• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

patlıcan patates ve kabağı kızarttım
kıymalı oturtma yaptım

pirinç pilavı

yoğurt
içecek

işletmede arıza var eşim geç gelebilir zaten saat 20:00 den önce gelmiyor artık ben çocuklarla erken yerim

ay yapmayın yaa.....
bana şaka falan yapmayın...
inme iniyodu ölüyordum valla...
çekip gidicem sonra bağıracaksınız arkamdan papatya geri dön diye....
ay siz beni öldürecekmisiniz yahu....

selam kızlar
bize de akşam yemeğine misafir ar
geldi gelecekler
mercimelk çorbası
tavuk sote,bulgur pilavı,cacık,salata,turşu yaptım,
üstüne de çay ile tatlı
ohhh mis mis

yemeğimi de yedim geldim :34:

$DSC01813.jpg

bade sen öyle deyince hemen baktım öyle mi yazdım acaba diye ama suç beni m değil hi hiiii badeeee sasirmisss :1:

kızlar size danışmak istediğim bir şey var..
şimdi benim evde bir bayan çalışıyor ya...
oğlumu öğlen okuldan alıyor, yedirip içiriyor. okula götürüyor. akşam üstü tekrar alıyor...
evin tüm işlerini yapıyor...
ben özel işler dışında (dolap düzenleme, yazlık kışlık kaldırma, atılacakları atma gibi) hiç bir iş yapmıyorum...
neyse...
geçen sene mayısta bu bayan ev aldı benden de 200 tl istedi. o dönemde paramız yoktu hatta bankadan ek hesaptan çekip verdim.
ekim gibi bana dedi ki her ay 50 keselim 4 ayda bitireyim hay hay dedim..
eşinin de düzenli bir işi yok...
sonraki ay dedi ki altın düştü bilezik borçlarım var ben biraz onları ödesem
yine hay hay dedim...
ama bu zaman geldi hala ses yok...
bir tarafım diyor ki artık söyle...
bir tarafım da diyor ki aman boşver...bekle biraz daha...
sonuçta şu anda oğlum için benim o kadına ihtiyacım var...
150 lira için yüz göz olmayayım. ne de olsa en değerli varlığımı emanet ediyorum...
diğer taraftan da parayı kazmıyorum...
sizce ne yapmalı...

gökçecim bu bebeklerin bi günü bi gününü tutmuyor
bazı günler uykumuzu tam alıyoruz
bazı günler ise hiç uyumuyoruz
yani düzen yok şimdilik
haklısın bebek bu aman sağlıklı olaaa bacım büyür elbet:)
gökçe bacıııım sahalara dönüş mü yaptın sen hmm? :52:
sen gittiğinden beri sarıkızın da boynu bükük :1:
artık çok geç o aldığım saklama kaplarının fiyatları 24-25 liralara fırlamış :50:
evet baya geççç kalmışımmmmmmm :) farkındayım neyseee sen aldıklarnı güle güle kullan bacım

gökçeeee herkese bir hal hatır sormuşsun hani bana
hakkaten haaa aslında sana yazdım otizimli öğrenci durumu ile ama gönderdim sanyom demekki sayfa atttıydı süre geçince göndermedi yeni baktımda evet yoktuuu yazım afedersin bacım yoksa yazmammmı nasılsın? ne var ne yok?

günaydın kızlar
hepinizin hayırlı olsun dileklerinize çok teşekkür ederim
umarım hayırlısıyla iyi kazançlarımız olacak

gökçecim hoş geldin

kızlar bir de bişi rica edebilir miyim
tek tek özelden mesaj atamadım
nicklerde geçenler dışında gerçek adları kullanmasak sıkıntı olur mu
kusura bakmayın kızmayın bana
paranoyak oldum da acık
hoş buldum bacım ayrıca msj alınmıştır:) afedersin;) ...............da hayırlı olaaa:) açıkca yazmayımdaaa:) yazarken kafam acaip çorba olmuştu topicdeki yazılardan 3-4 pencede de okuyunca:(

