• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

Ginaydinnnn bende basladim bugun diyete hadi bismillah.... Kv Ye kahvaltiya davetliyim ilk gunden buyur burdan yakk hehehe neayseki benim kv saglikli yasam uzmanii mubarekkk ;)6

kızlar size danışmak istediğim bir şey var..
şimdi benim evde bir bayan çalışıyor ya...
oğlumu öğlen okuldan alıyor, yedirip içiriyor. okula götürüyor. akşam üstü tekrar alıyor...
evin tüm işlerini yapıyor...
ben özel işler dışında (dolap düzenleme, yazlık kışlık kaldırma, atılacakları atma gibi) hiç bir iş yapmıyorum...
neyse...
geçen sene mayısta bu bayan ev aldı benden de 200 tl istedi. o dönemde paramız yoktu hatta bankadan ek hesaptan çekip verdim.
ekim gibi bana dedi ki her ay 50 keselim 4 ayda bitireyim hay hay dedim..
eşinin de düzenli bir işi yok...
sonraki ay dedi ki altın düştü bilezik borçlarım var ben biraz onları ödesem
yine hay hay dedim...
ama bu zaman geldi hala ses yok...
bir tarafım diyor ki artık söyle...
bir tarafım da diyor ki aman boşver...bekle biraz daha...
sonuçta şu anda oğlum için benim o kadına ihtiyacım var...
150 lira için yüz göz olmayayım. ne de olsa en değerli varlığımı emanet ediyorum...
diğer taraftan da parayı kazmıyorum...
sizce ne yapmalı...

papatyacım, madem çocuklarımızı emanet ediyoruz. gönüllerini biraz hoş tutmak lazım.
bu borç isteyip vermeme olayını huy edinmedikten sonra ben görmezden gelirim şahsen.
ben bakıcımın parasını devlet memuru gibi çalışmadan verirdim. işten çıktığı ay eline saydım gönderdim. yani bir maaş fazla verdim.
gerçi onlar okadar para göz olmasa şöyle uygunundan da bir bilezik takmayı düşünüyordum.
varsın sadakan olsun....

özel sağlık sigortalarını ben de araştırmaya başlayacağım
bunlar benim teyzemden aldığım tarif onda içtim hoşuma gitti internette de geçiyor 5 i birarada çay diye; kekik biberiye yeşil çay funda yaprağı mate yaprağı bunları tek tek alıyorsun aktardan her birinden birer tatlı kaşığı kaynamış suya ekleyip 5-10 dk demlendirip içiyorsun ödemi azaltıyor yağ yakımını hızlandırıyor metabolizmayı hızlandırıyor ben mesela pms teyim normalde daha şiş olurdum çok şişlik yok bir de içinde pambuk gibi oluyorsun yatıştıyor insanı

bir ara almıştım yapacaktım vazgeçtim
madem işe yarıyor ben de deneyeyim

günaydın kızlar.
yaz geliyor derken hava soğudu yine,iyi ki hırka ve yağmurlukları kaldırmamışım 30 derecelere kanıp.
papatya bence de bir şey söyleme.bakarsın kendi iade eder,miktar da fazla değilmiş,ağzınızın tadını bozduğunuza değmez.
yaptığı işe göre maaşı da yüksek değil hem.tam gün değil mi.

"İş yerindeki erkeği emziren kadınlar tacizden kurtulur"

İslam dünyasının en itibarlı eğitim kurumlarından Mısır’daki El-Ezher Üniversitesi’nin Hadis Bölümü Başkanı Prof. İzzet Atiya, “Kadınlar, aynı işyerindeki erkekleri emzirirse, akrabaya dönüşür, tacize uğramaktan kurtulur” fetvası verdi. Bu şaşırtıcı fetva, İslam dünyasında tartışma yarattı.

GELİŞMİŞ ya da gelişmemiş tüm ülkelerdeki iş ortamlarının ciddi sorunlarından biri olan kadına yönelik taciz konusuna Mısır’ın en prestijli üniversitelerinden El-Ezher Üniversitesi Hadis Bölüm Başkanı Prof. Dr. İzzet Atiya’dan gelen ve İslami kuralları alt üst eden fetva, tartışmalara neden oldu. Kadınlarla erkeklerin aynı ortamlarda çalışmasının yarattığı sorunları gidermek amacıyla kadınların erkekleri emzirmesi gerektiğini söyleyen Atiya, dini otoriteleri de kızdırdı.

"Akraba olmaları için"

Tüm dünyada islami araştırmalarda referans olarak kullanılan El-Ezher Üniversitesi Profesörü Atiya önerisinde, “Eğer bir kadın bir erkeği emzirirse sembolik olarak akraba haline gelirler ve bu da kadınlara yönelik tacizin önüne geçilmesini sağlar” dedi. Tartışmalara yol açan bu öneri ile ilgili El-Ezher Üniversitesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada ise, Prof. Dr. Atiya’nin fetvasının İslam’ı küçük düşürücü nitelikte olduğu kaydedilerek şöyle denildi: “İslam dinine göre, emzirmek doğum sonrası belli bir süreyi kapsar, sadece çocuğun annesi değil çocuğun bakıcısı için de bu kısa süre geçerlidir.”

"5 kez emzirmeli"

Ancak Hadis Bölümü Başkanı Dr. Atiya buna karşı çıkarak, şöyle konuştu: “Bu öğreti yetişkinler için de uygulanabilir. Eğer bir kadın iş arkadışını en az 5 kez emzirirse aralarında artık ailevi bir bağ kurulmuş olur. Böylece de iş yerinde yalnız kalmalarında bir mahzur olmaz.”

