Kirli Çıkılar )))

canımmmm altın düştü günlerdin bekliyordun alabildin mi. ama alsan da tüm parana alma. kademeli al
Bugün ben de aynı şeyi senin için düşündüm valla =))
Eşim bugünü de geçirelim dedi, inşallah bir aksilik çıkmazsa yarın alırız. Sen aldın mı peki??? GErçi sizin ev meselesi de vardı, ne oldu karar verebildiniz mi?
Bir de ben birkaç yerde altınla ilgi olumsuz yorumlar okudum, artık yükselmez düşer daha fazla diye.
Bizim Allah izin verirse ev almayı planladığımız tarih 2013 haziran-temmuz ayları, o tarihlerde ne olur acaba, bu aldığımız rakamların çok altına düşerse altın vay halimize

ben 1000 tl lik aldım bugün 97 denn evet düşebilir ama 90 lara kadar belki ama yeniden yükselecektir. altın düştüğü için mecburen ev işini askıya alıcaz canım artık yükselirse anca...

şimdi içinde olup sürekli takip edince anlıyorum ne oynak bişiymiş bu altın,
ne bileyim eskiden alır koyardık hep uuzn yatırımda ne olmuş ne bitmiş düşünmezdik.
alma imkanı olanlar için hayırlısı olsun,dün gördüğümüz fiyata iyi deken bugün iyice düşmüş.
:44::44:

aynen öyle yaa acayip zarardayım ve bu yüzden

95.4 den 2 gram altın altın..dün tam 98.3 den aldıgım için ortalamayı düşürmek için kademe kademe alıcam. 500 liram daha var

Arkadaşlar bende yavaş yavaş bu işe girişiyorum sizlerin yorumlarını okuyarak biraz daha tecrübe edinerek başlayacağım inşallah. İlk aksiliğimde kartı bloke ettirdim ( Bir sorum olacak ons yükselincemi düşüncemi iyidir biraz yardımcı olurmusunuz???

günaydın arkadaşlar altınlarınız bereketli olsun.bu fırsatı değerlendirenler için seviniyorum doğrusu iyi bi düşüş oldu

altın nasılsa yükselişe geçer..98.5 den bozdurup çıktım çünkü 101.6 idi ortalamam en azından altın düşecek madem gram artırımına gireyim dedim hoş ne kadar artırdın diye sorarsan 31.66 dan 31.92 yapabildim. acemiyim yavaş yavaş ögreniyorum

selam ben de elimde 500 tl ile beklemedeyim 98 den aldığım zmanın bile altına indi değer alsam mı almasam mı zarar etmek istemiyorum 84 e incek diye yorumlar okudum bile bile de alamam ki siz ne yapacaksınız kızlar...

Gecen hafta 102 .5 den 14 gr almıstım

dün 98 den 5 gr almıstım

95.59 dan 10 gr aldım sabah

sonra 96. 31 oldu eyvah galiba artık 95 göremem dedim

simdi 95.8 den 5 gr daha aldım

bakıcaz artık ben yatırım amaçlı alıyorum al sat yapmıyorum ama nerden baksan su aldıklarımı sabah alsaydım 1 gr fazladan altınınm olcaktıııı

hayırlı olsun canım aldığın fiyatların hepsi güzel bence

biraz nasip işi ya bugün 95 e seviniyoruz söylentiler doğru çıkarda düşerse alsaydık daha da dicez ,yükselirse de iyi ki aldık..

eskiden kuyumcuya gider alır çıkardım böyle düştü indi stresine kalp dayanmıyo

nerdek açtık şu altın hesabını

bende 700 tl ile pusuda beklemedeyim heran alabilirim altın arkadaşlar hızlıca düşüyor al sat yapmıcam uzun vade olcak

altın alan arkadaşlar altınlarımız bereketli olsun

bugün eski tarihli çeyrek altın sordum 157 tl idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…