• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

sevimsiz o burun işi her bebekte oluyor, üstelik birden ses bir kesiliyor, korkuyorsun, kalkıp nefesini dinliyorsun. tabi istisnai bazı bebeklerde burunda et falan oluyor ama, aksi bir şey olsa ilerleyen günlerde anlaşılır. benim oğlanın burnunda pislik oluşmazdı yenidoğan zamanlarında ama ses olurdu. inşaallah sağlık sorunu değildir.

multijet babacına geçmiş olsun, nasıl oldu?
banu sana da geçmiş olsun, sanırım şimdi iyisin.

selin hadi bakalım hayırlı dogumlar
duamı biliyorsun, Allah birisine dogru yolu görme fırsatı versin, anyayı konyayı (seyyah lafı) anlasın amin.

sevimsiz o burun işi her bebekte oluyor, üstelik birden ses bir kesiliyor, korkuyorsun, kalkıp nefesini dinliyorsun. tabi istisnai bazı bebeklerde burunda et falan oluyor ama, aksi bir şey olsa ilerleyen günlerde anlaşılır. benim oğlanın burnunda pislik oluşmazdı yenidoğan zamanlarında ama ses olurdu. inşaallah sağlık sorunu değildir.

senfat seni bulmuşken sorim bari
bebek gelişiminde okudum da
bizimki şu an 3.ayının içinde
oyuncak olarak çıngırak alınabilir diyor
acaba erken mi, ilgisini çeker mi ki :44:

senfat seni bulmuşken sorim bari
bebek gelişiminde okudum da
bizimki şu an 3.ayının içinde
oyuncak olarak çıngırak alınabilir diyor
acaba erken mi, ilgisini çeker mi ki :44:

bebekler parlak ve kırmızı renkli oyuncaklardan hoşlanırlar. 1-2 ay sonra oyuncakların gözleriyle temaz kuruyorlar. sesli ve ışıklı şeylerden hoşlanırlar. şu an sadece bakar , ama 4. ve 5. ay arasında tutmaya başlar, sen şimdiden al ve yatağına takabilirsin. ben taşıma koltuguna da asardım. ayrıca oyun halısı almıştım. en iyisi tiny love olanı. çocuk için güzel bir şey. içine yatırrısın, rengarenk izler. ben ucuzundan almıştım. bazı bebekler pek kullanmıyor. para boşuna gidiyor. ondaki amaç da çocuga renkli görsel uyaranları arttırmak. renkli ayıcıkları falan beşiğine asabilirsin. görsel uyaranı artırırsan, büyüdükçe sıkılmaz, etrafıyla oyalanır.

ay elim ayağım titredi
Rabbim herkese edep terbiye versin
iş yerime gelen karı koca psikolojisi bozuk aile gereksiz birşey yüzünden üzerime saldırdı
işin komik tarafı bunlar yaşanırken güvenlik ortalarda yoktu
hangi birine kızayım sinirleneyim
annemle konuştuk annemin cevabı ayyy kızım dikkat et ortalık çok fena adamın tabancası vardır çeker vurur uğraşma laf yetiştirme kimseye

zeytincim aman dikkat et,insanlar çok değişik

sevimlicim
kesinlikle gez canım
benim arkadaşlarım 40ları çıkar çıkmaz gezdiler
çok bunalmışlardı
sana da çok iyi gelir
bi de senfatın dediği tiny love ın oyun halısı süper bi şey
bizim arkadaşlar hep ondan aldı,çok memnunlar
selincimmmmmmmmmmmm
hadi tatilin keyfini çıkart
fazla yorma kendini

sevim boşver dert etme bu kadar
2aylık bebekle dünya turuna bile çıkılır gerekirse
benim yiğenim kıbrısta dünyaya geldi
15gün sonra tayinden dolayı yolculuk yapması gerekti bebek daha 15günlükken kıbrıstan güneye geldi oradan otobüsle istanbul orada birkaç gün durdu ordan afyon birkaç gün sonrada kilise gitti ve bütün bunlar ağustosun ilk haftası oldu sen düşün artık bölgeler arası sıcaklık farkını ve hep otobüs yolculugunu bebek kendi evine gidince bir hafta sonra filan daha kırkı yeni çıkmıştı

bu kadar gezdirmek doğru mu bilemem biraz keyfi birazda mecburi bir bir yolculuk olmuştu

hem sana kim ne diyebilirki sen eşinle ve eşin,n annesiyle geçenlerde erzincana gitmemişmiydin (sanırım erzincandı hatırlayamadın neresi oldugunu)
ailen birşey demiyorsa sende gitmek istiyorsa gerisi teferruat
bence ikinizede çok iyi gelecek bu gezme
hem bebeğin gözü gönlü açılsın:9::9::9::9:
13mart doğumlu bebekler örnek ben gezmeyi çok severler bol bol gezdir

