Bugün ben de aynı şeyi senin için düşündüm valla =))canımmmm altın düştü günlerdin bekliyordun alabildin mi. ama alsan da tüm parana alma. kademeli al
Bugün ben de aynı şeyi senin için düşündüm valla =))
Eşim bugünü de geçirelim dedi, inşallah bir aksilik çıkmazsa yarın alırız. Sen aldın mı peki??? GErçi sizin ev meselesi de vardı, ne oldu karar verebildiniz mi?
Bir de ben birkaç yerde altınla ilgi olumsuz yorumlar okudum, artık yükselmez düşer daha fazla diye.
Bizim Allah izin verirse ev almayı planladığımız tarih 2013 haziran-temmuz ayları, o tarihlerde ne olur acaba, bu aldığımız rakamların çok altına düşerse altın vay halimize
Sonraki alımın maksimum 97 olsun.
Yarın sabah da alabilirsin.
Ben sabahı da bekleyeceğim.
şimdi içinde olup sürekli takip edince anlıyorum ne oynak bişiymiş bu altın,
ne bileyim eskiden alır koyardık hep uuzn yatırımda ne olmuş ne bitmiş düşünmezdik.
alma imkanı olanlar için hayırlısı olsun,dün gördüğümüz fiyata iyi deken bugün iyice düşmüş.
:44::44:
95.4 den 2 gram altın altın..dün tam 98.3 den aldıgım için ortalamayı düşürmek için kademe kademe alıcam. 500 liram daha var
Gecen hafta 102 .5 den 14 gr almıstım
dün 98 den 5 gr almıstım
95.59 dan 10 gr aldım sabah
sonra 96. 31 oldu eyvah galiba artık 95 göremem dedim
simdi 95.8 den 5 gr daha aldım
bakıcaz artık ben yatırım amaçlı alıyorum al sat yapmıyorum ama nerden baksan su aldıklarımı sabah alsaydım 1 gr fazladan altınınm olcaktıııı