• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

Ev işlerinden benim gibi nefreeeet eden var mı?
Hergüne yap her gün aynı. Ne nankör bişey ya :47:

dark benim canım bugün nefret ettim ya 2 gündür zorla bulaşık yıkadım dün gecede bıraktım saldım gitti dağ gibi ütü birikti bu hafta patladım resmen:) biraz fazlamı yattım ne:)
kalkıp yapcam şimdi bulaşıkları yıkıcam ütü yapcam
offf offfffffffff evinde her an temiz düzenli kalmasını istiorum acil bişe olur diye :)
ama bugün nefret ettim cidden

peki sen ne yapmayı düşünüyorsum meyra?
ya bide diyelim ki benim olan ilkokula başladı, o zaman yaz tatillerinde kime emanet edeceğim oğlumu?
10-12 yaşındada yine bakıcımı tutacağız eve :26::26:

etüt merkezleri var ama çok iyisini bulmak lazım
genelde boş boş oturuyorlar çünkü
meyraya gelmez o geç çıkıyor ama sen erken geliyorsun
memursun ya gıcık:19::19:

markafoniden aldığım ayakkabı yanlış geldmiş çok üzgünüm:(
toplaşıp gidip dövek onları
çok moralim bozuldu
geçen gün ortanca ablam annem eskişehire büyük ablama gitmiş hayırdır niye gitti diye sordu bende bilmiyorum arar sorarım dedim
aradım annem hık mık cıklı konuşuyor canı konuşmak istemese böyle konuşur yada tek kelimeyle geçiştiriir anlat dinliyorum yok oturuyorum filan dedi bende iyi hadi görüşürüz dedim kapadım
ertesi gün aklıma takıldı tekrar aradım zaten ben anfazla anemle 1--2 dk konuşruum ama diğerleri yarım saate yakın konuşur
aradım gene isteksiz konuşuyor bende bu sefer üzüldüm anne konuşmak istemiyorsan açmasaydın telefonu canın ne zaman isterse o zaman ara beni, ben kendi kendime konuşmaya aramadım ki dedim ama sesim titredi kapatırken
arada iki dakika geçmedi annemin yanındaki ablam aradı
bi an düşündüm ki üzüldüm ya ondan aradı
ama açmasıyla köpek gibi azarlaması bir oldu
ağzına ne laf geliyorsa saydı benim yüzümden olmuş bilip bilmeden konuşuyormuşum
adam akıllı dinlemeliymişim
dedim ne oldu
kes sesini dinle dedi
bu kadını siz mahvediyorsunuz sizin yüzünüzden böyle oluyor keyfin yerien geldimi muradına erdinmi öldürde kurtul dedi dünyam döndü yemin ederim
ne oldu anlat bağıracağına
annem yüz felçi geçirmiş doktor ilaç vermiş
sorumlusu da sizsizniz dedi şak diye kapadı telefonu
ben o andan sonrasını hatırlamıyorum yıkıldım resmen
şimdi bile tutamıyorum yazarken gözümün önü karardı eşimi aradım çok kötüyüm yoldayım gel beni al diye
zaten ev okul arası 5dk yürüyerek
hemen hemen eve yaklaştım ama tekaat diye birşey yok
benim el ayak titriyor çene titriyo gözümden yaş akıyor istem dışı herşey oluyor gibi engel olamıyorum biliyorum stresten eşimi gördüm o an onu görüncede garipseyi verdim
hem beni öyle görmesinden çaresiz kalmaktan anneme üzülmekten
üzenin ablam olmasından daha bir sürü bir sürü şeyden dolayı fena oldum
eşim beni öyle görünce şok oldu hemen hastaneye götürdü tansiyon düşmüş 6ya 4e elelrim kasım kasım aksılıyor ve titriyo
iğne serum yaptılar geç saatte eve geldik
eşim olayı bilmiyordu aklıma neler neler geldi dedi
diyo ki ne var senin senin dediğinde üstelik sen olay olduktan sonra aramışsın anneni
bana onca lafı söyleyen ablam saçma sapan kaprisler yapar niye aramıyon der durur sürekli bişeylere küser ve hep annemede banada yapar bunu
hep aşırı ilgi ister arar ben sana küstüm der kapatır teli
sadece kendini düşünür kendi önemlidir herşey onun dünyasının merkezinde döner kayınpederi hasta sürekli arayın sorun der amacı bak ailem arıyo diye hava atmaktır etrafındakiler birileri varsa yanında melek gibi konuşur yoksa azarlayarak konuşur sonra tavır alıp araamazsın gene kabahatli olursun
annem iki gün yanında durmaya gider oda sürekli herkesi anası geliyo sen gelmiyon diye diye bıktıtır adamı da annem öyle gider
ama gidersin bir iki saat sonra sert davranmaya başlar ertes sabahta ne zaman gidecen der durur
kızı 8. sınıfa gidiyor taa düğün zamanın evelnmeden önceki zamanki yaşadıkları şeyi hatırlayıp annema hor davranır
en büyük derdidde ben para kazanıyorum ben okumuşumda onu okutmamışlar diye hır çıkarır
ama annem onu 3yıl liseden sonra dersaneye gönderdi ev tuttu merkezde çalışmadı barajı bile geçemedi eee ne yapsın annem mi suçlu
ben ise sadece üniversite son sınıfta o da sadece 2. dönem gittim dersaneye masraf olmasın diye