Son düzenleme:
hadi ordan arıyoruz açmıyosun bile. mapus damlarında sıkılmışsındır, temiz çamaşır filan ister misin diye aradıydık. hıh :19:

hani ne zaman hiç de bilem aramadın
halbuki o kuyrukta ne bekledim:31::31:
düşenin dostu olmuyor işte:24::24:

günaydın canlar :16:

tablo ekleme konusunu kazene bildirdim sistemde sorun varmış :34:

dün de geçen hafta girdiği güvender yayınlarının sınavından full yapmıştı sınav sonuçları geldi 500 tam puanının madalyasını aldı dönemi kapattı büyük Garfield:ssz:

günaydın hanımlar,
iki gündür gezmekten nete giremedim .. bugün de günüm var :) bir taraftan da evin işleri :) hepinize iyi haftasonları diliyorum :))

sevimlim , bence de artık gezme zamanı :) hem senin hem de bebeğin için iyi olur.. helin doğduktan 14 gün sonra kardeşim de doğum yapacağı için boludan izmite gittik annemle.. hem de otobüsle :) annemlerde 10 gün kadar kaldım.. babamın arkadaşları taksiyle ankaraya gideceklerdi :) helin 25 günlükken izmitten geredeye döndük :) bu arada daha 3 haftalıkken komşularımıza güne gittik :)) 40 bile çıkmadan biz havayı güzel buldukça dışarı çıkardık :)
geredede çocuklar nerdeyse 1 yaşına kadar dışarı çıkarılmıyor .. biz pazara gittiğimiz zaman yanımdan geçen teyzeler bize söylenirlerdi "parmak kadar çocuğu dışarı çıkarmış, hasta edecek" diye :)) ama biz yine bildiğimizi okuduk :1: sonuç ; orada çalışırken öğrencilerim çok sık hasta olurlardı, bağışıklıkları çok zayıftı... ama helin çok şükür kolay kolay hasta olmayan, hasta olsa da ayakta atlatan bir çocuk.. tek sorunumuz zayıflığımız ama o da genetik :)

günaydın kızlar
Ankara da uyanmak harika bişi
dün otobüsten inip arkadaşlara gittim
çok özlemişiz iyi geldi
arkadaşımın kızı çok özledim seni diyince gitmek farz oldu

günaydın
hayırlı cumalar kızlar

bişey sorcam sizlere
çarşamba günü bi arkadaşım aradı
bu arkadaş eski okulumdan
cumartesi günü için eski okulumdaki arkadaşları davet etmiş evine ve tabi beni de
ısrar da etti, ben de çok ama çok heveslendim
hem arkadaşlarımı çok özledim, hem de böyle ortamlara katılmayı özledim
havalar da fena değil
eşim diyor ki seni çok mutlu edicekse git
ama demezler mi "bak şuna 2 aylık bebeğini almış, gezmelere çıkmış"
böyle bi düşünce benim aklıma gelmemişti, eşim söyledi
bence öyle düşünmezler
sizce?
kim ne düşünürse düşünsün önemli olan ruh sağlığı
hem bebeği dışarıdaki uyaranlara maruz bırakmak iyi demişti arkadaşım
hem daha sosyal oluyormuş hem gelişmelerine faydalıymış

benim bir arkadaşım anlatmıştı
bebeği dört aylıkken eşi görevli fransa ya gidecekmiş 3 günlüğüne
bu da bir daha nasıl gitcem diye takılmış eşinin peşine
üstelik bebeği de götürmemiş
sütünü sağmış bırakmış
valla çok bunalımdaydım bebeğe bakamaz haldeydim
döndüğümde bomba gibi olmuştum dedi
ama tabi herkes anlatmış birbirine malum iş çevresi dedikoducu
hatta bunun olduğu bir ortamda o olduğunu bilmeyenler
ay duydun mu kadının biri böyle böyle yapmış demiş o da o bendim valla çok iyi geldi demiş
tabi bu da bir aşırı ama
sanırım lohusa depresyonu acayip oluyor

ay elim ayağım titredi
Rabbim herkese edep terbiye versin
iş yerime gelen karı koca psikolojisi bozuk aile gereksiz birşey yüzünden üzerime saldırdı
işin komik tarafı bunlar yaşanırken güvenlik ortalarda yoktu
hangi birine kızayım sinirleneyim
annemle konuştuk annemin cevabı ayyy kızım dikkat et ortalık çok fena adamın tabancası vardır çeker vurur uğraşma laf yetiştirme kimseye

zeytincim çok geçmiş olsun

multijet babacına geçmiş olsun, nasıl oldu?
banu sana da geçmiş olsun, sanırım şimdi iyisin.

selin hadi bakalım hayırlı dogumlar
duamı biliyorsun, Allah birisine dogru yolu görme fırsatı versin, anyayı konyayı (seyyah lafı) anlasın amin.