"İnsana uyumlu fetva"

Prof. Dr. Atiya, Mısır’dan ve Arap dünyasından yönelen tepkilere karşılık iddiasının arkasında durarak, “Hz. Muhammed’in dönemine ait bililerin yanlış çevirisi nedeni ile bugün söylediğimin aksi düşünülüyor” dedi. Mısır Dini İlişkiler Bakanı Mamut Zaqzouq ise Dr. Atiya’ya bir sonraki fetvasında insan doğasına uyumlu fetvalar vermesi çağrısında bulundu.

"Süt akrabalığı nedir"

İSLAM dininde “süt hısımlığı” statüsü bulunuyor. Buna göre erkekler süt annleri ve süt hemşireleri ile evlenemiyorlar. Sütün direk kadından emilmesi şart değil, bir şekilde bir erkek bir kadının sütünü içmiş ise o erkeğin sütünü içtiği kadınla evlenmesi yasaklanmış durumda. Kardeş olmasalar bile bebek iken aynı kişinin sütü ile beslenmiş çocuklar büyüdüklerinde evlenemiyorlar.

"Emzirdiği erkeğin yanında başörtüsünü çıkarabilir"

KADIN ile erkeğin bir arada kalabalık ortamlarda çalışmasının sorun yaratmadığını belirten El-Ezher Üniversitesi Hadis Bölüm Başkanı Prof. Dr. İzzet Atiya, şöyle devam etti: “Asıl sorun bir kadın ile bir erkeğin iş için de olsa işyerinde yalnız yapması gereken özel toplantılarda yaşanıyor. Emzirmek özel toplantılarda yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırıyor. Ayrıca bir kadın emzirdiği bir kişinin önünde işyerinde başörtüsünü de çıkarabilir.”

alıntı yapmayı unutmuşum...
sirkeci, selincim, darksea ve banucum teşekkür ederim değerli yorumlar için...
benden borç almıştı. şu ana dek birşey demedim. zaten yapı olarak borç vermeyi hiç sevmem sonrasında yaşanan bu tarz olaylardan dolayı...
para falan istemicem. dediğiniz gibi ne gerek var gerginlik yaratmaya....unutmamıştır ileride birgün verirsealırım. vermezse de canı sağolsun...
aman çocuğuma iyi baksın da ev işi falan mühim değil...ben yaparım hem de hiç gocunmam...
banucum onda anahtar var. işine göre gelir. 10 geldiği de olur evde oğlana yemek varsa 11:30 geldiği de olur..
öğleden sonra eşim bazen erken gider eve...3 gibi. eşim gelince gider. bazen de 5'e kadar kalır.
annem gelir zaman zaman o zaman gelmez. yani ben istemem...
belli bir saati yok..

Son düzenleme:
bunları güzel allahım bildiği gibi yapsın(bela okumıcam)

ah be seyyahım. birde allahın adını kullanarak onun namına yapıyorlar ya.....
ehhh cehennem luzumsuz değil cennet dahi ucuz değil......
münafık tohumları atıp dursunlar bakalım toprağa. allahın gazabı acı olacak

$lut 1.jpg
bkz: lut kavmi sapıklıkları ve sonları.................

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 705630

anaaaaaaaaaaaam:18::18::18::18::18::18::18::18:

günaydın kızlar:16:
elimizde para olunca bizim sarı kız sabit kalır
elimizde para olmayınca düştükçe düşer
bi ortayı bulamadık şu sarı kızla:6:

Eki Görüntüle 705630

bu gün sabah haberlerinde gördüm..
ist.da iki tane sinemada organize olup buluşan 60 kişi salonda film izlerken eşcinsel birliktelik yaşıyolarmış..
ihbar alan polis seyirci gibi girmiş salona.yanına gelen adamın teklifiyle baskınyapıp ışıkları açtırmışlarki cehhennemliklerin hepsi bi hal içinde..
lut kavmi taş olup kalsaydı keşke halen yaşıyolar...

ist.da iki tane sinemada organize olup buluşan 60 kişi salonda film izlerken eşcinsel birliktelik yaşıyolarmış..
ihbar alan polis seyirci gibi girmiş salona.yanına gelen adamın teklifiyle baskınyapıp ışıkları açtırmışlarki cehhennemliklerin hepsi bi hal içinde..

çoluğumuz çocuğumuz var.
allah şaşırtmasın... aminn.....
çocuklarımıza allah sevgisi ve korkusunu aşılamalıyız.
bir ara oğlumu batılı anne mantığıyla yetiştireceğim, özgür olacak, dilediğini yapacak diyordum ama sonra anladım ki en güzeli gelenekçi yöntemle büyümüş , anne terliği yemiş çocuk...

Ist.da iki tane sinemada organize olup buluşan 60 kişi salonda film izlerken eşcinsel birliktelik yaşıyolarmış..
Ihbar alan polis seyirci gibi girmiş salona.yanına gelen adamın teklifiyle baskınyapıp ışıkları açtırmışlarki cehhennemliklerin hepsi bi hal içinde..
Lut kavmi taş olup kalsaydı keşke halen yaşıyolar...

tüylerim diken diken olduuu:5::5::5::5::5:

bade onun bir de sivas kangalda 30 erkek bir evde versiyonu mevcutmuş bu hafta başında radyodan öğrendim.

Back