seyyahcım burda bi polisin başına gelen şeyi anlatim niyet çok önemli işte
trafik polisi aracı durduruo aracın bağlanması gereiomuş ve aracın içindekiler askerdeki çocularının yemin törenine gidiomuş polis memuru aracı bağlamamış daha hafif bi ceza yazıp göndermiş aracı
araç giderken kaza yapıo araçtaki sürücü askerin babası yani askerin erkek kardeşi ölüyo anne sağlam kurtuluyor
ve o anne o polis memurundan şikayetçi olmuş
bizim arabamızın bağlanması gerekiodu görevini yapmadı bağlansaydı şayet bu kaza olmıcaktı diye
ve o polis memuru açığa alınmış görevini yapmadığı gerekçesiyle:)
nedense bu hbaeir duyunca aklıma bu geldi direk:)
sevimli benim bebiş haziranda doğcak biliosun ve ben onu ramazan bayramında memlekete götürcem:)
ayrıcada yaz yani ben hiçmi dışarı çıkmıcam öğlen vakitlerinde bebişimi hazırlarım güzelce markakete şuraya buraya parka çıkarırım parktan bişe anlamaz ama benim ruhum açılır patlarım yoksa evde
bence güzelce hazırla bebişini herşeyinide al yanına sorun çıkmaz 2 aylık yahu hiç bişe olmaz:) memlekete gidip gelelim eylülde bide ağvaya hafta sonu tatiline götürcem ben :) aslında egede bi yere gitmek istiodum ama onu göze alamadım en azından hafta sonu tatili yapalım dedik
benimde tatile ihtiyacım var ben mutlu diilsem bebişim hiç mutlu olmaz.
Günaydın arkadaslar nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür.
Farmasi canım maşallah kuzucuğunadarısı biizim çocuklara olsun(amin)
Multi hoşgeldin canım nasılsın?
Sevimlicim bencede çık dışarı 2 aylık oldunuz artık tabiki gezeceksiniz onunda hava almaya ihtiyacı var.
Çağan sabahleyin eşim giderken baba beni babaanneme bırak deyince eşim götürdü bende evimi toplayayım yemeğimi yapayım dedim kaynana aradaı gel kahvaltı yapalım diye şimdi oraya gideceğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?