MEYRA bacım ALLAH rahmet eyleye... :(
farmasi evet bacım susmak bilgisilikden değil bazen gereklilikden:) ki ben en son susacak insanımdır.... hem bir güzel dini şelerde paylaşyozzz sayende bisssürü fetva durumunu okudummm :) bunlar neki... anlamadımmm ama geçmişim çorba oldu beynimdeee girmediğimdendeee bir ara geri döner okursam yazarım belki....
ama multinin dediği gibi bir aile gibi olunca gemileri yakmamak gerek...
ben herşeyiyile sevyom hepinizi ve :) sıkıntılı olana ciddden mesneviyi okumasını tavsiye ederim:) hoş sıkıntın yoksada oku derim herkeseeee.... ne olursan ol gel:) misali
paylaş söyle eleştir ama yakma diyom....
çok sevilen arkdşımızı aramızda görürük inşlh okuyorsaaa :)

Oğlumu öğlen okuldan alıyor, yedirip içiriyor. Okula götürüyor. Akşam üstü tekrar alıyor...
Evin tüm işlerini yapıyor...
Ben özel işler dışında (dolap düzenleme, yazlık kışlık kaldırma, atılacakları atma gibi) hiç bir iş yapmıyorum...
Neyse...
Geçen sene mayısta bu bayan ev aldı benden de 200 tl istedi. O dönemde paramız yoktu hatta bankadan ek hesaptan çekip verdim.
Ekim gibi bana dedi ki her ay 50 keselim 4 ayda bitireyim hay hay dedim..
Eşinin de düzenli bir işi yok...
Sonraki ay dedi ki altın düştü bilezik borçlarım var ben biraz onları ödesem
yine hay hay dedim...
Ama bu zaman geldi hala ses yok...
Bir tarafım diyor ki artık söyle...
Bir tarafım da diyor ki aman boşver...bekle biraz daha...
Sonuçta şu anda oğlum için benim o kadına ihtiyacım var...
150 lira için yüz göz olmayayım. Ne de olsa en değerli varlığımı emanet ediyorum...
Diğer taraftan da parayı kazmıyorum...
Sizce ne yapmalı...

papatya ne etsen bi sorun olursa bu çocuğa yansıyor
hoş seninki büyük bi şey olsa sana söler ama bence boşver
kadından memnunsan yüz göz olma

Gökçe ben de bayılırım mesneviye
geçende de yunus emreyi gördüm ama 100tl basmışlar henüz yemedi gözüm

papatya ne etsen bi sorun olursa bu çocuğa yansıyor
hoş seninki büyük bi şey olsa sana söler ama bence boşver
kadından memnunsan yüz göz olma

öyle mi diyosun be seyyah...
kadından memnunum...
yemeği güzel, temizliği güzel...
böyle birşeyden dolayı bıtakıp gitmese bile araya gerginlik sokmaya gerek yok sanırım...
namazında niyazında bir kadın. unutmamıştır belki ama offff ne bileyim yaaaa.....
değmez herhalde 150 lira için...
bana kızıp çocuğuma ters davranırsa sonra gerginlik dahada mı artar....

öyle mi diyosun be seyyah...
Kadından memnunum...
Yemeği güzel, temizliği güzel...
Böyle birşeyden dolayı bıtakıp gitmese bile araya gerginlik sokmaya gerek yok sanırım...
Namazında niyazında bir kadın. Unutmamıştır belki ama offff ne bileyim yaaaa.....
Değmez herhalde 150 lira için...
Bana kızıp çocuğuma ters davranırsa sonra gerginlik dahada mı artar....

