- 21 Ekim 2011
- 152
- 0
98.56 dan 4.98 gram almış bulunmaktayım:26:
Hayırlı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım o 22 ayar altın sen bankadan 24 ayar gram altın alıyorsun
Gunaydın farması hg. canım hemen bugünün altın analizini alalım senden :) 1602 lerde suan düşmesini bekliyorum 490 lira var hala almadım :26:
lahana canım sagolasın evet aldım altını bir site takip ediyorum alın altın yükselecek diyorlar alıyorum ..birkaç yorumcu var onlar 98den de alım yapılabilir dediginde aldım İnşallah hayırlısı olur
tugbacım elbette sen bilirsin uzun vadeli düşünüyorsun öyle demiştin yerinde olsam alırdım...uzun vadede zarar etmezsin..
tamam canım bu gün 3 gr altınım oldu çokkk mutluyumm
eveeet sonunda altın aldık
Ama her zamankinden farklı aldık bu sefer. Hep tam altın alıyorduk ve bu sefer işçiliğin çok çok az olduğu bir bilezik almaya karar verdik. Ben altın takmayı sevenlerdenim bu yüzden bu sefer tercihimiz bilezik oldu 30 gram aldık Allah utandırmaz inşallah...
Pazartesi gelecek güzel, tatlı, hoş, cici bileziğim =)
sağol canım =)hayırlı olsun canımmm
takmayı seviyorsan ne güzel yapmışsın güle güle kullan
eveeet sonunda altın aldık
Ama her zamankinden farklı aldık bu sefer. Hep tam altın alıyorduk ve bu sefer işçiliğin çok çok az olduğu bir bilezik almaya karar verdik. Ben altın takmayı sevenlerdenim bu yüzden bu sefer tercihimiz bilezik oldu 30 gram aldık Allah utandırmaz inşallah...
Pazartesi gelecek güzel, tatlı, hoş, cici bileziğim =)
canım hayırlı olsun çok sevindim... ben de çok severim bileziği hele bi tane var 40 gr lık onu hiç çıkartmam hem şık hem güzel okulda hiç kapa kötü diyen olmadı 22 ayar olmasına rağmen kilitli olduğu için de çok kullanışlı.. ben emitasyon takmayı hiç sevmiyorum oldu mu altın olcak
Eki Görüntüle 310834
hayırlı olsun canım benim