• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

Meyracim eskisehirde cok bulundum ama tarihi felan gezilecek yerlerine hic gitmeeim. Carsifa hamamonu var.bi bildigim adalar gezilip alissvetis yapilabilecek yerler... Sana en Iyi ollyy ve lifeandi yardim eder sanirim.. simdiden Iyi yolculuklar dilerim....

şu teknoloji nelere kadir... :))
iki dakikada, bir eskişehir liden daha iyi öğrendim herşeyi... :))
de benim sorunum,gezmeden ziyade,kalınacak yerler...
zira biraz titizim o konuda...
detaylara çok takılırım... :)
çok temiz düzenli vs. olmalı kaldığım oda,yemek yediğim masa vs. :)
o nedenle daha çok gidenlerden okudum eskişehir i ... :)
unutmadan,cevap yazan arkadaşlara teşekkürler...:38:

Meyracım Kasım ayında roof garden otelde kaldık. Çok beğendim. Odunpazarında gezmeli çibörek yemelisin.
Hiç sevmiyorum telden yazmayı biliyorsunuz evde değilim. Son sayfada meyranın yazısını görünce hemen cevap yazayım dedim. Bakayım azıcık geçmişe

iyi akşamlar kızlar :3:
arkadaşıma gittim
çok iyi geldi valla
çooook mutluyum
bebeğin bana hiç zoru olmadı
iki kere emzirdim, bi kez altını değiştim
arada uyudu işte
hiç beni üzmedi yani

hatta aynı okuldan diğer Türkçeci de doğum yapmıştı
o da gelmişti, aramız da 9 gün var

artık her yere gidebilirim, kendime güvenim geldi :46:

bu arada bıdıkçım, adıyamana gitmiştik, 30 nisanda, o zaman bir buçuk aylıktı üstelik
sen de 13 martta mı doğdun?

SELİİİİİİİİİİİİİİİN AMAN DİYİM SENİN OUS DUYMASIN:9::9::9::9:

Trafiktan men etti, kendi aracını ödünç verdi
Bursa’da askerde olan nişanlısının yanına gitmek isteyen Bilgenur Bıçak'ın içinde bulunduğu otomobili trafikten men eden trafik polisi, genç kızın gözyaşlarına boğulması üzerine kendi otomobilini aileye verdi.

İstanbul- Bursa-Yalova karayolu üzerinde trafik denetimi yapan polis ekipleri, Sakarya’dan Balıkesir’e giden Göksel Sipahi'nin kullandığı otomobili durdurdu.

Ntvmsnbc'nin haberine göre aracın evraklarını kontrol eden polis memuru Barış Karabatak, evraklardan birisinin eksik olduğunu fark ederek aracı trafikten men etti.

Göksel Sipahi, Ayşe Sipahi, Gürsel Sipahi ve Bilgenur Bıçak bir süre denetim noktasında bekledi.

Bilgenur Bıçak, askerliğini tamamlayan nişanlısı Gökhan Sipahi’yi almak için Balıkesir’e gittiklerini söyledi.

Bıçak, polis memuruna durumu anlattıktan sonra gözyaşlarına boğuldu.

Bunun üzerine polis memuru Karabatak, yeni aldığı otomobili aileye emanet verdi.

Polis memurunun otomobiliyle Balıkesir’e giden aile teskeresini alan çocukları Gökhan Sipahiyi de yanlarına alarak dönüş yolunda aracı sahibine teslim etti.

Kendi eksik evraklarını tamamlayan aile daha sonra Sakarya’ya doğru yola çıktı.

Karabatak: Şaka yaptığımı sandılar

Ailenin şaşırdığını belirten polis memuru Barış Karabatak, “Görevimin gereğini yaparak aracı trafikten men ettim. Ardından aileye kendi aracımı verebileceğimi söyledim. Buna çok şaşırdılar. ‘Hem aracımızı bağlıyorsun hem de aracımı vereceğim diye bizimle dalgamı geçiyorsun ’ dediler” diye konuştu.

