- 30 Aralık 2009
- 22.569
- 87.434
- 40
eveeet sonunda altın aldık
Ama her zamankinden farklı aldık bu sefer. Hep tam altın alıyorduk ve bu sefer işçiliğin çok çok az olduğu bir bilezik almaya karar verdik. Ben altın takmayı sevenlerdenim bu yüzden bu sefer tercihimiz bilezik oldu30 gram aldık Allah utandırmaz inşallah...
Pazartesi gelecek güzel, tatlı, hoş, cici bileziğim =)
canım hayırlı olsun çok sevindim... ben de çok severim bileziği hele bi tane var 40 gr lık onu hiç çıkartmam hem şık hem güzel okulda hiç kapa kötü diyen olmadı 22 ayar olmasına rağmen kilitli olduğu için de çok kullanışlı.. ben emitasyon takmayı hiç sevmiyorum oldu mu altın olcak
Eki Görüntüle 310834
Mb dolara mudahale getiriyor kızlar eğer dolar düşerse gram altının fiyatı düşer ...Ne diyorsunuz Kardayken satış yapıp tekrar alalım mı ? 31.92 gram altınım var ziraatte
canım bu garanti bankası komisyon alıyormuş ama şekerbank ve halk bankası almıyormuş dediler ne kadar dogru bilemiyorum...arbitraj şeker ve halkda var mı bir bilgin var mı ?
Tamam canım bu bilgi önemliydi teşekkürler tekrar...ziraatten kurtulmak istiyorum lady 31.92 gramım vr ama şuda var ne zamanki altından kar ederim ve düşmeye başlar o zaman bozdurur düşükten garantiye geçerim çünkü direk kardayken çekip alırsam gramım düşüyor
gerçekten güzelmiş canım. Benim de 22 ayar bir bilekliğim var onu hiç çıkartmam ama yeni favorim bileziğim olacakcanım hayırlı olsun çok sevindim... ben de çok severim bileziği hele bi tane var 40 gr lık onu hiç çıkartmam hem şık hem güzel okulda hiç kapa kötü diyen olmadı 22 ayar olmasına rağmen kilitli olduğu için de çok kullanışlı.. ben emitasyon takmayı hiç sevmiyorum oldu mu altın olcak
Eki Görüntüle 310834
sağolasın canım =)çok şıkmış cnm bende severim bilezik takmayı ama 3-5 tane değil olunca bir tane olucak kalın olucak bunun gibi..
Yusum hayırlı olsun bileziğin cnm iyi yapmışsın..
beyazkaranfil senin altınlarında hayırlı olsun..
Altının çıkmasına sevindim devamı gelir umarım
teşekkürler karalahana =)hayırlı olsun,güzel günlerde tak inş...
benimde beğendiğim bir model var ama nettten bulamadım hiç resim.bakıyım bulursam ekleyeyeim...
teşekkürler karalahana =)
Pazartesi resmini çekeyim belki benim bileziktendir =)) Ben de nette çok baktım ama fotosunu bulamadım.
Ve yeni güne yeni bir bilgi daha öğrendim ama biraz daha açarsanız konuyu çok memnun olacağım :))
Arbitraj nedir , ne işe yarar.
Birde ons çıkarsa altın yada dolarda ne gibi etkilenmeler olur. Bu 3 lü arasındaki bağlantıda kafam karısıyor :S
sinirboyu yukarı çık nerdesin bakıyım sen
kızmayın yaaa
ya benim ailem bi misafirperver bi misafirperver sormayın. bi grip virüsü geldi. bi ağırladık bi ağırladık kendisini yerleşti gitmek bilmedi..
neyse iyi oldum şimdi tekrar buradayım
soranlara teşekkür ediyorum valla ya eksikliğimin hissedileceğini hiç düşünmemiştim çok şaşırdım seviyorum kız sizi