Kirli Çıkılar )))

hayırlı olsun,güzel günlerde tak inş...
benimde beğendiğim bir model var ama nettten bulamadım hiç resim.bakıyım bulursam ekleyeyeim...

canım çok şık
sade ve güzel bence güzel günlerde kullan bitanemmmmmmm

Mb dolara mudahale getiriyor kızlar eğer dolar düşerse gram altının fiyatı düşer ...Ne diyorsunuz Kardayken satış yapıp tekrar alalım mı ? 31.92 gram altınım var ziraatte

Mb dolara mudahale getiriyor kızlar eğer dolar düşerse gram altının fiyatı düşer ...Ne diyorsunuz Kardayken satış yapıp tekrar alalım mı ? 31.92 gram altınım var ziraatte

Yalnız onsun yükselişini göz ardı etme.
Gr fiyatı sadece dolar belirlemiyor.
Dolar düşer altın çıkar.Denge böyledir.
Ons çıkmaya devam eder de dolar düşerse gr pek fark etmeyebilir.
Bir de MB ihalesi doları fazla düşürmeyebilir.Sadece yavaşlatabilir.En fazla 1.85 e indirir ki bu da pek işe yaramaz.
Makul fiyatlardan aldın.Bence risk alma.
Tl/ gr işlemi altın/dolar işlemi kadar kolay değildir.
Eğer imkanın varsa ve kardaysan müdahaleden sonra altından dolara geçebilirsin.

canım bu garanti bankası komisyon alıyormuş ama şekerbank ve halk bankası almıyormuş dediler ne kadar dogru bilemiyorum...arbitraj şeker ve halkda var mı bir bilgin var mı ?

canım bu garanti bankası komisyon alıyormuş ama şekerbank ve halk bankası almıyormuş dediler ne kadar dogru bilemiyorum...arbitraj şeker ve halkda var mı bir bilgin var mı ?

Ne komisyonu?
Alış satış farkını söylüyorsan o bütün bankalarda var.
Hesap işletim ücretini söylüyorsan maaş müşterilerinden almazlar.
Arbitraj şeker ve halk da yok.
Arbitraj al sat farkı en az garantide zaten.
Ben o yüzden başka bankaya bakmadım.

Tamam canım bu bilgi önemliydi teşekkürler tekrar...ziraatten kurtulmak istiyorum lady 31.92 gramım vr ama şuda var ne zamanki altından kar ederim ve düşmeye başlar o zaman bozdurur düşükten garantiye geçerim çünkü direk kardayken çekip alırsam gramım düşüyor

E zaten şu anda satsan da tekrar alım yapmak için düşüş beklemelisin.
Yalnız kar zarar durumunda önemli olan alış fiyatı değil satış fiyatıdır unutma.:)

Ve yeni güne yeni bir bilgi daha öğrendim ama biraz daha açarsanız konuyu çok memnun olacağım :))

Arbitraj nedir , ne işe yarar.

Birde ons çıkarsa altın yada dolarda ne gibi etkilenmeler olur. Bu 3 lü arasındaki bağlantıda kafam karısıyor :S

gerçekten güzelmiş canım. Benim de 22 ayar bir bilekliğim var onu hiç çıkartmam ama yeni favorim bileziğim olacak
Aslında böyle renkli taşlarla yapılmış bileklikler saatlerle çok güzel oluyor ama kendimde bir tek altını seviyorum ben de =))

sağolasın canım =)
hayırlı olsun,güzel günlerde tak inş...
benimde beğendiğim bir model var ama nettten bulamadım hiç resim.bakıyım bulursam ekleyeyeim...
teşekkürler karalahana =)
Pazartesi resmini çekeyim belki benim bileziktendir =)) Ben de nette çok baktım ama fotosunu bulamadım.

teşekkürler karalahana =)
Pazartesi resmini çekeyim belki benim bileziktendir =)) Ben de nette çok baktım ama fotosunu bulamadım.

çek çek şekerim biraz renklenir topikte canlı canlı bişiy görür gözümüz...

böyle nasıl benim dediklerim biliyor musun ama tabi ayarını bilmiyorum sadece vitrinden bakıyorum hiç girip ne fiyat nede gram bilgisi almışlığım var.yani sadece vitrin aşkı yaşıyorum kndileriyle diyelim
yuvarlak şekilde duruyor bilezik,kolyesi falanda var.
böyle üstü nokta nokta sanki kabartmalar var.
sarı,beyaz ,bakır renkleride var...

arbitraj farklı döviz kurları ile kendi arasında işlem yapmak demek (TL ile değil) mesela dolarla altın almak euro ile dolar almak vs gibi.
şu işe yarıyor TL ile altın aldığında al-sat arasında daha yüksek fark var. dolarda daha düşük. bi de dönem dönem TL fiyatı pek değişmezken ons fiyatı 15-20 dolar değişebiliyor bu da al satçılar için fırsat olabiliyor.
ha ben yaptım mı şu ana kadar pek yapamadım çünkü az bi dolarım vardı ardından dolar yükseldi işlem yapmak için bu kurdan dolar almak mantıklı gelmedi. müdahale doları düşürmez diye bekliyorum ama bakalım ne olur.
ons çıkarsa ons=31 gr altın olduğuna göre altının fiyatının çıkması beklenir ancak genelde altın ile dolar ters orantılıfır. ons çıkar dolar düşer TL olarak değişen bişey olmaz. yine de ülkemizde bi gelişme olursa ya da dünya da büyük çaplı bir haber vs olduğunda bazen bu denge bozuluyor.

sinirboyu yukarı çık nerdesin bakıyım sen

kızmayın yaaa
ya benim ailem bi misafirperver bi misafirperver sormayın. bi grip virüsü geldi. bi ağırladık bi ağırladık kendisini yerleşti gitmek bilmedi..
neyse iyi oldum şimdi tekrar buradayım
soranlara teşekkür ediyorum valla ya eksikliğimin hissedileceğini hiç düşünmemiştim çok şaşırdım seviyorum kız sizi

eksikliğin fark edilmeyecek gibi değil ki burayı takip edenler için sevgili sinirboyu çok geçmiş olsun...

az önce 2 gr daha ekledim hesabıma 97.66'dan, çok çalışkanım şu sıra

hepimizin grları, altıncıkları hayırlı olsunn kirli çıkılar :13: bilezikler de güle güle kullanılsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…