• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

kızlar bugün son eksiklerimizi tamaladık çok heycanlıyım yapmam gerekekn herşey teker teker bitiyo ve ben gitgide yaklaşıorum o büyük güne hala tam olarak farkına vabilmiş diilim benimle ömür boyu minik bi kalbim atabileceğine:)
sanırım kucağıma almadanda inanamıcam:)

bugün alışverişimizi yaptık:) daha çok evimeze gelcek insanları düşünerek alışveriş yaptım :)
pijamamın paçasını kısaltmaya verdim
yarın ağdamı yaptırcam
bu hafta sonuda son temizlik işlerini bitircem ki hafta içi bi problem olursa dogum falan ortada kalmim:)
yarın evi temizlencek hale getiririm sonna pazar günüde eşimle yapılcakları yaparız:)
vede artık bebişin beşiğini kurim diorum kokusu çıksın diye sizce erken mi kurmak için?
pazar günü 37. haftaya giriorum........

Tatlı heyecanlar selincim.Beşiği kurdur bencede hazur olsun ne olur ne olmaz hem evet dediğin gibi kokusu gitsin havalar ısındı hergün camları açıp havalandırınca koku moku kalmaz.

Tatlı heyecanlar selincim.Beşiği kurdur bencede hazur olsun ne olur ne olmaz hem evet dediğin gibi kokusu gitsin havalar ısındı hergün camları açıp havalandırınca koku moku kalmaz.

ay derfatcım bu önümüzdeki hafta son haftam ve bu halde çalışmak ciddi bi yük benim için
Artık diorum şu haftada bitsede evimde misler gbi otursam çok yoruldum cidden:) yani fizik olarak hadi dinelniorum yavaş yavaş yapıorum falan geçiyo gidiyo ama zihinsel olarak yorgunum ben
kafam yoruldu yahu:) vallahi düşünmek insanı daha çok yoruyo:)

acab diorum bu gece doğursam ağdaya gitmedim beşik kurulmadı askılıkta çamaşırlar var çantamız hazır diil nasıl olcak nasıl bitcek
son 2 haftadır kafam yorgun benim:)
oda doğal olarak vücuduma yansıyo kafamın içinde sürekli bişeyler var eksikler bitmeyenler olcaklar,yapılcaklar,alıncaklar........

evde olsam yavaş yavaş yapıcam fakat hem işe git gel yemek yap bulaşık yıka ev i toplu tutmaya çalış
eksiklere zaman ayır yetişemiorum:) kafamda sürekli yapılcaklar...:)
ama az kaldı:)

ay derfatcım bu önümüzdeki hafta son haftam ve bu halde çalışmak ciddi bi yük benim için
Artık diorum şu haftada bitsede evimde misler gbi otursam çok yoruldum cidden:) yani fizik olarak hadi dinelniorum yavaş yavaş yapıorum falan geçiyo gidiyo ama zihinsel olarak yorgunum ben
kafam yoruldu yahu:) vallahi düşünmek insanı daha çok yoruyo:)

acab diorum bu gece doğursam ağdaya gitmedim beşik kurulmadı askılıkta çamaşırlar var çantamız hazır diil nasıl olcak nasıl bitcek
son 2 haftadır kafam yorgun benim:)
oda doğal olarak vücuduma yansıyo kafamın içinde sürekli bişeyler var eksikler bitmeyenler olcaklar,yapılcaklar,alıncaklar........

evde olsam yavaş yavaş yapıcam fakat hem işe git gel yemek yap bulaşık yıka ev i toplu tutmaya çalış
eksiklere zaman ayır yetişemiorum:) kafamda sürekli yapılcaklar...:)
ama az kaldı:)

Selincim öncelikle bebişin ve kendi çantanı hazırlamakla başla aniden doğuma gitsen hazırda olur ,ağdanıda hallet,bebeğin beşiği vs son hazırlıklarını yap düşünüpte strese girme canım rahat ol.Ben heyecanlandım sana diyorum ama :1::1::1:Ben doğuma gideceğim günün bir gün öncesi annem hastalandı taş düşürüyodu eşim ,kardeşim annemi hastaneye götürdüler bende uyumadım banyomu filan yaptım çantalarımı kontrol ettim sabahta kıyamam canım annem o haliyle doğuma geldi benimle benim elim ayağım orda herşeyim oldu.