annem kanser oluncada benim yanımdaydı abimde bana aynı lafı söylemişti senin yüzünden annem kanser oldu diye

anneme sorsan ben en çok senin yanında rahatım diyo rahat olmasa kalırmıyım aylarca

ama çok zoruma gidiyor böyle her öfke nöbetlerini bende çıkartmaları ve ben abimi o telefondan beri hiç aramıyorum
artık bu ablamıda aramam derseniz çok mu arıyordun yok ayda belki bir defa
ama o işi düşsün günde 2 de arar3 de arar

şu kandil gününde Allah bliyor ya gönlüm kırık hepsine
ben anlamadım sonuç ne şimdi
neden sizin yüzünüzden olmuş napmışsınız
ben büyük ihtimal atlayıp eskişehire gitmiştim saçını başını yolmaya kardeşim de olsa
kesin kurallarınız ve sınırlarınız olsun dedi. ama ikinizde buna uyun, biriniz kızarken öteki kucağına alıp sevmesin dedi. yemeği otursun sizle ,kendisi yesin, yemezse de bir sonraki öğüne kadar aç kalsın didi. evde patronun siz olduğunu bilsin, ona göre davransın. ufaktan kuralları koymaya başlayın dedi. dedi de dedi. :37::37::37:
konuşması içinde kelime gönderecek ona göre çalışacakmışız......
asıl hata o canım
el bebek gül bebek büyütüp de sonra dışarda ezilince ne yapacağını şaşırıyo çocuklar
misal bakınız sıla
pskiyatrist bana rezillik çıkacaksa o saatten sonra dönmeyin tavrınızı sürdürün çıksın dedi
öle çok yumuşak olmak da iyi değil
selin senin halin korkulacak değil özenilecek hal :16:
ben diğer cadılara diyorum herkes tutturmuş hamur da hamur :47: ayıp yaa :35:
yiyemiyorsun diye kıskanıyorsun değil mi:33::33::33:

1- her seye alısılacağı gibi eve gelen kadınada alısılır. iyi bir kadın olursa bu hissettiklerini hissetmezsin. bir bayan gelirdi bana kızıma hamileyken ve 1.5 yasına kadar haftada 1 hiç memnun kalmazdım çok değistirdim o zaman sonra baskasını buldumm simdiki kadın çok iyi ayda 1 ancak alıyorum çünkü kızım büyüdü . bir bebek daha olursa mutlaka haftada almaya baslıycam tekrar...

