geçmiş olsun sinir boyukızmayın yaaa
ya benim ailem bi misafirperver bi misafirperver sormayın. bi grip virüsü geldi. bi ağırladık bi ağırladık kendisini yerleşti gitmek bilmedi..
neyse iyi oldum şimdi tekrar buradayım
soranlara teşekkür ediyorum valla ya eksikliğimin hissedileceğini hiç düşünmemiştim çok şaşırdım seviyorum kız sizi
kızmayın yaaa
ya benim ailem bi misafirperver bi misafirperver sormayın. bi grip virüsü geldi. bi ağırladık bi ağırladık kendisini yerleşti gitmek bilmedi..
soranlara teşekkür ediyorum valla ya eksikliğimin hissedileceğini hiç düşünmemiştim çok şaşırdım seviyorum kız sizi
arbitraj farklı döviz kurları ile kendi arasında işlem yapmak demek (TL ile değil) mesela dolarla altın almak euro ile dolar almak vs gibi.
şu işe yarıyor TL ile altın aldığında al-sat arasında daha yüksek fark var. dolarda daha düşük. bi de dönem dönem TL fiyatı pek değişmezken ons fiyatı 15-20 dolar değişebiliyor bu da al satçılar için fırsat olabiliyor.
ha ben yaptım mı şu ana kadar pek yapamadım çünkü az bi dolarım vardı ardından dolar yükseldi işlem yapmak için bu kurdan dolar almak mantıklı gelmedi. müdahale doları düşürmez diye bekliyorum ama bakalım ne olur.
ons çıkarsa ons=31 gr altın olduğuna göre altının fiyatının çıkması beklenir ancak genelde altın ile dolar ters orantılıfır. ons çıkar dolar düşer TL olarak değişen bişey olmaz. yine de ülkemizde bi gelişme olursa ya da dünya da büyük çaplı bir haber vs olduğunda bazen bu denge bozuluyor.
Biliyorum onu ve ben de uzun bir düre ondan almayı düşünmüştüm =) Fakat benim bileklerim çook ince o yüzden hiç güzel olmadı =) inşallah alırsın sen canım ama ben onun kolyesini hiç görmedim.çek çek şekerim biraz renklenir topikte canlı canlı bişiy görür gözümüz...
böyle nasıl benim dediklerim biliyor musun ama tabi ayarını bilmiyorum sadece vitrinden bakıyorum hiç girip ne fiyat nede gram bilgisi almışlığım var.yani sadece vitrin aşkı yaşıyorum kndileriyle diyelim
yuvarlak şekilde duruyor bilezik,kolyesi falanda var.
böyle üstü nokta nokta sanki kabartmalar var.
sarı,beyaz ,bakır renkleride var...
geçmiş olsun sinirboyukızmayın yaaa
Biliyorum onu ve ben de uzun bir düre ondan almayı düşünmüştüm =) Fakat benim bileklerim çook ince o yüzden hiç güzel olmadı =) inşallah alırsın sen canım ama ben onun kolyesini hiç görmedim.
Benim aldığıma kuyumcular radyo diyormuşPazartesi eklerim inşallah.
geçmiş olsun sinirboyuözel dersler nasıl gidiyor?
Biliyorum onu ve ben de uzun bir düre ondan almayı düşünmüştüm =) Fakat benim bileklerim çook ince o yüzden hiç güzel olmadı =) inşallah alırsın sen canım ama ben onun kolyesini hiç görmedim.
Benim aldığıma kuyumcular radyo diyormuşPazartesi eklerim inşallah.
radyo mu
o da nasıl isimmiş öyle..
benimkinin adı inci merak edenlere..
benim de bileğim ince kilitlilerden başkası hoş durmuyor.
bu arada benim trabzon model de çok hoşuma gidiyor kızlar bi ara bir tane ondan takmıştım.
Eki Görüntüle 311488
kızlar bu topiği yeni gördüm iyikide görmüşüm. benide listeye eklermisiniz :) Artık bende para biriktirmek istiyorum. Teşekkürler hepinizeeee
selamlar...
kızlar geçen gün ev almak üzere olduğumuzu bu yüzden birikim yapmaya ara verdiğimizi yazmıştım yaa. Bizim ev işi olmadı ne yazıkki. Bankalar inanılmaz derecede faiz istiyorlar. yani 75 bin liralık ev bize 105 e mal olacaktı ve bu yüzden vazgeçtik. Bu demek oluyo kiii birikimlere devammmm
selamlar...
kızlar geçen gün ev almak üzere olduğumuzu bu yüzden birikim yapmaya ara verdiğimizi yazmıştım yaa. Bizim ev işi olmadı ne yazıkki. Bankalar inanılmaz derecede faiz istiyorlar. yani 75 bin liralık ev bize 105 e mal olacaktı ve bu yüzden vazgeçtik. Bu demek oluyo kiii birikimlere devammmm
30bin faiz ne demek yaselamlar...
canım benim bahsettiğim alttaki gibi ama üzeri bunun gibi çizik çizik değil de nokta nokta olanından. Galiba farklı bilezikten bahsediyoruz ikimizde@yusum@ bak bi resim buldum sanıyorum bu benim dediğim...
ama işte model isim hiçbişiy yok
radyo mu
o da nasıl isimmiş öyle..
benimkinin adı inci merak edenlere..
benim de bileğim ince kilitlilerden başkası hoş durmuyor.
bu arada benim trabzon model de çok hoşuma gidiyor kızlar bi ara bir tane ondan takmıştım.
Eki Görüntüle 311488
@yusum@ bak bi resim buldum sanıyorum bu benim dediğim...
ama işte model isim hiçbişiy yok
canım hakkınızda hayırlısı olsun.
sanırım bir de 5. kat ve asansörsüz demiştin yanlış hatırlamıyorsam ,yanlışım varsa düzelt lütfen.
şimdi gençsin sağlıklısın ama yarın ne olur bilinmez benim görüşüm çok katlı binada oturmak için kişi heleki ev sahibi olmak içinse asansör olsun ister . kolayca da satılmaz öyle bi ev.
bence yatırım yapılmak istenirken etraflıca düşünmek lazım ev olsun araba olsun öyle bi şartlara sahip olmalı ki ihtiayaç halinde kolayca eder fiyatına elden de çıkarılabilmeli.
karşıdaki kişiyi cezbetmeli yani.
75000 tl ye 105000 tl ödemek de afaki bir faiz doğrsu. bankalara çalışmaktan başka birşey değil.
inşallah sizin şartlarınıza uygun bir fırsatla karşılaşırsınız canım
hayırlısı olsun umarım en kısa zmanda Rabbim hayırlı bir kapı açar size.
30bin faiz ne demek ya
İnşallah daha güzel bir ev alırsınız bal10...