Kirli Çıkılar )))

canım benim bahsettiğim alttaki gibi ama üzeri bunun gibi çizik çizik değil de nokta nokta olanından. Galiba farklı bilezikten bahsediyoruz ikimizde :KK9:

bu ve bahsettiğin modelde çok şık evet ,ben en iyisi gidince vitrinden bir foto çekeyim tam emin olamadım....

hımssssssss değüşükmüş :KK53:

büyük ihtimal 14 ayarlardandır bu şekercim..

:KK28::KK28:

evet sanırım öyle :)

gunaydın kirli çıkılar :KK16:

:129::129::129:

merhaba canlar
Cumanın bereketi üzerimize olsun inşallah , herşeyin hakkımızda hayırlısının olması dileğiyle&#8230:KK66:):KK34::KK16:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :) 100 TL m var ve ben onu deli gibi harcamak istiyorum kıyafetler falan filan :KK43:( Ama bir yandan da bir tane gram alabilirim pff bir an önce karar vermek zorundayım altında bu aralar düşük..

Napsam acaba KIYAFET ,ALTIN, KIYAFET,ALTIN :44:

:KK1::KK1:

(Temmuzdan beri sizlerle beraber altın biriktiriyorum kendime de doğru düzgün birşey almadım ya ondan böyle kafam karışık :nazar:)

kalbinin sesini dinle :KK1::KK1::KK1:

Altın :) çünki daha çok daha çooook altınım olsun :KK1: İşte bu topic beni böyle yaptı acaip hırslıyım ama bu ay içimde bir alışveriş canavarı var kendime yeni ciciler almak istiyorum..

Tabi alınca doyacakmıyım hayır geçen incirliye gittim gözüm hala orda kaldı..

Biri sevindirecek biri üzecek en iyisi ben sevindirecek tarafı seçeyim değil mi ? :)) Gidip geleceğime yatırım yapayım :)

Günaydın kızlar :) 100 TL m var ve ben onu deli gibi harcamak istiyorum kıyafetler falan filan :KK43:( Ama bir yandan da bir tane gram alabilirim pff bir an önce karar vermek zorundayım altında bu aralar düşük..

(Temmuzdan beri sizlerle beraber altın biriktiriyorum kendime de doğru düzgün birşey almadım ya ondan böyle kafam karışık :nazar:)

temmuzdan beri emek vermişsin aslında kendini sevindirmekte iyi geliyor ara da

ama altın da biriktikçe mutlu ediyor :KK53:

sen doğru yolu seçmişsin sanırım altın alacaksın :KK34: ama çok içinde kalıyorsa kendini esirgeme git harca derim :KK55:

Altın :) çünki daha çok daha çooook altınım olsun :KK1: İşte bu topic beni böyle yaptı acaip hırslıyım ama bu ay içimde bir alışveriş canavarı var kendime yeni ciciler almak istiyorum..

Tabi alınca doyacakmıyım hayır geçen incirliye gittim gözüm hala orda kaldı..

Biri sevindirecek biri üzecek en iyisi ben sevindirecek tarafı seçeyim değil mi ? :)) Gidip geleceğime yatırım yapayım :)

ben de burayı son günlerde takip ediyorum burada ki herkes birbirine çok destek yazılanları okudukça müthiş hırs yaptım hesap açtım altın almaya başladım :):):):) çok az ama olsun şimdi her şeye dikkat eder oldum :KK1: valla karar senin canım ..... :p :p (zor olsa gerek )

temmuzdan beri emek vermişsin aslında kendini sevindirmekte iyi geliyor ara da

ama altın da biriktikçe mutlu ediyor :KK53:

sen doğru yolu seçmişsin sanırım altın alacaksın :KK34: ama çok içinde kalıyorsa kendini esirgeme git harca derim :KK55:

ben de burayı son günlerde takip ediyorum burada ki herkes birbirine çok destek yazılanları okudukça müthiş hırs yaptım hesap açtım altın almaya başladım :):):):) çok az ama olsun şimdi her şeye dikkat eder oldum :KK1: valla karar senin canım ..... :p :p (zor olsa gerek )

Evet altınlarıma baktıkça hayatımda yaptığım en iyi şeylerden biri bu oldu yani birikim yapmak.. Çünkü bu altınları bir gün evimi alırken bozdurcam şuan devede kulaktayım ama olsun :))

Evet Tuğba insan acaip hırslanıyor ne kadar altın koyarsam koyayım az geliyor üzerine biraz daha ekliyesim geliyor böyle hırsa can kurban :))

Kıyafet konusuna gelince evet eksiğim çok ama açıkta değilim çok şükür, Ama biz bayanlar için alışveriş bir nevi terapi gibi birşey galiba buaralar benimde o terapiye ihtiyacım var..

