmemle oldu diyebilirim bir kere okuduktan sonra vazgeçemedim ve artık hergün girip bakıyorum. konuşmaların çoğu samimi ve içten bu da kolay bulunmayan birşey ... siteyi kurana ve yöneticilerin eline sağlık...birazda kolay ve rahat olsa karışık geliyo (yeni olduğum içinde olabilir) sanki ama face kullanmıyordum baya bir zaman burda vakit geçircem artık...sizler nasıl tanıştınız acaba siteyle ?

ben paramın çoğunu bir zmanlar kitaba yatırıodum:)
öle böle diil yane bide öğrenci halimle:) sonna ucuza nasıl mal ederim diye bakınıodum burda kitap kurdu bölümü var oraya bakmamla başladı sonna nişanlandım çeyiz topiklerinde gezindim:)
sonna evlendim deli gibi para harcıodum hakkaten deli gibi harcıodum aklım başımda diildi naısl birikim yaparım derken derken bu topiği buldum:)

ben ilk bulduğumda hafta sonları burda kimse olmuyodu:)
arada bi iki şey yazılıodu hafta sonalrı hafta içide altın vardı zaten:)
altın hala var ama var biliosun durumunu komada şu an bitkisel hayattan çıkmasını beklioruz topikcek ve ülkecek
sonnadan kalabalıklaştık açıldık saçıldık eyi oldu eyi:=)

hoş geldiiinnnn

ben başka bir forumda yazışıyordum kozmetikle ilgili
ordaki kızlardan biri kayınvalidesini burada çekiştirip rahatladığını yazmış
ben de kv yi çekiştirmeye geldim
hala da öyle yapıyorum zati :27:

sonra nasıl tasarruf etsem diye düşündüğüm bir dönemde
bdv deki bir topikte biri buradan bahsetti
sanırım sunny ablaymış
öyle de burayı buldum
iyi ki de bulmuşum valla

Back