• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

bnm kardeşim 10 a yeni bastı.. napacz bilmiyoruz.
diorum bak oku büyük adam şunu yaparsın uzaya gidersin(uzaya meraklı)
yok ben otobüs şöfürü olcam. birsürü bozuk paraları var diyo:43:

benm hoşlandıgım deilde benden hoşlanan biri vardı. bende acaba olabilirmi diye düşünüyodum.
denedik olmadı. bu konuda baya başım ağrıda. sendende diğer kızlardanda dua istiyorum. rabbim hayırlı olana nasip etsin bu çocuk hakkında bana..

:))))))))))))))))))) çocuğummm benimm. demek otobüs şoförü olacak ha. çok harika.
bizimkide bir gün kepçe şoförü, bir gün çöp arabsı şoförü bir gün pilot olmak ister.
illa bişeyler sürecekler yaniiii :)))))

şu çocuklada hakkınızda hayırlısı olsun canım :26:

:))))))))))))))))))) çocuğummm benimm. demek otobüs şoförü olacak ha. çok harika.
bizimkide bir gün kepçe şoförü, bir gün çöp arabsı şoförü bir gün pilot olmak ister.
illa bişeyler sürecekler yaniiii :)))))

şu çocuklada hakkınızda hayırlısı olsun canım :26:

çok fena yahu bu çocuklar. ben inanın abartmıyorum annem kapıyı açana kadar sokak lambasınında bide kitaba bakardım(müstakil evdi)

bende hani agaç yaşken eğilir gibisinden düşünüyorum. piskolaga falanmı götürsem dedim.
ellerimizde büyüdü kardeşim. bende 24 yaşındayım. yani evladım gibi severim keratayı:16: şebek ya bak aklıma geldi şimdi:)
:46::46:

canım inş dua edersin bana. unutma emi. hani burda anlatamayacagım sorunlar var biraz. dilinizden dua eksik olmazsa rabbim yardımcım olacak inş.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.
valla artık sabah olsun istemiyorum. her gün aynı hengame........
-ben giyinmiş bir şekilde oğlanın yanına giderim.
sonra hergün ki klasik soru gelir bizimkinden, anne ne(anne nereye demek istiyo. sanki bilmiyoda haspam. teyit ettirecek.)
ben işe sen okula diyorum.
ve başlıyor hayıııır, okul tatil okul bitti.
zar zor giydiririm , 40 takla atar servise bineriz. okulda salya sümük yine..........
artık dayanamıyorum ya. sabah fobisi oluştu bende :50::50::50:

artık okuldak isalya sümük dönemi bitmiştir sanırım. bizim de bu şekilde öğrencilerimiz var, ailesine ağlıyo, binbir nazla okula geliyor, ayakkabılarını değiştirip seke seke sınıfa gidiyor :)) okuldayken mutlu ama eve gidince tekrar okula gelmemek için yine binbir naz yapıyor ailesine.

artık okuldak isalya sümük dönemi bitmiştir sanırım. bizim de bu şekilde öğrencilerimiz var, ailesine ağlıyo, binbir nazla okula geliyor, ayakkabılarını değiştirip seke seke sınıfa gidiyor :)) okuldayken mutlu ama eve gidince tekrar okula gelmemek için yine binbir naz yapıyor ailesine.

sanırım aynen böyle oluyor.
öğretmenmisiniz siz.
napmamızı tavsiye edersiniz bu konuda..