öle olur be canım
empati yap ben herşeyi dört dörtlük yapıyorum da bi 150 liranın lafını etti diyebilir
ollynin anlattığı gibi bi sorumsuzluk sözkonusu olsa bi nebze söylersin de çocuğuna karşı bi şey yok en azından
bence idare et

Son düzenleme:
öle olur be canım
empati yap ben herşeyi dört dörtlük yapıyorum da bi 150 liranın lafını etti diyebilir
ollynin anlattığı gibi bi sorumsuzluk sözkonusu olsa bi nebze söylersin de çocuğuna karşı bi şey yok en azından
bence idare et
olly ne anlattı acaba...
ben hafta sonu evde olmadığımdan kaçırdım pek çok şeyi. telefondan da bakamadım hiç...
yok oğluma karşı gayet iyi. oğlumdan birazca büyük bir oğlu var onun da. bazen onun evine de gidiyorlar okuldan sonra. apartandaki herkesi de tanıyor..ben en iyisi bir şey demeyeyim. gelirse gelir gelmezse de ne yapalım...
papatyacim bencede boşver aylık ne kadar veriosun sakıncası yoksa

400 tl veriyorum aylık...sömestr ve yaz tatilin de kesmiyorum. zaten ben de yıllık izinle çalışıyorum. bizde milli eğitim gibi tatil olmuyo...

papatya madem memnunsun ben senin yerinde olsam söylemem söyleyeceksen eğer çok zor durumdaysan söyle yoksa onun söylemesini bekle belki bu bekleyiş 2 yıl olacak belki de 2 ay. Yani eninde sonunda alacaksın. şimdi sen istersin sana verir 200 ü belki bundan sonra hep yemek temizlik yaparken malzemeni boşa harcayacak dikkatli kullanmıp kendininmiş gibi benimsemeyecek. Biraz karmaşık ifade ettim ama benim düşüncem bu.

oğlumu öğlen okuldan alıyor, yedirip içiriyor. okula götürüyor. akşam üstü tekrar alıyor...
evin tüm işlerini yapıyor...
ben özel işler dışında (dolap düzenleme, yazlık kışlık kaldırma, atılacakları atma gibi) hiç bir iş yapmıyorum...
neyse...
geçen sene mayısta bu bayan ev aldı benden de 200 tl istedi. o dönemde paramız yoktu hatta bankadan ek hesaptan çekip verdim.
ekim gibi bana dedi ki her ay 50 keselim 4 ayda bitireyim hay hay dedim..
eşinin de düzenli bir işi yok...
sonraki ay dedi ki altın düştü bilezik borçlarım var ben biraz onları ödesem
yine hay hay dedim...
ama bu zaman geldi hala ses yok...
bir tarafım diyor ki artık söyle...
bir tarafım da diyor ki aman boşver...bekle biraz daha...
sonuçta şu anda oğlum için benim o kadına ihtiyacım var...
150 lira için yüz göz olmayayım. ne de olsa en değerli varlığımı emanet ediyorum...
diğer taraftan da parayı kazmıyorum...
sizce ne yapmalı...

papatyacım 150 tl çok bişe diilmiş en azından kazancınıza göre yoksa 1 tl bile önemli çünkü sen onun için zmanını feda ediosun yoruluosun ... ama kadından gayet memnunsun güvenebileceğinde biriymiş şimdiye kadar sorun çıkarmamış .. evet biraz uyanıklık yapmış orası ayrı konu ama belki gerçekten ihtiyacı vardı belki hala aklında sen 150 tl yi alsan o para seni zengin etmicek ben olsam sölemezdim ama bunun gibi extra bi ücret söz konusu oldugunda bidaha vermezdim. sonuçta şu devirde güvenilecbilecek birini bulmak zor ses çıkarma çocugunada iyi davranıo temzimişde :) azcık göz yum:)

günaydın açlıktan midem kaziniiiyy

açlık duygusu iyiymiş sağlar yakilirmis, keton maddesi açığa çıkar ağız kokusu yaparmış

Back