Kirli Çıkılar )))

günaydın sirkeci. bugün koşayım bari migrosa. ordan m-life organik süt alıyorum, iyi oldu :))

günaydinlar güzeller cumamiz mübarek olsun güzel gecsin günümüz bidik dünü okudum canim mesafeni koy derim banada kendi ailem cevap vermez nasilsa diye herseyi söyleyip kalbimi kiriyodu hepsiyle konustum biraz sert tabi küstüler falan ama anladilar galiba simdi cok iyiyiz allaha sükür tabi uzakta olmaminda payi büyük

dark bende ev isinden nefret ediyorummm dediğin gibi birini temizlesin birini biip götürüyor oldugu kadar canımızı sıkmayalım

bıdık geçmis olsun seni çok iyi anlıyorum en yakın arkadasım ailesiyle senin konumunda sürekli herseyi yapması istenen herseyin yükü ona yüklenen biri ve hep üzüyorlar arkadasım endometriyosis diye bir hastalık çıktı strese bağlı kanaması hiç kesilmeden hep devam ediyor onada diyorum bosver tamam annen ama bak stres yaptıkça daha kötü oluyor hersey

kızlara da katılıyorum eş meselesinde ama o arkadasımda yalnız kaldığı için eşine anlatır hep destektir senin eşin gibi

farması iyi yolculuklarr canım guzelce eglen gez dolas kafa dağıt oğlanlarda gidiyormu seninle

bir cuma daha insallah hayırlı olur bugun bende güne kötü başladım anlatırım sonaaa

Gunaydin kizlar... Hayirli cumalar... Hava cok kotu kapali insanin canini sikan cinsten bugun ilkeyi parka cikaramicam yine cocuk bir haftadir park yuzu goremedi farmasi hayirli yolculuklar insallah cok guzell gecer. Sagsaglim gezin gelin...

Gunaydin kizlar... Hayirli cumalar... Hava cok kotu kapali insanin canini sikan cinsten bugun ilkeyi parka cikaramicam yine cocuk bir haftadir park yuzu goremedi farmasi hayirli yolculuklar insallah cok guzell gecer. Sagsaglim gezin gelin...

özlem kadrolar açıklandı dedim duydun mu

durdu durdu kaynanam
3 ay sonra yine bombayı patlattı kızlar
rahat batıyor bu insana ya
dün akşam kandilllerini kutlamak için babamı aradım kutladım anneme de selam söyle dedim,annemin de arkadan sesi duyuluyodu sen de selam söyle diye,babam da eşime selam söyledi,böylece benim ailemi gönüllemiş olduk
eşim ben de bizimkileri arıycam dedi,tamam dedim,bendden de selam söyle dedim
bize de misfir gelcekti,hazırlık yapıyodum mutfakta,eşim yanıma geldi babamla konuştum selamı var dedi
10 dakika sonra kayınvalidem aradı
sesi ağlamaklı,kırgın,sen beni niye tele istemedin dedi eşime
eşim de anne babamla selam söyledim dedim yadedi
hemen bana olayı bağladı
o kız istemiyo benimle görüşmeni,bizi senden soğutuyo diye başaladı
ardından eşime hakaretler...
bu arada misafirler geldi kapıda,eşim tamam anne dedi kapattı
uffff kızlar ben bu kadını ne yapcam
ne zaman tatil yaklaşsa bir ay önceden benim gelmemem için böyle yalandan şeyleri bahane edip huzursuzluk çıkarmaya çalışıyor
gitme sen de diyceksiniz,ki ben de gitmek istemiyorum
ama önceden hatırlarsınız kaynım vefat etti,eltimi eşimle düşünen bi insan
eşim de diyo ben sensiz bi yere gitmem

günaydın kızlar,hayırlı cumalar hepinize.

poe eşinle git,mümkünse sen ya da eşin daha girerken bu hanıma en ufak bir olayda kalkıp gideceğinizi söyleyin.eminim daha o noktada olay çıkaracaktır.siz de sözünüzde durun,karşısında kaprisini çekmek zorunda olmayan yetişkin insanlar olduğunu farketsin.

kulağını tıkayıp fırsat vermicen canım o zaman

bıdık sana abla tavsiyesi;
geçmişi düşünme,kafanda tekrarlayarak hafızana kazıma.emin ol o insanlar yaptıklarının hiç bir şekilde yanlış olduğunu düşünmüyor.ne kuldan utanıyor,ne allahtan korkuyor.şimdi sorsan çoğunu yapmadım diye inkar ederler.
iletişimi asgaride tut,kişiliklerinin farkındasın,her yeni olayda ilkmiş gibi kendini hırpalama.
bir annenin senin gibi de evladı olabiliyor abin gibi de.
allah annene şifa versin,aynı bizim gibi anne ölünce çil yavrusu gibi dağılacaksınız sanırım.yazık diyorum sadece.

