• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

bugun gecmişi okumayı düşünüyorum Allah izin verirse
ayrıca sunny66 hanımefendi çekinizle ne alacagınızı söylerseniz, benim de çekim var, ben de alırım. ucuzluk neymiş söyleyin bakalım.

bugun gecmişi okumayı düşünüyorum Allah izin verirse
ayrıca sunny66 hanımefendi çekinizle ne alacagınızı söylerseniz, benim de çekim var, ben de alırım. ucuzluk neymiş söyleyin bakalım.

sevgili şenfat hanımefendi, siteyi açabilsem bakıp söylerim ama, bende çok yavaş açılıyor, bakamıyorum:31: siz de bir deneseniz efendim, sizde de öyle midir:ssz:

Hanımlar bu regl olayı çok canımı sıkmaya başladı tatile kaldı 15 gün ben hala regl olmadım stres yapıyorum benim bu günlerde olmam lazım tatilim mahvolacak yoksa erteleyemiyoruzda ne yapıcam kafayı yiycem geciktirici kullansam yeni evlendiğimde kullanmıştım 3 ay dengem bozulmuştu zor kendime gelmiştim off ağlayasım var

hanımlar bu regl olayı çok canımı sıkmaya başladı tatile kaldı 15 gün ben hala regl olmadım stres yapıyorum benim bu günlerde olmam lazım tatilim mahvolacak yoksa erteleyemiyoruzda ne yapıcam kafayı yiycem geciktirici kullansam yeni evlendiğimde kullanmıştım 3 ay dengem bozulmuştu zor kendime gelmiştim off ağlayasım var

bende geçenlerde lazerden randevu aldım. Malum merkezde olunca ancak cumartesi gidebiliyorum ve hastane old için saat 13 e kadar çalısıyor ve cumartesi ekstradan yoğun günleri bi daha randevuyu anca 1 ay sonaya alabılırım. Regl olmadım hala o gün regl olursam diye diye diye nasıl karın ağrısı, oldu olcam diyordum stres yaptım allahtanki sonrasında oldummm. Sende umarım olursun yoksa tatilin rezil olur canım yaa... Stres yapma no panik farlutal diye adet getirici varya geçinkince doktor verir... Simdi dottura gitsen tatile gitcem regl im geçti desen verir. Bekle 1 hafta kala kanda hamişliğe baktır eğer hamis değilsen farlutal iç bence tertemiz git tatile

merhaba arkadaşlar....
Cumanız mübarek olsun,gönlünüz huzurla dolsun... :)

topik de, altın gibi yataya bağladı.. :))
olmuyor böyle, hem topik hem altın haraketlensin artık... :10:

merhaba hanımlar.
bir hafta daha bitti.bana ne oluyorsa artık.:9:özlüyorum galiba eşimi,çocuğumu.bütün gün yüzlerini göremiyorum.
sunny abla english home un çarşaf setini aldım,çok ince geldi bana.
şöyle eski çarşaflar gibi kalın dokulu,taş gibi çarşaf seti bulsam da alsam.marka önerisi olan varsa yazsın bir zahmet.
bir de yatak örtülerinde gözüm kaldı,kullanan var mı,sağlam mı,yıkanınca rengi solar mı.çocuklara alayım diyorum.
ürünleri kargo masrafsız yollasalar ne iyi olur.
hele hepsi buradada 300 tl geçik bir ürün beğendim 5 küsür kargo deyince sinirlendim almadım.
zizigo 20 liralık ayakkabıyı gönderiyor ücretsiz mesala.

bakalım senin bebek haberini ne zaman alacağız canım... :)
şaka maka derken beni bile gaza getirdiniz...
inşallah bayram sonrası şöyle güzel bir tatil yapıp,gezeyim...
sonbahar gibi ben de 3. yü düşünüyorum inşallah.....
tabi o zamana kadar vazgeçmezsem... :))

selincim dualarında bizleri de unutma...
eşin de, evladın da,hayatın da,herşeyin hayırlısını dile bizler için...

farmasi canım :38: içimden geldi... :)

seyyah yazamıyor sanırım,canım benim yaa :)
neden banlandı ki?