Hala çelişiyorum değil mi kafam karışık en iyisi pazartesiye kadar bir düşüneyim :)

Teşekkürler kızlar :))

Son düzenleme:

merhaba canım herşeyin ölçülü olanı güzel bence.

eğer gerçekten alınacak şeylerin varsa eksikliklerini gider ama sırf içindeki alışveriş canavarını mutlu etmek içinse durdur o canavarı illaki birşeylere harcayacaksan yok yere o parayı altın al gitsin ileride hiç olmazsa ihtiyacın olduğunda işine yarar ama alacağın kıyafet için böyle birşey olması sözkonusu bile değil.

giydiklerim hep aynı şöyle bir şeyim olsa fena olmazdı gerçekten buna ihtiyacım var diyor ve erteliyorsan kendine de eziyet etmiş olursun 3 günlük dünyada bu da iyi olmaz.

elbette karar senin bitanem:KK19:

Sağol farmasicim içimde gerçekten alışveriş canavarı var buaralar hep birşey almak istiyorum eylül de kısmetse evleniceğim çeyiz almak istiyorum, fotoğraf makinalarına taktım buaralar onda gözüm var, giysilerim çok ama adam gibi birşey yok diyorum hep misal acil bir düğün toplantı vb gibi şeyler çıktı 3saat çıkamıyorum bazen evden.. Buaralar nedense deli gibi para harcıyasım var bu huyumdan da nefret ediyorum dediğin gibi artık yetinmeyi bilmeliyim ben bu paraya altınımı alayım. Gelecek ay bir pantolon, ayakkabı alırım çünkü o ikisine ihtiyacım var dişimi sıkmam lazım öğrenmem lazım bunları sonuçta ben 1 kaç ay sonra bir ev idare edicek bir kadın adayıyım. Ben altınımı alayım aslında bu kadar müsrif biri değilim ama bir dönem içine girmiş olmalıyım bunuda uzun zamadır alışveriş yapmayışıma bağlıyorum birazcıkta kilo aldım ne giysem yakıştıramıyorum kendime bu hafta fitness a yazılcaktım onuda boşverdim..

Tugba_a cım bende senin gibiyim heray kendi kendime kenar 100 tl atıcam diyorum. cüzdanımın en ücra köşesi oluyor ama o alışveriş merkezlerine gidince kendimi kaybediyorum. burayı görünce bende hırs yaptım damlaya damlaya göl yapacağı(M)z inşallah :))

Tugba_a cım bende senin gibiyim heray kendi kendime kenar 100 tl atıcam diyorum. cüzdanımın en ücra köşesi oluyor ama o alışveriş merkezlerine gidince kendimi kaybediyorum. burayı görünce bende hırs yaptım damlaya damlaya göl yapacağı(M)z inşallah :))

inşallah canım ya ben de uzun süre dikkat ediyorum falan sonra artırıyorum bir şeyler dediğin gibi o avmle yok mu kısa bi süre kaybediyorum kendimi sonra kızıyorum kendime bir daha böyle yapmayacağım diye sonraa yine aynısı kısır döngü:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