benim kızımda kuru öksürük basladı ama alerjik bide gözüme kiprik kaçtı diyor ay ay diyor bakıyoruz bisi yok oda alerjik galibaa

kızlar benim okul bahçesine çocuk parkı yapılıyor spor aletleride var evde yürüyüs okulda egzersizle zayıflayacağım öğlen arası 1.5 saatim var ve ben nette pinekliyordummm :10::10::10::10:

sirkecim ya hangi akılla gidip o toz karısım aldıysam iğğğğğ iğrenç suzsemde tozlu tozlu nasıl iççem bilmem ya bide sallama posetleri vardı bu daha doğal diye aldım aptalov gibi :43::43::43::43: nasıl bitircem ben kavanozda o kadar para bayıldımm. bitki çayı severim ben keske sadece ot karısımı yaptırsaydımmm

bügun göbeğim daha iyi durumda sanki:44::44:

pepeti sen karıştırdın mı? ben bütün otlardan tek tek paketlerde aldım evde kendim her birinden birer tatlı kaşığı koyuyorum hiç öyle dibi küllü olmuyor. :44: acaba süzgecin porselen de delikleri mi iri de ordan kaçıyor? :44: bilemedim ki

bnm kardeşim 10 a yeni bastı.. napacz bilmiyoruz.
diorum bak oku büyük adam şunu yaparsın uzaya gidersin(uzaya meraklı)
yok ben otobüs şöfürü olcam. birsürü bozuk paraları var diyo:43:

benm hoşlandıgım deilde benden hoşlanan biri vardı. bende acaba olabilirmi diye düşünüyodum.
denedik olmadı. bu konuda baya başım ağrıda. sendende diğer kızlardanda dua istiyorum. rabbim hayırlı olana nasip etsin bu çocuk hakkında bana..

otobüs şöförü mü hehehe benim eşim de dolmuş şöförü olmak istiyomuş küçükken :1: soğuk havalarda sıcacık kaloriferini açıp müzik dinleyip araba sürecekmiş akıllım benim :1:

günaydinlar herkeslere bugün hava cok güzel temizlik yapacigim selinden bulasmis olabilir derfat sizin durumunuz allerjik esimde öyle ordan biliyorum pepeti kac kilo vermeyi planliyorsun ben 10 kilo mesela insallah veririm

günaydıın..şu özel hast.ler kötüoldu yaa.
ist.da devlet veya fakülte hast. kalabalıktan dolayı işkenceye dönüşüyo..
zaten prof.ları kaçırttılar...kaldık ortada..bol spor sağlıklı beslenme stresssiz bi hayat yaşayalımda Allah düşürmmesin ne özele ne devlete

okula gelmek gitmek istemeyen çocuklarda mutlaka bir durum var psikoloju öneririm...

ya okulda kaygı duyacağı bir sey var- arkadas öğretmen ders gibi

ya evde gidince ne olacağı konusunda bir endisesi vardır

bir öğrenci annane vefat ediyor anne evde yok çocuk okuldan gelince ,çok endiseleniyor ve cenaze evine götürülüyor ağlayanlar falan sonrasında o çoçuk okula gitmek istemiyor gidince evde yine kötü seyler olucak diye

bir öğrencimin annesi hamıle ve arada hastaneye yattı çocuk okula gelmek istemedi annesine endiselendiği için evdeki babannede bak sen üzdün kardesin karnında ölcek gibi laflar ediyormus ki benim yanımda bile etti

bir öğrencimde henüz okuma mantığını anlamadı vellide sıfır ilgi 9 1. sınıftan 8 i mükemmel o çocukta yok kapasitede o kadar tabi ama en azından mantığı anlamlıydı bu zamana oda gelmek istemiyor okula çünkü kaygı duyuyor yapamadım okuyamıycam diye

pepeti sen karıştırdın mı? ben bütün otlardan tek tek paketlerde aldım evde kendim her birinden birer tatlı kaşığı koyuyorum hiç öyle dibi küllü olmuyor. :44: acaba süzgecin porselen de delikleri mi iri de ordan kaçıyor? :44: bilemedim ki

ay sirkecim yaa gittim adama ot isimlerini söyledim sonra dediki bak böle karısımlarımz var aynı otlar dedi gerçekten içinde aynı otlar var... bunları makinadan geçirmisler toz gibi yapmislar. ben aldımda sandımkı süzgeçten geçmez ama bildiğin toz kırıntı değil , birazı geçiyor bole un gibi dibe çöküyor... iste öle

