- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.249
- 248
bnm kardeşim 10 a yeni bastı.. napacz bilmiyoruz.
diorum bak oku büyük adam şunu yaparsın uzaya gidersin(uzaya meraklı)
yok ben otobüs şöfürü olcam. birsürü bozuk paraları var diyo
benm hoşlandıgım deilde benden hoşlanan biri vardı. bende acaba olabilirmi diye düşünüyodum.
denedik olmadı. bu konuda baya başım ağrıda. sendende diğer kızlardanda dua istiyorum. rabbim hayırlı olana nasip etsin bu çocuk hakkında bana..
:))))))))))))))))))) çocuğummm benimm. demek otobüs şoförü olacak ha. çok harika.
bizimkide bir gün kepçe şoförü, bir gün çöp arabsı şoförü bir gün pilot olmak ister.
illa bişeyler sürecekler yaniiii :)))))
şu çocuklada hakkınızda hayırlısı olsun canım :26:
günaydın arkadaşlar.
valla artık sabah olsun istemiyorum. her gün aynı hengame........
-ben giyinmiş bir şekilde oğlanın yanına giderim.
sonra hergün ki klasik soru gelir bizimkinden, anne ne(anne nereye demek istiyo. sanki bilmiyoda haspam. teyit ettirecek.)
ben işe sen okula diyorum.
ve başlıyor hayıııır, okul tatil okul bitti.
zar zor giydiririm , 40 takla atar servise bineriz. okulda salya sümük yine..........
artık dayanamıyorum ya. sabah fobisi oluştu bende
artık okuldak isalya sümük dönemi bitmiştir sanırım. bizim de bu şekilde öğrencilerimiz var, ailesine ağlıyo, binbir nazla okula geliyor, ayakkabılarını değiştirip seke seke sınıfa gidiyor :)) okuldayken mutlu ama eve gidince tekrar okula gelmemek için yine binbir naz yapıyor ailesine.
bnm kardeşim 10 a yeni bastı.. napacz bilmiyoruz.
diorum bak oku büyük adam şunu yaparsın uzaya gidersin(uzaya meraklı)
yok ben otobüs şöfürü olcam. birsürü bozuk paraları var diyo
benm hoşlandıgım deilde benden hoşlanan biri vardı. bende acaba olabilirmi diye düşünüyodum.
denedik olmadı. bu konuda baya başım ağrıda. sendende diğer kızlardanda dua istiyorum. rabbim hayırlı olana nasip etsin bu çocuk hakkında bana..
pepeti sen karıştırdın mı? ben bütün otlardan tek tek paketlerde aldım evde kendim her birinden birer tatlı kaşığı koyuyorum hiç öyle dibi küllü olmuyor. :44: acaba süzgecin porselen de delikleri mi iri de ordan kaçıyor? :44: bilemedim ki
alerji olmasın sizde? :44: geçmiş olsun
bunlar ne otupepeti sen karıştırdın mı? ben bütün otlardan tek tek paketlerde aldım evde kendim her birinden birer tatlı kaşığı koyuyorum hiç öyle dibi küllü olmuyor. :44: acaba süzgecin porselen de delikleri mi iri de ordan kaçıyor? :44: bilemedim ki
sanırım aynen böyle oluyor.
öğretmenmisiniz siz.
napmamızı tavsiye edersiniz bu konuda..
özel sağlık sigortalarını ben de araştırmaya başlayacağımgünaydın kızlar
özel hastane işi kötü oldu hakikaten
ben de nasıl olsa emekli sandığına geçtim diye özel sağlık sigortamı yatarağa çevirmiştim
pişman oldum
resmen özel sigorta daha ucuza gelecek artık
zaten şu an bile özel sigorta ile ödediğim muayene farkı 20 TL iken sgk ile 30 la 40 tl idi
seneye yeniden değiştireyim bari
bunlar ne otu
neden benim haberim yok
bana da deyiverin hele
Bilmiyorum sirkencim dra gitsemmi dedim sağlık ocağına bilemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?