günaydın kızlar:
farmasi maşallah oğluşuna...rabbim nazarlardan korusum...
sevimsiz ne iyi yapmışsın canım....moral en önemli şey hem sütünün gelmesi açısından hem de bebeğin mutlu olması açısından...
kızlar kimin babası ameliyat olmuştu. ben orayı kaçırmışım...herkimse çok çok geçmiş olsun diyorum...
selincim allahım ne güzel...hayatının en güzel günlerini yaşayacaksın. ben erken doğum yaptığımdan doğum öncesi izin nedir bilmedim de 35 yıllık hayatımın en güzel günleri oğlum doğduktan sonra evde geçirdiğim 6 aydı...hala akıma geldikçe o mutluluk gözlerim dolar...rabbim zamanında bir avazda kurtarsın inşallah...
kızlar size de olur mu ara sıra bilmiyorum ama bu aralar evdeki eşyalar üstümne üstüme geliyor. dolapların, çekmecelkerin içindeki o ıvır zıvır beni öldürecek...
hadi bir el atın da benim evi halledelim be...
şimdi ben anlatayım size....
kilerimde koca bir yüklüğüm var...bir gözünde yatak, yorgan yastık, üstteki gözünde oğlumun uyku seti küçük yatağının korumaları falan var. aşağıda raflarda çeyiz diye yapılmış ama hiç kullanılmamış havlular, başörtüleri, patikler, misafir nevresimlerim, pikeler vs. en altta ise çizmelerimin bir kısmı...
oğlumun odasındabazanın altı komple oyuncak ve küçülenler vermeye kıyamadıklarım...
oturma odasında kanepelerin altında oyuncak, 2 yorgan, hatıra diye sakladığım ama giyemediğim hamile kıyafetlerim, gelinliğim, eski perdelerim, oğlumun kreşinden kalan faaliyetler,i resimleri vs...
salondaki kapalı balkonumdaki dolabımda kışlık kaşe kabanlar, üst katında çizmelerim, öteki kısmında oğlumun geçen yılki kitapları, bebekken ki boyama kitapları, altında piknik sepeti, plaj malzemeleri,
salondaki dolapların içinde yemek takımı, kitaplar, zamanında annemin ördüğü bir kere bile kullanılmamış masa örtüleri, vitrin takımları, kırlentler,
yartak odamda bazanın altında kullandığım çantalarım, kışlıklarım, başkaca ıvır zıvır...
çamaşır makinesi dolabımda havlular, deterjanlar, kir sepeti, yedek şampuan, saç kremi kremleri falan...
offf kızlar neden yazdım belki de aklımdan geçirince kafamda bir fikir oluşur dedim ama oluşmadı...
oğlum hiçbir oyncağının kutusunu atmama bile izin vermiyor. her yer koca koca kutu...
evi şöye dip köşe elden geçiresim var...
sizce vakumlu hurçlardan alsam kullanmadığım çeyiz malzemelerini oysam yer kazansam. aslında yer sıkıntım yok ama heryeri dolu dolu görmek beni sinir ediyoır...
oğlumun eski kitaplarını bodruma indirsem...kocaman bir bodrumum var...
selinnnn yardım et bana... sen anlıyon bu işllerden...
kızlar önerilerinizi bekliyorum...