kızlar iki konuda ne düşündüğünüzü merak ediyorum.... :)

1) eşiniz eve bir yardımcı (kimsenin işini beğenmeyen,eve birini almayı,özel hayata müdahale gibi gören, bir yapıya sahipseniz) almanız konusunda (artık,ev,iş,çocuklar fıttırmak üzeresiniz ve tabiki de bu eşinize yansıyorsa) ısrarcı olsa kabul eder misiniz?
2) eşinizin anne babası uzak bir memleketteyse ve artık kendi kendilerine idare edemeyecek duruma gelmek üzerelerse ve eşiniz aynı apartmanda bir daire alalım,annem babam (anne babasının evlendiğinizden beri size karşı ters bir hareketi veya sizi kıracak bir davranışı da olmamışsa) gelsin, bize yakın olsunlar derse,tavrınız ne olur?

hadi bakalım,top sizde... :))
ben ikisine de evet derim
anladım loveli
kv.ye ve eşime de söyledim
gece bazen bebek uyumayınca kv alıp yanına götürüyor bizde kaldığı geceler
yazık, sevimsiz uyusun azıcık diyor
ben de onlara dedim ki, bırakın yanımda kalsın
bir ayı göze aldım, alıştırmaya çalışcam
yoksa çalışmaya başladığımda çok zorlanırım biliyorum
o yüzden inşallah başarırım şu işi
ama kızların söylediği gibi biraz erken, ama ufaktan ufaktan başlamak istiyorum

haftada bi gün annemlerde kalıyorum, oraya da gitmicem bi süre
yani gündüz giderim, akşama dönerim

peki gündüzleri de mi yatağında uyutayım
ana kucağını sevmeye başladı, onda uyusa olur mu acaba
zaten uykuya geçince ondan alıp çekyata ya da yatağına koyuyorum
ben gündüzleri her yerde uyumaya alışsın diye oturma odasında uyutoyurdum evin dışında uyku sorunu olmasın diye sadece gece uykuları kendi yatağında oluyor canım
pedagog adem güneş i tavsiye ederim. bir de internet sitesi var.
herkesin fikri frklıdır tabii ki ama bana sorarsan bir bebek 1 yaşına kadar ennesiyle yanyana anne kokusuyla güvenle uyumalı.
onu hiç bilmediği bir dünyada yalnız uyutmamalısın. zaten 1 yaşına kadar çocuğun başka faaliyeti olmayacağına göre tek faaliyetiolan uykuda onunla birlikte olmalısın.
en az 3 (doğrusu 4 tür) yaşına kadar seninle aynı odada ayrı bir yatakta uyumalı. her uyandığında kafasını kaldırdığında seni görmeli, yani yine güvende olduğunu bilmeli....
ha diyeceksin ki kocamla özel münasebetlerim; o illa ki yatak odasında olmak zorunda değil güzel arkadaşım.
benim diyeceklerim bu kadar. bir de adem güneş e kulak vermeni dilerim................
ben oğlumu yanımda yatırıyordum yatağı yatağıma bitişikti beraber ama ayrı şeklinde
bir de derler ki kucağına alıştırma.ne demek ya kucağına alıştırma. tabii ki alışacak. danalar bile anasına sürtüne sürtüne uyuyor. biz yavrumuzu kucağımıza alıp sevmeyeceğiz de neyapacağız.
bıraksınlar bu batılı, modern anne safsatalarını...............
çünkü o batılı anneler yürümeye başladıklarında çocuklarının boynuna bir tasma takıp öyle dolaştırıyorlar, malum turizm şehrinde yaşıyorum ve bol bol karşılaşıyorum bu örneklerle.
sonra o sevgisiz büyüyen çocukların ebeveynlerine ne kadar saygılı oldukları ortada !
Eki Görüntüle 714167 Eki Görüntüle 714172

kızlar malum bugün aşı yaptırdığımızı söylemiştim
hemşire dedi ki 6 saatte bir calpol ver
ateşini öğlen ölçtüğümde 36.4tü
az önce ölçtüm 36.8 olmuş
kaç olunca tehlike oluşturur?

dark ben sana bu dediklerine katiliyoum...ve uyguladim... kizimi2 yasinda odasinda yatimaya basladim.. hergun babasiveya ben uyuttum ....

sevimsiz bizim doktorjmuz atex dusurucu verirdi ...39 olursaeger hastaneyedemisti Allha sukurki hic39 olmadi

günaydın hanımlar,
hepinize iyi haftasonları diliyorum... inşaallah hem bizim hem de ülkemiz için huzurlu bir haftasonu olur....

