• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

hatta çekinmedi şımarık dedi :53: leb demeden anlamış herşeyi önüne koymuşsunuz falan filan dedi.
artık çok despot bir anneyim. yersen :1:

ben bunu çekinerek sölemiştim halbuki :52::52::52:
anlaştırtmaya çalışmıştım:20::20:

peptiş sen de kızıma ezik dedin ya:43::43:

Hadi ya bizimkide aynen öyle yine ben eşime göre biraz daha katıyım ama o oooooo.Neler yapmamız gerekiyormuş canım neler söyledi?

kesin kurallarınız ve sınırlarınız olsun dedi. ama ikinizde buna uyun, biriniz kızarken öteki kucağına alıp sevmesin dedi. yemeği otursun sizle ,kendisi yesin, yemezse de bir sonraki öğüne kadar aç kalsın didi. evde patronun siz olduğunu bilsin, ona göre davransın. ufaktan kuralları koymaya başlayın dedi. dedi de dedi. :37::37::37:
konuşması içinde kelime gönderecek ona göre çalışacakmışız......

kesin kurallarınız ve sınırlarınız olsun dedi. ama ikinizde buna uyun, biriniz kızarken öteki kucağına alıp sevmesin dedi. yemeği otursun sizle ,kendisi yesin, yemezse de bir sonraki öğüne kadar aç kalsın didi. evde patronun siz olduğunu bilsin, ona göre davransın. ufaktan kuralları koymaya başlayın dedi. dedi de dedi. :37::37::37:
konuşması içinde kelime gönderecek ona göre çalışacakmışız......

Bunları ben eşime göstereyim darkcım ben yapıyorum ama eşim uymuyor hiçbizaman .

Bunları ben eşime göstereyim darkcım ben yapıyorum ama eşim uymuyor hiçbizaman .

bizim evde de tam tersi.
aslında ben eşime uysam belki herşey daha iyi olacakti ama merhamet tarafım hep ağır bastı.
nenelerden dedelerden uzak sevgiye aç büyümesin diye anne sevgisinden fazlasını vermeye çalıştım, ezik olmasın birey olsun diye özgürleştmek adına çabaladım ama yanlışmış.
gelenekçi anne en iyi annedir.....

http://www.youtube.com/watch?v=khB2thEwJyw

Son düzenleme:
kızlar iki konuda ne düşündüğünüzü merak ediyorum.... :)

1) eşiniz eve bir yardımcı (kimsenin işini beğenmeyen,eve birini almayı,özel hayata müdahale gibi gören, bir yapıya sahipseniz) almanız konusunda (artık,ev,iş,çocuklar fıttırmak üzeresiniz ve tabiki de bu eşinize yansıyorsa) ısrarcı olsa kabul eder misiniz?
2) eşinizin anne babası uzak bir memleketteyse ve artık kendi kendilerine idare edemeyecek duruma gelmek üzerelerse ve eşiniz aynı apartmanda bir daire alalım,annem babam (anne babasının evlendiğinizden beri size karşı ters bir hareketi veya sizi kıracak bir davranışı da olmamışsa) gelsin, bize yakın olsunlar derse,tavrınız ne olur?

hadi bakalım,top sizde... :))

1- her seye alısılacağı gibi eve gelen kadınada alısılır. iyi bir kadın olursa bu hissettiklerini hissetmezsin. bir bayan gelirdi bana kızıma hamileyken ve 1.5 yasına kadar haftada 1 hiç memnun kalmazdım çok değistirdim o zaman sonra baskasını buldumm simdiki kadın çok iyi ayda 1 ancak alıyorum çünkü kızım büyüdü . bir bebek daha olursa mutlaka haftada almaya baslıycam tekrar...