multicim baban rahatsızmış,geçmiş olsun mesajlarından gördüm...
umarım önemli birşeyi yoktur....varsa da geçmiştir....

valla meyracım ben de bilmiyorum ne zaman haber vereceğimi
her an olabilir:) kısmetten öte yol yok..

günaydın
hayırlı cumalar kızlar

bişey sorcam sizlere
çarşamba günü bi arkadaşım aradı
bu arkadaş eski okulumdan
cumartesi günü için eski okulumdaki arkadaşları davet etmiş evine ve tabi beni de
ısrar da etti, ben de çok ama çok heveslendim
hem arkadaşlarımı çok özledim, hem de böyle ortamlara katılmayı özledim
havalar da fena değil
eşim diyor ki seni çok mutlu edicekse git
ama demezler mi "bak şuna 2 aylık bebeğini almış, gezmelere çıkmış"
böyle bi düşünce benim aklıma gelmemişti, eşim söyledi
bence öyle düşünmezler
sizce?

ben 1 aylık bebekle heryeri gezerdim yaz günü havalar da iyiydi
komşular ayıplarlardı ama umrumda bile olmazdı
ne kadar çıkıp gezersem moral olursa, sütüm o kadar çok olurdu
gittiğim yerde emer emer kucağımda uyurdu
yenidoğan değil zaten eşine bakma sen gönlünce vakit geçir

sevimsiz eski arkadasları görmek insana moral veriyor, hele de küçük bebekten dolayı dışarı çıkma şansın azaldıysa. ben g,t derim. sonuçta erzurumda kar yağmıyor ya, gitsen hasta olmaz, ayıplamazlar. onlar da bebek gördüğü için mutlu olur. laf arasında evde çok sıkılmıştım, bana iyi geldi dersin. bebeği olan senin durumunu anlar.
beni sormuşsun, geriden bazı sayfaları atlayarak okudum. görümcenin nişanı, tatil falan derken çok yazamadım.
gecen günlerde keyfim de yoktu buraya yazmak için.
dun babam geldi oğlnı görmeye.

herkeşlerin bebeği banyo yapar ve güzelce uyur ya, bizim oğlan banyodan sonra diriliyor, hareketleniyor, çok denedim ve ben de bir süre banyoyu gündüz yaptırmayı denemiştim. gecenlerde bir şey sormuştun ya. bizimkinde bir terslik var biliyorum.

ay elim ayağım titredi
Rabbim herkese edep terbiye versin
iş yerime gelen karı koca psikolojisi bozuk aile gereksiz birşey yüzünden üzerime saldırdı
işin komik tarafı bunlar yaşanırken güvenlik ortalarda yoktu
hangi birine kızayım sinirleneyim
annemle konuştuk annemin cevabı ayyy kızım dikkat et ortalık çok fena adamın tabancası vardır çeker vurur uğraşma laf yetiştirme kimseye

merhaba hanımlar.
bir hafta daha bitti.bana ne oluyorsa artık.:9:özlüyorum galiba eşimi,çocuğumu.bütün gün yüzlerini göremiyorum.
sunny abla english home un çarşaf setini aldım,çok ince geldi bana.
şöyle eski çarşaflar gibi kalın dokulu,taş gibi çarşaf seti bulsam da alsam.marka önerisi olan varsa yazsın bir zahmet.
bir de yatak örtülerinde gözüm kaldı,kullanan var mı,sağlam mı,yıkanınca rengi solar mı.çocuklara alayım diyorum.
ürünleri kargo masrafsız yollasalar ne iyi olur.
hele hepsi buradada 300 tl geçik bir ürün beğendim 5 küsür kargo deyince sinirlendim almadım.
zizigo 20 liralık ayakkabıyı gönderiyor ücretsiz mesala.

english home'dan kızıma almıştım yatak örtüsü. kullanıyor, memnun sanırım. ben de kızımın odasına yatak örtüsü alabilirim indirim çekimle. banucum, ben boynerden almıştım bir indirim zamanında çarşaf seti kızların çeyizine. güzel çıkmıştı. ama netten benim de çok cesaretim yok bilmediğim markalara. taç'ın falan güzeldir, bak istersen

