Kirli Çıkılar )))

geçmiş olsun sinir boyu

geçmiş olsun şekerim çok çok...
gitsinde gelmesin inş...

Teşekkür ederim canım bilgiler için.

Biliyorum onu ve ben de uzun bir düre ondan almayı düşünmüştüm =) Fakat benim bileklerim çook ince o yüzden hiç güzel olmadı =) inşallah alırsın sen canım ama ben onun kolyesini hiç görmedim.
Benim aldığıma kuyumcular radyo diyormuş Pazartesi eklerim inşallah.

geçmiş olsun sinirboyu özel dersler nasıl gidiyor?

radyo mu
o da nasıl isimmiş öyle..
benimkinin adı inci merak edenlere..
benim de bileğim ince kilitlilerden başkası hoş durmuyor.

bu arada benim trabzon model de çok hoşuma gidiyor kızlar bi ara bir tane ondan takmıştım.

Son düzenleme:

bir yerde resmi karşına çıkarsa ekler misin benim için.
adını bilmediğim için nette bulamadım canım ya,dün hep aradım durdum.

Ben de almak istiyorum bilezik ama eşim izin vermiyor İstanbul gibi yerde takılıp gezilmez diyor sürekli..Hevesleniyorum oysa

kızlar bu topiği yeni gördüm iyikide görmüşüm. benide listeye eklermisiniz :) Artık bende para biriktirmek istiyorum. Teşekkürler hepinizeeee

@yusum@ bak bi resim buldum sanıyorum bu benim dediğim...

ama işte model isim hiçbişiy yok

selamlar...
kızlar geçen gün ev almak üzere olduğumuzu bu yüzden birikim yapmaya ara verdiğimizi yazmıştım yaa. Bizim ev işi olmadı ne yazıkki. Bankalar inanılmaz derecede faiz istiyorlar. yani 75 bin liralık ev bize 105 e mal olacaktı ve bu yüzden vazgeçtik. Bu demek oluyo kiii birikimlere devammmm

canım hakkınızda hayırlısı olsun.

sanırım bir de 5. kat ve asansörsüz demiştin yanlış hatırlamıyorsam ,yanlışım varsa düzelt lütfen.

şimdi gençsin sağlıklısın ama yarın ne olur bilinmez benim görüşüm çok katlı binada oturmak için kişi heleki ev sahibi olmak içinse asansör olsun ister . kolayca da satılmaz öyle bi ev.
bence yatırım yapılmak istenirken etraflıca düşünmek lazım ev olsun araba olsun öyle bi şartlara sahip olmalı ki ihtiayaç halinde kolayca eder fiyatına elden de çıkarılabilmeli.
karşıdaki kişiyi cezbetmeli yani.

75000 tl ye 105000 tl ödemek de afaki bir faiz doğrsu. bankalara çalışmaktan başka birşey değil.
inşallah sizin şartlarınıza uygun bir fırsatla karşılaşırsınız canım

hayırlısı olsun umarım en kısa zmanda Rabbim hayırlı bir kapı açar size.

30bin faiz ne demek ya
İnşallah daha güzel bir ev alırsınız bal10...

@yusum@ bak bi resim buldum sanıyorum bu benim dediğim...

ama işte model isim hiçbişiy yok

canım benim bahsettiğim alttaki gibi ama üzeri bunun gibi çizik çizik değil de nokta nokta olanından. Galiba farklı bilezikten bahsediyoruz ikimizde

Bu da trabzon modeli olarak mı geçiyormuş canım?

evet farmasicim doğru hatırlıyosun hem 5. kat, hemde asansörsüz ayrıca doğalgazda yokk, ve 12 ay boyunca 200 tl aidatımız varr. ilk etapta banka faizi çok fazla geldi, o faizi bankaya verene kadar kredi ödüyomuş gibi birikim yapıp hazır parayla Allah kısmet ederse bi ev alırız dedik. Sonra seneye şehir dışına taşınma ihtimalimin yüksek olduğunu düşününce evi kiraya vermektede zorlanacağımızı tahmin ettik. Düşünsene asansörsüz, doğalgazsız ( ki ayda en az 1 mutfak ve banyo için tüp alıyorum ), 200 lira aidatı olan bi evi hangi kiracı tutmak ister??? tüm bu olumsuzluklar birleşince almamakta iyi bi karar verdiğimizi düşünüyorum. Herşeyde bi hayır vardır.

hayırlısı olsun umarım en kısa zmanda Rabbim hayırlı bir kapı açar size.

yürekten aminn diyorum duana, inşallah cümlemiz için olur canım.

30bin faiz ne demek ya
İnşallah daha güzel bir ev alırsınız bal10...

inşallah yusumm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…