dün bizim ufaklık (en küçük kardeşim) iş çıkışıma geldi sosyete pazarına uğradık. bi tayt aldım-pantalonumsu bişey bi de kalın çorap aldım 18.5 harcamış oldum. benim esas bi de çizme almam lazım şöyle düz taban uzun bi tane spor sayılabilecek bişey. onu da alınca taytın ve çorabın üstüne bluzlarla ve elbiselerle yaza çıkarım :KK1: kardeşim çok sıkılmış da benim sürekli kot-tişört gezmemden. style-maker oldu bana sağolsun
bu arada 300 lira para yatırmışlar bi iş için haberim yok :KK52: dün haberim oldu sinirboyu hanım bi 300 yatırmıştık kalan hesabı da kapatalım yılsonu malum... ben de dedim hiç haberim yok hangi bankaya yatırdınız
ve tee yazdan beri alamadığım bi paramı da aldım en sonunda. gidip bakanlığa şikayet etmek zorunda kaldım. böyle patronlar insanı çalışmaktan bezdiriyor yavv. bi de adam parayı almaya gittiğimde pişkin pişkin mutfakta elimde gördüğü sandviçe sulandı. ay sinir oldum.:KK19:
böyle işte kızlar benim proje esaslı bi işim olduğu için çeşit çeşit insanlar değişik değişik ortamlar böyle geçiyor bakalım. özel ders çok uzun sürmedi çünkü bi kaç derste çocuğun sene başından beri öğrendiği herşeyi tekrar ettik 100 almış sınavdan :KK52: her hafta gelip tekrar etse zaten sıkılacak daha küçük, 2. döneme artık.
altından yana daha pek bişey yapmadım 2 gram aldım sadece. benim her ay 1000 lira biriktirmek hedefim vardı kasımda bu sekteye uğradı paramı alamadığım için şimdi gelen para 1700 filan ama tabi 2 aydır ertelenen harcamalar da var. yılsonuna kadar bu harcamaları -hediyeleri vs- hallettikten sonra kalanı altın yaparım sanırsam.
herkes düşüşü değerlendirmiş 96larsan filan almış galiba :nazar: ben onu kaçırdım nakit olmadığı için o ara, neyse artık önümüzdeki maçlara bakacaz :KK3:

dün bizim ufaklık (en küçük kardeşim) iş çıkışıma geldi sosyete pazarına uğradık. bi tayt aldım-pantalonumsu bişey bi de kalın çorap aldım 18.5 harcamış oldum. benim esas bi de çizme almam lazım şöyle düz taban uzun bi tane spor sayılabilecek bişey. onu da alınca taytın ve çorabın üstüne bluzlarla ve elbiselerle yaza çıkarım :KK1: kardeşim çok sıkılmış da benim sürekli kot-tişört gezmemden. style-maker oldu bana sağolsun
bu arada 300 lira para yatırmışlar bi iş için haberim yok :KK52: dün haberim oldu sinirboyu hanım bi 300 yatırmıştık kalan hesabı da kapatalım yılsonu malum... ben de dedim hiç haberim yok hangi bankaya yatırdınız
ve tee yazdan beri alamadığım bi paramı da aldım en sonunda. gidip bakanlığa şikayet etmek zorunda kaldım. böyle patronlar insanı çalışmaktan bezdiriyor yavv. bi de adam parayı almaya gittiğimde pişkin pişkin mutfakta elimde gördüğü sandviçe sulandı. ay sinir oldum.:KK19:
böyle işte kızlar benim proje esaslı bi işim olduğu için çeşit çeşit insanlar değişik değişik ortamlar böyle geçiyor bakalım. özel ders çok uzun sürmedi çünkü bi kaç derste çocuğun sene başından beri öğrendiği herşeyi tekrar ettik 100 almış sınavdan :KK52: her hafta gelip tekrar etse zaten sıkılacak daha küçük, 2. döneme artık.
altından yana daha pek bişey yapmadım 2 gram aldım sadece. benim her ay 1000 lira biriktirmek hedefim vardı kasımda bu sekteye uğradı paramı alamadığım için şimdi gelen para 1700 filan ama tabi 2 aydır ertelenen harcamalar da var. yılsonuna kadar bu harcamaları -hediyeleri vs- hallettikten sonra kalanı altın yaparım sanırsam.
herkes düşüşü değerlendirmiş 96larsan filan almış galiba :nazar: ben onu kaçırdım nakit olmadığı için o ara, neyse artık önümüzdeki maçlara bakacaz :KK3:

sinirboyu yeni cicilerini güle güle kullan.
300 tl de bereketli olsun.
umarım herşey yoluna girer gönlüne göre.
mimar ya da mühendis misin ?

sinirboyu yeni cicilerini güle güle kullan.
300 tl de bereketli olsun.
umarım herşey yoluna girer gönlüne göre.
mimar ya da mühendis misin ?

