• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

artık okuldak isalya sümük dönemi bitmiştir sanırım. bizim de bu şekilde öğrencilerimiz var, ailesine ağlıyo, binbir nazla okula geliyor, ayakkabılarını değiştirip seke seke sınıfa gidiyor :)) okuldayken mutlu ama eve gidince tekrar okula gelmemek için yine binbir naz yapıyor ailesine.

ah evet. okulun aşçısı bile siz gidince çok güzel oynuyor. size hep nazı diyor.
hani sadece öğretmeni dese bunu acaba benim içim rahat etsin diye mi söylüyor diyecem ama....
aşçı temizlikçi abla bile öyle diyor

ah evet. okulun aşçısı bile siz gidince çok güzel oynuyor. size hep nazı diyor.
hani sadece öğretmeni dese bunu acaba benim içim rahat etsin diye mi söylüyor diyecem ama....
aşçı temizlikçi abla bile öyle diyor

herkes böyle diyorsa, aklın oğlunda kalmasın. demek ki nazı sadece sana :))

5 yaşındaki çocukla 10 yaşındaki çocuğun okul korkusu nedenleri muhtemelen farklı olacaktır.
kardeşinizin önce, öğretmenle ilişkisine bakmak gerekir, öğretmenini sevmeyen çocuklar bunu bütün okula geneller, arkadaşlarıyla ilişkisine bakılmalı, sınıfında zorbaca davranışlar gösteren çocuklar varsa onlardan korkuyor olabilir.
sevmediği derslerin olduğu, ya da ödevini yapmadığı ya da sınav olduğu günlerde okula gitmek istemeyebilir. ailenizin tutumundan kaynaklı sebepler olabilir.

bütün bunları onun sınıf öğretmeni ve okulun rehber öğretmeniyle görüşmelisiniz.

benm kardeşim akıllı uysal biridir. yani insanlarla anlaşabiliyor. kendini ifade ediyor..

okulda bir öğrenciyle sorunu olsaydı bize illaki söylerdi gibime geliyor. tabi bu bir ihtimal..

öğretmenide erkek. eskiden kadını bizle ilgileniyodu falan diyodu. annem öğretmeniyle konuşmu. okula gelmek istemiyor falan. öğretmende başından salmış anlayacagın. yani mahalle arasında bir okul. öğretmenlerinin çok umrun da değil sanırım öğrencinin okulu sevip sevmemesi..

ödevim yok der mesela.. bende çıkar bakayım öncekiler yaptıklarına falan derdim. hani ona yalancı muamelesi yapmadan.
sonra der abla bişey itiraf edicem kızma. bnm aslında ödevim var.. yani sonra anlatmaya çalışırım ben.
hayatın zor oldugunu. benm okudugum için iyi yerlere geldiğimi falan söylüyorum (( hoş henüz bi yerlere gelmedim ama :1::1: ))

bende hafta içi çalıştıgım için pek ilgilenemiyorum aslında..
annem memlekte gidince bende bu boşlugu anladım

kızlar merhaba
senfatın yaptığı şakadan sonra sanırım anca kendime gelebildim. geçmişe hiç bakamadım. neler oldu, neler kaçırdım bilmiyorum...
ben gezmedeydim.. geldim ve hızlıca yine yoğun bir temponun için de buldum kendimi...

kızlar merhaba
senfatın yaptığı şakadan sonra sanırım anca kendime gelebildim. geçmişe hiç bakamadım. neler oldu, neler kaçırdım bilmiyorum...
ben gezmedeydim.. geldim ve hızlıca yine yoğun bir temponun için de buldum kendimi...

senfat ne şakası yaptı diye sorcam ama korkuyorum :18:

senfat ne şakası yaptı diye sorcam ama korkuyorum :18:

sadece hocam demiştim malum yerde. neden bana hocam dedin diye bir soru gelince aynı yerde oldugumuzu söledim. aynı bölümde. yani kendisinin deşifre oldugunu düşündü.
sonra paptya inme geçirirken şakaaaa demiştim. :33:

sadece hocam demiştim malum yerde. neden bana hocam dedin diye bir soru gelince aynı yerde oldugumuzu söledim. aynı bölümde. yani kendisinin deşifre oldugunu düşündü.
sonra paptya inme geçirirken şakaaaa demiştim. :33:

hehehe iyi yine insaflı çıktın şenfat uzatmadın olayı :1: papatyanın eli ayağına dolaştı ama sanaldan bile hissedildi

kızlar, ben size demiştim ya kk küçük, tanıdıklarım varmış diye. birini gördüm bugün. konusunu okuyunca böyle oldum :53::53:
şimdi biraz işim var, akşama eklerim vakit bulursam size. hey allahım ya çok komik:9::9:

kızlar, ben size demiştim ya kk küçük, tanıdıklarım varmış diye. birini gördüm bugün. konusunu okuyunca böyle oldum :53::53:
şimdi biraz işim var, akşama eklerim vakit bulursam size. hey allahım ya çok komik:9::9:

dünya küçükse kk daha küçüktür abla bilirim :1:

ee senfat sıradaki kurban kim? :33:

çok merak ettim ablaaa. yardıma gelelim de işin çarçabuk bitsin dedikodu yapalım :52::52:

sabahtan oğluşla migros ziyareti yaptık, dilimlenmiş ekmeklerin poşetlerinden bir dilim aldık, yedik. artık alan bir dilimi eksik alacak helal etsin. öğleden sonra komşum geldi. onu gönderdik ve parka gittik. anammm bir kalabalık bir dolu ki. ilçenin tüm kadınları dolmuş, piknik yapıyor. bizimki de coştu. çocukların peşinden koştu durdu. pek eğlendi. son günlerde daha çok gitmeye başladık parka. yoruluyor, enerjisi boşalıyor, iyi oluyor. geçen gün gittiğimizde zıpzıpçı amca, oğlanı beleşe bindirdi, bizimki korktu biraz, birlikte binin dedi, bindik, alışır dedi. uyuşturucu gibi çocugu alıştırıp, müşteri kazanacak. aman enerjisini boşaltsın da eve gelince erkenden uyusun. dün gece yine geç uyudu.
bir uykusu düzene girmedi, kimbilir kakasıyla nasıl uğraşacagız.

eve geldim mutfağını topladım ozonladi m süpürdü sildim

oturma odasını süpürdü sildim

kızımın utuledigim ama 2 gündür yerlestiremefigim kıyafetlerini yerleştirdi uzun koşulları kaldırdım odasını süpürdü koridor ve lovabolari hallettim

buzlukta islattigim fasulye vardı bi ara koymuştum biraz kusbasi et çıkardım soğan dogradim yarım kavanoz domates kons. döktüm bir kaç da kırmızı kuru acı biber atttim 30 dk ayarladım face okudum o ara bitti . geldim pişmiş aaa hiç süre tutmazdim 3 0 dk da hazır kuru fasulye...

eşim gelmeden yiyim de erisin geç olmasın diye yedim oh mis gibi

gelin sizden ikram edeyim

Eklentiler

• $20130507_180738.jpg
    $20130507_180738.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 31
günaydın arkadaşlar...
keyifler yerindedir umarım... :)

meyracım deden vefat etmiş başın sağolsun 2 kere yazdım oğlum geldi bir cevapla tuşuna bastırmadı valla kusura bakma geç oldu

ben de biber dolması ve yaprak sardım pişti şimdi oğlumu parka götüreyim azcık

selam kızlar:) işten geldim işlerim artıık çok rahat iş yerinde:)
çünkü yapcak işim yok ıvır zıvırla uğraşıorum:)
ufak tefek evrak işleri kafamı kurcalayan sürekli olan bişey yok sürekli ne yapıcamı , nasıl organize olcamı yapılcak işlerimi düşünüorum . düşündükçe heycanlanıorum:) kalbim hızlı hızlı çarpıyo:)

şimdi evdeydim yıkadığım kazaklarımız kurumuş artık kazak falan giyilmez zaten, onları ütülicem karton hurca koyup gardolabına yerleştircem kışa kadar tozlanmasınlar bütün yaz:) kış geldiğinde tertemiz çıkarıp giyeriz:)

bu gece ütü gecesi ilan ettim kendime 80'ler var onu izlerken ütü yapcam başka türlü geçmio zaman ütü yaparken:)
yemeğide kociş hazırlamış saolsun:)

bebişin beşiğini kuralım kapımızı falanda süsleyelim resmini koycam buraya:) artık bi an önce gelsin istiorum
sabah çok erken kalktım sonna 1 saat daha uyyim dedim ve kendi dogumuma kendim giriodum çok tuhaf bişeydi:)
benden iki tanemiş hem doğuruodum hem doğurtuodum ve o acıyı çift taraflı hissediodum:)

selam kızlar:) işten geldim işlerim artıık çok rahat iş yerinde:)
çünkü yapcak işim yok ıvır zıvırla uğraşıorum:)
ufak tefek evrak işleri kafamı kurcalayan sürekli olan bişey yok sürekli ne yapıcamı , nasıl organize olcamı yapılcak işlerimi düşünüorum . düşündükçe heycanlanıorum:) kalbim hızlı hızlı çarpıyo:)

şimdi evdeydim yıkadığım kazaklarımız kurumuş artık kazak falan giyilmez zaten, onları ütülicem karton hurca koyup gardolabına yerleştircem kışa kadar tozlanmasınlar bütün yaz:) kış geldiğinde tertemiz çıkarıp giyeriz:)

bu gece ütü gecesi ilan ettim kendime 80'ler var onu izlerken ütü yapcam başka türlü geçmio zaman ütü yaparken:)
yemeğide kociş hazırlamış saolsun:)

bebişin beşiğini kuralım kapımızı falanda süsleyelim resmini koycam buraya:) artık bi an önce gelsin istiorum
sabah çok erken kalktım sonna 1 saat daha uyyim dedim ve kendi dogumuma kendim giriodum çok tuhaf bişeydi:)
benden iki tanemiş hem doğuruodum hem doğurtuodum ve o acıyı çift taraflı hissediodum:)

bundan sonra rüyalarında hep doğum yaptığını görürsün selincim
hayırlısyla doğar inşallah son günler geçmez artık dimi

Back