senfat halen gözü açılmadı
2 hafta sonra kontrol demiş doktoru
bakalım haftaya belli olacak

dün de geçen hafta girdiği güvender yayınlarının sınavından full yapmıştı sınav sonuçları geldi 500 tam puanının madalyasını aldı dönemi kapattı büyük Garfield:ssz:

maaşallah farmasi
çocuk yaparsam seni ziyaret etcem
bi elin değsin belki benimki de bu kadar çalışkan olur

sevimli benim bebiş haziranda doğcak biliosun ve ben onu ramazan bayramında memlekete götürcem:)
ayrıcada yaz yani ben hiçmi dışarı çıkmıcam öğlen vakitlerinde bebişimi hazırlarım güzelce markakete şuraya buraya parka çıkarırım parktan bişe anlamaz ama benim ruhum açılır patlarım yoksa evde

bence güzelce hazırla bebişini herşeyinide al yanına sorun çıkmaz 2 aylık yahu hiç bişe olmaz:) memlekete gidip gelelim eylülde bide ağvaya hafta sonu tatiline götürcem ben :) aslında egede bi yere gitmek istiodum ama onu göze alamadım en azından hafta sonu tatili yapalım dedik
benimde tatile ihtiyacım var ben mutlu diilsem bebişim hiç mutlu olmaz.

günaydinlar güzel topikin güzel kizlari haftasonunuz güzel gecsin insallah seyyah gecmis olsun canim allah düsürmesin bi daha:)farmasi hosgeldin oglunada masallah :nazar:selin seninde gözün aydin canim doguma kadar dinlen güzelce sonrasinda fazlasiyla yorulcaksin zaten kizlar eva nerde

Günaydın arkadaslar nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür.
Farmasi canım maşallah kuzucuğuna :nazar::nazar::nazar:darısı biizim çocuklara olsun(amin)
Multi hoşgeldin canım nasılsın?
Sevimlicim bencede çık dışarı 2 aylık oldunuz artık tabiki gezeceksiniz onunda hava almaya ihtiyacı var.
Çağan sabahleyin eşim giderken baba beni babaanneme bırak deyince eşim götürdü bende evimi toplayayım yemeğimi yapayım dedim kaynana aradaı gel kahvaltı yapalım diye şimdi oraya gideceğim .

sağolun kızlar Allah razı olsun tebrikler için

darısı sizin tatlı kuzucukların başına olsun inşaallah AMİN:16::16::16:

maşallah darısı oğlumun okul hayatı başladığında

selincim git tabi ben valla ekimde doğrudum ilçedeydik o zaman merkeze gittik kvye ordan aldık bebeği memleketime o zman 40 yeni çıkmıştı işte düşün sen bakma bişeycik olmaz üşümez de sadece terine dikkat edersin o kadar gittiğin yerdekiler de sana yardım eder azck nefes alırsın lohusalık zor olur iyi gelirr git ben güznlere giderdim bi de bere eldiven takmazdım herkes aman üşür derdi ben takmazdım bişey olmaz derdim şükür bişey de olmazdı burnunu kontrol ederdim burnu soğuk olunca üşür derdi annem ya da ayağı soğuksa üşüyordur derdi

sen nasıl iyi olacaksan onu yap gerisi boş senden fazla kimse sevemez o çocuğu düşünemez o yüden senin sağlıklı olman gerek ki ona bakasın dimi ysaa

Merhabalar hanimlar... Mutlu hafta sonlari herkese... Esim calisio ve buyuk ihtimalle yaz boyle gececek... 8-8 baslamasa bari bunaa raziyiz. Ozel sektor boyle iste. Farmasi tebrik ederim masallah kuzuna.. darisi hepimizin cocuklarina insallah... Selincim cnm bol bol yuruyuse cik artik aksam uzerleri... Su icmeyide unutmaaa hadi hayirlisi bakalim...benim acaip belim agriyo ama ewim bak dok yala :) hejehe

merhaba arkadaşlar...
farmasi canım,maşallah zeki bıdığına... :)

bi de öncelikle farmasiye (gezmeyi sevdiği ve gezdiği için :) ) sonra da hepinize birşey sorucam...
önümüzdeki haftasonu eşimin arkadaşının sünnet düğünü var, eskişehir e gideceğiz inşallah...
hazır gitmişken kısa bir de tatil yapalım dedik :)
iki aile gideceğiz....
eskişehir de gidip konakladığınız,memnun kaldığınız yerler var mı?
bi de gezilecek yerler...

merhaba arkadaşlar...

bi de öncelikle farmasiye (gezmeyi sevdiği ve gezdiği için :) ) sonra da hepinize birşey sorucam...
önümüzdeki haftasonu eşimin arkadaşının sünnet düğünü var, eskişehir e gideceğiz inşallah...
iki aile gideceğiz....

meyracım arkadaşım hep turizm şirketlerinin programlarını bulurdu ona göre gezerdi hem heryeri gezer hem dezaman kazanırdı

merhaba arkadaşlar...

iki aile gideceğiz....

meyraacım ben eskişehir' e hiç gitmedim
ama googleden eskişehirde konaklanabilecek yerler
Eskişehir'de gezilip görülecek mekanlar diye girersen eminim baya bir veri elde edebilirsin :34:

Back