canım bu lut kavmimi bilemicem ama BOMBEİ FACİASI diye aratırsan kan donduran bi hikayesi var......
bu görüntülerde bombeide taşlaşan insanlara ait urayı açık hava müzesine çevirmiş
ve burası bi açık hava müzesi italyada en çok gitmek istediğim yerlerden biri adamlar burayı açık hava müzesine çevirmiş
bombeide artık cinsellik o kadar ucuz bi hal almışki insanlar çocuklarla erkekler erkeklerle yollarda açık yerlerde yemek yer gibi doğal bişeymiş gibi birlikte oluolarmış gemilerle bu liman şehrine kadınlar getirip topluca sokakta tecavüz ediliomuş
derken bi gün gene böle bi günde yanardağ patlamış ama hiçbelirti vermeden önce zehirli bi gaz yayılmış herkes bayılmış kaçabilenler gemilere binmiş denizde açılmaya çalışmış
fakat yanardağdan bi anda kızgın alevler şehrin üzerine yağmış denizdeki dalgalarda gemilerin içindekileri lavların içine atmış o gün ordan hiç kimse ama hiç kimse kurtulamamış
kızgın ateşle bi anda karşılaşan insanlar taşlaşmış
daha sonra lavlar çekilincede bu manzara kalmış........
googlden araştırırsanız yemek yerken yakalanan çocugunu kaçırmaya çalışan kadınlar
hatta insanların suratlarındaki korkuları bile görebilirsiniz ben çok etkilenmiştim
ya bu adamlar bizim ülkemizde..yani öyle batılı kültürle yetiştiklerini sanmıyorum
dediğin gibi Allah korkusu sevgisi yok..hepsi hayvana dönüşmüş diycem hayvanlar masum ..canavara dönüşmüşler..[/QUOTE
badecim hayvan dedin aklıma geldi burda geçen hafta buranın bi köyünde
30 tane kadın iç çamaşırı giydirimiş ve işgenceyle öldürülmüş köpek bulundu
ve kköpeklere öldürülmeden önce defalarca tecavüz edilmiş
yani hayvanlarda en az bizim kadar mağdur.....
selin çok fena ürperdim. Allahım ya bu masum hayvancıklara bunu nasıl yaparlar. Allah hepsinin belasını versin tez zamanda. bunlar idam edilse gözümü kırpmadan izlemeye giderim vallaha