napım öle içicem bitircem artık aptallığımın cezası olsun... desemya adama ben otları istiyorum ayrı ayrı diyee :26::26:

seyhan bende 10 12 kilo vercemm

bens 12 14 kilo aldım 5 ayda kimse inanamıyor 4 aydırda kilo almadım koruyorummm:9::9: bu kilomu simdi vermeye basladım

günaydın kızlar

özel hastane işi kötü oldu hakikaten
ben de nasıl olsa emekli sandığına geçtim diye özel sağlık sigortamı yatarağa çevirmiştim
pişman oldum
resmen özel sigorta daha ucuza gelecek artık
zaten şu an bile özel sigorta ile ödediğim muayene farkı 20 TL iken sgk ile 30 la 40 tl idi
seneye yeniden değiştireyim bari

bunlar ne otu
neden benim haberim yok
bana da deyiverin hele

sanırım aynen böyle oluyor.
öğretmenmisiniz siz.
napmamızı tavsiye edersiniz bu konuda..

5 yaşındaki çocukla 10 yaşındaki çocuğun okul korkusu nedenleri muhtemelen farklı olacaktır.
kardeşinizin önce, öğretmenle ilişkisine bakmak gerekir, öğretmenini sevmeyen çocuklar bunu bütün okula geneller, arkadaşlarıyla ilişkisine bakılmalı, sınıfında zorbaca davranışlar gösteren çocuklar varsa onlardan korkuyor olabilir.
sevmediği derslerin olduğu, ya da ödevini yapmadığı ya da sınav olduğu günlerde okula gitmek istemeyebilir. ailenizin tutumundan kaynaklı sebepler olabilir.

bütün bunları onun sınıf öğretmeni ve okulun rehber öğretmeniyle görüşmelisiniz.

küçük çocuklarda oluyor öyle garip meslek istekleri :1:
kuzen mesela büyüyünce manken olacam ben derdi şimdi psikoloji okuyor
bir başka kuzen patates arabası (traktör üzerinde) kullanacam patates satacam derdi sokakta satıcıları görsün kendini kaybederdi resmen şimdi lisede aklı çıkıyor açıkta kalacam diye mühendislik için yarışıyor

günaydın kızlar

özel hastane işi kötü oldu hakikaten
ben de nasıl olsa emekli sandığına geçtim diye özel sağlık sigortamı yatarağa çevirmiştim
pişman oldum
resmen özel sigorta daha ucuza gelecek artık
zaten şu an bile özel sigorta ile ödediğim muayene farkı 20 TL iken sgk ile 30 la 40 tl idi
seneye yeniden değiştireyim bari

bunlar ne otu
neden benim haberim yok
bana da deyiverin hele
özel sağlık sigortalarını ben de araştırmaya başlayacağım
bunlar benim teyzemden aldığım tarif onda içtim hoşuma gitti internette de geçiyor 5 i birarada çay diye; kekik biberiye yeşil çay funda yaprağı mate yaprağı bunları tek tek alıyorsun aktardan her birinden birer tatlı kaşığı kaynamış suya ekleyip 5-10 dk demlendirip içiyorsun ödemi azaltıyor yağ yakımını hızlandırıyor metabolizmayı hızlandırıyor ben mesela pms teyim normalde daha şiş olurdum çok şişlik yok bir de içinde pambuk gibi oluyorsun yatıştıyor insanı

Bilmiyorum sirkencim dra gitsemmi dedim sağlık ocağına bilemedim ya

canım sağlık ocağı da yetebilir
genelde burun içine bakıyorlar sanırım o etler şişmiş oluyor
en azından bana öyle yaptılar
ben hastaneye gitmiştim
burun içine bakıp
kan testi yaptılar
o teste göre bir değerim yüksekmiş
deri testi istediler
ama hiçbişi çıkmadı
ama alerjim olmadığı anlamına gelmiyormuş :1:

Back