Son düzenleme:
ay elim ayağım titredi
iş yerime gelen karı koca psikolojisi bozuk aile gereksiz birşey yüzünden üzerime saldırdı
annemle konuştuk annemin cevabı ayyy kızım dikkat et ortalık çok fena adamın tabancası vardır çeker vurur uğraşma laf yetiştirme kimseye

Geçmiş olsun canım sorun neydi neden öyle davrandılar?

ay elim ayağım titredi

zeytin geçmiş olsun. insanlar çıldırmış artık, ne zaman ne yapacakları belli olmuyor. annen haklı sanırım. en ufak bir sebepten kavga çıkaran, aynı nedenle karşısındakine zarar da verebilir:31:

ay elim ayağım titredi

sen nerede çalışıyordun ki canım.
birebir insanlarla iletişim içindeysen,kolay değil tabii.kaç çeşit insan var.bu yaştan sonra adam edemeyeceğine göre,annene katılıyorum.manyak dolu ortalık.sakinleş,bir çay falan al,mümkünse azıcık ta hava al.yarına unutursun bebeğim.üzme kendini.

english home'dan kızıma almıştım yatak örtüsü. kullanıyor, memnun sanırım. ben de kızımın odasına yatak örtüsü alabilirim indirim çekimle. banucum, ben boynerden almıştım bir indirim zamanında çarşaf seti kızların çeyizine. güzel çıkmıştı. ama netten benim de çok cesaretim yok bilmediğim markalara. taç'ın falan güzeldir, bak istersen

evdeki takımlar hep istikbalin.çocuk yorganları,çarşafları çok güzel,bizimkilerden memnun değilim.
eng. home da ince geldi.taç a bakmadım ne zamandır,iyi fikir.

Geçmiş olsun canım sorun neydi neden öyle davrandılar?

zeytin geçmiş olsun. insanlar çıldırmış artık, ne zaman ne yapacakları belli olmuyor. annen haklı sanırım. en ufak bir sebepten kavga çıkaran, aynı nedenle karşısındakine zarar da verebilir:31:

derfat sorunun ne olduğunu bende bilmiyorum işin tuhaf tarafı
beni dinlemeden direkt konuya girdiler ve ne olduğunu düzgün anlatın diye israrda etsem dinlemediler
bende beni dinlemiyorsunuz kendiniz konuşuyorsunuz size yardımcı olamıyorum dedim
iş yerindeki başka birşeyden şikayetleri varmış oraya gitmelerini söledim
üstüme yürüdüler resmen
benim sinirlenmemi çan çan kavga etmemi istediler de bende gayet sakin davranıp sözlerimi ağırlaştırınca cevaplarımın altından kalkamadılar daha çok sinirlendiler
sunny abla annem söyleyince benimde aklıma geldi
kendim uğraşıcağıma güvenliği arasaydım telimden o an düşünemedim

ama şunu gördüm ki gerçekten insanların gözleri döndümü ne yapıcaklarını şaşırıyorlar
kadın çıkarken özür diliyordu onlarda kendilerini kaybetmiş demek ki

sen nerede çalışıyordun ki canım.
birebir insanlarla iletişim içindeysen,kolay değil tabii.kaç çeşit insan var.bu yaştan sonra adam edemeyeceğine göre,annene katılıyorum.manyak dolu ortalık.sakinleş,bir çay falan al,mümkünse azıcık ta hava al.yarına unutursun bebeğim.üzme kendini.