teşekkür ederim canım.
moleküler biyologum TÜBİTAK projelerinde
bi de medikal firmalar için satın alma süreçlerinde, kalite işlerinde filan çalışıyorum
asıl işim labaratuvar-onu yurtdışında yapıyordum sağlık sıkıntısıyla geri döndüm- böyle karışık bişey yani
özel dersten kasıt ise ingilizce ana dilim gibi konuşuyorum
öğretmenim deyip kurtulmak bile nasıl lüks bilin yani bizim işin ne olduğunu kimse anlamıyor bile :KK52:
Türkiye de pek alan yok çünkü ben bazen kendi işimi kendim yaratıyorum :KK37:

teşekkür ederim canım.
moleküler biyologum TÜBİTAK projelerinde
bi de medikal firmalar için satın alma süreçlerinde, kalite işlerinde filan çalışıyorum
asıl işim labaratuvar-onu yurtdışında yapıyordum sağlık sıkıntısıyla geri döndüm- böyle karışık bişey yani
özel dersten kasıt ise ingilizce ana dilim gibi konuşuyorum
öğretmenim deyip kurtulmak bile nasıl lüks bilin yani bizim işin ne olduğunu kimse anlamıyor bile :KK52:
Türkiye de pek alan yok çünkü ben bazen kendi işimi kendim yaratıyorum :KK37:

seni çok iyi anlıyorum aslında işinizin çok zor , önemli ve de zevkli olduğunu düşünüyorum.

eşim marmara kimya mezunu 1995 te üniversiteye girerken tıp fakültesi istemediği için yazmadı.

hep şunu der boğaziçi moleküler biyoloji ve genetiği çok istediğini ama nasip değilmiş, herşeyin hayırlısı diyorum.

ben işimi çok severek yapıyorum , işimde mutluyum. önceden hukuk fakültesi düşünürken lise sonda tek tercihime bile yazmadım . şimdi iyiki öğretmen olmuşum diyorum.evli ve çocuklu bir de çalışma hayatında olmak isteyen bir bayan için gerçekten ideal bir meslek olduğuna yaşayarak şahit oldum.

kısacası hayat işte herkesin rolü farklı farklı biçilmiş . sağlığımız yerinde olsun, hayırlı rızıklar versin Rabbim kimseye muhtaç olmayacak kadar başka da birşey istemem.:KK34:

tekrar herşeyin gönlüne göre olması dileğiyle canım...:KK34:

Son düzenleme:

seni çok iyi anlıyorum aslında işinizin çok zor , önemli ve de zevkli olduğunu düşünüyorum.

eşim marmara kimya mezunu 1995 te üniversiteye girerken tıp fakültesi istemediği için yazmadı.

hep şunu der boğaziçi moleküler biyoloji ve genetiği çok istediğini ama nasip değilmiş, herşeyin hayırlısı diyorum.

ben işimi çok severek yapıyorum , işimde mutluyum. önceden hukuk fakültesi düşünürken lise sonda tek tercihime bile yazmadım . şimdi iyiki öğretmen olmuşum diyorum.evli ve çocuklu bir de çalışma hayatında olmak isteyen bir bayan için gerçekten ideal bir meslek olduğuna yaşayarak şahit oldum.

kısacası hayat işte herkesin rolü farklı farklı biçilmiş . sağlığımız yerinde olsun, hayırlı rızıklar versin Rabbim kimseye muhtaç olmayacak kadar başka da birşey istemem.:KK34:

tekrar herşeyin gönlüne göre olması dileğiyle canım...:KK34:

Benden biraz büyükmüş eşiniz tabi :KK70: ilk mezunlardan olurmuş. evet eğitim biraz zorlu bizim ama zevkli tıp, eczacılık, kimya, bilgisayar programlama, yabancı dil aklınıza gelen her alandan ders alınan bir bölüm. Artı bi de kendi alan derslerimiz. bunlara ticaret hiç dahil değil ki ben şu anda temelde ticaret ve tercüme yapıyorum mesela -özellikle yeni proje olmadığı dönemlerde- okumadığım bi onlar vardı onları da yaptım tam oldu :KK37:
ben mezun olalı da baya oldu eşinizin okuyacağı dönemlerde ise tamamen farklıymış gerçekten idealist bilim adamı yetiştiriliyormuş. şimdi biraz laçkalaştı -ben ankarada okudum bu arada-
Sağlıkla ilgili o kadar çok sıkıntı yaşadım ki şimdi gerçekten Allah sağlık sıhhat versin de ben gerisini zaten yaparım diyorum.
burayı farmasi & sinirboyu ile gündüz kuşağına çevirdik biraz kızlar görünce kızmasın bize :KK1:

X