• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

maalesef Adana'ya döndüm canım hafta sonu için geldiydim :5:

gel Ankara'ya ıslatalım :1:

canım geçmişe bak istersen
gitmek zorunda mı bırakıldı kendi mi gitti kendin gör

hımm,konu önemli anlaşılan,kırılanlar olmuş...
neyse,hayırlısı olsun diyelim...

konu hakkında hiçbir bilgim olmadığı için yorum yapmadım...
müsait bir zamanda bakarım...
ama gönlüm ister ki kimse gitmesin,kimse gitmek zorunda kalmasın..
artık bir aile gibi olduk... :44:

merhaba arkadaşlar...

bir haftadır yoktum....
dedem vefat etti,memleketteydik...
ebedi istirahatgahına yerleştirdik, döndük....
artık kalbimizde yaşıyor,nur yüzlü dedem................................................

sizlerde ne var ne yok,herkes iyidir umarım.....

başınız sağolsun meyraacım
Allah dedeciğine rahmet ve merhametiyle muamele etsin
sizlere hayırlı ömürler yaşamayı nasip etsin :38:

hımm,konu önemli anlaşılan,kırılanlar olmuş...
neyse,hayırlısı olsun diyelim...

konu hakkında hiçbir bilgim olmadığı için yorum yapmadım...
müsait bir zamanda bakarım...
ama gönlüm ister ki kimse gitmesin,kimse gitmek zorunda kalmasın..
artık bir aile gibi olduk... :44:

işte biz aile olduğumuz için ufak bir tartışmada gemilerin yakılmasına üzüldüm ben :43:
neyse mune gelip kızmasın şimdi tekrardan :18::18:
fırsatın olunca bakarsın

işte biz aile olduğumuz için ufak bir tartışmada gemilerin yakılmasına üzüldüm ben :43:
neyse mune gelip kızmasın şimdi tekrardan :18::18:
fırsatın olunca bakarsın

burada birikim , günlük hayattan havadan sudan şeyler paylaşılsın
siyasi ve dini tartışma ortamına döndürülmesin topik diye daha önceden yazılmıştı diye hatırlıyorum
zira bu tip konular için tartışma topikleri ya da siteler var
hala yasak olan konular üzerine yorumlar yapılıyorsa o zaman kim olursa olsun sonuçlarına katlanır

susuyorsak saygıyı seviyeyi korumaya çalıştığımızdan yoksa burada hiç kimsenin birbirine birşey yazamayacağından değil
bazen sessiz kalmak en erdemli olandır:34:

pazara gittim geldim çok yorulmuşum havada sıcaktı
aslında eşimle gidiodum ama işte:( iş başa düştü
iki turda taşıdım ağır olmasın diye ama genede yorulmuşum:)

şimdi gidip musakka yapcam 3-4 ay nce yapmıştım unuttum ama ya:( eşim çok seviyo onun için yapcam gene
şimdi tarif arıcam:)

vede bugün büyük bi iş başardım:)
doğum yapıcam hastaneye gittim dogumhanesini gördüm:)
sancı odasını nst sini ve doğumu nerde yapıcam bebeiğim nerde yıkancak hasta odalarını falan:)

nerde doğum yapıcamı bilemek rahatlattı beni:)
en azından kafamda şekillenen bişeler oldu aslında girmek yasaktı ama buldum bi yolunu:)
tertemiz cillop gibi her yer hijyenik:)

hasta odalarına falanda baktım:) yatcam yere:) çarşaflar 90-100 derecede yıkanıomuş vede özel ilaçları varmış içim rahat etti
:)
doğum fotografçısının telefonunu gördüm aradım
şöledir böledir
400 tl ye çekim yapıomuş yuh dedim ya:)
ben kirli çıkılık yapıp en yakın arkdaşımın profosyonel makinası var ve iyi çekimler yapıo:)
ve doğum yaptıgımı duyar duymaz damlıcak hastaneye:) ona çektirtcem:)

ekdersler yatmış Allah bereket versin
kredi kartı borcum 415 tl gelmiş içinde 100 tl lik benzin parası ve 63 tl lik adsl parası var
35 tl de hepsi burada.com a taksit
gerisi market :1::1::1:

geriye kaldı toplam 70 tl lik taksitim 2 ayda ödenecek ,kredi kartımı taksitten kurtarayım diyorum :34:

buldum tek tek baktım feyz aldım
mesela ben plastik bidonlara koymuştum bakliyatı keşke kare alaymışım yer kaplamazdıı
ben de ekliyim bir ara fena değil ama daha zamanım var

meyraa canım deden vefat etmiş başın sağolsun...
olly arabanız için hayırlı olsun demiş miydim hatırlamıyorum ama demedimse biraz gecikmeli olarak diyeyim.. ahyırlı olsun güle güle kullanın..
mutnojmetim, büro açmışsınız ...büronuz hayırlı olsun...şimdiden bol kirli çıkılar :)

Son düzenleme:
şuanda national geographıc channel mega fabrikalarda vestelin fabrikası var
istediğin yeri dondurucu istediğin yeri dolap olarak kullanabileceğin buzdolapları varmış
tamamı elde kaynakla üretiliyor
bu kadar çok belgesi cartı curtu olan bi markanın bu kadar adi olması nası bi iş ya ben anlamadım

slm kızlar size bişey sormak istiyorum bilezik bozdururken çok zarar edilirmi çok sıkışık zamandayız bozdurmak istiyorum bi yerden para bekliyoruz 2-3 ay içindede gelicek ozaman yerine koymayı düşünüyorum ama çokmu zarar ederim

slm kızlar size bişey sormak istiyorum bilezik bozdururken çok zarar edilirmi çok sıkışık zamandayız bozdurmak istiyorum bi yerden para bekliyoruz 2-3 ay içindede gelicek ozaman yerine koymayı düşünüyorum ama çokmu zarar ederim

ne zman almıştınız?

Back