poetikıray eşinle git mutlaka yalnız bırakma onu ama yatmadan da gel fazla kalma muhattap olma ona pabuç bırakma baktı çemkiriyor artık gemileri yakmak üzere olduğunuzu böyle davranmakla aslında oğluşunu kaybedeceğini anlat anlarsa ne ala anlamazsa pekala de dön. Allah o kadına vicdan ve biraz olgunluk versin

seyyahcım,banucum inan hakaretlerine,laf sokmalarına tahammülüm azaldı
ama yapck bi şey yok
çünkü cevap verdiğim anda kinini kusmak için sebep arıyor zaten daha da hakaret boyutunu aşıyor
eşim misafirler gittikten sonra şunu söyledi yazın 3 günden fazla kalmıycam,eğer bu sürede de yine aynısını yaparsa bi şey demeden çekip gitcem dedi
kendi kendini soğutuyo benden dedi
ve şunu dedi ben farkında diil zannediyodum ama o da çözmüş olayı
kontör atmıyorum,harçlık göndermiyorum ya asıl sebep ondan,bunu açıkça söyleyemiyo seni bahane ediyo dedi
ki gerçekten maddi durumları çok çok ii
nasıl bi anne bu yaaaaa

amin cnm
sirkecim benim tuhafıma giden bi de şu sen diğer oğlunu 34 yaşında toprağa vermişsin,yılı daha yeni doldu
hala maddiyat peşinde,yok konken partisine gittim bu akşam,yok şöyle geziyorum ben
eşime de evladım diye boynuna sarılacağına,ittikçe itiyor bizi
eskiden kendimizi ifade etmeye çalışırdık
yok konuşulacak bi insan diil ya

ya arkadaşlar,ben bu aile bağlarının zayıf, hatta hatta kötü olmasına çok üzülüyorum...
hele hele kardeşlerin.....
banucum,bıdık,poe.... inşallah en kısa zamanda sorunlar çözülür ve aile ile ilişkileriniz normale döner....

Poecim canın sıkma Böle geldi böle gitcekler

geçen demistim ya eşime 1 000 tl verdim aksama yolluycak kardesim dedi ya aksama eşim 500 tl getirdi bana verdi al bunu diye bnde kardesinmi yolladı dedim ses etmemisti üstüne gitmediydim dün tekrar sordum o mu yolladı parayı dedim cevap hayır adama 500 tl vermis ... Kaynımın yollamayacağına emindimm ki ölede olmus

ben evlenmeden önce bu tarz ilişkileri bilmezdim çünkü ailem de annannemler babannemleri kapsayan geniş ailemde kimse birbirine öff demizdi.

taki eşimin ailesi hayatımıza girene kadar ne biçim bir aile aile demeye sahit ister herkes çıkar pesinde anne de dahil kimse mutlu huzurlu olsunlar demiyor. birkez bile nasılsınz ne var ne yok torunum nasıl yeğenim nasıl gibi bir telefon etmediler 5 senede ... hep bır bır bırr sorun anlattılar amcan böle dedi halanın oğlu sunu dedi kardesin böle dedi gelin böle didi seklindeydi. birgün küçük kardesimde kv giderken yanımda geldi benim kız orda sıkılmasın diye kv bağırdı eşime kavga etti kardesimimi ağlamktan susturamadım o kadar korktu ki hayatında o sahneyi hiç görmemisti ...

ben onları öle kabul ettim artık eşimde bana öle çok kalalım demez 2-3 gün kavga eder geliriz ben hiç karısmam damarıma basılmazsa... arabamı alır eltimide alır ( eltim iyidir ) senlik festival düğün gezerim hiç evde durmam yatmadan yatmaya uğrarım en önemli şey paraydı bizde onuda en asgariye indirdim

hesaplar elimin altında 9 ayda 500 tl gitti aan oda sadakam olsun mantığındayım bosverr

bu tarz iliski görmeyenler asla anlayamaz bizleri rabbim kımseye vermesin

canın ne isterse onu yap poe yeterki canın sıkma üzme tatlı canını değmezzz

Günaydın hanımlar hayırlı cumalarrr
Poecim bende kızlara katılıyorum eşinin yanında git onlara fırsat verme aldırma söylenilenlerede.

bencede kocanı yanlız, bırakma :)
çünkü ortada çok çok farklı bi duurm var Allah korusun iftira bile atarlar ben olsam yapışırım kocamın koluna tuvaltte bile yanlız bırakmam adamı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…