2- bakıma muhtaçlarsa kimseleri yoksa tabiki olabilir... ben kendi kv lerimi istemem çünkü asalak pozisyonundadırlar... ama insanları kullanma amaçları hiç olmadıysa, asalak yasamı benimsememislerse, gerçekten oğlunu torunlarını ve seni seviyorlarsa olbilir... en azından sen işteyken çocuklarının bir kapısı olur apartmanda... bizimkiler gelse mazallh benim işim 2 katına çıkar yyemekti vs diye

seyyah cnm kendi kızımada dedim ama ezik sen dedin diye rahat kullanmısımdır... ayrıca resimde eziklik olmaz demek istedim eşimde bir resimde öle dedim özür dilerim :16::16::16:eğer kırıldıysan

seyyahım sılayla ilgili yazamadım bazen resimde hepimiz bi garip çıkabiliyrouz .. benim dügün resmim birinde :123::123:eşim sıla gibi ezik çıkmıs yengem dalga geçmisti :47::47::47:

fıtrat diye bişi var ne yaparsan yap cadı olan çocuk öle olmayanlar böle...

benim kızda sıladan geri kalmaz 4 yasında kızım 3 yasında bir arkadasın kızı var o oynarlarken pat vuruyor benimkide sessiz kalıyor çok canı yanarsa ağlıyor hakaret gibi içli içli ağlıyor... konusuyorum yavrum bana vurma demelisin elini :20::20: böle yap diyrum, sesini yükselt hayır de diyorum benimki " ama anne o zaman bağırmıs olurum kaga etmis oluruz kavga kötü bisey" diyor sinir oluyorum ... kimseye zarar verme ama sana zarar vermelerine izin verme diyorummm

sıla gibi ezik çıkmıs demisim:18::18: yani öle boynu bükük gibi demek istedimmm:9::9: asla ezik değil hatta öle diyen yengeme kızmıstım kii

sevicen dimi beni yine eskisi gibi:48::48::48::48:

kandiliniz mübarek olsun
Allah hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze göre versin inşallah

meyracım
ben zaten kadın alabilecekken evde iş yapılmasına karşıyım
hatta çocuk olunca durumum olursa hafta içi hergün istiyorum bi tane

ikinci sorun daha zor
eğer dediğin gibi zararsız insanlarsa zaten kabul ederdim
aynı ev değil ama kesinlikle, aynı apartman

kendi kayınvalidemi bile
eğer kızı ve diğer oğlu yakınında istemezse
eşim ilgilenecekse ve benden bişi beklemeyecekse olur derdim
ki aram ne kadar fena biliyorsun
sonuçta eşimin anne babasının hatırı yoksa bile eşimin hatırı var çünkü

darkcım aynı dertten ben de müzdaribim bu aralar...
ve çok takıntılıyım bu konuda malesef,kimseye güvenemiyorum ama artık tıkandım....
ve özellikle orta yaş olsun,çocuk sahibi olsun ki,çocuktan daha iyi anlar gibi de bir takıntım var... :)
ne yapacağım, bilmiyorum....
seninki mantıklı görünüyor,kız zaten çocukların dilinden anlıyor ama...
bilemiyorum,çok hassas bir konu...

peki sen ne yapmayı düşünüyorsum meyra?
ya bide diyelim ki benim olan ilkokula başladı, o zaman yaz tatillerinde kime emanet edeceğim oğlumu?
10-12 yaşındada yine bakıcımı tutacağız eve :26::26:

kandiliniz mübarek olsun
Allah hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze göre versin inşallah

meyracım
ben zaten kadın alabilecekken evde iş yapılmasına karşıyım
hatta çocuk olunca durumum olursa hafta içi hergün istiyorum bi tane

ikinci sorun daha zor
eğer dediğin gibi zararsız insanlarsa zaten kabul ederdim
aynı ev değil ama kesinlikle, aynı apartman

kendi kayınvalidemi bile
eğer kızı ve diğer oğlu yakınında istemezse
eşim ilgilenecekse ve benden bişi beklemeyecekse olur derdim
ki aram ne kadar fena biliyorsun
sonuçta eşimin anne babasının hatırı yoksa bile eşimin hatırı var çünkü

ben de sürekli düşünüyorum zaten...
haftanın her günü (pazar hariç) ve gerektiğinde,misafir vs. olduğunda akşam da bir kaç saat fazla kalabilecek...