2- bakıma muhtaçlarsa kimseleri yoksa tabiki olabilir... ben kendi kv lerimi istemem çünkü asalak pozisyonundadırlar... ama insanları kullanma amaçları hiç olmadıysa, asalak yasamı benimsememislerse, gerçekten oğlunu torunlarını ve seni seviyorlarsa olbilir... en azından sen işteyken çocuklarının bir kapısı olur apartmanda... bizimkiler gelse mazallh benim işim 2 katına çıkar yyemekti vs diye

seyyah cnm kendi kızımada dedim ama ezik sen dedin diye rahat kullanmısımdır... ayrıca resimde eziklik olmaz demek istedim eşimde bir resimde öle dedim özür dilerim :16::16::16:eğer kırıldıysan
yok bebem ya ne kızcam
fikirlerinizi merak ettim
hem eğitimci hem annesiniz çoğunuz
sıla gibi ezik çıkmıs demisim:18::18: yani öle boynu bükük gibi demek istedimmm:9::9: asla ezik değil hatta öle diyen yengeme kızmıstım kii

sevicen dimi beni yine eskisi gibi:48::48::48::48:
:48::48::48::48::48::48::48::48:
kızlar iki konuda ne düşündüğünüzü merak ediyorum.... :)

1) eşiniz eve bir yardımcı (kimsenin işini beğenmeyen,eve birini almayı,özel hayata müdahale gibi gören, bir yapıya sahipseniz) almanız konusunda (artık,ev,iş,çocuklar fıttırmak üzeresiniz ve tabiki de bu eşinize yansıyorsa) ısrarcı olsa kabul eder misiniz?
2) eşinizin anne babası uzak bir memleketteyse ve artık kendi kendilerine idare edemeyecek duruma gelmek üzerelerse ve eşiniz aynı apartmanda bir daire alalım,annem babam (anne babasının evlendiğinizden beri size karşı ters bir hareketi veya sizi kıracak bir davranışı da olmamışsa) gelsin, bize yakın olsunlar derse,tavrınız ne olur?

hadi bakalım,top sizde... :))
yardımcıya atlaya zıplaya evet derim
mümkünse gece de kalsın
nefret ediyorum ev işinden

ben kabul ederim
çünkü kendi anne babamı düşünürüm
onları atamayacağım gibi eşiminkini de atamam
ne kadar kötü olsalar da
kulağımı tıkarım konuşmam falan fişman ama
gelsin dursunlar yanımda
aynı apartman olur aynı ev olursa 5 odalı bi ev falan olması lazım
kimse kimseye karışmasın görüşmesin
ama bırakamam
nasıl ki kendi ailem ne kadar kötü olursa olsun bırakmayacağım gibi

Memurum ama ennn isaurasından ev hanımıyım.
Bıktım valla bıktım. Mutfağı izana getirsem banyo batıyo. Tam evi patlatıyorum buzdolabının temizlenmesi gerekiyor. Pencereler ayrı dert.......
Ev hanımlarından istifa ediyorum. Whitesea de duysun burdan :27:

Birincisi ben yardımcı alırdım öyle bi durumda .
İkincisi eğer kendilerini idare edemeyecek durumdalarsa aynı evde değil ama aynı binada oturmayı kabul ederdim.

meyracım, ben de derfata katılıyorum ... yazdıklarını okuyunca sanki bir kaç sene sonraki halimi okumuş gibi oldum ... tek çocuk olmasına rağmen evi düzenlemekten bıktım...bugün isyanlardaydım kesinlikle ikinciyi istemiyorum diye :( tek başına evi bu kadar dağıtıyorken iki tane olursa sanki kafayı yermişim gibi geliyor...
kayınvalide kayınpeder konusuna gelince ... ben de eşimin anne ve babasının zararını görmedim bugüne dek.. gerçi uzakta olmamız en büyük etken ama kayınvalidem çok kendi halinde bir kadıncağızdır, kayınpederim de biraz zor bir insan olmakla beraber onun da 8 senedir zararını görmedim.. eğer bize ihtiyaç duyacak hale geldilerse aynı evde değil de aynı binayı kabul ederim.. yaşlı insanların eve bereket getirdiğini okumuştum bir yerde.... hem büyüklerin duasını almak iyidir :34:

kızlar iki konuda ne düşündüğünüzü merak ediyorum.... :)

1) eşiniz eve bir yardımcı (kimsenin işini beğenmeyen,eve birini almayı,özel hayata müdahale gibi gören, bir yapıya sahipseniz) almanız konusunda (artık,ev,iş,çocuklar fıttırmak üzeresiniz ve tabiki de bu eşinize yansıyorsa) ısrarcı olsa kabul eder misiniz?
2) eşinizin anne babası uzak bir memleketteyse ve artık kendi kendilerine idare edemeyecek duruma gelmek üzerelerse ve eşiniz aynı apartmanda bir daire alalım,annem babam (anne babasının evlendiğinizden beri size karşı ters bir hareketi veya sizi kıracak bir davranışı da olmamışsa) gelsin, bize yakın olsunlar derse,tavrınız ne olur?

