• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

merhaba arkadaşlar...

bir haftadır yoktum....
dedem vefat etti,memleketteydik...
ebedi istirahatgahına yerleştirdik, döndük....
artık kalbimizde yaşıyor,nur yüzlü dedem................................................

sizlerde ne var ne yok,herkes iyidir umarım.....

meyracım Allah rahmet eylesin,cennette buluşmayı nasip etsin

bu akşam evdekilere kek ve poğaca yaparak gün yaptım :9::9::9::9:

mayalı poğaca yaptığım hamurdan da ekmek yaptım

$DSC01811.jpg $DSC01812.jpg $DSC01810.jpg

özel hastanede ödenen fark ücreti 2 katına çıkacakmış meclise tasarı gitmiş... şaka gibi doğrular 2 katına çıkar 500 1000 olacak... özel hastaneler birl. başkanı da açıklama yapıyor özel hastaneler biraz rahatlayacak yoksa zararına is yapıyorlar diyor tövbe tövbe

özel hastanede ödenen fark ücreti 2 katına çıkacakmış meclise tasarı gitmiş... şaka gibi doğrular 2 katına çıkar 500 1000 olacak... özel hastaneler birl. başkanı da açıklama yapıyor özel hastaneler biraz rahatlayacak yoksa zararına is yapıyorlar diyor tövbe tövbe

şimdi ben buna iyi olmuş diyeceğim ama kızacaksınız. sonuçta orası bir ticarethane. adamlar mr, tomografi, ultrason cihazları alıyorlar, yüksek ücretli personel maaşları, ultra lüks otel konforunda hastane odaları olunca bunun da bir karşılığı olacak. bizler özel hastanelerde 20 yaşında güler yüzlü kızların bizleri karşılayıp yönledirmesi ve hep yüzümüze gülen dr.lara alıştırıldık ve özele gitmek istiyoruz artık.
büyük patronların yatırım sektörü olarak gördüğü sağlıktan, para kazanmaları lazım. zaten acıbademe, amerikan, floransıl gibi çok büyük hastanelerin çoğu ssk dan katkı payı almadan sadece hastadan para alıyorlar.

sağlıkta dönüşüm kapsamında dr.ların özel yerleri kapatılınca hepimiz ayakta alkışladık. zira bugune kadar paraya doymaz dr.lar ilimizi kanımızı sömürdüler. şimdi de varsın patronlar sömürsün. okumuş dr. para kazanacagına parayı girişimci patron kazansın. zira çok önemli siyasetçilerimizin ve yakınlarının özel hastaneleri mevcut. dr.ların özelde hasta bakıp, devletin cihazlarını ve ameliyatlhanelerini kullanmasının önüne geçilmesi, dr.ların devletin cihazlarını kullandıgı ve devleti zarara ugrattıgı iddia edilmişti. sosyal güvenlikte cok fazla açık var ve bunun bir şekilde kapatılması gerekiyor ama ben de 60 yaşında emekli oluncaya kadar sağlık primim kesiliyor ve 50 yaşında kadar kronik bir hastalık olmayınca hastaneye bile gitmiyorum. çoğu kişi de böyleyken bu açık nasıl oluşuyor. ya da bunun cezasını niye ben çekiyorum. sağlığı boşuna işgal edenler cezalandırılmalı, benim gibi sade vatandaş değil.

konu biraz dağıldı ama neyse veririz karşılıgı ne ise. Allah büyük hastalık vermesin. ibrahşm tatlıses bile özel hastanelerden yaka silkmiş, çok fazla para aldıklarını ve yeteri kadar tedavi vermediklerini söyleyip ve gatada tedavi görmüştü sonradan

80 lira maliyeti olan bir test tutulur da 1000 lira olarak faturalandırılırsa ve bunu sorgulayan birileri olmazsa sosyal güvenlik kurumundaki açık ozon deliğini geçer :34: bu açık da yine halka faturalandırılır

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlar mutlu huzurlu herşeyden öte sağlıklı bir gün olması dileğiyle....