kayınvalide ve kayınbaba konusunda da,kötü bile olsalar,eşin hatırından dolayı katlanmak gerektiğini düşünüyorum ben de....
bi de dediğin gibi,bakacak başka kimse yoksa ki,benim de bir kaynım ve görümcem var ama,görümcem bakamaz,eltim zaten hiç istemiyor....
biz en küçüğüz ama,ben bakmam diyemem....
biz de bakmazsak,huzurevi kalıyor tek seçenek ki Allah korusun,vicdan azabından ölürüm... :)
elbetteki ayrı dairede bile olsalar,keyfin bozulur,sorumlulukları olur,yalnız gibi olmaz ama...
hem dinen,hem vicdanen,hem de insanlık gereği bakmak lazım...
ne mutlu, hayattayken anne babasının gönlünü yapabilenlere....
yaşlılıklarında,onlar da, evlatlarımız gibi, bize birer emanet....

peki sen ne yapmayı düşünüyorsum meyra?
ya bide diyelim ki benim olan ilkokula başladı, o zaman yaz tatillerinde kime emanet edeceğim oğlumu?
10-12 yaşındada yine bakıcımı tutacağız eve :26::26:

ben araştırmaya başladım bile canım... :),
dediğim gibi tıkandım,daha fazla yormak istemiyorum kendimi,zamanla alışacağımı ve keşke daha önce yapabilseydim,diyeceğimi ümit ediyorum... :))
benim büyük okula başladı zaten ama,etütlü bir okul bile olsa, benden önce eve geleceği için,her halükarda eve biri lazım...
hakkımızda hayırlısı olsun,ne diyeyim... :)

selam kizlar hepinizin kandili mübarek olsun helinim gözün aydin pepetinin br degil ikizi olsun insallah meyracim evime yardimci istemem malum ev hanimiyim evimin sultani benim hastalik durumu ayri kaynana ve kayinbaba dahil yaslilara bakarim ve severim sonucta bizim ne olacagimiz da belli degil allah hayirlisini versin derfat bakici kizi kacirma derim:42:

selam kizlar hepinizin kandili mübarek olsun helinim gözün aydin pepetinin br degil ikizi olsun insallah meyracim evime yardimci istemem malum ev hanimiyim evimin sultani benim hastalik durumu ayri kaynana ve kayinbaba dahil yaslilara bakarim ve severim sonucta bizim ne olacagimiz da belli degil allah hayirlisini versin derfat bakici kizi kacirma derim:42:

Bacımm o bakıcıyı isteyen ben değilim darkesea.

kızlar yarın nasipse GAP gezimize çıkıyoruz haftaya çarşambaya kadar yokum kendinize çok iyi bakın Allah'a emanet olun canlar :16::16::16:

çok moralim bozuldu
geçen gün ortanca ablam annem eskişehire büyük ablama gitmiş hayırdır niye gitti diye sordu bende bilmiyorum arar sorarım dedim
aradım annem hık mık cıklı konuşuyor canı konuşmak istemese böyle konuşur yada tek kelimeyle geçiştiriir anlat dinliyorum yok oturuyorum filan dedi bende iyi hadi görüşürüz dedim kapadım
ertesi gün aklıma takıldı tekrar aradım zaten ben anfazla anemle 1--2 dk konuşruum ama diğerleri yarım saate yakın konuşur
aradım gene isteksiz konuşuyor bende bu sefer üzüldüm anne konuşmak istemiyorsan açmasaydın telefonu canın ne zaman isterse o zaman ara beni, ben kendi kendime konuşmaya aramadım ki dedim ama sesim titredi kapatırken
arada iki dakika geçmedi annemin yanındaki ablam aradı
bi an düşündüm ki üzüldüm ya ondan aradı
ama açmasıyla köpek gibi azarlaması bir oldu
ağzına ne laf geliyorsa saydı benim yüzümden olmuş bilip bilmeden konuşuyormuşum
adam akıllı dinlemeliymişim
dedim ne oldu
kes sesini dinle dedi
bu kadını siz mahvediyorsunuz sizin yüzünüzden böyle oluyor keyfin yerien geldimi muradına erdinmi öldürde kurtul dedi dünyam döndü yemin ederim
ne oldu anlat bağıracağına
annem yüz felçi geçirmiş doktor ilaç vermiş
sorumlusu da sizsizniz dedi şak diye kapadı telefonu
ben o andan sonrasını hatırlamıyorum yıkıldım resmen
şimdi bile tutamıyorum yazarken gözümün önü karardı eşimi aradım çok kötüyüm yoldayım gel beni al diye
zaten ev okul arası 5dk yürüyerek
hemen hemen eve yaklaştım ama tekaat diye birşey yok
benim el ayak titriyor çene titriyo gözümden yaş akıyor istem dışı herşey oluyor gibi engel olamıyorum biliyorum stresten eşimi gördüm o an onu görüncede garipseyi verdim
hem beni öyle görmesinden çaresiz kalmaktan anneme üzülmekten
üzenin ablam olmasından daha bir sürü bir sürü şeyden dolayı fena oldum
eşim beni öyle görünce şok oldu hemen hastaneye götürdü tansiyon düşmüş 6ya 4e elelrim kasım kasım aksılıyor ve titriyo
iğne serum yaptılar geç saatte eve geldik
eşim olayı bilmiyordu aklıma neler neler geldi dedi
diyo ki ne var senin senin dediğinde üstelik sen olay olduktan sonra aramışsın anneni
bana onca lafı söyleyen ablam saçma sapan kaprisler yapar niye aramıyon der durur sürekli bişeylere küser ve hep annemede banada yapar bunu
hep aşırı ilgi ister arar ben sana küstüm der kapatır teli
sadece kendini düşünür kendi önemlidir herşey onun dünyasının merkezinde döner kayınpederi hasta sürekli arayın sorun der amacı bak ailem arıyo diye hava atmaktır etrafındakiler birileri varsa yanında melek gibi konuşur yoksa azarlayarak konuşur sonra tavır alıp araamazsın gene kabahatli olursun
annem iki gün yanında durmaya gider oda sürekli herkesi anası geliyo sen gelmiyon diye diye bıktıtır adamı da annem öyle gider
ama gidersin bir iki saat sonra sert davranmaya başlar ertes sabahta ne zaman gidecen der durur
kızı 8. sınıfa gidiyor taa düğün zamanın evelnmeden önceki zamanki yaşadıkları şeyi hatırlayıp annema hor davranır
en büyük derdidde ben para kazanıyorum ben okumuşumda onu okutmamışlar diye hır çıkarır
ama annem onu 3yıl liseden sonra dersaneye gönderdi ev tuttu merkezde çalışmadı barajı bile geçemedi eee ne yapsın annem mi suçlu
ben ise sadece üniversite son sınıfta o da sadece 2. dönem gittim dersaneye masraf olmasın diye

annem kanser oluncada benim yanımdaydı abimde bana aynı lafı söylemişti senin yüzünden annem kanser oldu diye

anneme sorsan ben en çok senin yanında rahatım diyo rahat olmasa kalırmıyım aylarca

ama çok zoruma gidiyor böyle her öfke nöbetlerini bende çıkartmaları ve ben abimi o telefondan beri hiç aramıyorum
artık bu ablamıda aramam derseniz çok mu arıyordun yok ayda belki bir defa
ama o işi düşsün günde 2 de arar3 de arar

