Kirli Çıkılar )))

hayırlı cumalar kızlar
bugün sabah kalça çıkığı için gittik
normaldi her şey
sonra gidip aşılarını vurdurduk bebeğin
inşallah kolay atlatır şu 24 saati
benim de bi aşım vardı, onu yaptılar

dün yoğun geçti bayağı
gece yatağıma giderken artık ayağım çok fena ağrıyordu

yarın da dayımlar gelcek
onlara da kuru şeyler değil de yemek yapcaz

geçmişe göz atıyorum hızlıca

anladım loveli
kv.ye ve eşime de söyledim
gece bazen bebek uyumayınca kv alıp yanına götürüyor bizde kaldığı geceler
yazık, sevimsiz uyusun azıcık diyor
ben de onlara dedim ki, bırakın yanımda kalsın
bir ayı göze aldım, alıştırmaya çalışcam
yoksa çalışmaya başladığımda çok zorlanırım biliyorum
o yüzden inşallah başarırım şu işi
ama kızların söylediği gibi biraz erken, ama ufaktan ufaktan başlamak istiyorum

haftada bi gün annemlerde kalıyorum, oraya da gitmicem bi süre
yani gündüz giderim, akşama dönerim

peki gündüzleri de mi yatağında uyutayım
ana kucağını sevmeye başladı, onda uyusa olur mu acaba
zaten uykuya geçince ondan alıp çekyata ya da yatağına koyuyorum

Canım bence gündüzleride evet yatağında uyut alışsın 2 nci ayınız bitti yavaş yavaş alışsın .

teşekkürler kızlar
bebek bakımıyla ilgili tavsiyeleriniz varsa, söyleyin bana tecrübeli anneler

çok tatlılar ya minicik dün sağlık ocağında gördüm 3 aylık ayy ısırasım geldi ağlaması bile tatlı

tabi sen simdi anlamazsın ağlamasındaki tatlılığı Kucağında tut bol bol güven duygusu böle gelisiyormus

sizin bbek masallah zaten yalnız kalmıyor annane babane sen çok iyi bisey bu

Son düzenleme:
büyük yazımıs pardonn kızlar

ya benim bu kenar reklamları çıkmıyor ucu görünüyor niyeki hani görünmesin zati sizdede mi öle:44::44::44:

teşekkürler kızlar
bebek bakımıyla ilgili tavsiyeleriniz varsa, söyleyin bana tecrübeli anneler

pedagog adem güneş i tavsiye ederim. bir de internet sitesi var.
herkesin fikri frklıdır tabii ki ama bana sorarsan bir bebek 1 yaşına kadar ennesiyle yanyana anne kokusuyla güvenle uyumalı.
onu hiç bilmediği bir dünyada yalnız uyutmamalısın. zaten 1 yaşına kadar çocuğun başka faaliyeti olmayacağına göre tek faaliyetiolan uykuda onunla birlikte olmalısın.
en az 3 (doğrusu 4 tür) yaşına kadar seninle aynı odada ayrı bir yatakta uyumalı. her uyandığında kafasını kaldırdığında seni görmeli, yani yine güvende olduğunu bilmeli....
ha diyeceksin ki kocamla özel münasebetlerim; o illa ki yatak odasında olmak zorunda değil güzel arkadaşım.
benim diyeceklerim bu kadar. bir de adem güneş e kulak vermeni dilerim................

bir de derler ki kucağına alıştırma.ne demek ya kucağına alıştırma. tabii ki alışacak. danalar bile anasına sürtüne sürtüne uyuyor. biz yavrumuzu kucağımıza alıp sevmeyeceğiz de neyapacağız.
bıraksınlar bu batılı, modern anne safsatalarını...............
çünkü o batılı anneler yürümeye başladıklarında çocuklarının boynuna bir tasma takıp öyle dolaştırıyorlar, malum turizm şehrinde yaşıyorum ve bol bol karşılaşıyorum bu örneklerle.
sonra o sevgisiz büyüyen çocukların ebeveynlerine ne kadar saygılı oldukları ortada !

Son düzenleme:

bu resimlerden görmüştüm de ciddi misin orda da mı var

Bizimkiler de dana zaten koca danalar

Tabiki herkesin düşüncesi farklı ama ben anneyle yatırmak taraftarı değilim ki çağanı hiç yatırmadım hoş oda istemedi yatmayı.Ayrı odaya gelince ben çağanın odasını ayırdığımda 2 yaşında bile değildi hiç pişman değilim sadece ilk gün çok zorlandım sonra hepimiz alıştık.

Bu kadarda değil tabiki bende avmde karşılaşmıştım bu ne ya bu sevgimidir?

öyle cnm
ben de hayatımda böyle bi aile görmedim
mutsuz omak için,hır çıkarmak için çaba harcıyorlar
bi de doğudayız,bize extra ilgi göstereceklerine,o kadar itiyorlar

bencede kocanı yanlız, bırakma :)
çünkü ortada çok çok farklı bi duurm var Allah korusun iftira bile atarlar ben olsam yapışırım kocamın koluna tuvaltte bile yanlız bırakmam adamı:)

evet cnm
o konu aklıma geldikçe Allah ım sen koru diyorum,bunlardan her şey beklenir

nasıl ya

kızlar malum bugün aşı yaptırdığımızı söylemiştim
hemşire dedi ki 6 saatte bir calpol ver
ateşini öğlen ölçtüğümde 36.4tü
az önce ölçtüm 36.8 olmuş
kaç olunca tehlike oluşturur?

Canım benim bildiğim 37,5 ve üstü olunca tehlike oluşturur tabi biz 42,43 leri bile gördükSizinki normal canım.

sevimsiz 37.2 yi geçince sık sık takip etmelisin
eeğer sabitse bişey yapma fakat yükselmeye hala devma ederse 37.4-37.5 de verebilirsin

kızlar bugün son eksiklerimizi tamaladık çok heycanlıyım yapmam gerekekn herşey teker teker bitiyo ve ben gitgide yaklaşıorum o büyük güne hala tam olarak farkına vabilmiş diilim benimle ömür boyu minik bi kalbim atabileceğine:)
sanırım kucağıma almadanda inanamıcam:)

bugün alışverişimizi yaptık:) daha çok evimeze gelcek insanları düşünerek alışveriş yaptım :)
pijamamın paçasını kısaltmaya verdim
yarın ağdamı yaptırcam
bu hafta sonuda son temizlik işlerini bitircem ki hafta içi bi problem olursa dogum falan ortada kalmim:)
yarın evi temizlencek hale getiririm sonna pazar günüde eşimle yapılcakları yaparız:)
vede artık bebişin beşiğini kurim diorum kokusu çıksın diye sizce erken mi kurmak için?
pazar günü 37. haftaya giriorum........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…