Yaptığı iyiliğin karşılığında yalnızca aracının içerisinde sigara içilmemesini isteyen Karabatak, “Kurallara uymaları konusunda da uyararak aracımı onlara teslim ettim. Benim aracımla gidip asker oğullarını aldılar. Daha sonra aracımı teslim ettiler. Helalleştik yollarına devam ettiler" dedi.

Aileden teşekkür

Tezkeresini alan Gökhan Sipahi, nişanlısının ağlamasının kendisini korkuttuğunu belirterek, “Telefonda nişanlımın ağladığını duyunca içimi bir korku sardı. Aklıma türlü türlü şeyler geldi. Ancak polis memuru, ailemin beni almasını sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ağabey Göksel Sipahi ise "Polis memuru Barış Bey hiçbir çıkarı olmadan kendi aracını takdim etti. Arabasını problemsiz bir şekilde kendisine teslim ettik. Bu örnek davranıştan dolayı kendisine teşekkür ediyorum ve tüm emniyet personeline örnek olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. ifadelerini kullandı.

25 Mayıs 2013

Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bugün kimse yazmamış ya
bi işe girsem haliniz harap

seyyahcım burda bi polisin başına gelen şeyi anlatim niyet çok önemli işte
trafik polisi aracı durduruo aracın bağlanması gereiomuş ve aracın içindekiler askerdeki çocularının yemin törenine gidiomuş polis memuru aracı bağlamamış daha hafif bi ceza yazıp göndermiş aracı
araç giderken kaza yapıo araçtaki sürücü askerin babası yani askerin erkek kardeşi ölüyo anne sağlam kurtuluyor
ve o anne o polis memurundan şikayetçi olmuş
bizim arabamızın bağlanması gerekiodu görevini yapmadı bağlansaydı şayet bu kaza olmıcaktı diye
ve o polis memuru açığa alınmış görevini yapmadığı gerekçesiyle:)

nedense bu hbaeir duyunca aklıma bu geldi direk:)

sevimcim ahmet bebekle aynı gün doğumluyum ben hoş aramzıda çeyrek asır var ama olsun
biz balıklar gezmeyi eğlenmeyi güvenmeyi ilgi görmeyi paylaşmayı hzuuru mutluluğu çok severiz
balık hafızalı değiliz ama kötü şeyleri deşilmedikçe hatırlamaz adım atana koşarız
benim bebekliğim süt dökmüş kedi gibiymiş
annem bi kere il merkezeine gidecekmiş beni sabah 7 de anneanneme brakmış ilkokul 1e gidiyorum ozaman
saat 12de de kendim okula gideceğim sabah annem giderken anneannemin evinde hangi köşeye oturduysam gidene kadar hiç kımıldamamışım

seyyahcım burda bi polisin başına gelen şeyi anlatim niyet çok önemli işte
trafik polisi aracı durduruo aracın bağlanması gereiomuş ve aracın içindekiler askerdeki çocularının yemin törenine gidiomuş polis memuru aracı bağlamamış daha hafif bi ceza yazıp göndermiş aracı
araç giderken kaza yapıo araçtaki sürücü askerin babası yani askerin erkek kardeşi ölüyo anne sağlam kurtuluyor
ve o anne o polis memurundan şikayetçi olmuş
bizim arabamızın bağlanması gerekiodu görevini yapmadı bağlansaydı şayet bu kaza olmıcaktı diye
ve o polis memuru açığa alınmış görevini yapmadığı gerekçesiyle:)

nedense bu hbaeir duyunca aklıma bu geldi direk:)

aman allah korusun
hani bebeşin eşyalarının resimlerini koyacaktın

yarın çekerim hepsini kuzucum artıkın efdeyim sınır zman yok hahahha:)
şimdi totomu kaldıramiyciğim:)

günaydın kızlar

bıdıkcım benim babam da 12 mart doğumlu fena halde evliya çelebi modundadır

sirkeci iyi ki Antonious ve Kleopatra ya gelmemişsin resmen vasattı oyun
Haluk Bilginer alıp götürüyor evet ama o kadardı
ne bileyim beğenemedim