Günaydın hanımlar nasılsınız?Ben bu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum tatile gitmeden temizliğimi yapıp bitirmek istiyorum ve hergün öyle diyerek uyanıyorum ama oturduğum yerden kalkamıyorum şu andada öyleyim bi çay koydum kahvaltımı yapayım bakalım ne olacak eşimla yapamadık kahvaltıyı uyuyakalmışım o bugün full çalışıyor oğlumla başbaşayız havada güzel:34:

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar mutlu hafta sonlarii herkesee... Bugun esime ve bana ayakkabı bakicas ama malum gunumdryimm hic içimden gelmiooo dışarı çıkmak :(

Günaydın hanımlar mutlu hafta sonlarii herkesee... Bugun esime ve bana ayakkabı bakicas ama malum gunumdryimm hic içimden gelmiooo dışarı çıkmak :(

Günaydın canım bende olmadım bu ay 15 gün geçti yine bi olsamda rahatlasaydım tatilde olursam rezil olurum..

özlem ben ayakkabı alamaya bayılıyorum:)
en sevdiğim alışveriş ayakkabı alışverişidir:)
çık al yahu:) hiç kaçırma bu fırsatı böle şekerli bi çay orale falan iç ne bilim i gelir:)

ben geçen yaz tüm babetlerimin hepsini çöpe attım ciddi anlamda yıpranmışlardı bu sene giyilcek halleri kalmamıştı zaten 5 tane falan vardı
onlarıda pazardan almıştım 2 sendir giyyodum bidaki sene yenilerini alırım dedim ve ucuz, almıştım düğün hazırlıkları falan kendimi çok ihmal etmiştim:)

dün internetten gene 2 tane daha ayakkabı aldım hemde inciden ve çok şık babetler:)
trendyol | alışverişin yeni yolu
trendyol | alışverişin yeni yolu

bunlar:) günlük giymek için aldım

şimdi bide dolgu topuk beyaz ayakkabı alcam aklımdaki o :)

gelmelerini büyüüüüüüüüüüüük bi sabırsızlıkla bekliorum:) artık kendime para harcıorum ve cidden çok güzel bişey
senin için sölemiorum konuyla alaksı yok önceden kendime değer verip para harcamazdım ama şimdi harcıorum tabi bütçemi aşmadan ve fahiş fiyatlar ödemeden çok mutluyum:)
bu dünyada insan kendi içinde yaşamalı evet birikim yapmalıyız savurgan olmamalıyız , har vurup harman savurmamalıyız , ama kendimiz içinde bişeyler yapmalıyız:)
bu ana fikri artık benimsedim :)

savurganlıktan vazgeçmeye karar verdiğim herşeyin en ucuzuna bakıodnıodum ama beğenmiodum herşeyde böle tutumlu olmak herşeyin en ucuzunu adisini almak diil
kaliteli olanı uyguna almakmış bunu anladım:)
kendimi alkışlıorum:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Günaydın kızlar,dün iş çıkışı yağmura yakalandım iyi mi?şemsiye vardı yanımda ama pantolunum üstüm başım sırılsıklam oldu.elektrikler de yoktu
derfatcm teşekkür ederim sağol.işte geriye alınacaklar, hediyelikler kaldı.kıyafet işini bir halletseydim
meyra her ikisini de kabul ederdim.sonuçta ayrı bir evde oturacaklar
herkese iyi hafta sonları...