hadi bakalım,top sizde... :))

Eve yatılı bir yardımcı almam için evimin triblex ve mümkünse 400 m2 den küçük olmaması lazım. Yoksa mümkün değil evde istemem bir yabancı. Dediğim gibi aynı ev olmayınca Kv kp de bakılır. Allah rızası içintabii ki

Bıktım valla bıktım. Mutfağı izana getirsem banyo batıyo. Tam evi patlatıyorum buzdolabının temizlenmesi gerekiyor. Pencereler ayrı dert.......

senin tevellüt o kadar var mı ya ısaura neyim biliyon

dark benim canım bugün nefret ettim ya 2 gündür zorla bulaşık yıkadım dün gecede bıraktım saldım gitti dağ gibi ütü birikti bu hafta patladım resmen:) biraz fazlamı yattım ne:)
offf offfffffffff evinde her an temiz düzenli kalmasını istiorum acil bişe olur diye :)

Eşim çooook dağınık benim ya. Oğlanın arkasını onun ki kadar toplamıyorum.
Ha yap deyince en kral temizliği yapıyor o ayrı ama ya dağınıklığı.......
Offff poffff. Benim evim hiç bi zaman kitap gibi olamicak

selinim bunları sen mi yazdın :53: evin her an temiz ve düzenli olması mı :53: çocuktan sonra zor be güzelim :52::52: haa oğlun sana çekerse belki fazla zorlanmazsın :52::52::52:

Pis şeytan çık selinin içinden. Onu da bize benzetemeyeceksin. O bizim toprağın hem en temissi olacak tamammı:52:

:) dark benim çok pis huyum var temziliği severim hep sölerim temzlik yapıp o yorgunluk duygusunun üstüne içilen kahvenin tadını bana hiçbişey veremez:)
amaaaaaaaaaaaaa canımda istemesin varya bi bardağı alıp şurdan şuraya koymam mümkün diil isterse koksun umrumda olmaz ha nimetse buzdolabına belki koyabilirim bozlumasın diye ama onun haricinde hiiçççççççççççbirşey yapmam

gerçi benimki dert diil ama dün gece bulaşıkları serdim mutfağa normalde asla bırakmam ama canım istemedi bitti o bulaşık o gece benim tarafımdan yıkanmaz:)
canım istemedi günlük tuvalet banyo temzliğinide yapmadım bi günden kurtlanmayız diye:)
çamaşır sermiştim onuda kaldırmadım çünkü canım istemedi:) ortalıkda dağnıktı onuda toplamadım uzattım ayacıklarımı yattım öylece yaparım nasıl olsa diye sonna duşa girdim çıktım uykum geldi uyudum:)
velhasıl ous bugün evdeydi nöbete gitcekti evdede çorbadan başka yemek yok:)

ve adam bütün gün pc de oyun oynamış:)

evde oturmuş ama rahatsız olmamış bari bulaşıkları makinaya diz dimi yok yapmamış:) kızdım içimden ama bişe demedim desem kesin yapardı
bari yemek yap yani bu aralar uyku problemi çektiğimi bilio bişeyde hazırlamamış:)
ama ben istiorumki ben demeden düşünsün yani baksın çamaşır kurumuş toplasın yemek yok yapsın ama ben demeyince yapmıo yatak bile toplamıyo ben dersem topluyo ama:)

aslında bunlara normalde takılmazdım diyince yapıyo nasıl olsa zaten bişeyde beklemiorum diye ama doğuma ay kalmış bu halde işe gidiorum istiorumki ben demeden yapsın ama yapmıyo:(aklınamı gelmiyo yoksa selin nasıl olsa yapar diyemi düşünüyo bilmiorum hoş zaten yapsada beğenmiorum bi yatak toplayışı var evlere şenlik
ama şevki kırılmasın diye bişeyde demiorum iş yaptıgında hani bahane buluomuş gibi olmasın diye teşekkür ediorum hayatım bidakine böle yaparsan daha temzi olur ama buda çok güzel olmuş teşekkür ederim diorum:)