sevimli benim bebiş haziranda doğcak biliosun ve ben onu ramazan bayramında memlekete götürcem:)
ayrıcada yaz yani ben hiçmi dışarı çıkmıcam öğlen vakitlerinde bebişimi hazırlarım güzelce markakete şuraya buraya parka çıkarırım parktan bişe anlamaz ama benim ruhum açılır patlarım yoksa evde

bence güzelce hazırla bebişini herşeyinide al yanına sorun çıkmaz 2 aylık yahu hiç bişe olmaz:) memlekete gidip gelelim eylülde bide ağvaya hafta sonu tatiline götürcem ben :) aslında egede bi yere gitmek istiodum ama onu göze alamadım en azından hafta sonu tatili yapalım dedik
benimde tatile ihtiyacım var ben mutlu diilsem bebişim hiç mutlu olmaz.

kesinlikle mutlu anne mutlu bebek

Günaydın arkadaslar nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür.
Farmasi canım maşallah kuzucuğuna :nazar::nazar::nazar:darısı biizim çocuklara olsun(amin)
Multi hoşgeldin canım nasılsın?
Sevimlicim bencede çık dışarı 2 aylık oldunuz artık tabiki gezeceksiniz onunda hava almaya ihtiyacı var.
Çağan sabahleyin eşim giderken baba beni babaanneme bırak deyince eşim götürdü bende evimi toplayayım yemeğimi yapayım dedim kaynana aradaı gel kahvaltı yapalım diye şimdi oraya gideceğim .

hoşbulduk canım valla çok iyi geldi Ankara birazdan çıkıyorum önce arkadaşlarla bruncha sonra Adana ya

Günaydın canlar nasılsınız umarım herkes afiyettedir ?:16::16::16::16:

$catal-bicak-takimlari_20120217123322_b.jpg

günlük kullandğım çatal bıçak takımım var birde buna benzer sandıklı takım var
kutu hoşuma gidiyor nasıl değerlendirebilim içindekileri boşaltıp çekmeceye koyacağım
kutu için ne yapılabilir değişik değerlendirme fikri olan

$goruntu-128-500x500.jpg

artık bütün erzağım bu kavanozlarda büyük boyundan daha önce almıştım
3 tane küçük boyundan 3 tanede orta boyundan aldım
mutfak düzensiz ve dar o yüzden duvarın kenarına yerleştirdim üst üste yanyana yerleştirmekte kolay oluyor yer sorunu yok

şimdi çerez ve keyifli atıştırmalıklar için de şunlar gibi birşeyler almayı düşünüyorum bunları netten bulduklerım çogunu kendileri tasarlamışlar

$000_0008.jpg $01.jpg $1.jpg

$7a.jpg $8.jpg $014.jpg

$99-6882227634580800426888789.jpg $100_3470.JPG

$102_3883.JPG $1273-cocuklara-ozel-dogum-gunu-kavanozu-306x306.png $23467-10150143489605013-337100245012-11608684-6381154-n.jpg

$DSCI3151-530x397.jpg $goruntu-128-500x500.jpg $hobbivakti.jpg

$hobivakbti1.jpg $hobivakti.jpg $hobbivakti.jpg

$hobivakti (2).jpg $IMG_5088.JPG $k1.jpg

$ka1.jpg $kavanoz1-HDR.jpg $KAVANOZLAR TOPLU.JPG

$mmm.jpg $ND100150.JPG $paged0.jpg

$skrbb.jpg

slmm cuma gunu kizimin gosterisi vardi o nedenke annemker geldiler, dun piknik yaptik, misafir olunca nete pek giremiyorum ... ama yazmasamda okuyorum

farmasi ogluna masallh :nazar: insalllh bizimkilerde oyle olurlar.

kızlar bu ay rekorumu kırmışım haberim yok
harcamalarıma baktım da stoktan tüketmekten , kayınvalide ve eşimin destekleriyle
şu ana kadar sadece 75 tl harcamışım :53::53::53::30::30::30::30::9::9::9::9:

Son düzenleme:
Back