selincim herşeyini hazırla...
benim en hassas olduğum şey bu...
2005 yılının Regaip kandili gecesiydi....
ben 33+5 idim...
perşembe gecesi...
cumartesi annem ve kardeşim gelecek bebeğimin herşeyini alacaktım....
tek bir çorabı bile yoktu...
ama ben o gece doğum yaptım...
bebeğim ve ben çıplaktık....
ne bir pijama ne gecelik ne bez ne kıyafet... hiçbirşey yoktu....
vücudum ne haldeydi şu anda hatırlamıyorum bile...
beni hazırlıksız yakaladı...
hala aklıma geldikçe gözlerim dolar...
şöyle gidip beğene beğene bir şey alamadım....
doya doya seçemedim....
içime sine sine yerleştiremedim odasını...
güya odası gelecekti, ben mini mini şeyler alıp yıkayıp ütüleyecektim...
belki 2. çocuk takıntım bundan kaynaklanıyor...
,şöyle 40 hafta dursun, ben herşeyi doyasıya yapayım....ama nasip değilmiş işte...
kardeşim hamile...bu perşembe 40 haftası dolacak. her an bekliyoruz.
ona hep tembih ettim herşeyini önceden al diye...
herşeyi aldık hazırladık heyecanla bekliyoruz artık...
canım selinim...
rabbim zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah....

selincm ikisi de çok güzel iyi günlerde giy ;) topuklu pek giymiyorsun sanırım.babet ve dolgu topuklu ayakkabılar daha rahat geliyor bana

selincim herşeyini hazırla...
benim en hassas olduğum şey bu...
2005 yılının Regaip kandili gecesiydi....
ben 33+5 idim...
perşembe gecesi...
cumartesi annem ve kardeşim gelecek bebeğimin herşeyini alacaktım....
tek bir çorabı bile yoktu...
ama ben o gece doğum yaptım...
bebeğim ve ben çıplaktık....
ne bir pijama ne gecelik ne bez ne kıyafet... hiçbirşey yoktu....
vücudum ne haldeydi şu anda hatırlamıyorum bile...
beni hazırlıksız yakaladı...
hala aklıma geldikçe gözlerim dolar...
şöyle gidip beğene beğene bir şey alamadım....
doya doya seçemedim....
içime sine sine yerleştiremedim odasını...
güya odası gelecekti, ben mini mini şeyler alıp yıkayıp ütüleyecektim...
belki 2. çocuk takıntım bundan kaynaklanıyor...
,şöyle 40 hafta dursun, ben herşeyi doyasıya yapayım....ama nasip değilmiş işte...
kardeşim hamile...bu perşembe 40 haftası dolacak. her an bekliyoruz.
ona hep tembih ettim herşeyini önceden al diye...
herşeyi aldık hazırladık heyecanla bekliyoruz artık...
canım selinim...
rabbim zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah....
bende ondan çok korkuorum biliomusun ya çıplak kalırsak diye hahahaha düşünsene bebişim hastanede yeşil çarşaflara sırlı benim üstümd eönlük öyle dolanıorum ay o manzarayı düşündükçe ürperdim herşeyini iki gün önce yıkadım dün gecede bütün ütüleri yaptım:)
herşey tamam bugün etrafı toplim çantamızı hazırlıcam herşey hazır zaten dolaptan alıp içine atıcam herşeyi:)
alınca bişey kalmadı şükürki yarın noktayı koyyorum ve stersimi bitiriorum:)
bide pazartesi kontrole gitiğimde dr. acil bişe farkedip hemen doğuma alırsa falan diyede korkuorum gerçi olcanı snamıorum herşeyi normal hissediorum ama
çantamı onun için bu gece hazırlıcam arabaya koycam pazartesi yanımızda olsun

selincm ikisi de çok güzel iyi günlerde giy ;) topuklu pek giymiyorsun sanırım.babet ve dolgu topuklu ayakkabılar daha rahat geliyor bana

saol canım topuklu giyyorum kız giymez olurmuyum ama bi 7 aydır hiç giymedim diyebilirim düşerim korkusuna bide ayaklarım şişmesin diye
bunlar günlük olarak giyceklerim
2 gün öncede işe gimek için 2 tane topuklu aldım:) ama az topuklu minnak topuklu:):49::49::49::49::49:

bende ondan çok korkuorum biliomusun ya çıplak kalırsak diye hahahaha düşünsene bebişim hastanede yeşil çarşaflara sırlı benim üstümd eönlük öyle dolanıorum ay o manzarayı düşündükçe ürperdim herşeyini iki gün önce yıkadım dün gecede bütün ütüleri yaptım:)
herşey tamam bugün etrafı toplim çantamızı hazırlıcam herşey hazır zaten dolaptan alıp içine atıcam herşeyi:)
alınca bişey kalmadı şükürki yarın noktayı koyyorum ve stersimi bitiriorum:)
bide pazartesi kontrole gitiğimde dr. acil bişe farkedip hemen doğuma alırsa falan diyede korkuorum gerçi olcanı snamıorum herşeyi normal hissediorum ama
çantamı onun için bu gece hazırlıcam arabaya koycam pazartesi yanımızda olsun

saol canım topuklu giyyorum kız giymez olurmuyum ama bi 7 aydır hiç giymedim diyebilirim düşerim korkusuna bide ayaklarım şişmesin diye
bunlar günlük olarak giyceklerim
2 gün öncede işe gimek için 2 tane topuklu aldım:) ama az topuklu minnak topuklu:):49::49::49::49::49:

aaaanaaaa sen bebişmi bekliyosun:16::16::16: nekadr güzel ya:D
benm hayatımda kimse yok ama acayip bi bebiş sevdası var içimde.
hamile kalcam kanımdan canımdan bir parça:16::16::16: ay düşününce bile içim bi hoş oluyor:9::9: yerim ben bebeişim:9::9::9:

adı ne olcak:) kızmı erkekmi. rabbim huzulur sağlıklı mutlu başarılı şanslı günler nasip eylesin:16: güzel bir evlat yetiştirmenizi nasip eylesin rabbim:16::16::16:

çok alakasız olcak belki ama bişey dicem:9::9: ümit işte bütün yolları denemek istiyorum:27::27::27:

olurda doğum sırasında aklına gelirsem(yüzde 1 ihimal bile olsa:1::1:) dua edermisin bizlere
doğum esnasında edilen dualar kabul olurmuşta:50::50:
inş atanırım diye dua isticektim:50: atanamadıgımı düşününce bile kalbim sıkışıyor.
rabbim hayırlısı ise inş. nasip eder:14:

aaaanaaaa sen bebişmi bekliyosun:16::16::16: nekadr güzel ya:D
benm hayatımda kimse yok ama acayip bi bebiş sevdası var içimde.
hamile kalcam kanımdan canımdan bir parça:16::16::16: ay düşününce bile içim bi hoş oluyor:9::9: yerim ben bebeişim:9::9::9:

adı ne olcak:) kızmı erkekmi. rabbim huzulur sağlıklı mutlu başarılı şanslı günler nasip eylesin:16: güzel bir evlat yetiştirmenizi nasip eylesin rabbim:16::16::16:

çok alakasız olcak belki ama bişey dicem:9::9: ümit işte bütün yolları denemek istiyorum:27::27::27:

olurda doğum sırasında aklına gelirsem(yüzde 1 ihimal bile olsa:1::1:) dua edermisin bizlere
doğum esnasında edilen dualar kabul olurmuşta:50::50:
inş atanırım diye dua isticektim:50: atanamadıgımı düşününce bile kalbim sıkışıyor.
rabbim hayırlısı ise inş. nasip eder:14:

saol canım erkek bi bebek bekliorum kısmetse:)
adınada kesin karar verdik son anda bi süpriz yapmazsaksak ÇINAR ERVA koycaz:)
canım inşallah unutmam:) ama edicem bi kaç dua var zaten

bıdığa,karanfile,royeme,papatyaya,pepetiye,sirkeciye hayırlısıyla bi bebek
özleme,asuya,seyyaha hayırlısıyla kpss den öncelikli iş:)
farmasiye sunny ablayada hayırlı bi amel diye dua etcem sürekli kafamda tkrarlıorumki untmim diye tabi çevrmdekileride katınca liste epey uzuyo dogum o kadar uzun sürmicek ama:)
istediğiniz bişey varsa kısa net öz dua edebilirim inş.
ama uzun uzun şeyler sölemeyin aklımda tutabiliyim:) yoksa doğuma elimde listeyle girebilirim:)
vede o acıyla inş kendi derdime düşmeyipte aklımdan geçirebilirim:)

Back