gönlünüzden geçen güzel dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle topağın datluuuuuuuuuuuuu kirlileri :16::16::16::16:

günaydın arkadaşlar.
valla artık sabah olsun istemiyorum. her gün aynı hengame........
-ben giyinmiş bir şekilde oğlanın yanına giderim.
sonra hergün ki klasik soru gelir bizimkinden, anne ne(anne nereye demek istiyo. sanki bilmiyoda haspam. teyit ettirecek.)
ben işe sen okula diyorum.
ve başlıyor hayıııır, okul tatil okul bitti.
zar zor giydiririm , 40 takla atar servise bineriz. okulda salya sümük yine..........
artık dayanamıyorum ya. sabah fobisi oluştu bende :50::50::50:

günaydın arkadaşlar.
valla artık sabah olsun istemiyorum. her gün aynı hengame........
-ben giyinmiş bir şekilde oğlanın yanına giderim.
sonra hergün ki klasik soru gelir bizimkinden, anne ne(anne nereye demek istiyo. sanki bilmiyoda haspam. teyit ettirecek.)
ben işe sen okula diyorum.
ve başlıyor hayıııır, okul tatil okul bitti.
zar zor giydiririm , 40 takla atar servise bineriz. okulda salya sümük yine..........
artık dayanamıyorum ya. sabah fobisi oluştu bende :50::50::50:

günaydın canım..
ben kardeşimde aynen öyle:50: annem bi kaç gündür evde yok derdini daha iyi anladım:50::50:

oram ağrıyor okula gitmicem. öğretmen yok okula gitmicem falan filan:50:
dünde geç kaldım gidemem dedi. diğer kardeşim götrdü okula.
nasıl bi yol izlemek lazım bilmiyorum:50::50:

bi ara piskologamı gitsem kardeşim için dedim.
hem bilgisayar ve televizyon çok izlediği. hemde okulu sevmediğini söyleyecektim. kaldı sonra işte :50:

günaydın canım..
ben kardeşimde aynen öyle:50: annem bi kaç gündür evde yok derdini daha iyi anladım:50::50:

oram ağrıyor okula gitmicem. öğretmen yok okula gitmicem falan filan:50:
dünde geç kaldım gidemem dedi. diğer kardeşim götrdü okula.
nasıl bi yol izlemek lazım bilmiyorum:50::50:

bi ara piskologamı gitsem kardeşim için dedim.
hem bilgisayar ve televizyon çok izlediği. hemde okulu sevmediğini söyleyecektim. kaldı sonra işte :50:

senin kardeşin kaç yaşında asmunikal?
bi de bir çocuk vardı hoşlandığın.. ne oldu o :31:

günaydın kızlar.
babayla ablayı gönderince küçük kuzumla uyumuşuz 1 saat daha.ne iyi gelmiş ama.
kafamda bin türlü düşünce var,gidip yerleşene kadar da sonlanmaz.herşey nasip.:31:

günaydın canım. nasılsın, çağan nasıl oldu?
bizimki sbah yine takır takır öksürüyordu :/

Çağan aynı canım ama grip değil sadece burun akıntısı ve öksürük var.Benimde genzim yanıyor burnum akıyor hafif grip olacak gibiyim eşimde keza öyle biz yine ailecek hastalanıyoruz galiba:50::50::50::50::50:

dark bana real player gibi güzel bir video indirme programı söyler misin

senin kardeşin kaç yaşında asmunikal?
bi de bir çocuk vardı hoşlandığın.. ne oldu o :31:

bnm kardeşim 10 a yeni bastı.. napacz bilmiyoruz.
diorum bak oku büyük adam şunu yaparsın uzaya gidersin(uzaya meraklı)
yok ben otobüs şöfürü olcam. birsürü bozuk paraları var diyo:43:

benm hoşlandıgım deilde benden hoşlanan biri vardı. bende acaba olabilirmi diye düşünüyodum.
denedik olmadı. bu konuda baya başım ağrıda. sendende diğer kızlardanda dua istiyorum. rabbim hayırlı olana nasip etsin bu çocuk hakkında bana..

Back