şu kandil gününde Allah bliyor ya gönlüm kırık hepsine

Son düzenleme:
çok moralim bozuldu
geçen gün ortanca ablam annem eskişehire büyük ablama gitmiş hayırdır niye gitti diye sordu bende bilmiyorum arar sorarım dedim
aradım annem hık mık cıklı konuşuyor canı konuşmak istemese böyle konuşur yada tek kelimeyle geçiştiriir anlat dinliyorum yok oturuyorum filan dedi bende iyi hadi görüşürüz dedim kapadım
ertesi gün aklıma takıldı tekrar aradım zaten ben anfazla anemle 1--2 dk konuşruum ama diğerleri yarım saate yakın konuşur
aradım gene isteksiz konuşuyor bende bu sefer üzüldüm anne konuşmak istemiyorsan açmasaydın telefonu canın ne zaman isterse o zaman ara beni, ben kendi kendime konuşmaya aramadım ki dedim ama sesim titredi kapatırken
arada iki dakika geçmedi annemin yanındaki ablam aradı
bi an düşündüm ki üzüldüm ya ondan aradı
ama açmasıyla köpek gibi azarlaması bir oldu
ağzına ne laf geliyorsa saydı benim yüzümden olmuş bilip bilmeden konuşuyormuşum
adam akıllı dinlemeliymişim
dedim ne oldu
kes sesini dinle dedi
bu kadını siz mahvediyorsunuz sizin yüzünüzden böyle oluyor keyfin yerien geldimi muradına erdinmi öldürde kurtul dedi dünyam döndü yemin ederim
ne oldu anlat bağıracağına
annem yüz felçi geçirmiş doktor ilaç vermiş
sorumlusu da sizsizniz dedi şak diye kapadı telefonu
ben o andan sonrasını hatırlamıyorum yıkıldım resmen
şimdi bile tutamıyorum yazarken gözümün önü karardı eşimi aradım çok kötüyüm yoldayım gel beni al diye
zaten ev okul arası 5dk yürüyerek
hemen hemen eve yaklaştım ama tekaat diye birşey yok
benim el ayak titriyor çene titriyo gözümden yaş akıyor istem dışı herşey oluyor gibi engel olamıyorum biliyorum stresten eşimi gördüm o an onu görüncede garipseyi verdim
hem beni öyle görmesinden çaresiz kalmaktan anneme üzülmekten
üzenin ablam olmasından daha bir sürü bir sürü şeyden dolayı fena oldum
eşim beni öyle görünce şok oldu hemen hastaneye götürdü tansiyon düşmüş 6ya 4e elelrim kasım kasım aksılıyor ve titriyo
iğne serum yaptılar geç saatte eve geldik
eşim olayı bilmiyordu aklıma neler neler geldi dedi
diyo ki ne var senin senin dediğinde üstelik sen olay olduktan sonra aramışsın anneni
bana onca lafı söyleyen ablam saçma sapan kaprisler yapar niye aramıyon der durur sürekli bişeylere küser ve hep annemede banada yapar bunu
hep aşırı ilgi ister arar ben sana küstüm der kapatır teli
sadece kendini düşünür kendi önemlidir herşey onun dünyasının merkezinde döner kayınpederi hasta sürekli arayın sorun der amacı bak ailem arıyo diye hava atmaktır etrafındakiler birileri varsa yanında melek gibi konuşur yoksa azarlayarak konuşur sonra tavır alıp araamazsın gene kabahatli olursun
annem iki gün yanında durmaya gider oda sürekli herkesi anası geliyo sen gelmiyon diye diye bıktıtır adamı da annem öyle gider
ama gidersin bir iki saat sonra sert davranmaya başlar ertes sabahta ne zaman gidecen der durur
kızı 8. sınıfa gidiyor taa düğün zamanın evelnmeden önceki zamanki yaşadıkları şeyi hatırlayıp annema hor davranır
en büyük derdidde ben para kazanıyorum ben okumuşumda onu okutmamışlar diye hır çıkarır
ama annem onu 3yıl liseden sonra dersaneye gönderdi ev tuttu merkezde çalışmadı barajı bile geçemedi eee ne yapsın annem mi suçlu
ben ise sadece üniversite son sınıfta o da sadece 2. dönem gittim dersaneye masraf olmasın diye

annem kanser oluncada benim yanımdaydı abimde bana aynı lafı söylemişti senin yüzünden annem kanser oldu diye

anneme sorsan ben en çok senin yanında rahatım diyo rahat olmasa kalırmıyım aylarca

ama çok zoruma gidiyor böyle her öfke nöbetlerini bende çıkartmaları ve ben abimi o telefondan beri hiç aramıyorum
artık bu ablamıda aramam derseniz çok mu arıyordun yok ayda belki bir defa
ama o işi düşsün günde 2 de arar3 de arar

şu kandil gününde Allah bliyor ya gönlüm kırık hepsine
Allah Allah bıdıkçım ya. Ablan niye seni suçladı anlamdım. Ne yapmış olabilirsin ki annen yüz felci geçirsin?
Anneciğine çok geçmiş olsun burada . Benim annem de kötü hastalık atlattı. Böyle zamanlarda birbirinize destek olmalısınız.
Yarın kime ne olacağı belli olmaz. Ara ablanı sor bakalım ne olmuş, annenin durumu nasıl?
Yapmayın allahaşkınıza, kardeşlerin birbirine küsmesi için çooook Hayati sebepler olması lazım.
Ben çok üzülüyorum böyle kardeş bağlarının kopmasına

bıdıkcım geçmiş olsun canım ya nolmuşda annen yüz felci geçirmiş bi anda çok kötü bişeymi duymuş şiddetli rüzgarda falanmı kalmış nasıl olmuş?

Back