kamudayım canım
direkt insanlarla iletişim halinde bir birimde çalışıyorum
çok hassasım böyle konularda
daha öncede bir kaç kez gelmişti bu tarz insanlar o zamanlar çok panik yapıodum bugün baktım da bende psikopatlaşmışım:D

zeytincim geçmiş olsun
insanlar ne kavga sever oldular be yahu 3 günlük dünyada paylaşılamayan nedir anlayamıyorum herkes patlamaya hazır bomba adeta
Allah'ım hidayet versin
kötülerle karşılaştırmasın AMİN

kızlaaaaaaar hohoyt bugünde bitti ve ben azad oldum:) yaşasın çooooooooook mutluyum:)
nedne çünkü 37. haftamdada çalıştım ve bitirdim:)
artık evdeyim e oluyim artık doğum kağıda önümüzdeki haftadan sonra her an gelebilir bizim paşa:)
evimde oturmak bana iyi gelcek:) 2.5 senedir çalışıorum ve hiç bu kadar uzun tatil yapmamıştım:)
gerçi tatilmi diilmi oda muamma ama olsun evde olcam hemde para alcam ay nası sevindim nasıl sevindim:)

bide ben netten aldığım 2 ayakkabımı iade etmiştim:)
bugün gene aldım ayakkabı alıorum veriorum bakalım elimde neler kalcak bi hepsi toplaşsın :)
fotolarını koycam size ama yazlık ayakkabılarımı tamaladım gibi bişey sonunda:)
bide şu hamileliğim bitsin alışverişe çıkcam yazlık bişeler almam lazım dolaba taze kan lazım dimi:)

akşamada tavuk çıkardım artık menümü gönül rahatlığıyla yazıcam badenin annesi geldi çünkü yanına:)
akşama
tavuk kanat tavada
pilav salata:) var:) basit ama lezzetli bi menü:)

şimdi evdeyim ya of neler yapasım var neler yapasım var size anlatamam:)
biriktirdiğim kitaplarım izlemek istediğim film listem:)
aklımda olan temizlencek yerler:)
bebişi beklerken benide oyalar hem:)

ben 1 aylık bebekle heryeri gezerdim yaz günü havalar da iyiydi
komşular ayıplarlardı ama umrumda bile olmazdı
ne kadar çıkıp gezersem moral olursa, sütüm o kadar çok olurdu
gittiğim yerde emer emer kucağımda uyurdu
yenidoğan değil zaten eşine bakma sen gönlünce vakit geçir
zaten eşim de benim gitmeye pek bi hevesli olduğumu görünce öyle dediği için üzüldü
götüreyim seni dedi :46:
iyi bak, moral yönünü düşünmemiştim, sütüme yarasın inşallah :1:

sevimsiz eski arkadasları görmek insana moral veriyor, hele de küçük bebekten dolayı dışarı çıkma şansın azaldıysa. ben g,t derim. sonuçta erzurumda kar yağmıyor ya, gitsen hasta olmaz, ayıplamazlar. onlar da bebek gördüğü için mutlu olur. laf arasında evde çok sıkılmıştım, bana iyi geldi dersin. bebeği olan senin durumunu anlar.
beni sormuşsun, geriden bazı sayfaları atlayarak okudum. görümcenin nişanı, tatil falan derken çok yazamadım.
gecen günlerde keyfim de yoktu buraya yazmak için.
dun babam geldi oğlnı görmeye.

herkeşlerin bebeği banyo yapar ve güzelce uyur ya, bizim oğlan banyodan sonra diriliyor, hareketleniyor, çok denedim ve ben de bir süre banyoyu gündüz yaptırmayı denemiştim. gecenlerde bir şey sormuştun ya. bizimkinde bir terslik var biliyorum.

bi arkadaşımı aradım, aynı semtte oturuyoruz
eski okulumdan bu arkadaş
ona da anlattım durumu
sizler gibi düşünüyor o da
birlikte gidicez inşallah yarın
eminim onlar da mutlu olacaklar, çünkü tanıyorum onları
zaten birbirimizin samimiyetine bu kadar güvenmesek görüşmezdik sanırım

bizim oğlan da değişken, banyodan sonra uyumazdı pek önceden
şimdi uyuyor ama ertesi günü huysuzlanıyo gibime gelmişti
ama banyoyla ilgisi yok galiba bizimkinin

ya bir de bişey dicem, bunun burnunu falan temizliyorum
ama uyurken homurdanıyor sürekli, uyuduğum zaman diliminde de bu seslere uyanıyorum
acaba her bebekte var mıdır
bu akşam burnunu yine iyice temizleyip yatırcam, bakalım...

Back