çokmu şey istiorum:(

:) dark benim çok pis huyum var temziliği severim hep sölerim temzlik yapıp o yorgunluk duygusunun üstüne içilen kahvenin tadını bana hiçbişey veremez:)
amaaaaaaaaaaaaa canımda istemesin varya bi bardağı alıp şurdan şuraya koymam mümkün diil isterse koksun umrumda olmaz ha nimetse buzdolabına belki koyabilirim bozlumasın diye ama onun haricinde hiiçççççççççççbirşey yapmam

gerçi benimki dert diil ama dün gece bulaşıkları serdim mutfağa normalde asla bırakmam ama canım istemedi bitti o bulaşık o gece benim tarafımdan yıkanmaz:)
canım istemedi günlük tuvalet banyo temzliğinide yapmadım bi günden kurtlanmayız diye:)
çamaşır sermiştim onuda kaldırmadım çünkü canım istemedi:) ortalıkda dağnıktı onuda toplamadım uzattım ayacıklarımı yattım öylece yaparım nasıl olsa diye sonna duşa girdim çıktım uykum geldi uyudum:)
velhasıl ous bugün evdeydi nöbete gitcekti evdede çorbadan başka yemek yok:)

ve adam bütün gün pc de oyun oynamış:)

evde oturmuş ama rahatsız olmamış bari bulaşıkları makinaya diz dimi yok yapmamış:) kızdım içimden ama bişe demedim desem kesin yapardı
bari yemek yap yani bu aralar uyku problemi çektiğimi bilio bişeyde hazırlamamış:)
ama ben istiorumki ben demeden düşünsün yani baksın çamaşır kurumuş toplasın yemek yok yapsın ama ben demeyince yapmıo yatak bile toplamıyo ben dersem topluyo ama:)

aslında bunlara normalde takılmazdım diyince yapıyo nasıl olsa zaten bişeyde beklemiorum diye ama doğuma ay kalmış bu halde işe gidiorum istiorumki ben demeden yapsın ama yapmıyo:(aklınamı gelmiyo yoksa selin nasıl olsa yapar diyemi düşünüyo bilmiorum hoş zaten yapsada beğenmiorum bi yatak toplayışı var evlere şenlik
ama şevki kırılmasın diye bişeyde demiorum iş yaptıgında hani bahane buluomuş gibi olmasın diye teşekkür ediorum hayatım bidakine böle yaparsan daha temzi olur ama buda çok güzel olmuş teşekkür ederim diorum:)

çokmu şey istiorum:(

Selincim oğlum yokken, ben de karnım burnumda banyo fırçalıyodum. Ama oğluşumdan sonra 2 bardak yıkamak bile çooook zor geliyo. İnan hiç gücüm kalmıyor. Kendimi yatağa zor atıyorum. Anlayacağın bu iyi günlerin :52:

kızlar, Regaip kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah’ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Tüm islâm alemine Hayırlı olsun.. Ülkemize de barış Vee huzur getirsin inşaallah.... hepinizin Regaip Kandili mübarek olsun....

annem sabah namazından sonra hava buz gibiyken bahçede uğraşmış vişne ağacı fidanı dikmiş sonra kötü olmuş
zaten onu bu kadar üzecek hiçbirşey yok ki hayatımızda aynı hamam aynı tas
doktor ilaç vermiş tomografi çekmiş zamanla düzelir demiş

sorun ne bende bilmiyorum benim konuşmak isteyince ara demem sanırım
huyu öyle bizimkilerin kzınca dellenince direk bana patlıyorlar ben oalyı biliyim yada bilmeyim benle bağlantısı olsun yada olmasın kabak başıma patlıyor
ama artık tahammülüm kalmadı kocaman kadın bir destur çeksin artk kendine

bugün kandil aramadım şimdi de ona küser ablam ama aramayı düşünmüyorum
hani desemki ki anneme çok kıymet veriyo
yokkk annem bir yıl ankarada kaldı kaç ay hastanede yattı çocugu bahane etti gitmedi ameliyatına filan sonra abimlerde kaldı annem ışın tedavisi alırken
o zamanda isterse gidebilirdi
gitmediği gibi annem yazın afyona giderken daha diyorki bana uğramadan gidersen küserim

Back